Протест на Фемен срещу Марин льо Пен (Видео)

Активистки от Фемен бяха задържани пред секцията, където гласува Марин льо Пен, в Енен-Бомон.

Обратно в новината

Коментари - Протест на Фемен срещу Марин льо Пен (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къв Тръмп бе тикви пеевски? И вие ли почнахте директно да лъжете като Близ и Пик в полза на Путкин? Маските са си на Путкин..слепи ли сте..

Четенето на новини - много нечистоплътно дело. Човек трябва да се подготви да бъде погнусен до пъното на душата си за пореден път. Щеш не щеш - заповядай пълна порция от все същата масовка от безвкусни, безинтересни добре платени функционери.

Така, така, с голи гърди срещу полицаите. Ма каква адекватна реакция на полицията - по трима полицая на мацка и пак не могат да им сложат белезниците. И се държат все едно залавят изпечени терористи. В интерес на истината най-адекватната полицейска реакция срещу Фемен беше на българската полиция. Голям праз като си поразклатят циците и повикат малко.

Дори когато го правят в църква ли?

та да си покажат циците!

То пък едни цици...

От Лос Анжелес до Москва все едно и също, писано с един и същи почерк. Явно на дядо Шорош и тези пред или зад него не им достига въображение и интелект, за да се разнообразят репертоара. А в случая протестърките напразно се хабят - въпросът е уреден и на втори тур ще бъде избран спешно създадения за целта Макарон. Добре е все пак, че има около 20-23% мислещи хора във Франция. Навремето "Свободните французи" бяха шепа хора, но извършиха подвиг и дадоха своя принос за победата във ВСВ. Така че има надежда за Франция и Европа.

Давай Льо Пен до победа, делото ти е свято!

Se taia

Уви, може и да не успее... Според резултатите, Нейния пряк опонент води доста... Ще видим другата седмица на втория тур...

ТАЯ РОШЛА АКО ТИ СЕ ПОЯВИ ВЪВ ВЕЧЕРНО ВРЕМЕ МОЖЕ И ДА НЕ СЕ ВЪРНЕШ В КЪЩИ - ПО Е ГРОЗНА И ОТ САТАНАТА

ако бяха истински активистки трябваше и без гащи да са

Пак ли си показват шун.ите.

Еххх поне сменете номерата ...

Ей тея патки как ме стимулират да харесвам Льо Пен.. хаха

Пак протест с бомби.

Защо на протестират в демократичната Саудитска арабия или друга ислямска държава? Там да отидат и да видят какво ще им се случи!

...шадраван секиш!

Не бойте се деца! Ротшилд ще спечели!

...

Ей, тъй няма една с хубави големи бомби на тия протести! ㅅ Ми все някакви манинки пъпчици! Поне на куките им правят кефа да ги обарат!

Нали знаем как във Франция.? Прибрали са ги тези заради .бомбите. !?

А кой ли от Силите на реда ще се заеме .да ги превъзпитава. тези протестърки?

Става чрез набиране на доброволци с .голяма. ..мотивация!

А дали "децата на Сорос" не са пропуснали забележката, която много малко медии казаха: Французите гласуват САМО във френското посолство, за изискванията няма да се ровя. за машините - също . . . . . та ние по-големи католици ли сме от Папата?

На горната снимка се вижда, че протестиращата си е заврела нещо в задника. Най-вероятно някакви агитационни материали.

В твоя сърп и чук ли има?

Много си извратен братле. Как ти идват такива странни идеи в главата?

Чифутските курви, платени от Сиай отново си търсят белята....

И след като са с маски как разбрахте дали са хубави!? А с маски на Путкин наистна са каго гъз в лицето!

А ти бе помиярче, като си с маската и перуката на Тръмчо ? Явно Путин те е разпутил и разтръмпил окончателно

Маските са на Путкин а не на Тръмп

Ти си с маската на Тръмп и перуката му бе Духалоф

Тези изпаднали соросоидки никога нямат хубави цици, язък за цялата дунанма! Явно само най-постните и грозни феминистки се цаняват за тези "протести". Др. Шорош бързо да увеличи надника, че и некоя по-сгодна моделка да се изтъпани по без горнище. Ние какви са отдавна сме ги разбрали, сега само уговаряме цената с дъртия евреин пезевенк.

Мда, поне да има за качествен сеир на мат'ряла, а аз ще ги граб-вам директно за балконите ;))

... Всъщност - заради 'наште'Тук пропускаме ОсновоПолагащото !: - Е Първи такъв Срещу (Срещу !) Жена .

Явно добре ти плащат да пишеш безсмислици.

...в гггласетсь Ваш кънти Вашето самопризнание...

