Българин на 27 години е убит в Далас

27-годишен българин е бил убит в сряда в предградието на Далас - Юлес. Младият мъж е родом от Плевен, но емигрира в САЩ с родителите си.

Обратно в новината

Коментари - Българин на 27 години е убит в Далас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да прости момчето!

Негрите и латинците са от така наречената "лемурийска" раса. Най-изостаналата в развитието си. Бялата раса е най-напредналата. Това съм го чел от Петър Дънов. Не мразете никого, но добре е да знаете с кого си имате работа. В никакъв случай не си смесвайте с тях гените си. РИ (Рейтинга на Интелигентност) им е значително по-малък от на белия човек, поради по-малкото и по-лошо качество мозък. Затова живеят навсякъде в мръсотия и хаос.

Ти май си от прото-лемурийската раса, като ти чета дебилизмите...

изключително малко български емигранти се интересуват от друго, освен пари и по-висок стандарт, има много егоизъм и глупост, почти никои не се стреми да намери партниор/да има дете/да създаде приятелства в новата страна/да изучи културата/болшинството гледат само работа и пари и задоволяване единствено на себе си.

Викаш поведение близко до природата, първосигнално? Да, изглежда не са много отдалечение от първобитните хора нашите емигранти.

В Плевен става едно убийство на две години и то в циганската махала. Всеки сам избира пътя си.

може и да са го застреляли, ама е било съвсем демократично, с демократични куршуми.

Да беше отишъл в Русия. Ама не. Щом сина ѝ на Нинова е там и ние ще отидем.

2 милиона кримчани избраха да се присъединят към лошата Русия. Що не избраха демократична Украйна, а ?

Синът на Нинова е на обмяна на опит с американската комунистическа партия. Комунистите сме по цял свят.

жив ли е още др. Гъс Хол?

по добре да си отидеш като ебач а не като дествен кестен

По добре да си жив девствен кестен, отколкото умрял ебач.

в САЩ не се мешайте с мексиканци и афроамериканци

Това Далас, Русия ли е?

Искам да попитам родителите му: "Заслужаваше ли си да си изгубите детето, защото предпочетохте парите?" Ако си бяхте в Плевен, д'ге, щеше рожбата да ви е жива.

То там не стават убийства, хората не умират.

Все удряте под пояса. , младежа е убит родители те са вав ужас , ваши Те коментари има много Омраза и ненавист ? Как во като и бил вав чужбина . Нима вав балгария не се убиват хора . Жалки сте макари да сте вав страната си каво сте. направили за Даржавата си ?

Искам да те попитам тебе. Ако го бяха убили в Плевен щеше ли да ги питаш, защо не са имигрирали и не са спасили детето си? И още един въпрос. Ти тъп/а ли си?

Нали знаеш приказката за АКО-то?

Страшна работа са наркотиците, и е страшен размерът в който се употребяват в УСА. Не случайно има толкова убийства.

бог да прости момчето милите мъ родители.в бг сащо се изпотрепват нема значение коъ каде е

Има едно единствено нещо, което е сигурно в Америка, това е че ще умреш. Нищо друго не е сигурно. Който не е ходил там, трудно ще разбере какво казвам.

Надявам се, че ти плащат за постовете зашото в противен случай глупостта, липсата на информация и евтината пропаганда не могат да бъдат обяснени. Викаш във всички останали държави хората са безсмъртни и само в САЩ умират, а?

... нещо, което е сигурно в Америка... Е това, че там няма нищо сигурно. А както казва Буковски -"даже не можеш да умреш, повечето хора там отдавна са мъртви .. но не го осъзнават".

Защо е това сигурно ?

в България не е ли сигурно умирането, може би след края на живота тук стават безсмъртни или извънземни?.?

Толкова сте зле, че три изречения не можете да прочетете. 60% прочетоха само първото изречение и начукаха минусите. 30% прочетоха и второто, най-важно изречение и сложиха плюс. Никой от вас не прочете третото, което ви кара да не гласувате. Не сте за завиждане, а още по-малко за съжаление.

При сблъсъка на място е загинал 62-годишният водач на блъснатия отзад автомобил, а тежко пострадала е 55-годишна пътничка в колата. Автомобилът Мерцедес, който е провокирал катастрофата, е управляван от 22-годишен мъж.

В Русия отдавна не убиват българи, защото българи в Русия не стъпват.

ако знаеш колко българи има в Русия, свят ще ти се завие.

Колко?

се изнесе в САЩ, но много вече са покойници:(

браво на тех. то нормално. кат се изнесеш некъде без ноква защита и опорни - отичаш.

