Хиляди унгарци протестираха с ирония срещу Виктор Орбан

Около 4-5 хиляди демонстранти се включиха днес в митинг в Будапеща, иронизиращ премиера Виктор Орбан.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди унгарци протестираха с ирония срещу Виктор Орбан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе хора,каква демокрация!Това е само гримът,фасадата на капитализма-най-кръвожадния строй в историята!Пресметнете само колко войни,колко милиона жертви донесе!

...

Това е ботиков протест... за медиите. Западът не се е охарчил много този път!?

Ако беше джапанков, щеше да е евтин, ама ботите са по скъпи. Иначе, писнало ми е от соросоидни измишльотини!

Е,гаа ти, това е грандиозен митинг, като за защита на квартална градинка от презастрояване, ба? Много .веселяци. у Будапещата? Ама ще им се стъжни картинката, като им се припомни, че Първата спирка на Падишаха е Будапеща, след това - Виена...

тиквуня какво ще изплюе по въпроса?

Соросоидна гмеж направо са готови за преврат,с тези петолъчки.... то майтап майтап но на гол гъз майтап не става

Ама май баш демократите - американци и англичани, направиха завой от евроатлантическите ценности, та не е много ясно как ще го бъде благоденствието, свободата и либерализма! Да не споменавам Вишеградската четворка. А шепа клакьори нищо не означават.

Промит съветофилски народ. Тъне в мизерия, докато комунистите го ограбват, а той плюе по запада, че той им виновен. И да...на някои места по света, хората имат по-различно мислене от бомби, територии, диктаторски похвати и псевдопатриотични популистки речи. Унгарците са европейци по призвания и не искат да имат нищо общо с кагебистките сатрапи.

Урганци запълнили един площад.Това ли са всички унгарци? Кой питал останалите, тоест тези, които избрали Орбан. И какво става реално?Кресливо, агресивно, манипулирано малцинство запълнили една площад се рекламира като воля на народа.А медиите разпространяват тази вирсия и се получава изкривяване на реалната ситуация в страната.

Пиши си на родния език. Така приличаш на бавноразвиващ се.

Не се казва 'вирсия', а 'вересия'. Боже, ела си я прибери!

Айде гостенино, каза си думичките и се махай.....

ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК СЪС ЗДРАВ РАЗУМ. СОРОС ПЛАЩА НА СТАРЦИ ОТ СКУКА СИ ПРАВЯТ ПО РАЗНООБРАЗЕН ЖИВОТА. ТЕ ЛИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБАТА НА МЛАДИТЕ ХОРА.СОРОС--ХАОС

Орбан да вземе пример от наш Боко, който оцелява при всички власти, при всякакви кризи и никога не пада по гръб за да се издигне до чин генерал и за да се разбира и с Тръмп и с Путин, а Меркел му е лична приятелка, а Орбан до къде ще стигне така освен до кривата круша.

боко е мекотело

Изпъляха "умните и красиви" платени протестъри. От цяла Унгария има-няма 2000. Не вярвам някой да ги взима на сериозно независимо от медийното обгрижване.

Явно много ти е мъчно, че не си нито красив нито умен... споко!

Всички путинисти сте едни и същи. Когато някой протестира срещу съветските и платени путинистки лидери- това са платени протестери. Но, когато измислени националисти и такива като Льо Пен протестират- това са борци за свобода и демокрация. Жалки пропагандни елементи сте всички.

Голям тарикат излезе този Орбан, като си мисли, че ще върти целия ЕС на пръста си и ще си прави, каквото му е кеф. Или спазваш правилата, драги, или си аут, това рано или късно ще го разбереш, защото никой няма да ти разреши да си разиграваш коня, както на теб ти се иска.

щом не искаш парите на чичко сорос си аут викаш? а ?

"Като си толкова умен, защо си толкова беден?" - най-често чуваната американска поговорка! Най-тъпата поговорка! Значи всички крадци и мошенници са умни! Това ли е ценностната система на т.нар. "демократи"? А до това, че не може 60 годишните да решават за младите - погледнете снимката! Нещо май главно старчоци се хилят!

Ама елате и си вземете наш боко да ви управлява и тогаз от рев няма как за ирония да помислите, а ако речете въпреки всичко да го направите ще ви изкарат нарушител за ''сигурността'' на държавата...

