Израелската армия стреля по сирийски позиции

Израелската армия стреля по сирийски военни позиции, след като минометен снаряд падна на Голанските възвишения.

Обратно в новината

Коментари - Израелската армия стреля по сирийски позиции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой снабдява терористите с оръжие, то това сме точно ние - с кораби от Бургас през СА. Статията от вчера е още налице!

че мината е изстреляна от сирийска територия, и е паднала на ... сирийска територия, окупирана от Израел. И това става под топлото крило на САЩ!

Излиза, че за трагедаята в Сирия виновни са еврейските нацисти. Сърт за тях!

Жалко че Хитлер не успя да прочисти света, сега щеше да е много по-добър! Рано тръгна срещу СССР и не можа да завърши започнатото, а иначе за всеки знаещ е ясно защо чифутите защитават, като господарите си кравари, ИДИЛ. Те са убили и Христос - не очаквайте от тях нищо добро!

Напълно съм съгласен с теб. С едно малко уточнение, че не САЩ са господарите им, а те са господари на САЩ.

Да, прав си. Държавния им резерв е в частни ръце и то на чифутите!

Ще им падат много снаряди на главите, защото са окупирали сирийска територия

СПОКОЙНО!!!! Безаналоговите с400 са изградили непробиваем щит над Сирия!

народите им страдат. Примери бол - садам, кадафи, мадуро, асад, филипинецът е наред,...

Когато освидетелстваните не си пият хапчетата става лошо. Пример - ами ТИ ......

заблудена атомна бомба да падне във всички евреиски дъряви ( като гледам маи няма да оцелеят много дъряви :)) кои държи парата в америка и европа и кои дърпа конците ? кои направи револуцята в русuя 1917 и унищожи интелигенцята и църквите и защо ? кои не обича исляма и подпали арабите и защо ?

Я иди в първи клас пак да се ограмотиш.

Естествено е Израел да стреля срещу сирийската армия. Неестествено е да стреля срещу ИД и другите джихадисти - нали те му вършат цялата мръсна работа в Сирия.

Изрел е държава за една бомба.8 мил. евреи заобиколени от 800 мил араби.Ако не днес то утре Изрел си заминава. Игил успешно създават напрежение, което досега създаваха евреите. Стои въпросът защо на еврейската нация и беше позволено да си има държава. Правилният отговор - отговаря и на редица други въпроси.

позволение, защото са велик народ, световни учени, музиканти, писатели, поети,...

ти работил ли си някога за евреи бе изрод ??? като поработиш ела и напиши пак същото ... и ще ми кажеш че владимир димитров - маистора не е художник , или иво папазов не е музикант , или георги калиоанчев не е артист ... свиня мръсна си !!!

Това, че са най- интелигентни е абсолютен мит, раздухван от самите тях. Ако са толкова интелигентни и велики защо те единствени в света не можаха сами да си образуват държава, та сега в злобата си са тръгнали да разбиват всички останали държави? Теорията, че са богоизбрани, а всички останали други са гои - животни, това признак на велик народ ли е? Това са паразити просъществували за сметка на цялото човечество!

ИЗРАЕЛ С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ОКУПИРА ТЕРИТОРИЯ,НА КОЯТО ПОПАДА СЛУЧАЕН СНАРЯД И ТЕ ГО ПРИЗНАВАТ,ЧЕ Е СЛУЧАЕН ПРИ БИТКА МЕЖДУ СИРИЙСКАТА АРМИЯ И ТЕРОРИСТИ!!!В РАЗГАРА НА БИТКАТА ИЗРАЕЛ С НАКЪРНЕНА ГОРДОСТ,ЧЕ НА ОКУПИРАНАТА ОТ ТЯХ ТЕРИТОРИЯ ПАДА СНАРЯД И ПОВОДЪТ ДА ОБСТРЕЛЯТ,ТОЕСТ ДА ПОДКРЕПЯТ ТЕРОРИСТИТЕ В КРИТИЧЕН ЗА ТЯХ МОМЕНТ!!!ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ ЗАБЛУДЕН,КОЙТО ДА НЕ МУ Е СВЕТНАЛО,ЧЕ ИЗРАЕЛ ПОДКРЕПЯ ТЕРОРИЗМА!!!ЦИОНИСТКАТА ДЪРЖАВА НЕ ПРОУМЯВА,ЧЕ ТОВА ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ НЕЯ!!!

