Джип полетя и падна при съседите

Джип "Хюндай" полетя от паркинг и падна в съседите рано тази сутрин в София.

Обратно в новината

Коментари - Джип полетя и падна при съседите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир, въпросът е заловен ли е профана с БМВ-то и дали след това книжката му е отнета, а той е настанен в специализирано психиатрично заведение, до изясняване на обстоятелствата, както би следвало в на територията една истинска държава.Обаче вие нещо съвсем залитнахте по жълтите заглавия и загърбихте сериозното в темите. Мислите, че е по-остроумно? Не е - просто така ще се слеете с масовката.

Снимките на Бързи и яростни 9 вече започнаха. Първите сцени се снимат у нас.

художник през 60-те, но дошъл през 1991 г. да види България след забраната му за идване: За какво ви е да емигрирате в САЩ и Канада? Сега България е Америка при създаването ѝ - тук всичко може!

Пишете бързо!!! Директива!!! Джип /без значение че не е джип/, падна при съседите.... а всъщност на улицата... След полет... Просто е грохнал през оградката... И т.н.т. Важното е да не се пише за Гергов, Курнелия и всички които се наричат Другари??? Пред медиите...

Тази сграда е едно архитектурно недоразумение, особено приземният етаж, гаражите и площадката пред тях. Живущите са се погрижили за "подобренията" по български. Едва ли някой архитект би проектирал бетонни гаражни клетки и полуетаж-тераса. Грозно и нефункционално. Но нали селянинът няма естетическа нагласа и критерий за красота.

Абе знае ли някой когато часът е 14.59 и се говори, че е сутрин къде сме географски- при Хюн или при дай?

Вече нищо не е така, както изглежда. Пише Джип, а четеш за Хюндай. Всичката ни журналистика е такава.

Възстановена на работа руса,гербаджийска мутреса !Такава да търсят! Задникът, на колата де, е разпорен!!

ХА СЕГА ВИДЯХТЕ ЛИ КОЯ Е ИСТИНСКАТА КОЛА-БМВ СТАВА И ЗА ФАДРОМА И ЗА РАЛИ И ЗА КЕФ.

Може би някой е бил запушен. Човека е решил да си разчисти пътя. Просто е бил краен. Ние със съседите наказваме такива наглеци запушващи входовете към гаражите с пукане на гуми и строшени чистачки. Ганьо обикновено втори път не спира, защото гането разбира само от лошо.

Ето го Ганьото! Този който коментира тук! Нормалните граждани ако някой бъде запушен сигнализира по каналния ред. Аз се съмнявам баровеца-ганьовец да е бил запушен. А сега ако полицията ни е истинска полиция, ще го хване. Най-малкото по боята която е оставил, има и описание (БМВ) сигурно и номера му го имат.

Ти вземи пукай гуми, аз да представя записа в районното на МВР, и при подписана декларация че извършителят си ти, да видим какво ще ти се случи и кой е Ганьовец.

Ти не спирай пред гаражи за да не ти пукат гумите. А иначе тъпако знаешли какво: нищо няма да ми се случи. Гумат може и на друго място да е била спукана и да е спаднала пред гасжите на блока. Евентуално може да ме съдиш с гражански иск, който да приемем че печелиш. След 3-4 години ще ти купя нов гума "втора" употреба с дот който отговоря на твоя. Тази гума ще бъде за хвърляне. С еднс дума минуса е изцяло за теб защото ще клечиш да сменяш гума, която не подлежи ма ремонт, защото ги цепя на страничния борд. А пък ти си пиши декларация в районното. Идиоти андрешковци

Deja-Vu от близкото и не толкова близкото минало! Бардака е все същия .. просто kyp_итe са следващо поколение!

Джип е марка, БМВ е марка, Хюндай е марка. Няма джип БМВ, няма джип Хюндай, има SUV BMW и SUV Хюндай !!

Ако не знаеш, в България на всички SUV им казват джипове, независимо дали са марка Джип или не. SUV - sport utility vehicle - високо ефективно превозно средство със задвижване на четирите колела.

Все едно да кажеш на всяка кола: Лада БМВ, Лада Нисан, Лада Фолксваген , щото има 4 колела и се движи с мотор :)

Баба ти Several Utility Vehicle Ама всезнайковци сте всички Нещо за сирия и северна корея няма ли да вмъкнете в коментарите да видим че и от политика разбирате

На разговорен език може всякак да им викаш, но обществена медия трябва да се стреми да се изразява правилно.

То ксерокс няма по тази логика, но всички му казват така.

Който се е ограмотил, вече не му казва така.

То и Hoover е марка прахосмукачки, но всички казват хувър на прахосмукачките.

Джип или Хюндай последно :)

жипка уе, жипка, ко не разбираш?

Един жип БМВ е натирил друг жип Юндай ... Абсолютно очевадно е.

Може и да греша, но на тази стръмна улица няколко сгради имат единични гаражи, гарирането и излизането от които си е цяло приключение. Май там няма паркинг, а възтясна площадка пред гаражите с подпорна стена към тротоара и ако някой реши да паркира на площадката, рискува много. Но аз само минавам оттам - може и да греша.

Паркиралите по инж.Ив. Иванов около реката "бангии" също могат да последват примера на тази каруца от снимката, ако някой пиян не уцели 10-те санта и ги забърше.

Като опит за заздравяване на добросъседските отношения! Сега и ако се намери някой да издири БМВ-то, еша си няма! Направо и трите страни трябва заедно да празнуват на трапезата Гергьовден! Ха-ха-ха. А? Какво? Що е това дър...какво?

Случаят по презумпция е ясен - диагнозата е:Няма държава на тази територия!

вярно е ,защото умните и извънземните могат и без нея ,Бог да я прости !

И какво - следва ли че на тази територия има най много умници на глава от населението и на квадратен километър в сравнение с останалата част от земното кълбо?