Бой по празните манерки докато се деформират но навътре докато не станат много вдлъбнати ! А иначе въх въх тия много грозни бе крийте децата !

Защо не протестират в саудитска арабия срещу забулването на жените. А са тръгнали срещу единственият човек който предлага да засили мерките срещу пълзящият шериат, да спре мигрантският поток, да ги предпази от улични нападения от страна на мюсулмански фашистки патрули като депортира всички престъпници.

Патаму чта на С.Арабии --> Толька 'наши' Русские .

Ще ти обясня по-късно . . . Сега само ще ти кажа, че за 10$, украинките се продават цели, а за 1$ си показват само циците. Ще надъхам цяла Украйна да се разголи и пак ще ми излезе без пари.

Е, то че Сте събрали за айрян... --> токуВиж Ви 'осигури' Украински по-голям...

Пак украински шаврантии. Не им ли писна на францусите от тях?

Явно и Сорос вече е започнал да изкуфява . . . ?! С това мероприятие против Льо Пен, всъщност настройва хората - за нея !

Бе тая . . . или тоя с мъжката, неизбръсната физиономия и с увисналите цици, ми се вижда по-грозен и от бай/ка Марин Льо Пен-ата. Надали ще могат да го/я уплашат! . . . ама така е, на тия грозници никой не им обръща внимание, дори и голи . . . !

много глупаво. първо, марин е жена, второ, по никакъв начин не е против права на жени, та какъв е смисъла на протеста? не знам защо много жени са злобни към други жени, а на мъже помагат, явно хормони, но да мразиш пола си е грозно.

Пак същото-безпомощност на фондация розови гащички.

Тези са готови за Саудитска Арабия, вси пак там се нуждаят от демокрация

ееее, много жалки к......и.

Чисто и просто или по-точно чисто прости екхсибиционистки. Получават удоволствие от това да им гледат голите увиснали гърдове.

Тия па, много смели. Я така да се изпъчат на някой ислямски конгрес във Франция когато арабелите обсъждат какво трябва да носят жените: бурка, хиджаб или чаршаф.

Как пък във ФЕМЕН няма една готина, да ти е кеф да я гледаш как протестира гола до кръста.

Ако е готина дори е допустимо, чисто гола да протестира!

Не съм против Е С но Льо Пен донякъде си е права че иска да намали миграцията от пет години живея тук.един ден не сам останал без работа и да чакам шумаш то.ес соц. Помощи а румънрумънски цигани бг цигани сърби араби всякаква сган с по пет десет деца тая държава ги храни плаща и им ток смет Си и на.всичкото отгоре тези гадове ги стрелят газят взривяват позор ако мен питат всичката измет вън дори бих простил на проститутките те поне работят данъци плаштат

с помощи никои не е забогатял, отделно да дадеш деца на държавата е ценно, не мисли, че е нищо.

Не съм против Е С но Льо Пен донякъде си е права че иска да намали миграцията от пет години живея тук.един ден не сам останал без работа и да чакам шумаш то.ес соц. Помощи а румънрумънски цигани бг цигани сърби араби всякаква сган с по пет десет деца тая държава ги храни плаща и им ток смет Си и на.всичкото отгоре тези гадове ги стрелят газят взривяват позор ако мен питат всичката измет вън дори бих простил на проститутките те поне работят данъци плаштат

на мигрантите.

Някой може ли да каже чии "проект" са феменките? Как се финансират? Дават ли се под наем за акции и срещу колко?

Прави впечатление че участват само в соросо-угодни акции. Обикновенно против интересите на коренното европейско население. Значи не е баш кой ги хване той да ги наеме, имат някакъв централен мениджмънт.

Невярно.

...и Отново Ни поглежда Ни прочита --> 'наш'Гого Новия Урок .

И що само отзад сте ги снимали? Тези хора имат и лице!

оператора е бил турски емигрант

Ма не е ли така?!!

Последно Марин мъж ли е , или жена....или и двете..ха.ха.ха всички приятели на Путин са такива..ха.ха

Защо питаш? Ти еднакво целуваш както мъжки така и женски задни.ци. Трол продажен!

Картинката щеше да добие завършеност, ако от местното дружество на хомосексуалистите ги бяха подкрепили , размахвайки ония си работи в знак на протест. А за музикален фон да си бяха поканили Пуси Райът.