Е как да не подкрепят техните рожби? Нали щатските евреи създадоха, въоръжиха и финансира всичката тая сган, която разбуни арабския свят с цел да съсипят и Европа.

за изконните земи по света..

Не вярвах на историите за евреите преди да ми се случи да работя с няколко. Уникални мръсници, никаква чест, пълна сган.

Страшен глупак си. Явно ни завиждаш,че държим световните финанси и всички най-големи компани и инвестициони фондове са наши, а ти си ни роб.

знаем го ... за това немеца искаше да ви изтреби , а и медиите са ваши ... нали сте демократи бре ... пак ще ви доиде реда , и ще умрете от ръката която сте хванали и сте я оставили без кръв от изстискване ! анатема !

Хронологията описана в статията няма нищо общо с истината,но като се има предвид автора,то това е нормално...

ЩВЪЙБЪ, ТЪЙБЪ,

В Сирия дори австралийски самолети са хвърляли бомби.Турция редовно напада кюрдите.Има такава статия "Танцът на чудовищата в Близкият Изток-интервю със сириец.Дахер живее в България,работи в областта на науката .Какво разказва?-Родният му гр.Махарде,където живеят християни.Градът бе известен и с патриарха на Антиохия, отец Хазим, както и с лекарите. На всеки 50 души имаше лекар. Спомням си колко приятно бе да вървиш по малките улички през летните прохладни вечери, до късно след полунощ магазините бяха отворени, а улиците оживени. Млади двойки се разхождаха, а старите играеха шах и табла.На всяка крачка хората ме канеха да пием мате, парагвайския чай.Един толкова спокоен и хубав град, в който изневиделица, сякаш на шега, животът се превърна в кошмар. Бомбардиран е почти ежедневно от ислямисти, а ако не бе сирийската правителствена армия там, вероятно целият щеше да бъде пометен, както се случи с много християнски градове. Държа да отбележа, че се защитава от много мюсюлмани. Сирийци. Ето ви разликата между сирийската култура и уахабитско-салафитската...Къде сбъркаха международната общност, големите организации и великите сили, че допуснаха това да се случи? Никой нищо не е сбъркал, просто всички преследват кацата с мед и искат да бъркат в нея с предимство.А в святите писания е казано "Дяволът руши,Бог гради.

Изрелците ако решат ще превземат Сирия за една седмица Справка последната Ливанска война.

Израелците ако решат нищо няма да решат. Да целуват ръка, че все още някой ги търпи и да не шават много.

Изрелците ако решат ще превземат Сирия за една седмица и ще размажат и русняци и армията на Башар и ИДИЛ.

Викаш, хич не им се ще, нищо, че Асад им бърка всички планове. Само така си приказват срещу него нон-стоп, ама нали са културни, няма да го атакуват.

Между Израел и Русия има джентълменско споразумение. Ако бъде нарушено украинците ще получат модерни играчки като напр. противотанкови ракети Спайк - за каквито в Рашка само могат да мечтаят ;)

Те, добре, че, поне онова, Стинатъ на ривъ превзеха, и, мно гомного лесно стана, ибес УСА, даим го намества

Да разбирам значи, че всеки път когато терористите биват отблъснати от армията на Асад, Израел тутакси се притичва на помощ. А кой е изстрелял минометен снаряд и дали е ударил Голанските възвишения е без значение.

Чифутска му работа...

Все по трудно ще му е на Путин да се крие зад Асад

Е, то става трудно за тези, които подпомагат скрито ИД. А след изстрелването на последните крилати ракети и явно..... май .........

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло. С пълна сила важи за сирия. За разлика от останалите съседи на израел, сирия от десетилетия отказва да подпише мирен договор. Бяха активна страна в ливанската гражданска война и ливан беше окупиран допреди 15 години. Убиха един техен премиер. С помоща на иран създадоха хизбула и ги превърнаха държава в държавата.

Е, то по критериите на Израел, трябваше да ударим Сърбия.

