Велинград: Няма опасност за здравето на хората

Ръководството на община Велинград уверява, че няма опасност за здравето на жителите и гостите на курортния град.

Обратно в новината

Коментари - Велинград: Няма опасност за здравето на хората | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Посочвайте ги, съдете ги, и ги ликвидирайте . Ако им простите, те вас ще унищожат, както го и правят.

"България - първа ядрена сила на Балканите!" - лозунг на ВиК - Хасково

Да пият по една УРАНжада и да си лягат спокойни

Казваше се и обвиняваше за Чернобил, но те не го багателизираха. Сега демократите ачик ачик казват на черното бяло и обратно.Така било по- демократично и в тон със западно европейските атлантически ценности.

тогава седай и пиши, пиши...

както вервахме на тато, Глигор и сие през 1986 година. Тогава някои само се обринаха от замърсяването, то години по-късно други си заминаха завинаги.

Пийте спокойно уранова вода. Лекува рак и убива всички бацили.хахха.ха.ха

Нищо смешно. Точно с алфачастици се извършват терапии против метастази в костите. Справка Александровска болница.

Не им вярвайте- щом казват ,че" няма опасност " значи "има"!!!!

Какви са тия "допустими стойности на уран във водата" бе?Абе аз ако ви се изсера във водата и половината лайно се размие ще има ли допустими стойности на изпражнения?Вие хората за съвсем идиоти ги взимате вече.

Същите са като допустимите стойности на чугуна в главата. На тия със завишените количества хората им викат комундета.

Няма опасност за здравето на жителите и гостите на курортния град, а за говедата е добре че светят нощем.

lu4ka

Значи, едно време, като криеха цяла седмица, беше престъпление. Сега, когато хората пият 8 месеца от "урановата" вода, е демокрация. Правилно.

във Велинград преобладават тия със сръп и чук на челото.

За първи път чувам, че съдържанието на уран във водата " е в норма", т.е., че въобще е допустимо във водата да има уран!

и синилна киселина..в армията знаят що е то.

Водата във Велинград е отровна! Продавайте всичко, докато съм склонен да купувам!

Пращай парите и вземай всичко и избързай , че има много желаещи.

Гласувайте , редете се на опашки пред секциите, и си мислете,че нещо се променя. Тровят ви от месеци, същите , за които ходите да гласувате. Няма такава държава.

А не бе, за БСП ще гласуваме!

А не бе, само за ГРОБ гласувай, и скоро ще те заровят с промоция

За когото и да гласуваш, са все едни и същи. Честни политици няма.

някой, като пейджа от форума на скай форума му използва имената на отдавна измрели форумци. такава практика имат само евреите - да употребяват мъртъвци за мръсните си, лагерни цели. евреите са смет, която техния хитлер не успя да разкраси, чрез лгерите им и атомната им бомба..

а си изтрил дума от форума, а ви формирах на прах!!!! ясно до тук, педи?

разликата знаеш ли каква е? ще ти кажа, пижо: ами они нека си пият водата, но тук става дума за обществена вода, която явно трябва да бъде приватизирана, за да стане изведнъж чиста, като пеевска сълза. все пак той е интегриран вече, както и ти си, циганино чер.

Велинград не е избран случайно. Вече сезонът на града е сринат.

sybil - еврейското цензурче, което продава бели манастири е пак на първа линия за защитава на статуквото. как не ти омръзна бе педофилна, асоциална отрепко?

който се е занимавал със създаването на стандарти ,знае много добре ,че не се кара по ръба , се дава възможно най големия резерв в пъти по нисък,за да се предотврати някое непредвидено събитие

водоноските и спирането на водоизточниците предполагам е не заради опасност от тази вода,а заради психозата която се създаде и да се успокоят хората,които и понятие си нямат от елементи и вредни концентрации

Местните хора да вземат проби от водата и да я занесат за анализ в чужбина.Пълно е с частни лоборатории по Европа.Да съберат някой друг лев и да го направят.Тогава ще лъсне лъжата.

Защо местните хорада го правят? това е работа на кмета- на тържеството преди Възкресение една женка от състава за фолклор вместо да припява дръпна шест минутно благодарствено слово за кметар даже натъртир че без него хората не ще имали празник!!!

Донесете в моята лаборатория ще ви напиша в протокола това което искате, само си плащайте подобаващо.

Заглавието е страхотно-няма опастност за здравето на народа.Благодаря,сега спокойно ще си светя.докато си ям палмово масло,в което съм си задушил ГМО.

