Руски хакер е осъден на 27 години затвор в САЩ

Синът на руски депутат бе осъден на 27 години затвор в САЩ за хакерство. Присъдата бе издадена от федерален съдия в Сиатъл.

Обратно в новината

Коментари - Руски хакер е осъден на 27 години затвор в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а сигурно е планирал да участва в копуването на българското черноморие ......ехххх чак ми се дорева .колко жалко е това

нит' е хакер, нит' кракер, ам' си е най-обикновен крадец измекяр дето купува stuff от разни форуми, в които се събират други отрепки, за да търгуват откраднати неща, посредством това, че са били на правилното място, за да могат да ги гепят, а изобщо не става дума за крадене с кодене и кракване :) те не могат да кодят! те са прости! човек дето коди м/у 10-16 часа почти всеки ден, той не краде! той създава и хакерства т.е. намира начини за справяне с проблеми... тоя не е руски хакер, тоя е руски крадец!

Той е крал , за да може да си плати сметките в Малдивите . И за това ли да го оплакваме ? Получил си е заслуженото . Питам се българите които също са крали карти и пари на колко ще ги осъдят ?

Ми да беше почивал в крим, а не на малдивите.

Не мога да повярвам! Мурзилажа се е юрнал да защитава един мастит крадец. На вас нищо човешко не ви е останало. Никаква троха морал или справедливост. Дълбаете под дъното. Тоя и хора да беше убил, пак щяхте да ляляте в негова полза. И после , защо българите били русофоби. Ами заради малоумните тролове. Хората вече не могат да ви дишат. Просто е.

Доказателствата са неоспорими, заловен в трета страна, сякаш е ограбил 100 банки и е свил 100 милиарда долара! Присъдата е адекватна на деянието - вярвате ли безусловно??

Един хакер по-малко за Путин

Щрак!

Га краде парите не рива .

Какво ли би казал Хан Крум по случая.

Депътатските синчета на Малдивите, а по-тъмно зелените на Крим.... ако помните вица за ЮАР.

А у нас в Рассия ,на такива като този,даваме по 30 - 40 лет,а если он американски гражданин,висше 50 - 60 лет.

Малко са му дали

Ще искат размяна хакер за хакер ( Сноудън )

Няма база за сравнене идеалист срещу крадец, ако руснаците са ня място не биха правили такова нещо. Аз обаче очаквам хакерско отмъщение към САЩ и засилване хакерските атаки към тях от Русия.

От статията единствено става ясно, че руски гражданин е бил отвлечен от трета страна и осъден в америка. Никой от коментиращите не знае какви доказателства има американският съд срещу човека. За тях е достатъчно, че американците са го обвинили и това значи, че е виновен, точка. Няма друга старана, освен Израел, която да си позволява подобно нещо. Оставам с чувството, че имаме едни световни мутри, на които всичко им е позволено, а всички останали имат само задължения към тях. Те съдят немски концерни, глобяват европейски банки, налагат ембарго на непослушни страни. Бомбардират не симпатичните им диктатори и поддържат симпатичните им такива. Един пинекъл на демокрация, модел на подражание от новоизлюпени демократи като нас.

а бе ти и за този черен ман..гал на снимката нямаш доказателства че е русский, ама си скочил да го защитаваш!

"черния ман..гал" е адвокатът му, а не отвлечения руски гражданин. Мдааа, тежко е да се заработват центовете от неграмотници! Жал ми е за теб.

Съжалявам обаче категорично не съм съгласен с Вас, как са доказали 3млн. обрани кредитни картни в САЩ незнам. Това което обаче е дадено като информация е че хванат 1,7млн. крадени кредитни карти в компютъра му, докато е бил на почивка на Малдивите, тоест няма никакво съмение за вината му. Тези хора които са били обрани в САЩ и другаде нямат ли права или затраховките при обир които са платени от банките или държавата, те нямат ли права. Да оставим един крадец да обере още милиони, щото можело да му се накърнят правата, съжалявам америкаците са действали адекватно. Това не ви България дето такива съдят държавата ни в ЕС.

Ако толкова си се загрижил за по-пълна информация погледни и рунета. Ще разбереш, че този хубавец само това че е депутатски син го отличава от 30-тината руски бандити арестувани от американците със съдействието на трети държави от 2014 г. насам. А доказателствата срещу него са железни затова самият му адвокат атакува обвинението и процедурата като иска да изкара ареста незаконен, ама няма да му се получи.

Много добре. Сега другите подобни много ще се замислят преди да правят същото.

Дъртия пръдлю Гаргамел и зомбито Щерев----получиха оргазъм че руснак в сащ е осъден?:)))....------->демократи !:)))

на дедовия разни тарикати и прашляци да им източват картите на хамериканците. Ето го резултата. Престъпникът трябва да лежи в затвора. Това е истината, за което ги поздравявам. Как са го домъкнали в Щатите да го съдят - това е друг въпрос. Важното е че е в затвора и ще лежи. За болежките си да си е правил сметка докато е бил навън. Сега е късно.