ФАЩ е с най-много убийства в света и наркомани. Не ,че тука е добре, но поне не всеки втори е надрусан.

да всеки парви е надрусан а вторя е луд в бг

КАКВО СТАВА С ЦАЦАРОВ, ЩЕ ПОДАВА ЛИ ОСТАВКА ? НЕ БАЛАМОСВАЙТЕ ЧИТАТЕЛИТЕ С РАЗНИ НОВИНКИ.ДАЙТЕ ОСНОВНАТА.

само така - и това сущо - този дето е хвурлил око на дома... link

кое? цацаров? оставка? въз основа на какво? той си е богат, пазен, успел, сълза. Оставка се дава, ако нещо не върви. Даже, филчев го съветва да праща барети, че бил мек, либерален, диолагичен и му се качвали на главата. момина сълза ти казвам.

Да би мирно седяло - не би Смъртта видяло ...

далас, къде си бе?

OmPoBeH

Не е Далас, "ДЕТРОЙТА" търсиш, предполагам.

sps_hrsf@abv.bg

цъ. За Далас питах. Се ено питам: Когаааааааааа ше има възмездие за делата и на други българчета, дето ежедневно ги дъвчат по сайтовете тука. В смисъл: Далас въздаде правосъдие за кенеди и тоз младеж. за другите когааааааааа? защо не идва.

Да ги питам тези емигриралите дали детето им щеше да е живо ако беше в България? Тук може да е кочина, но поне още има някаква човечност. В САЩ скоро белите ще са в резервата със своята толерантност.

Е, тук можеха да го сгазят на тротоара джигити.

В България имало човечност?!? Къде е тая "човечност": сред циганите, убиващи беззащитни пенсионери за два лева, идиотите, заливащи кучета с асфалта или сред приматите, газещи по улици и магистрали? Правилно си определил държавата като "кочина" и точно това е причината българинът днес да е зъл, оскотял, много завистлив и безкраен егоист. Или ще твърдиш, че сред "човечните" българи няма убийства от ревност? Има, и още как, почти ежедневно. Разликата е в това, че в САЩ убиецът ще бъде разкрит и осъден с цялата тежест на закона, а в България щеше да се разхожда по улиците с условна присъда. Да не споменавам, че в Тексас има и смъртно наказание.

ай стига рева бе, всичко това го има и на запад, само че хората са горди с държавата си и не реват като тебе. И освен това смъртното наказание ги прави още по злобни и отмъстителни.

Ставаш смешен. Навсякъде може да те убият, или да си отидеш от този свят по какъвто и да е било начин. Стига с този смешен в случая патриотизъм.

познавам 2 американки - мога само хубаво да кажа за тях - добри хора, учтиви, помагащи, щедри, топли. за познати българи в америка точно обратното мога да кажа - егоисти, присмивачи, подигравачи.

В нещо се е забъркал никаква ревност

Това не може да е истина! В САЩ престъпност и особено убийства няма! Най-вероятно се е спънал и паднал...

о не приятел. тука всяка вечер половината от локалните новини са за убииства, грабежи и т.н. никои не крие нищо даже водещите са тренирани добре да поднасят новините едва ли не с усмивка на уста- без излишни емоции или преструвки че много ги бyрка като в бг. виж в булгаря, всяко убииство е "следи от насилие не са открити, предполоага се че самоубиееца е имал финансови проблеми" .

не само Астика се прави с прочутата хасковска вода, но и Каменица, тъй като бирената фабрика в Пловдив бе срината по демократични съображения

Версията, че Осуалд е убил Кенеди издиша отвсякъде: Не може с ръчно зарядна пушка за 4 сек да произведе 3 или 4 прицелни точни изстрела по движеща се цел през окуляра на оптиката , както гласи официалната версия. Не може сам човек без никаква връзка да следи Президент САЩ и да му направи засада. От вестника ЛИ бил разбрал, че Кортежът ще мине покрай склада за книги, който е на ФБР!!! и там се скрил и гърмял!?! Осуалд е убил и един случаен полицай, на улицата, но стрелял с револвер с !!!8 патрона по-късно се появява друг пистолет" След това влязъл да гледа кино и един случаен минувач го разпознал и казал на полицията.Това е версията на филма" Да убиеш президент"- продукция на САЩ давана по Дженереал Джиографик. Внушенията са смешни- мотивът на ЛИ е , че просто иска да убие Президента. И най-важното: След това има 54 убийства свързани със смъртта на Президента. Защо? Нали убиецът е установен и ликвидиран?? Сега излезе наяве наскоро публикувана снимка, че Джак Рубин не е стрелял по Осуалд, а е бил друг агент на ФБР, а Рубин е статист за снимката. Има вероятност Осуалд въобще да не е стрелял по Кенеди, но е нагласен от службите да бъде нарочен за жертва и така да се успокои обществото и да се прикрият следите към истинския извършител и най-важното -към Поръчителите. Веднага след смъртта на Кенеди се изтеглят от обръщение $5 банкноти, отпечетатани малко преди това на които пише, че са издадени от държавата, а не от ФЕД.