трябва да си зададем въпроса и кой има интерес от тази истерия,може би някой който от дълго време чака реализацията на някаква обществена поръчка.Защо не се насочат усилията за премахване на замърсяванията на поречия и открити водоеми от хотелски комплекси и рибарници,от индустрия,пестициди и наторяване.Защо се спотайват и не дават гласност за бъдещо флотационно извличане на злато и замърсяване на открити водоизточници и подпочвени води с нещо ,което вече е действително страшно-цианидите.

Бай Стояне, ти прочете ли статията? Прочети я и ще можеш сам да си отговориш!

Това е втори етап от хибридната война на комундетата срещу българския народ. Завишеното съдържание на уран в подпочвените води е факт от десетки години. Кой не знае, че при добиването на уран те се замърсяват, в резултат на технологията на извличане на уран? Но трябва да се направят на изненадани и да изплашат населението. Да направим разлика обаче между подпочвените води и водата в централния водопровод на селищата. Пътят на водата е дълъг. Постоянно се проверяват водоизточниците, от които се водоснабдяват централните водоснабдителни мрежи на селищата, като проблеми с водата в чешмите няма! Да попитам, водата в минералните извори не извира ли от земята? Защо се предполага, че водата със завишено съдържание на минерали е с различен произход от неминерализираната вода?

когато същите комунисти не обявиха за Чернобил, бяха гадове и лоши хора, които ни изтровиха, като нарочно ни изкараха на манифестация под дъжда-сега пак са лоши, защото обявяват замърсяване с уран, демек хибридна война водят...!

я водят, като манипулират населението. Досега не е допусната вода със завишени количества уран в чешмите на хората. Във Велинград са изключени двата водоизточника със завишени количества и водата по чешмите е чиста, а в изброените села е изключено водоснабдяването и затова са закарани водоноски..

Затова ли закараха водоноски по селата, мозъче такова?!Защото всичко е нормално?

изобщо правиш ли разлика между термални води (често идващи от дълбочина 500-700 метра) и подпочвени , изворни и питейни води? Ако не правиш, затова последните ти два въпроса будят недоумение!

Повишен Уран във водата на България съществува от както след 1945 г. комунистите подлоги от БКП са разработвали урановите находища в страната в полза на "братския" съветски народ на СССР ! А истерията и лъжите в Гьобелсов стил, които се чуха от т. н. президент Радев и другите комунистически нищожества КУРнелия, Йончева и сие с цел злепоставяне на ГЕРБ тотално издишат - та сега на власт все още е тяхното правителство... И пак от ГЕРБ ще оправят всичко, ако има изобщо какво да се оправя !

А аз се чудя що светят хората нощем във Велинград, виж колко елементарно било!

Абе сега може и да е "в рамките на допустимото", демек близо до горната граница), но от миналата година, когато това е станало и мутрите от герб са мълчали и прикривали - колко вода са изпили хората и какви ще са последствията за здравето им ? Гарантирано от герб !

въобще не са повдигали въпроса в парламента...

Презареди батериите (вкл. и тези на телефона и лаптопа). Елате се изкъпете в нашите уранови басейни във Велинград :)

е в паника....това се вижда с просто око.

Ще ходим на по - евтино .Е ,малко ,тук тамее уран.Но нема се плашиш копе.е.

Във Велинград гледали ли сте "Челюсти" или още си живеете във времето на кръстничката на града ви?

Неразбирам защо това не беше направено септември октоври ноември МИНАЛАТА година?????Подобни приказки като на кмета на Евлинград са поредната манипулация защото никой не казва колко време водата е била замърсена и се е употребявала от хората..

бутилирайте и пратете на фъркатия,че това е неговия чернобил

Няма да е зле на мутрите да поизпратят няколко водоноски пък да видим дали и глътка ще отпият от занесената им чешмяна вода..Като ви кажат проблемите сте недоволни накто не ви ги кажат пак???хайде лекувайте раздвоението си белким се спрете на едното нещо

Комунягите генерал Радев Деси и масковската възпитаничка Елена трябва да бъдат окошарени за предизвикания с престъпен умисъл страх и ужаст у народа мой български. Цацата да не се прави на умряла лисица и да се самосезира......

Всяка истина за безобразията на герб казана публично трябва да бъде наказвана - това ли ти се иска ? Е няма да стане - усещаш го нали и затова си нервен !