"Снаряди, изстреляни от сирийска територия, често падат на Голанските възвишения". !?! Произраелският dir безпогрешно заема страната на окупатора - Голанските възвишения са също част от територията на Сирия. Окупирани са от Израел по време на войната през 1967 г. Основен източник на вода за Израел. Водата е безценна в Близкия Изток. Отнето е едно богатство на сирийския народ.

Па си се пообъркал, ама то раштролчетата сте така.

stan_posta@

Може ли да посочите в какво точно съм се объркал ? Голанските възвишения не са окупирани от Израел ? Тамошното население не е прогонено ? Няма израелски колонисти ? Цялата вода не е отклонена за Израел ? Или са окупирани от Сирия ? Или са окупирани от марсианците ? Кое точно съм пропуснал ?

Не е зле да се прочете нещо и тогава да се пише, Галилейското езеро не е на, а ПОД Голанските възвишения и е територия на Израел, също не е окупирано. Окупацията е за съвсем друго, не знам как да ти го обясня ...... все едно от Княжево нагоре да е територия на враждебно настроени създания с ниска култура, които за развлечение от време на време стрелят по София ....

Бе кво им обясняваш на кретените? Нека си се пържат и мъчат в соса на собствената си неграмотност!

Един от големите грехове на Израел Дефенс Форс раиш ли е че безпощадно трепят хизбуласите!Съюзниците терористи на Путин който претендира,че Русия се бори против тероризма,се съюзява с хизбула,попълва редиците на ИД и снабдява с оръжие и двете терористични организации!И всеки път когато израелците поразят някоя свръхсекретна пратка с оръжие за хизбулла или израелски самолети разнесът на съставните му части някой виден джихадист хизбуллахчанин му висва ченето!

SWETOWNI GLISTI

шаломовец- Старият Асад така и не подписа мирен договор, и така и не получи обратно Голанските ввъзвишения. Така е в живота! Това е вашата версия за фашизма ви.

Ха, излиза, че не са си получили заграбеното, защото не са подписали договор, с който да го предат ?! А ако го бяха подписали, щяха да си го получат !?!? Шедьовър на извратената логика !

Шило

Хубаво де, а къде е световната реакция и къде са санкциите срещу Израел заради окупираните Голански възвишения?

Ето поредния цинизъм в световното положение. Открита помощ за джихадистите от уж основният им враг-Израел. На окупираните Голанските възвишения е бъкано от супермодерна военна техника. Сигурен съм, че има и артилерийски радари, които могат изключително точно определят от къде е изстреляна мината(снаряда). Въпреки това израелците винаги удряд по позициите на Сирийската армия, никога по джихадистите.

Точно така наблюдателю на сирийските права!На Голандските възвишения е бъкано със супилмодерна техника която засича от къде е изстрелян снаряда и следва безпощаден израелски отговор!И это не так что толька биют по сирийскую армию!Очень много сумашедшие джихадиские союзники Путина тоже там умерли!

Форумът е български, пиши на български и/или прилагай превод.

Правилни са ти наблюденията - там е бъкано от модерна техника и именно поради това веднага са ударили точно по миномета, който е изстрелял мината! Сирийците казват, че имало нанесени щети, т.е., на разбираем език, от сирийския разчет не е останало нищо за разпознаване. Следващите ще си помислят добре, преди да дръпнат връвчицата! Браво на израелците!

В изключително тежкото положение, в което се намира Сирийската армия, смяташ ли, че им трябва още 1 (при това мощен) противник като Израел?

stan_posta@

Сирийците са изстреляли снаряд, колкото са изстреляли снаряд със зарин ! Защо им е да намесват Израел, какъв им е мотивът ? Не им ли стигат джихадистите, ислямистите и американците, та да включат и Израел !? Страхотна логика е да се мисли, че ще тръгнат да стрелят по Израел !

Е как ще ударят по ИД нали там има техни инструктори. З а справка изпепеленият команден ценър от Русия.

Не дай Боже да си съсед на Израел- никога не знаеш дали ще оживееш- имат си опит как да измъчват- германците ги научиха през втората световна война. Колкото и да не харесваме арабите, това не оправдава поведението на Израел- заграбване на територии, рушене на къщи и т.н. Ще видим какво ще скалъпят пак за да нападат.

