Георги Гергов е подал оставка от ръководството на БСП

Георги Гергов си е подал оставката като член на Изпълнителното бюро на БСП, за да не създава разделение в партията.

Обратно в новината

Коментари - Георги Гергов е подал оставка от ръководството на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как Свинаря направи първите си милиони - при Тато. Шеф на свинекомплекс със десетки хиляди свине и ги разпродаде, а паричките в собствения джоб. После идва кораб с храна за свинете, а тях ти няма. Няма страшно продаде храната за своя сметка. Това е комунист бе - във върховото управление на БСП! А честито, дето вика Рашков. Ама докато даваше пари беше добър, а сега не иска, колко още петилетки да дава без успех?

До 1989г. тоз номер няма как да мине драги! Виж след 1989г. номера ставаше и сега става също! Еххх тоя Тато толкова много ви дразни вас особенно глупаците дето вервате у демокрашъна!

човекът си поискал парите дето ги беше дал за изборите, а тя откъде - при нея влезнат ли пари като в черна дупка - няма ги! Прав е Гергов - ама да не е КТБ бе! И тя има пари не по-малко от него - да се бръкне.

И после нека някой да ми каже,че вътрешния мир не се изписва на лицето!

де го чукаш, де се пука! Че се пука даже и да не чукаш!

Свиняра бил поданик на императора Путкин и негов почетен консул в Пловдив?

Свиняра милионер ще отмъсти на свинете дето го изгониха от кочината на "Посрано"20 и на свинкята-майка, която ги насъска. Сега е ред да изгоним свинята от Про Кура туря та.

какъв ценен кадър изпуснаха БиСиПи-то!

Мафиотщина.

Няма място там и също олигархчето Кирил Добрев. Баща му лека му пръст с принос за престъпния преход.

ЖОРО ГЕРГОВ Е МЪЖКАР.

Като го погледне човек, може да си каже само какъв мръсен и мазен крадец!

Гергов , викай го завалията Цацаров и му давай инструкции. Гергов , може ли да си толко плитък у главата бре друже. Май няма да отмине тоя път веселбата , ще се вихри още смрад , бре тия прокурори, оня при Бочката от Банкяь обясняваше какъв иска да стане , тоя Цацаров пък при тебе на крак тича , да се чуди човек в каква кочина живее, а ?

Тази дебела мазна тъпотия сигурно от "командира", на който беше дясна ръка се е научила да командари. Ама как може така - още седнала - не седнала на чело на БКП и раздава команди - тяхна си работа. И "класната" и "командира" и Бойко трева да пасат. Така се управлява - с твърда ръка, с грамогласен глас, чакам да видя как ще блъска с обувката по катедрата като Хрушчов ха-ха.

Честитоооо! Един голям, но долен крадец по-малко. Един ден може да имаме и нормална левица.

Поиска прекалено много и гошката и отказа.Кофти защото мамчето беше обещала едни пари на момченцето в щатите, но йок не мина. Тъпото си остава тъпо, много нагази в лайната лакомата.

Гошето гледа Добро да направи..-да заздрави Коалицията на Статуквото..-БСП,ГЕРБ ,Патриоти НДСВ -да могат спокойно и нормално да разграбват и приватизират останалото от България ..,а Курнелийка ..,не дава !?Но то ще й излезе на ...носа...!?

ЛОШООООО, ЗА ЧЕРВЕНИТЕ СВИНЬЕ !!! ЗАЯДОХА СЕ СЪС СВИНАРЯ, А ТОЙ Е ЗЪЛ КАТО РАЗГОНЕН НЕРЕЗ, И НИЩО ДОБРО НЕ ГИ ЧАКА !!!

Този човек изобщо не е трябвало да бъде избиран на това място, каквито и "добрини" да е правил. Самият той трябва да е наясно, че един милионер няма място в ръководството на партия, която по презумпция е социална. Такова присъствие отблъсква избирателите на БСП, които в по-голямата си част са от по-бедните слоеве на народа. Въпрос на съобразителност.

Свинете най после изгониха Свинаря от кочината на "посрано"20.

Някой знае ли изобщо за колко прост човек в лицето на Гергов говорим? Ето на такива хора бяха раздадени едни пари по времето на Иван Костов и затова сега са "големите" бизнесмени- едни прости селяндури. А от прост селяндур не може да се очакват големи постижения в областта на политиката... той е такъв и в бизнеса си- прост, арогантен и алчен.... Е как с такива хора да просперираме?- Няма как, това е жалката истина... управлява ни една комунистическа партия, която нищо не е променила за толкова години, а всички останали партии са нейно издънки, и ще ми приказват глупости и най-нагло ще ме лъжат, че им трябвало уж още време, за да се "променяли"...... само се краде и нищо!!!!!!!!!!!!!!!

В соросоидното лоби на Сарелска са и дошлите от бТВ Ани Салич, Генка Шикерова, Лора Крумова, Миролюба Бенатова и Галя Щърбева. Преди година и половина журналистическата етика на Лора Крумова и Галя Щърбева бе поставена под огромна въпросителна, след като се оказа, че двете дами са лапнали 98 200 лв. от фондацията на Джордж Сорос Отворено общество за серия от репортажи, свързани с прозрачността на изборите. Впрочем, на соросовата хранилка е и самата Нова телевизия, която прибира крупни суми, за да осигурява национален ефир на Сарелска и компания.