Всички руски влстници и децата им крадат от омраза към САЩ , в маска това е допустимо, даже патриотично . А колко по-просто го казал Карамзин , когато го попитали какво се случва в Русия - Крадат! Просто и ясно без увъртания. По късно е въведена кражбата по патриотични и комунистически съображения , която се разпространи сред братските съветски държави. А тук съм виждал ученици на руските другаре да споделят - Крадем за партията., Крадем за България. А един иманяр ми обясняваше как другите били предатели, а той Спасител на националното богатство ,, щото бил Патриот.

ние българските европейски граждани, че у нас Никой не краде, дори и европейските ни управници.

американците? Човекът тежко болен отишъл да се лекува на Малдивите, а те го хванали и осъдили. За разлика от тях нашата изключително хуманна правосъдна система позволява на болните братя Маргини, Галеви и още много други разбойници и убийци адекватно лечение в екзотични краища на света. Ако все пак, за да се поуспокои обществото някой бъде осъден, то му се гарантират посещения на дискотеките в Слънчев бряг, приличен офис и т.н. за да може да продължи да движи гладко престъпния си бизнес. Питайте Митьо Очите, ако не вярвате.

Брей, много сте се загрижили за тоя крадец? Ама дали така щяхте да мислите, ако като на Кадиев ви бяха изпразнили банковата сметка?

Нови пиеси пишеш ли

Подозирам, че този тип ограбване на работещите и произвеждащите държави и народи е част от тъй наречената хибридна война, която Империята на Злото води срещу демократичните държави...обраха им банките, социалните фондове...но парите все не стигат...170 000 000 долара от персонални карти ...е окрадил само един руски бандит...затова и присъдата е по-височка...интересно проследени ли са паричните транзакции....

ЗабавнО ТЪПИ коментари по-долу! Нооо нали знаете, че за да направят това американците ЗНАЧИ РУСНАЦИТЕ ДЪРЖАТ НЯКОГО И ЩЕ ИМА РАЗМЯНА ДО 2-3 ГОДИНИ!

Е този осъдения досега се е мислел за недосегаем от закон депутатски син, да си беше почивал в Крим щеше и да си остане недосегаем. Не злорадствам, но като българин не мога да му съчуствам защото са открити данни за смъртта на повече от 400 български жертви на СМЕРШ и НКВД. Досега Москва е предала официално на българската страна информация само за два случая. Първият е за българския пълномощен министър Георги Андрейчин, който е бил отвлечен от България със съветски военен самолет. По време на прием в София той е чут от съветските служби да говори лоши неща за СССР, заради което империята го наказва с разстрел. Вторият случай е за съдбата на българска лекарка, изпратена на специализация в Москва. Причината да бъде разстреляна като шпионка е нейната любовна афера с военен аташе на латиноамериканска страна. Айде това с дипломата пряко засяга интересите и репутацията на СССР, както и процеса на Трайчо Кстов който просто е искал да купуват бг тютюна на нормална цена, ама по дяволите защо убиват лекарката-специализантка каква вреда може да им нанесе с увлечението си по някакъв латинос?!?!

А помните ли една българка-майка преди 2-3 години, дето САЩ пак я искаха за затвора и ходи в шоуто на Слави? Пак беше осъдена от най-справедливия съд в света за същото, ама тогава друго коментирахме.

Е ще стане "наташка" на някой шоколадов американец...ха.ха първата брачна нощ ще иска да се самоубие но после ще му хареса.....ми каза един русофил....ха.ха.ха

всички русские извън матушка россия трябва да ги арестуват , и вкарат по затворите поне за десетина години! ако не за друго, за предателство към родината и лично към товаришч путин! а по добре да ги върнат в россията! ама то, това последното си е садизъм направо!

сега ще пратят още един самолет-таратаика да обикаля около аласка да плаши гаргите.

а защо при циганете ако не секрет

ами то в американските завори е по-добре отколкото на свобода в русия.

тъй си е , но няма пиячка!

на крепостните..

Има да гледаш световните курорти по телевизията.

в пандиза и ще оздравее бързо. А га крадеше беше здрав, а?

И какво коментираме по цял ден- това което някой си е скалъпил или като четиво или като тъй да се каже политика. В старо време народите са се състояли от кланове, сега за по благозвучно се наричат партии.

Тоя,уловен руски хакер,с право търси помоща на Путин,който е известен с панамските си далавери за милиарди!Всеки руски крадец е невинен,щом следва примера на Путин!

Сега българските властти да отидат в Германия и да арестуват избягалия турчин, виновен за ПТП-то с два смъртни случая в България.