Егати изречението! Шест реда, без препинателни знаци на място и написани пълни безмислици. Имаш ли доказателства?

Всъщност препинателните знаци са си много добре. Я се върни в 4-ти клас да се доограмотиш!

Не, че разбирам много от военна тактика, но за неразбиращ човек, това звучи, като открита помощ за отблъснатите ислямисти. Които съвсем случайно не закачат Израел.

Не това звучи по-скоро като предупреждение за това как да си ползваш минометите и да не се повтарят подобни случаи.

Израелците открито мразят Асад заради баща му, който влезе в коалиция с Египет и предизвикаха Арабо-Израелската война от 1973.

Просто за сведение, щото може би не знаеш. Днешните Сирия и Египет бяха една съюзна държава и се водеха ОАР - Обединена Арабска Република, в която влизаха Арабска Република Египет и Сирийска Арабска Република! После се разритаха. Намери атлас от 60-те години на миналия век и ще видиш.

Докато ислямската държава се правеше на държава а не на провинция на Турция, каквато си е Израел и ИД поддържаха отношения на взаимно зачитане.

"снаряд, изстрелян от съседната страна, е паднал на окупираната от Израел част от Голанските възвишения" ....... Добре бе, какво търси Израил на чужда територия и хем окупира тази територия?! Е тея евреи понагли и от САЩ.

Всъщност може ли един минометен снаряд, който е с малък метателен заряд и излита почти отвесно и то от къса цев, да измине повече от няколкостотин метра?

Може.

Има разни миномети, добричлията. Дори и реактивни! :) Така че - може, както е отговорил и колегата.

Прицелната далекобойност на 120 мм миномет е от 480 до 7100 метра.

или си бил в трудови войски. В интернет можеш да намериш достатъчно инфо за 82мм (до 3 км далекобойност) и 120 мм (почти 6 км) съветско производство миномети.

Ми дайте им по една карта на тези заблудените..... то да беше един два... ама редовно.... после що ИД още не са намачкани.... ми щото са заблудени сирийците.

Евреите са родени терористи.

Така е. Начело с Шаломов и най-вече Шаломова ковто го е раждала.

Така е, те взривиха църквата Св. неделя в София и убиха 160 важни български персони.

Брей много малко бе.Требвало е повече барут...

Че ако те го бяха направили, щяхме да ги харесваме.

Мисли че е бойковата, онази, Пишка-опашка! А тя е, Владимировата, като Боздоган, чепата Путин леко я поклаща, а Зраел надава олелия

Браво

руският е вторият език в израел, а иврит втория в обкръжението на путин.

Начи бил заблуден и незнайно чии ама те по армията пуцнали. А после някой да каже, че не подържат ИД.

и тези боклуци се включиха в сценката

окупирани от юдей възвишения мое а бой по тирористи не мое? Сигур тия са идвали след обучение от лагер от възвишенията?

Марш, скрий се в бърлогата бе пор маскалски миризлив. Отврат, като почнете да се прайте на българи, та и се кичите с чисто български имена, та дано заблудите някой. Не можете никой да заблудите, щото воните на пор!

Не са чужди , а са тяхни.Територията им е свита почти наполовина, спрямо колкото е в действителност

Накратко - всички западняци помагат на ИДИЛ с всички сили

това са обединените еврейски сили и се смятат за богопомазани .

Аз затова вече като чуя за атентат на ИДИЛ на запад и изобщо не ми става жал за немци, французи, американци и т.н. В крайна сметка ИДИЛ са си тяхно творение, не виждам защо западняците са недоволни от творението си.

А на шаломовците кой им дава право да окопират чужди територии? И защо световния жандарм отвъд океана дума не обелва за това? А?

Голанските възвишения бяха окОпирани след 6дневната война. Както и Синай. След подписването на мирен договор между Египет и шаломовците египтяните си получиха обратно Синай. Газа не я искаха! Старият Асад така и не подписа мирен договор, и така и не получи обратно Голанските ввъзвишения. Така е в живота!

Голантида е древна еврейска земя!