Никой не може да прикрие мафиотското лице на БСП, която не е партия.

Приключи с БСП, никой не я брои за партия, тя е умряла котка!

Затова ли са втори, а сателита им Гроб е първи?

лужители в Нова тв. пък свидетелстват, че заплатите на новодошлите от бТВ били осезаемо по-високи от тези на дългогодишните репортери, редактори и водещи в Нова тв. Хората, които сме от по 10 години в телевизията получаваме по около 2 хил. лв., докато заплатите на наемниците започват от 5 хил. лв. Това няма как да не създаде напрежение в нюзрума, признава репортер от Нова тв.

БСП Е МАФИЯ И ОТИВА КАТО ПАРТИЯ!

Тандемът Николаев Ани Цолова в момента струва на Нова тв. над 25 хил. лв. месечно. Двамата прибират заслужените за труда си заплати от по 12 500 лв. А поръчението към тях е в предаването си яростно да мачкат представителите на левицата, националисти и всички останали антиглобалистки течения и партии, които се явяват противници на глобалното неолиберално статукво, представлявано у нас от ГЕРБ и трите малки десни партийки. Именно за такова продажническо поведение Сорос раздава на журналисти крупни суми под формата на грантове.

Дарина Сарелска се е обградила със специален отряд журналисти за специални поръчки, на които възлагала злободневни теми за разработване и чрез които дирижирала дневния информационен ред по усмотрение и заповед на господарите си от Америка за България.

А заповедите от Москва на Гергов, Дъбов , Цацаров , Пеесски?

Лъсна истинското лице на БСП , което си го знаем , а то е МАФИЯ!

Ръководството на БСП е от мафиоти и това не е нищо ново.

Събудете се българи и вижте ясно лицето на мафията Гергов, Цацаров, Дъбов и др.

Не може мафията повече да управлява , стига вече!И децата знаят , че олигарсите се подиграват с народа.

Масонска ложа Слънце-ориент в Пловдив е люлката на двамата Гергов и Цацаров.Те са решили да сплашат Дончев и българите.

Цацаров и Гергов са от една масонска ложа.Мафията е в действие срещу вас българи!

Работата не е в срещата между Цацаров и Дончев, а много по дълбока. Тепърва ще се размирише.

да отпусне пари и да вдигне пенсиите на пенсионерите и Курнелия го смени. Пак нямат късмет пенсионерите.

свински цървул с много проста селска физиономия! Баси "елита", който имаме! А цветарката Курнелия пък к'ъв ше го вземе сега и как бързо ше изтрезнее......

Гергов и такива като него поръчват музиката в БСП (така е било и така ще продължи да бъде). Курнелия е просто една устата лелка , която предизвиква оргазъм у улектората на тази партия и точно затова я държат там където е ! ;) Тя не пее в хора, а само грачи пред простолюдието!

Тази рокада, която направиха се класифицира като ''Damage Control'' контрол на щетите. Разместването е фиктивно. Примери и доказазателства за това могат да се намерят в производната на БСП-ДпС!

И прав ли е ...?!? Та въпреки че и точно това е частица от паралентата държава на твоята партия мафия БСП другарче! Лъжла и мафиотка е и водачката ви КУРнелия, а пък ти Гого-прасето/Гергов ограби най напред голям свинекомплекс, който съсипа... После ограби панаира и стария град на Пловдив и взе имотите на убития банкер Кюлев - кой уби Кюлев...?!? БСП Е ПАРТИЯ МАФИЯ ДЪРТИ МИ ГЕРГОВ И ТИ СДИ ЕДИН ОТ МАФИОТИТЕ И...!!!!!!

Свинара ще и разкаже играта на Корнелия!!!!! Всичките и кирливи риза ще са на пазара!!!За медийното и оплюване -в кърпа е вързано!!!!

Никаква оставка не трябваше да подава. Какво толкова е станало? Тия дето му я искат не се ли срещаха с чужди генерали преди президентските избори? Кирето не го хващаха с куфари с пари без да ги декларира? Ега ти моралистите!

Партията дето се бори за пенсиите на пенсионерите с милиардери ръководители :)))))

Цацата га ще подаде?! А, забравих, че не сме нормална държава ....

Корнелия Нинова ми прилича на > YouTube: Toni Braxton - You're Makin' Me HIgh. Като по-млада приликата ще е дори по-видима. Интересно ми е да видя снимки на младата Корнелия.

Чакайте ответния удар на Гергов срещу Нинова. Няма да се размине лесно!!

Определено Гергов трябва да се пази от сърдечен удар.

Добре! Посредникът го изритаха, и с право! НО кога ще вземе да си ходи рецидивистът - инициатора и истинския отговорник за срещата? Кога той ще бъде изритан и съден?

Ние в Пресцентъра на Партията за българия ценим високо другаря Гергов. Ще му пазим мястото, затова може да заповята отново в изпълнителното бюро, когато пожелае.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия намерихме решение на проблема и с радост бихме искали да не го разбира никой, най-вече Бойко Борисов, за да не ни открадне идеите.

за него е важно че продължава да е руски консул, местната ком-партийка не му е важна