Е кво да очакваш от империята на злото - русия, и нейните поданици

Похитен е в трета страна,глупако.

от врага като за световно...

Модерния Чифут отдавна не ходи с тюбитейка и жълта звезда.На мода сега са чаршафа на Ес и капачка на кора.

За този неми е жал, хванат е Малдивите, с обърнете внимание, 1,7 милиона крадени кредитни карти в компютъра. Когато крал от тези хора явно е нямало никакво съжаление и съпричасност към това което им причинява. Мога подкрепя Асанж и хората които му дадоха данните за неговата система, както също Сноудън, защото са иделисти и жерваха целия си съзнателен живот в името на по-висши цели. Този нека реве като госпожица, каквото си е търсил си го е намерил, комплименти на американците.

За кражба на 170 млн. от 2 млн. кредитни карти,този какво иска?И защо замесва Путин в кражбите си,след като е крал неполитически или може би "политически" за имиджа на Русия!А може ли да върне откраднатото щом 27 г. са много,е те не са малко,но при добро поведение,ги намаляват...!

Едни чифути прецакали и наказали друг, който се опитал да се прави на тарикат с точене на карти - нищо ново, те винаги са били така... един от тях с мустаци масово ги избиваше в лагери ...Мароко, Малдиви,... така са те - гастроиращи мошеници с лесни пари от край време.

АЗ НЕ ЗНАМ КОЙ Е ВИНОВЕН НО ТОВА Е БИЛ ЗАЛОВЕН В ДРУГА СТАНА Е ДОКАЗАТЕЛСВО ЗА БАНДИСКИТЕ ИМ КОРЕНИ - ОТ ТИКВА СЕ РАЖДА ТИКВА И НИКОГА ДОМАТ - ХАМЕРИТЕ СЕ ГНИЛИ ХОРА (ТОВА НЕ Е НАЦИЯ А СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ С ОТРИЦАТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ И ЗАТОВА ДЕИСТВАТ ИМЕННО ТАКА

Признал ли е? Признал е. Престъпление извършил ли е? Извършил е. Какво значение има къде са го хванали? Много ясно, че няма да им кацне в САЩ, за да го хванат.

РЕПТИЛИЯТА СИ Е РЕПТИЛИЯ -ТЯ ЕБЕЗ МОЗЪК - НАЛИ УЖ СЕ ПРАВИШ ЧЕ ТИ РАБОТИ СИВОТО В-ВО (КОЕТО КАКТО СЕ ВИЖДА И ГО НЯМА ) ТИ СЪЩО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА РОДЕН ОТ НЕ БОБРЕ ВЪСПИТАНИ ИЛИ ЗА ДА НЕ КАЗВАМПО-ЛОШИ ХАРАКТЕРИСТИКИ !)МОЗЪК НЕ СЕ НАЛИВА ЧРЕЗ ФУНИЯ И ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ ОТ ТИКАВА СЕ РАЖДА САМО ТИКВА !!! и ТОва че си продажна маймуна е доказататество - не расъждаваш и пишеш за да ти дадът рушвет - прости ми щеревоглубей

да можеха американците да хванат и осъдят всички лоши хакери всичко щеше да бъде наред какъв живот бихме живели

"Той обвини американските власти, че са го отвлекли по време на почивка на Малдивите..." Днес писах коментар как американците смятат останалия свят за задния си двор. САЩ е столицата, всичко оснанало е дива и глуха провинция, където "столичаните" могат да правят каквото си поискат.

бе друго си е да пратят някой да го отрови с плутониий, или лайняний! пък те, ще го арестуват и съдят!

Лошо е да си руски хакер. Българските такива ги приемат на служба в ЦРУ!

Хакнали хакера чудо голямо :}

ПУТНЯЦИТЕ СА ТОЛКОВА ЗОМБИРАНИ ,ЧЕ КАКАВОТО И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА ИЗВЪРШИ НЯКОЙ МУЖИК ПОЧВАТ ДА ДЪРЛЯТ В НЕГОВА ЗАЩИТА.

не се нервирай само ,ще вдигнеш кръвното,инсулина,докато дойде линейката и ще те загубим !

ЧЕ ЗА КАКВО ДА СЕ НЕРВИРАМ БЕ ПИЛЕНЦЕ?НЯКАКЪВ ПИНДЕЛ СИ ГО Е ПОЛУЧИЛ:МОГА САМО ЗАДОВОЛСТВО ДА ИЗПИТАМ,А ТО СТАВА ДВОЙНО КАТО ГЛЕДАМ И ВИЕ КАК СЕ ГЪРЧИТЕ;)

Теб са те изгубили с раждането...

ако депутата направи ,това което са поискали сащ от него ,ще има свобода за сина +парична награда в панама ,иначе ще отвлекат и щерката .