Загинал и 3 пострадали при тежка катастрофа

62-годишен мъж е загинал при катастрофа между три автомобила на пътя Пловдив-Асеновград.

Обратно в новината

Коментари - Загинал и 3 пострадали при тежка катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна е доказано,че най-често тежките катастрофи се причиняват от водачи между 18 и 23 години. Това са пишман водачите. С нищожен опит, но с огромно самочувствие. Те са най-опасните на пътя. Какво е станало в този случай? Ами гъзърията се е натоварила да се повози на "Мерцедес". Нищо,че таралясника най-вероятно е на поне 25 години. Важното е,чалгата да е на 6 и газ. А че човекът си е отишъл просто така,няма значение!

То това си е направо убийство...

да се отворят кариери-лагери където да се пращат такива идиоти да чукат камъни 25 години 12 часа на ден за една паница боб чорба

Вчера пътувах по същия маршрут. Кошмар. Три пъти срещу нас излизаха безумци, които не се съобразяваха с трафика. За да избегнем челен удар почти излязохме от пътя. Неспазване на елементарни правила и етика и липса на контрол и санкции са причините за поредната трагедия.

Поредното шибaнo келешче на пътя....

Айде сега тия младежи на по колкото са за по толкова в затвора (щото явно, че е умишлено ибутана колата). Ама няма държаваааа.

Днес по Тракия надминавам със 120 някакви тирове, а отзад един кретен със спортен мерцедес ми се лепна точно на метър зад бронята! Ако нещо случайно стане и трябва да набия спирачки, кво става?! Трябва да се изисква камери в колите за отпред и отзад и после в съда!

Точно тея пичове дето се лепят са супер слаби шофьори. Има едно правило при професионалните автомобилисти и то е - спазвай дистанция, за да можеш да запазиш собствения си живот. А тея дето се лепят са просто селски шофьорчета. Кофти, ама си е истина. Един силен и професионален шофьор първо ще помисли за себе си и ще си осигури достатъчна дистанция, за да може при евентуална случка да може да отреагира.

едва ли е бил на 1м от теб. колкото до дистанцията: 1. ако е на достатъчна дистанция от теб (като за размера на дистанцията, си е лично тове виждане колко е размера и), може и да не рабереш, че ще изпреварва и сътоветно да не му дадеш път (да се прибереш в средната лента). 2. Огледалата много изкривяват представата за разстоянието. На страничните е се вижда едно, на това на предното стъкло друго и на всичките има надпис по този въпрос. 3. При тази скорост, която си цитирал, за да спреш, трябва много място, ама много. 4. Гледай в чужбина какво се случва, при катастрофа на магистралта. Обикновено катастрофиралите коли са в продължение на няколко стотин метра. Бих се съгласил за тези който светкат и т.н. за да минат, но ако си е карал спокйно зад теб и си е чакал търпеливо да му дадеш път, не виждам проблем.

доста глупости си написъл само и само да противоречиш на човека. Далеч си от истината: проблемът става, когато нещо се случи с колата пред келеша, например дупка на пътя (такива колкото искаш) и ако човекът пред келеша намали от 120 км/час само с 5 км/час т.е. до 115 км/час, ти изобщо няма да усетиш как ще преодолееш малкото разстояние до него и ще стане кърваво меле, идиот такъв!

Дано не шофирате,а ако шофирате,предпочитам да не сте зад задната ми броня...всъщност това едва ли ще стане,понеже няма да ме настигнете.

Когато изпреварваш трябва да го правиш с максимално позволената на магистрала скорост, т.е. със 140 км/ч. Не се учудвай, че те е настигнал, просто си карал бавничко за магистрала ;-)

айде бойко, за какво те избрахме кога ще разширяваш пътя

Този път от 1982 година все го "правят", а още не е започнато нищо да се прави по-въпроса. Правят го само преди избори, а след това забравят, както всичко останало.

Избрахте го, щото сте балъци, сега ще открадне трети милиард евра на вашия гол...гръб ;-)

Един от най-корните пътища. С най-опасните изпреварвания...

"... управляван от 22-годишен мъж ... той ще бъде изследван за наркотици" ... На МНОЗИНА самата "възраст 22 години" им действа като наркотик, когато пипнат мощна кола. За тях тя е като летяща чиния - ряз, спирачка, сигурност - няма завои, пътни дупки, мокър път, износени гуми, няма физични закони. Колата е абсолют, шофьорът е абсолуд - на 22! А ако има и някой да му се възхищава ... Не КАТ, разбира се. Но де е КАТ? Спокойно - КАТ ще дойде - постфактум.

КАКВО СТАВА С ЦАЦАРОВ, ЩЕ ПОДАВА ЛИ ОСТАВКА ? НЕ БАЛАМОСВАЙТЕ ЧИТАТЕЛИТЕ С РАЗНИ НОВИНКИ.ДАЙТЕ ОСНОВНАТА.