Хиляди протестираха, а стотици хиляди им се смееха. Едва няколко хиляди ли успяха да купят в тяхната протестна мрежа? Слабо маниак, слабо..

Много са се активизирали протестърите нещо тук... Очаквахме Тръмп да им спре парите, но като че ли става точно обратното - те никога не са били толкоша активни, колкото в момента! Нищо, че на изборите и трите "протестърски партии", както и техните приятели "евроатлантици" от ДОСТ останаха гледат парламента от жълтите павета и общо събраха "впечатляващите" 8%!

Младите хора не могат да приемат това, което сега става в Унгария! Светът се променя и в него няма място за такива като Орбан! Не можем да оставим 65-70 годишните да решават бъдещето ни!

Алоо еврокапута. Няма да ви мине номера. Не може 2000 платени протестъра да решават вместо щял народ.

Teзи от снимката на 'хилядите' унгарци в коя възрастова група са според теб? Млади ли ти се виждат, или пък умни? Прав си в едно - не може шепа пенсионери, явно платени от Сорос, да решават бъдещето на Унгария.

Както пишат - 4-5 хиляди платени помияри на Сорос излезли да протестират. Нищо не се споменава за текущата подкрепа в Унгария на Орбан. Със сигурност не е 4-5 хиляди, а няколко милиона. Пак извратени новини.

Ще има Майдан и в Унгария май!!!

Не виждам хиляди, виждам дядовци и баби, при това с не особено интелигентни физиономии.

Сорос май ще се провали в Унгария.

съпровождани от бурен смях.... Именно!

Хиляди,ама колко хиляди?Щото Орбан има подкрепа от около 75%! Те и реформаторите и Раданчо Кънев имаха хиляди поддръжници,ама хартисаха от парламента. Сега ще ги разкарат и от "Раковска 134". Нали са хиляди! Нали имаха "оригинален" билборд с надпис "Нинова, смешно е!" Наистина голям смях пада,Москов!

От което излиза, че все още има някаква плаха надежда за Европа. Впрочем, никът ти подхожда.

А ти защо се срамуваш от ника си "Иванушка-дурачок"?

Скъпи сузи, тези неща не са за вас, гейовете.

Сузи, що така, бе мойто момиче? Хайде да си измиеш устата с избелваща .. До кога тия черни мисли и думи?

Сорос прави опит да спретне в Унгария оранжева революция.Изпробвано много пъти. Има богат опит. Използват младежкия плам и характерна за възрастта им протест и бунт против общественни ценности.

С неговите милиарди, не е поискал, не е спретнал! Кво може да му противопостави някой си Обран със скъсаните гащи?

Може унгарците да са с "окъсани гащи", подобно на нашите опълченци на Шипка, но имат ДУХ! А той с пари не се купува, нещастнико.

Орбан унгарският варияна на нашия Иван Костов. По мое мнение Иван Костов: 1) Разби/ разми демократичното единно СДС, с което тушира и замъгли визията как България да се отърве от задушаващата зависимост на Москва. 2) По негово време и след доброто временно правителство на Стефан Софиянски Иван Костов разпродаде ключови за България предприятия за жълти стотинки като ХИМКО-Враца, Металургичен комбинат -Кремиковци, предприятието за добив на индустриални минерали Каолин, авиокомпания Балкан , рафинерията ПЛАМА-Плевен, а втората рафинерия Нефтохим" ЕАД Бургас на руската Лукойл". Костовото правителство подписа 130 приватизационни договора!!!, с което реално забави темпото на България след откъсването ни от руските окупатори. 3) За лустрация, обаче изобщо не ставаше и въпрос, така че във високите етажи на власта и икономиката останаха руските агенти съботиращи България. Ами той самият беше руски агент. Много го беше страх да не го гръмнат, както стана с Андрей Луканов, Илия Павлов, например. Под претекст, че Унгария няма да търпи неизгодните закони на Е.О. и НАТО, Виктор Орбан цели откъсването на Унгария от демократична Европа и САЩ и през междинния етап Вишеградска Четворка пътя и към Евразийско руско влияние е открит. Орбан е популист силно зависим от сегашна Путинова Русия. По своята същност Русия от Иван-Грозни до днес винаги си е била Империята на Злото, както я бе нарекъл Роналд Рейгън президентът на САЩ (Ronald Reagan - President of the United States of America)

Кой е казал, че Роналд Рейгън президентът на САЩ (Ronald Reagan - President of the United States of America), е един от най-светлите умове в човешката история и трябва под път и над път да бъде цитиран? Доста посредствено!