Много точно написано. Комисията Уорън започва да "губи" важни свидетели - почват да умират много странно. Освен това се установява, че е стреляно от ТРИ различни страни - от Книжарския склад и от района на тревната площ около моста. Освен това и до сега е загадка защо Джек Раби убива Осуалд - съдържател на бар, с установен клинично рак. И до сега не се знае от къде е Манлехер "Каркано" с който е убит Кенеди. Карабината е била рядка серия и е можело да се проследи, кой/кои са и били притежателите. ----------------------- Американците си убиха Стойностен Президент, но потулиха и забравиха случая, просто защото Не Понасят Стойностни хора.

Според филма Осуалд поръчва и получава пушката по Пощата. А филмът е поръчан от Правителството на САЩ да ограмоти целия свят. Натрапва внушение, че Осуалд е убиецът по лични мотиви -най-удобната версия запред обществото : Убиецът ликвидиран и Случаят приключен. Или: Няма какво повече да се разследва и търси. Който е стрелял с Драгунов-оптика / съизмерим с италианската пушка/ знае, че откатът от изстрела удрящ рамото е много силен и да се презареди пушката ръчно и насочи отново в Целта ПРЕЗ ОПТИКАТА изисква поне 2-3сек. След това Движещата се ЦЕЛ трябва да се намери в сектора и да стане примерването, като мине още поне 1 сек. А е стреляно 4 пъти Тоест няма как за 4 сек да се произведат 3 точни изстрела /+1/. Подобна схема за пращането на следствието в неправилна посока беше използвана и при Луканов. Намери се пистолет Макаров, скрит за радиатор в блок. с този пистолет преди това убит Шанин. Нарочват се хора за извършители и Следствието умишлено работи по невярна следа. Доказатаелство е това, че Русов след като бе освободен от затвора отиде в родината си и след време се върна сам за някакво посещение. Ако беше извършител никога нямаше да се върне. Подобна е постановката със Сидеров, където подставен човек на Полицията КП се промъкна през 50 полицая и му нанесе юмручен удар, уз случайно ЗА СПЛАШВАНЕ след, което не бе подведен под отговорност за удар срещу депутат с имунитет. Даже и за Президент се кандидатира. Всичко това стана пред погледа на министерката подръка със съветничката на Ам посланик, която даваше акъл. БГ много бързо забравя за такива гафове, не търси сметка и обясненеи с което показва, че е тъп и не разбира от държавно управление, не заслужава да има Собствена държава и затова Светът ще забрави, че БГ е съществувала.

Да пращаме и двата аероплана да бомбят САЩ !!!

Асад го е отровил ! Ах, този Путин !

да почива в мир !

Никой не знае кога и как ще умре. И това е "гъделът" на Живота. ------------ Минах през обгазяване/Русе/, минах и през яка радиация. Жив съм. Може утре някоя изсъхнала "Тиква" да ми падне на главата и да си "отида" мърцина, без да съм ходил в американско. Кой знае?

Жив си, защото не си ходил в американско! Аз съм бил там при дипломирането на дъщеря ми в Колумбийския университет - един от най-престижните университети в целия свят! Кварталът, в който е разположен, не става за разходка на бели хора след залез слънце!

няма смисъл да се ходи... просто няма смисъл ...загубих си живота за да разбера истината....

И къде я намери тая яка радиация?

Петков, Петков ... какво да ти напиша лично? И да ти напиша лично, пак няма да разбереш.

А стига бе! В страната на демокрацията - съединените американски щати!!! Разбирам, да беше в демоничната Русия, а то в САЩ!? Абсурд!

и на мен не ми се вярва, освен ако Путин няма пръст тук !

Естествено, че е дело на Путин! Ти да не мислиш, че миролюбивите американци са замесени?