поредните самонадеяни пикльовци Жалко за 60 годишният мъж.

Браво на ВАС,нали забраниха мобилните камери,пък трябваше знаци да има,пък предварително обявяване къде ще са....Браво....

Вече втора година карам, само с мъжа си, имам кижка С категория от 30 години. Страхувам се да изляза сама, защото има идиоти които ме опрашват за нула време, все едно съм малък камък. И все си спомням един надпис мисля че беше някъде около Смолян - за човешкото тяло няма резервни части.

Какво е това безумие? Това си е умишлено убийство . На 22 години кой ти даде да караш тоя мерцедес ?

Не е до колата ! Ако беше БМВ или Ауди по-различно ли ще е?

Мъжа ти второ кормило и педали ли има? Или ще слезе да се бие? Как ще ти помогне в ситуация, която трае 2 секунди.

Заради поредния тъпанар, летящ с висока скорост и, най-вероятно, премигващ с фаровете си, на редовно движещата се пред него кола, сега, един 62 годишен мъж, повече няма да види близките! Да пукнете дано, всички селяндури, които, особено при висока скорост, се залепвате отзад и създавате предпоставки за ПТП! Да пукнете, дано, комплексари мръсни! Когато някой Ви се "лепне" така, пуснете му аварийните и леки стопове!

Катастрофа на пътя Пловдив-Асеновград, а е за затруднено движението в района под надлеза на Пещерско шосе. Ало редактора нещо си объркал пътя Пловдив-Асеновград като изходна артерия се намира в единия край на града, а пътя Пещерско шосе е в другия край на Пловдив.

Първите 7 години оказват влияние и на шофирането :}

до кога ще търпим изродите зад кормилото

Докато роднините на жертвите не почнат да ги бесят на място

най-виновна е държавата БГ. Кой разреши на инструктурите да издават СУМПС само след 1 м. обучение.

Какви са тия поколения млади хора?! Нулево възпитание и ценностна система. За сметка на това бъкани с комплекси за избиване.

Кви,прости селски чалгари,сега на това дупе трябва да му лепнат едни 15 г и да му оформят ремуса в пандиза

Пак и пак ще кажа, че гъзлетата до 23 години да нямат право да карат без възрастен придружител. Тези изродчета се опияняват когато с тях са себеподобни, най-често всичките дрогерчета. А когато са в таралясници баварци или даймлери, тогава вече става особено опасно. Никаква милост към тях!

И аз пак ще кажа, че заради пишлеменца като горното, предлагаш хиляди млади хора, които си изкарват хляба с шофиране, да седят безработни. Пък пишлемето и на 23, и на 33, и на 43 пак ще прави глупости. Не става само с ядене, трябва и акъл!

вече инцидент ли му казвате, да ви ева у демократите, щото това си е чисто убийство

най-големият инцидент си ти :)

да копа доживот камъни и картофи!

много е трудно да се намери свестен човек с мерцедес .

Докога ще давате на кретенските си деца мерцедеси, а те да се правят на извънземни? Как така ще блъснеш автомобил пред теб? Кьорав ли си? Тия лайнари в главите си нямат мозък, а някакъв вкиснал имамбаялдъ.

Шофьорчето на Мерцедеса 20 г дрисльо да го пратят в затвора на топло за къде е бързал толкоз с на тати колата за Пирогов ли?

загинал,пострадали ,все едно чета новините от близкия изток .разликата е само в диктаторския режим ,единия западен,другия източен ,но и при двата на никой не му пука за ежедневните трагедии .

Видях я катастрофата, голямо мазало. Ганьовците карат като безсмъртни. Рашъните обаче са недостижими все пак.

Пловдив-Асеновград и Русе-Бяла май са първенците по най смъртоносните пътища у нас. Но в случая пътят явно не е виновен, а 22-годишният келеш в мерцедеса, който на прав път блъска друга кола отзад. Кой знае какви диви маневри и изпреварвания е правил за да се случи това. Жалко че няма негова снимка тук, но съм сигурен, че ще излъчва интелекта на шимпанзе с един пръст чело.

В тези райони има най-много просто население - предимно цигани, помаци, македонци и турчаля. Същото важи за пътищата около Разград, Търговище, Симитли, Ловешките села и т.н.

За огромно съжаление,подобни новини,отдавна не са новини. Прозаично ежедневие,уви. Причини-хиляди.Поуки-нулеви. Жалко за стотиците жертви.

Бог да го прости загиналия.... Но това е идеалния вариант както за социалната ни система, така и за управляващите относно "простосмъртните"! Да си ходят по реда /независимо какъв/ малко преди да се пенсионират... -За съжаление, живеем в Чалгария, а не в държава!!!!!!!!!!