Папата сравни бежанските центрове с концлагери

Папа Франциск сравни центровете за мигранти и бежанци с концентрационни лагери и благодари на страните, които носят това допълнително бреме.

Обратно в новината

Коментари - Папата сравни бежанските центрове с концлагери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

европеец да бъде папа, за да не стане в европа като в латинска америка освен това не бива да е езуит и трябва да е високообразован

Ислямът е отроче на Ватикана. Така че не трябва да се учудваме на това изявление на Папата! Защо Светия Огън на Божи гроб в Йерусалим се спуска единствено в ръцете на представителите на Православието?!

Ако искаш да разбереш истинската история, прочети история на световните религии, вместо да пишеш простотии.

От времето на Иоан Павел и след това явно папите и тях ги избират да вършат мръсните дела на шайката изроди готови да затрият милиарди заради техния нов световен ред. А папата ако е вярващ знае че, това този грях няма дами се размине, ако не е вярващ то мястото му е другаде.

Всъщност Ватикана е доста богата. Нека папата разпродаде имотите на църквата, източи средствата на ватиканската банка, всички вярващи католици направят същото и ..... страданията на една малка част от "бежанците" намалеят, временно. Само че преди това кардиналите ще са го убили и всичко ще си дойде по местата.

Този папа само ходи от място на място и дава акъл, друг въпрос е дали някой му го иска, изрича някакви хубави изречения и пожелания, И КАКВО ОТ ТОВА!!! То бива лицемерие и наглост, ма ТЕ /тези които управляват света и капиталите му/ стават все по-нагли и безпардонни!!! Папата да вземе да отпусне няколко милиарда от незнайните богатства на църквата и да си позволи да каже истината на тези, които унищожиха родните страни на емигрантите и ги накараха да тръгнат по света!!!

Папата да си ги пребере във Ватиkана ала да блудстват с деца остава ли им време да гледат и бежанци

Да ги покани във Ватикана имат доста имоти

ние сме православни християни! ортодокс! имаме си патриарх , казва се неофит! а мурзилките си имат московски и всеруссийскийски патриарх кирил! крепостни, коментирайте си кирил, а папата оставете на католиците!

Господи,докога ще търпиш този предател да се бърше с името ти?От години дума не казва да защити християнството в Европа,да защити избитите християни в Сирия.Само нашествениците са му в устата,само те са нещастни.А изнасилените жени,убитите при терора?Проклети да са тези,които го избраха!Лицемерни католици,лицемерен папа!

Да си ги заведе в двореца при него.Идиот!

Драги собственици на дир.бг, време е да закриете този форум. 90% от "коментиращите" го използват като плювалник. Освен ако това не е целта ви. Поздрави!

Другарю, вие от ЦРУ ли сте или просто изглеждате на сицилиански мафиот - католик?

Не е от ЦРУ. Просто е от сдружението за "Европейска защита на обществените плювалници" създадено под егидата на "Европейската конвенция за защита на културно-историческите ценности."

мурзилките де ша заработват тогаз, ма?

abasador

уважаеми, папа Франциск с респект към теб и католическата църква и въпреки това ми се иска да коментирам твой поведения. Ти уважаеми, преди година изми краката на мюсулмански бежанци, така както Христос е измил краката на... своите ученици. На своите ученици т.е. негови (на Христос) последователи ! Да приемем ли това поведение като йезуитско с което се надяваш, че последователите на една от най-нечовешките религии ще станат последователи на Ромскокатолическата църква? Същото се отнася и за 12 те затворника т.е. престъпници, част от които бивши мафиоти! Дванадесетте ученици на Христос са Апостоли, които след смъртта си са обявени за светци. Мисля, че едва ли някой от тези затворници т.е. престъпници ще бъде обявен за светец. Уважаеми Франциск, по-голяма част от тези бежанци са икономически мигранти, които търсят безплатна прехрана и подслон в Европа, повечето от тях без образование без професия и на всичко отгоре мързеливи (у нас в България има подобна етническа група). Никой не ги е канил и никой не им е длъжен. Аз съм христивнин и не се чуствам длъжник на подобни бежанци. Лек ден.

abasador

извинявам се, Римокатолическа.... Лек ден.

ПАПАТА ДА РАЗКРИЕ ХРИСТИЯНСКАТА СИ СЪЩНОСТ И ДА ГИ СЪБЕРЕ ВЪВ ВАТИКАНА!!!

Радвам се, че най-после някой каза истината за лагерите! Да, те приличаха на центровете за мигранти! В тях бяхме настанили евреите, грижехме се за тях, хранихме ги, всеки месец получаваха джобни пари ...... но те бяха неблагодарни, изнасяха храна от лагерите и я продаваха на черна борса, тормозеха населението отвън, имаше кражби , изнасилвания ....... въобще наистина приликата е очевадна.