"Астиката" вече е под 70. Но това не е болка за умиране. Бях в Крим, като гръмна Чернобил - около 300 километра и цяла седмица валеше дъжд и в Ялта и в Симферопол. Кога беше това? Че и Не Знаех, че е гръмнал.Питам - защо се пълни "Артек" с автобуси деца /началото на май/. Ами то така е цяла година и след туй ми казаха - стана трагедия. И аз си помислих - в таз огромна страна трагедии всякакви, а то какво било. Та "водата" и "този от Далас" са все едно ... решили са да ни "затрият", кой като емигрант, кой с "Астика" на местна почва. Ама то, че някой е решил да ни "затрива", не означава, че ще го стори. Та такава е моята "притча" по въпроса.

И Каменица и Каменица.

ганьовеца е успял да ги изкара из нерви

Ирод си

с цървули по дивия запад, да ама тоя път селянчето го е отнесло

Че те Кенеди убиха в Далас. Това "новина" ли е или "запълване на екрани" на Портал. Лека му пръст и ... до тук.

18:10 "Те и Кенеди убиха". Кои те? Десетилетия наред се измисляха какви ли не конспиративни теории - ЦРУ, кубинци и т.н. А истината си беше, че го уби Ли Харви Осуалд, когото "дългата ръка " уби поктазно, за да не издаде руската следа

Малко си чел - може би само "статийки" по темата. Личи си ясно.

Преди 2 години си разсекретиха архивите на ЦРУ-то и казаха, че е техен служител, ама по погрешка. Вярвайте им, след има няма още 60 години, ще напишат, е си е било съвсем нарочно. Истинският основен стрелец е бил професионален полицай, убеден че прави добро на нацията, Ли Харви Осуалд е убил този полицай, а човекът от ЦРУ е произвел контролния изстрел, понеже не е било съвсем сигурно, че е мъртъв след първите два. Руснаците са им правили услуги в други случаи, но не и в този. И без това всички повярваха в невероятната официална версия и се смяха на корем на "теорията на конспирацията", която един ден ще бъде напълно потвърдена, но вече няма да се интересуваме от това, защото ще сме в матрицата. Сами ще си влезем в кошарата, най-вече понеже не сме овце.

годишно. Потърсете в гугъл, данните са на Washingtonpost (i ne samo): Guns are now killing as many people as cars in the U.S. Firearms kill roughly 30,000 people a year. Който знае английски ще го прочете в оригинал.

България е на 6-то място в света - демографски данни на index mundi -death rate by country т.е. тук умират с много повече отколкото на 1000 души умират ,дори спрямо държавите с война,повече отколкото в Афганистан,сирия,Ирак и много други , като средната смъртност на 1000 души е 14.3,а за активното население на възраст 16-64г е двойно по-висока почти/свръхсмъртност /,и в много случаи причините не се уточняват ,но не са само катастрофите,защото по този показател Афганистан е на 1-во място ,и не са самоубийствата,и едва ли факта,че РБ е най-бедната държава с най-ниско заплащане на труда и много пенсионери и хора с увреждания ..в ЕС обясняват тази свръхсмъртност ,нито географското положение на кръстопътя на огромния поток нелегални мигранти и бежанци он азиатски държави към ЕС,и други познати фактори ...link

глупости, не е нуно даже и от коментар, за да видиш, че това което си написал е пълна глупост.

В старческите домове в Швейцария има много по-висока смъртност от най-бедните африкански държави. Познай защо! Сега по-спокоен ли си?

16 000 самоубийства, 8 000 убийства, извършени най-вече в демократичните гета като Чикаго :) Друго си е да те убият бавно и мъчително с хладнокръчно оръжие и да не може да се защитиш ;) бляд с бляд

Каквото търсил САЩ това и намерил. Защо ни занимавате с него, за да замажете следите на хората, които ще си отидат от рак, заради урана във водата България ли? Вие колко бири "Астика" изпихте през последните 6 месеца?

Е, постигнал американската мечта. Станал е популярен в Америка, макар и само за един ден.

и вие си мислите, че е пролетен, а зашо не и радиационен дъжд.. Перефразирам Ралин, червеният Езоп..

за форумните глупаци/путлеристи: статията не казва нищо за мотив или причина. защо правите големи заключения. големите обобщения показват възраст под 3 години.

Бог да го прости момчето, съболезнования на семейството му. Дано виновните си получат заслуженото!

И какво точно ще е ''заслуженото''???нима ще се съживи момчето???Лека му пръст ама нещо не ми се вярва някой виновен да ''намерят''

Поредното доказателство, че в която и точка на света да се намираш, винаги има шанс да умреш нелепо.

никак не е трудно, иди в някое гето в щатите с негри, латиноси или други, размахай 10 долара, и ще те гръмнат веднага.

йо браточка, ся няма да се правиш на великия гангста дилър, усети ли моя 45!