МАМИН СЛАДЪК СОРОСОИД . САМО ТОВА ЛИ УСПЯХТЕ ДА СКАЛЪПИТЕ ВЪВ ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО . ТОЛА ВОДА СТЕ ПИЧ НИЩО НОВО НЕ СТЕ НАУЧИЛИ И НИЩО СТАРО НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ . ВСЕ ЕДНО ЧЕТА ВЕСТНИК НЮ ЙОРК ТАЙМС ОТ 80-ТЕ ГОДИНИ ХА ХА .

Ама ядохте сопата на последните избори! Жалки комуняги!

истини в тези лозунги,нищо иронични няма в тях ,особено в лозунга " "Стига с тази глупост, наречена демокрация". Събрала се глутницата и гласувала да изяде агнетата и това наричат демокрация!!!

В Унгария протестърски номера не минават...

Злото куче пази дома си, а когато дворът е разграден, стопаните биват ограбвани, изнасилвани и убивани! Примери много.....

Че ги тъпчел...с пари, е много гот! Евала на маджарите, не случайно имаме почти еднакви знамена.

Демокрация е и когато десет вълка и едно агне решават клакво да ядат на обяд чрез гласуване В контраст в цялото битие създадено от Господа има божествена йерархия. И това е така защото не всички сътворени от Него същества са равни по възможности, познание, сила на духа и стремеж към правда и истина. Като хора ние имаме еднакава стойност пред Бога поради това че сме създадени по Негов образ и подобие, но нямаме еднакви възможности и всеки има различни таланти. В Божието царство тези които имат повече сили и възможности, се грижат за по-слабите, а Бог, който е всемогъщ и дава начало и смисъл на всичко, се грижи за всички останали. И всички сътворени от Него същества Го славят, благодарят и Му се покланят за неговата вечна истинска любов, правда и добротворство за да е царството в хармония и да добрува вовеки. Гордо издигната петолъчка в средата на агитката напомня силно култ към бащата на лъжата. Гордостта е човекоядец, която изяжда душата на човека и унищожава любовтта в сърцето му. Гордост и любов не могат да съжителстват заедно в едно сърце за дълго време. Или едното наделява или другото.

За всяка кауза (глупава, престъпна, продажна, предателска и т.н.т) могат да се намерят, както купени така и ентусиазирани поддържници! Така, че това просто е поредното НИЩОНЕЗНАЧЕНЕ!

В много домове има предупредителен надпис -зло куче. В ЕС също така има побесняло куче Орбан на което следва да му се стегне каишката или да върви при Путин и С.Корея щом не му харесва в ЕС.

А милиони унгарци и европейци го благославят и считат че Орбан е лидера спасител на Христианска Европа!

Спасителят е само един - Божият Син. Няма друго име под Небето и на Небето чрез което може да се спасим. Другото е култ към хора - творения, което е строго забранено от Божият вечен морален закон.

..религиозен си и вярваш в Божият Син, няма лошо, но не всички споделят тези твои ценности.

Бай Сорос в действие.

Уникална простотия. Орбан сигурно също се смее на "оригиналния" протест "чрез ирония". Защото тези иронизатори всъщност са вдигнали вярните лозунги. И смеховете им са ... комични!

ГНУСОТИЯ, ОТВРАЩЕНИЕ, ПСИХЯСАЛИ ДИВАЦИ, КОИТО ИСКАТ ЧРЕЗ НАСИЛИЕ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА

трябва спешно да си направим балканската федерация около руския, българския и кирилицата и да спасим Унгария, Хърватия, Словения, Албания, Гърция и Румъния от западната болест! утре ще е късно! Амин!

Унгария е болна от австрийската болест! да я окупираме и да я излекувам, преди за е заразила и нас!

Орбан да натовари всички до един от тия малоумници на влакове и да ги изпрати поживо по здраво към любимият им КРЕМЪЛСИ ФАШАГА!!!ТАМ НА БЪРЗА РЪКА ЩЕ ИМ УВРЪТ ГЛАВИТЕ, НО ЩЕ Е КЪСНО!!