де са сега оцелелие евреи да кажат - наистина ли в лагерите са се отнасяли така с тях? се още има живи... или айде - нека някой от наще борци дет са били в Белене? той папата целуна краката на няколко сирийци - и край - сички в Европа трябва даго правим?

СТИГА МАНИПУЛАЦИИ! Такива скалъпени истории с мюслито със съпруга християнка дето терористите я убили не звучат никак правдоподобно и само крайно заблудени могат да им вярват. Сравненията с концлагери също са меко казано некоректни и не подхождат на някой, дето има претенции да е проводник на Божията истина! А има и една хубава българска поговорка; " Прекаленият светец и Богу не е драг "

Папата да не се изказва неподготвен. Концлагерите са полезно нещо за справяне със зловредните двукраки - били те арабски терористи, ислямистки атентатори или евреи. Там им е мястото.

Сега разбрахте ли , че католицизма , начело с папата е в служба на Луцифер ?!

С Ислямизацията на Европа ние силно вярващите ще повярваме и се подчиним на папата ако той даде пример и приеме мюсюлманската вяра!Ще бъде толкова по-лесно за всички!

Да се ги прибира във Ватикана!

Бежанци са хора, които бягат в съседни държави от война. Бежанци са в Tурция, в Ливан - ако искат убежище в друга страна, подават молби в консулствата, посолствата, или на граничните пунктове. Нелегално преминаване на граници е наказуемо във всяка независима държава, нарушителят може да бъде застрелян, да попадне на мина и в най - добрия случай да лежи в затвора. Особено ако няма никакви основания да се счита за нещо различно от нелегален емигрант. Tе , "бежанците" , си били продали имотите и колите , затова имали смартфони и 10 -15 хиляди евро за каналджии. Кой купува къщи в Алепо , Мосул , Кабул или Пешавар ? Защо са 80-90 процента мъже ? Къде са бабите , дядовците , болните , сакатите , сестрите , жените ?

Колко е лесно да говори човек,който никога не е работил в живота си - за пари ,легло и прехрана, живее на чужд гръб,с охрана и зад сигурни стени. Не разбира ли,че целта е подмяна на християнството с мракобесния ислям?

Не само разбира ами и точно това желае.

snowmark

Гледай си папството,папа и не си давай мнението.Като толкова ти е жал - вземи си ги при теб всички бежанци.Аман от популизъм.

Най-добре да си ги вземе във ватикана и да ни покаже как се грижи за тях. Какво на чужд гръб, ще се прави на интересен.

Те трябва да са концлагери! Ти се грижи повече за защитата на християните в Саудитска арабия, Иран, Пакистан, Нигерия и т.н. Защото там и концлагери няма! Няма кого да сложат - християните са избивани. И понеже не си гледаш божата работа - пед ера сите станаха повече от паството ти! Гледай си работата добре щото шефа вече те чака, и то не с добро!

кифлички и кафе на бели покривки? нали бягат от война?

Този човек явно, представа си няма от концентрационен багел, за да говори тези простотии. А бежанците никой не ги кара насила да идват в Европа, могат да си стоят у дома, като не им харесват лагерите или да стоят в затвора, докато решат да се върнат обратно по родните си места.

Те точно това не им харесва на повечето бежанци -- че ако са върнат трябва да идат в затвора.

Не се ли срамувате, че имате такъв папа? Ако не - вие сте по-манипулирани от комунистите!

Ами вземи си ги и ти при теб бе..И тоя като меркелката на приказки големи ''човеколюбци'' ама на действие друг да го прави..

Сега стана ли ясно защо Франциск го пенсионираха и избраха сегашния? Папата да си ги взима във Ватикана, но първо трябва да срутят огромната стега, която са си направили, за да ги дели от останалия свят.

е препълнена, папата и отбора му да бъдат пренесени директно в Сирия и Ирак да помагат на място, всички останали организации, финансирани за това - също там

Само че разликата е принципна, което Папата няма начин да не знае! Хората в сегашните лагери Доброволно са се навряли в тях! Поради което думата "концетрационни" е меко казано неумeстна !

Папата е еднопичен господар на най-малката, но вероятно най-богатата държава в света. нека да разпореди да се похарчат от богатството й няколко милиарда, за да бъдат създадени по-човешки условия за т.нар. бежанци. Хвърлянето само на красиви приказки пред медиите, без реални материални усилия за покритие на тези приказки понамирисва на ПР акция. С други думи това си е чиста проба лицемерие. Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти казвам - пОпска му работа.

Страните от Близсия Изток с по-висок стандарт, както и Северна Америка нямат някакви особено ценни културни постижения, освен индианската

да ги приема в ватикана...тиа се насраха

Ватикана колко бежанци са приели?