Браво, момичета, поклон доземи, сладки куклички на демокрацията и истината! Вие превъплъщавате наедно ореола на Жана ДАрк, вербалната острота на Жорж Санд, непоколебимостта на Долорес Ибарури (Ла Пасионария) и космическата висота на героинята-космонавт Валентина Терешкова! Вашата разголена плът олицетворява живителната гръд на Майката -Земя Гея, която кърми със своя благодат не само хората, но и другите говеда и животни. Да живее демократична Украйна, родината на борбеното антиксенофобичното движение Фемен! Спрете Марин Льо Пен! Спрете изродената фашизация на Франция! Не на ширещата се ксенофобия и демагогия , излъчвани като радиоактивен газ от тази самозвана разрушителка, която иска да извади Франция от ЕС и да наложи средновековни закони спрямо инакомислещите! Тази върла националистка бленува да изгони трудещите се чужденци от Франция, а тези с френски паспорти да натика брутално по тъмните дранголници, след което да им отнеме документите и да ги изгори публично на кладата пред Бастилията!!! В кой век живееш Льо Пен?! Франция люлката на буржоазно-социалистическата революция - отдавна вече не е абсолютна, кървава монархия, в която полудели криле-мазохисти бичат тежки вибратори-бичкии в плътта на прогресивната човешка мисъл. Защо искаш да върнеш часовника на Прогреса в тъмните векове на ужасяващото Средновековие? Защо искаш да хвърлиш народа си, а и цяла Европа в черната дупка на неизвестността и страха? Силна си, защото отзад те крепи като един твърд метален дирек мощният хибридно-пропагандаторски инструмент на Путин, с когото ви свързва нещо повече от топла политическа връзка! И ти като него обичаш язденето с врани коне, бели мечки, сибирски тигри, а най-вече върху бедния пролетариат! Не на вашата обща политическа езда върху изнурените гърбове на народа! Яздете си се в Сибирската тайга, скрити в масивна преспа сняг, далеч от нашите премрежени от сълзи погледи! Позор!

Не си спомням някоя от цитираните и уважавани жени да са протестирали голи до кръста с надписани тела и то в момент,когато е забранено това от закона в демократична страна ,като Франция.Вероятно не си запознат с програмата на Марин,за да реагираш така.Всеки има право ,ако е подкрепен с хора вярващи в него да се кандидатира за каквото и да е.За Украйна и цитираното лице,не си струва да се говори в момента.Това е избора на Франция,не на разни други страни.Ясно ли е,или сам желаеш да се върнат времената,в които да се мисли другояче,освен основната линия е вредно.

Мелиха винаги е на висота, няма значение под какъв ник и къде пише

Отначало сметнах, че горния текст е някаква тънка ирония, но дочитайки края разбрах, че Госпожата Проф. наистина ги мисли тия щуротии. Впечатлен съм. Изключитело тежка форма на психическо разстройство водещо до неконтролируема логорея. Плюс малко Раймонда Диен, омешана с Млада Гвардия.

Явно от Здравната каса са и спрели безплатните лекарства и г-жата вече се мисли за професорка.

Напротив, луди няма. Знаеш ли колко жени учени на запад печелягт конкурси само затова че са жени? Ако пък се намери и някой известен гей могат да си искат парите направо от Сорос, без посредници.

професоре, в кои университет си професор? какво четеш и в кои свят живееш? на какво учиш децата ни?

Много добър, анализ! Поздравления. Благодариме, че сте се потрудили да напишете изтината. За тези които я разбират. ама тука е пълно с неграмотни путиноиди за съжеление ви обиждат...незнам дали ще можете да ги ограмотите...

Тук явно се е събрала агитката на Муса от Пазарджик да рекламира мултикултурен ексхибиционизъм

Малеееей! :):):):) Лелче, тичай на ъгъла на "Бачо Киро" и "Екзарх Йосиф". Входът е откъм "Екзарх Йосиф". Табелата на психодиспансера е малка и повечето пациенти не я виждат, затова се ориентирай по металната ограда. Ако не намериш дежурен, звънни на 112 и им кажи че си в криза и изчакай на място да ти пратят лекар.

жалки селски крви

Бе тия нахаканите ,защо не влязат в някой бежански лагер пълен с загорели ,млади мургави резняци ,да протестират ,така по голи цици ? А ?

страшна демокрация ,особено тази на сорос . с ткива методи ,дали не се цели именно пълното отвращение към нея ?

Предпочитате да я Бяха натепали АчикАчик ?

...и понеже 'наште'Тук Пак онанясват кат невидели - Да Изкажем маринльопенските Водевили : -> Е против Имигрантите...а Има такива работещи и то Нелегално по/в имотите-й ! -> Е против ЕС ...а И-децата Знаят че Франция Е ОсновенКамък на ЕС ! -> Е за СтриктноНезависима Държава...а Се Доказа че Е имала парса от ДнешенКремъл ! -> Е за Семейството...а Собственият-й Баща я сиктердоса и то Заслужено !

основен камък е германия, досега освен англия няма друг равен на германия, супер силна икономика и стандарт, над франция са.