Пич, нещо не си на ясно с проблема!

си проЗт

Орбан победи унгарските протестъри.

Няма добро дело, останало ненаказано! Тези унгарски абдали, вместо Орбан, трябва да получат някоя подлога на Брюкселските бюрократи, като нашият Бойко Борисов! Тогава да видим, какви ще ги дъвчат!

...викаш руската подлога си по качествена от брюкселската!?

Подлогата си е подлога, независимо на кого. Явно и ти си такава, щом се опитваш да търсиш оправдания в това "коя е по-добра". Е, няма такива, така че си трай.

Змийското соросоидно гнездо насред Будапеща беше разгонено, и сега змиите съскат :) Наскоро в Русия разкараха и Свидетели на Йехова, извратеняците от Брюксел и Фашингтон веднага надуха гайди.

Тия платените пак излезли на нещо като любимия на патрона им гей-парад. Горките, само те били демокради, и само техните чувашки права се били нарушавали...

Това е Унгарската версия на нашета проститутна мрежа-ха ха.

Партията на Орбан ФИДЕС има тотално мнозинство, избран е от народа, действа в интересите на народа си. Дали една шепа застрашени "протестиращи" грантаджии и нпо-шници трябва да решават вместо другите 10млн? Ето това е смешното, що не се чува бурен смях?

Също като нашите протестъри.

Те много добре помнят руските танкова нахлули през 1956г. и потопили в кръв Унгарската революция.А Орбан е луд!

Припомни ни и натовските бомби над Белград и цела Югославия през 1999 г. И си спомняй натовските терористи, дето ни оставиха без армия, по-често!

Цуре, нооого си ми тъпичко ша знайш! Ако не бяха тия "натовски бомби" над Белград, имаше огромна опасност огъня да се прехвърли и у нас. Не забравяй, че тогава България не беше член нито на НАТО, нито на ЕС. Бяхме си сами-саменички и ВСЕ ПАК оцеляхме! Ти или си отчаяна сърбоманка или си много глупава, щом не знаеш на какво са способни "братята" ти србе! Питай българите в Македония, Западните Покрайнини, Поречието на Тимок...

Не НАТО ни остави без армия ами БСП, Иван Костов и Димитър Луджев.И после това продължи при Тройната коалиция ,когато започнаха да гърмят и военните складове.

Така и така си започнал, кажи и за унгарските войски на източния фронт, рамо до рамо с германците, срещу Русия.

Като не му харесва на Орбан ЕС, чий дири там, и кой си за да променяш правилата общовалидни за всички в този Съюз, както и да хапеш пръста от който смучеш. При всички положения все по-вече унгарци осъзнават за нелепата ситуацията в която изпадат с подобен премиер, и ако сега са 3-4 хиляди по улиците за да го иронизират, догодина ако устиска до изборите стотици хиляди унгарци ще му покажат червен картон. С други думи Орбан вече е пътник, а Унгария ще я бъде в ЕС и НАТО.

Забравих да допълня, че би било редно, когато публикуват образа на Орбан, успоредно до нея да поместят и такава с образа на Георги Марков или ДС-агента Николай, който умре да се прехласва, колко велик е Орбан, преди БКП, , после СДС, подир туй Герб..., и така цял живот мижитурка, и точно такива определяха дневния ред и батака на обществото ни за всичките тези години на прехода.

Орбан не вижда Унгария като втора категория държава, за това и иска промени в ЕС ..те унгарците срещу СССР се вдигнаха та на ЕС ли ще си траят ...това за червеният картон колко време го слушаме ..но резултата е един ФИДЕС размазва на избори, та ти си мечтай за стотици хиляди протестиращи

за съюза на СССР с Хитлеристка Германия и какво правеха съветските войски в Полша и гората Катин. Защо мълчиш бе катил/на турски убиец/?

А сигурно ли е, че протестът бил ироничен?.. Каквото и да значи това. Да не би наистина да искат вън от ЕС? Пък че ги тъпчели с пари... Е, то и на нас така ни разправят, ама те как се тъпчат, не е истина. Те - разбирай евро- и родни чиновници.