Този папа е "най-миролюбивия" и "най-хуманния" избраник на Луцифер. Лагерите, според интимната му мисъл, ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ ... В КАЗАРМИ. Но времената са други. Вече не е 718 година с Хан Тервел, а идва 2018 година, година на победилия НОВ СВЕТОВЕН РЕД. "ВОЙНАТА" в реалността се води с най-голямо ожесточение в Духовния Свят. Луцифер е готов да вкара самолетоносачите в Северна Корея и Сирия, но дори и да взриви планетата. "РЕФЕРЪТ"-Господ българина, над тях, заявява:"АЗ НЯМА ДА ДОПУСНА СЛЕД ФАЕТОН, ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА В СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА!". На нас остава задачата да се определим В усещанията си: САМОУБИЙЦИ или ВЕЧНИ да БЪДЕМ.

папата, който си мисли, че Бог го е избрал, да каже колко мигранти е приютил във Ватикана. Същото това "човече" каза, че поради ниската раждаемост на европейците, това да си затвориш вратите за миграция (мюсулмани да се подразбира) е все едно да се самоубиеш. Демек, ако не отвориме широко вратите то европейците ще измрат. Тоя е пълен БОКЛУК

А виждате ли реципрочността?! Европейците отварят широко вратите си за бежанци, а благодарните бежанците отварят широко задните бузи европейците...

Папата е купен от ИДИЛ .Не вярвайте на тази Институция . Тя е проядена от Корупция , Садомазо , Педерастия и Педофилия . Не напразно има тиха война между Православието и Католицизма .

и църквата са създадени, когато римската империя запада и голяма част от аристокрацията няма средства да се издържа. Затова предприемчивите аристократи създават тази институция, с която си осигуряват охолен живот без да работят. Продават индулгенции (опрощаване на греховете) и събират огромни средства от грешниците, с които по-късно финансират политически проекти. "Правете грехове, ние после ще ви ги опростим срещу заплащане" е основната идея на църквата. Праведните не са интересни за нея. Затова и този папа мие краката на мафиотите, защото Ватикана и нейната банка са в основата на много преврати срещу цивилизацията. Спомнете си "светата инквизиция" с която те си затвърждават властта.

Ето че добрият Господ Бог отне здравия разсъдък на папата... Франциск търчи нагоре-надолу, мие крака на бежанци, плещи безсмислици, мъти главите на горките миряни... Очаквам скоро и да се обреже в знак на съпричастност... Умолявам католиците с по света - изискайте събиране на папския конклав, и импийчмънт за тоя нещастен човечец. Да го пратят в санаториум от затворен тип - там да го лекуват доживотно...

Нашите Христови наставления са важни и валидни за всички , а не само за християните ! Тогава добре дошли са , но хора дошли да унищожават ценностната ни система за какво ни са?

Ти го каза. Да я унищожат.

що не преместят вантикана в ракка ?

и бг е един концлагер със зли, алчни и побъркани хора

има много ционисти ,това е плод на техния труд !

Коментарите на папата са тъпи, всички страни от Близкия Изток без изключение да си отворят вратите, същото се отнася да Канада, Сащ и Австралия

Повечето от тези по-млади страни нямат някакъв голям финансов проблем да приемат мигранти и да адаптират небогатата си култура си към тях

Този мръшляк да си припомни какво е вършила инквизицията.... .... малоумщината на релийгиите, кръстове, кроасани и те така

верно е ,че канцлерката ги покани в концентрационните лагери,явно е генетично заболяване .

Римокатолицизмът е една от най-богопротивните ереси ако не и най-богопротивната, защото първа е разделила Едната Свята Вселенска и Апостолска Църква както си го пише в Символа на вярата. От отстъплението си през ХІ век тези отпаднали от Църквата еретици воюват срещу източноправославното християнство за да го затрият и не се спират и няма да се спрат пред нищо. Папа Йоан Павел ІІ Бог да го прости в джамия влизаше и Корана целуваше, този няма да остане по-назад.

Единствената права вяра е ПРАВОСЛАВИЕТО. Затова западът се бори толкова ожесточено с православието. Да, римокатолицизма е ерес. Папата е слуга на рогатия.

Направо да му ги стоварят във Ватикана, не иска ли? Някой да ги е канил, особено предвид пренаселеността на Европа?

брюксел ни предаде ,папата също ! за оцеляването ни ще трябва да се замислим сами ,но ЦИВИЛИЗОВАНО и МЪДРО,трябва да докажем ,че Човекът е по -силен от сатаната и неговите ционисти ...не ,няма да е лесно и доходно ,ще има и жертви ,но чий живот е безкраен,предстои ни битката със злото по целия свят и в самите нас !така разбирам само човешка цивилизация ,не като папата едно говори ,друго върши и третото сънува !какво ,като си е купил билет за ада ,аз нямам пари за това ?!