Москва отрича атаката срещу ФСБ да е на ИД

"Ислямска държава" пое отговорност за двойното убийство в регионален офис на Федералната служба за сигурност (ФСБ), руското следствие отрича.

Обратно в новината

Коментари - Москва отрича атаката срещу ФСБ да е на ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да е "Ислямска държава" защото има хиииляди руснаци в ИД. Това е работа на Сорос..ха.ха.ха

Биографията на Омар Шишани и Ахмед Чатаев показа,че командирите и вербовчиците на чеченците в ИДИЛ са спонсорирани от САЩ или покровителствани от Амнести Интернешънъл...

..ха.ха.ха от 9 дерета вода да докараш руснаците сами си признават че има 2500 етнически руснаци в ИД + 7000 от други народи от руската федерация...Може да го провериш!!!

ХАМЕРИТЕ ЗАБРАВАТ А И В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НЕЗНАЯТ КАКТО И ТЕЗИ НАШИ ПЛАТЕНИ ПИОНКИ ,ЧЕ СЪЩЕСТВУВА ДНК - КОЕТО ОПЕДЕЛЯ МОЗЪКА ИМ (койса биле до образуването на фащ - бедменс и прочие съставляващи ! трябва да знаят че има нации и народи на много по умни от тяхната сбирщина наречена кравари

..... и руснак е че руснаците са бели....но са по тъпи от тъмните им събратя

Шеесе процента от краварското население даже не е бело ами са си направо истински 100% ви мангали без примеси ха ха ха

От една страна руснаците били създали под носа на САЩ непобедимата ИДИЛ дето Запада не може да се справи с нея, от друга руснаците били тъпи и некадърни.... Тоя Щерев ви подбира все такива с раздвоение на личността.

извинете за правописа ... нямам бг клавиоатура и карам на дир-ската преводачка

много от вас осъждат исляма ...имам 2 въпроса : 1.защо геневрал де гол пусна арабите в страната си и се обяви за демократ ? 2. кои подпали арабите които си бяха добре при садам и кадафи и защо ? 3.защо мислите че католическата религя е добра религя и колко зло е донесла в америките , в африка , в азя , или забравихте индянците , френските кланета в северна африка , филипините и т.н ? е ... всичко се връща !

Че кой вярва на Москва?

В случая Москва казва истината. Те много добре занаят кога един атентат е дело на ИДИЛ, защото те ги поръчват. Още 2004 г., когато заедно с Башар Асад прекарваха терористи и оръжия през Сирия за Ирак и създадоха първообраза на ИДИЛ и го подпомагаха да води партизанска война срещу САЩ. После пратиха десетки хиляди руснаци в редовете на ИДИЛ и го обърнаха срещу опозицията на Башар. Така че много добре знаят кое е работа на ИДИЛ.

Не гледай пролетта през прозореца. Напусни фирмата за тролене.

Досега САЩ обвиниха Путин във всичко друго само не и в създаването на ИДИЛ. Шефът на ИДИЛ Ал Багдади е бил с привилегии в американския затвор Camp Bucca. Когато е искал са го пускали в дугите сектори на лагера и са го ползвали да помирява различните групировки. След като го освобождават кариерата му се изкачва стремглаво нагоре. 2011-та Багдади праща Фронт Нусра в Сирия, групировката която нашенските ченгета Инджев и Алгафари оправдаваха,че се бие с "бунтовниците" срещу Асад...

бегшеееца се прави на по-умен от нас простите - неразбираме че сам дава реплика на въпроса - идори дискотира по въпросите сам със себе си - пак ли сте без помия беги

неонацист, моля ви се, пожънал успехи, а не джихадист - в тая статия съзирам нещо като упрек, че писалите я знаят повече от разследващите служби, които задължително трябва да правят от неонацитата ислямисти. Тоя е членувал в наци групировка - има ги и такива, това е положението.

Повече от 140 човека са убити при атака от талибани на военната база до град Мазари-Шариф в Афганистан, съобщава Reuters. Преоблекли са се като военни от базата и са нахлули. Това обаче е кофти новина,защото няма думичките Русия и руснаци,нали ??

ИД пое отговорност за двете земетресения в Турция!

Ако са спрели да плащат на ИД, може и те да са.

Според американските генерали ИД се финансира от страни от Близкия Изток като Саудитска Арабия. Същото твърдят и немски министри.

щом е ислям е отвратителна работа, хич не ми се задълбава с разклоненията му умерен ли бил или радикален, само 4 Райх за вас, всичко много бързо ще се урегулира, сами ще драпате да напускате Европа

Путин лучше знает!!!

ДА СЕ ПРАВИ НА ЦАРЮ ПУТИНА

вие пишете на развален български, моля поправете се

ЦАР ПУТИН ТЕ ПЪРВА ЩЕ СЪРБА СУПАТА НА ИД,ЛОШОТО Е ЧЕ ЩЕ СТРАДА РУСКИЯ НАРОД.

и на USA няма да им се размине, жалко че страда американския народ

исляма е зло. което пречи на човешкото развитие. избива невинни хора. това е религия на злото.

европата е зло, което не само пречи на човешкото развитие ами е заплаха за живота на планетата! избива невинни хора. това е религия на злото, култ към смъртта!

Затова ли всички навлеци, идващи откъде ли не, се натискат да живеят в Европа-та на Злото, а? Хайде стига глупости!

ами недей стоя в европа отивай в турция, египет, саудитска арабия. или северна корея. що стоиш тук.

Двете нули показват нивото на интелекта ви, предполагам

Има разлика между ислям и радикален ислям и не бива двете да се слагат под една черта!

От сега нататък ще слагам едните под чертата, другите над чертата, обещавам.

Шило

Това ще става по-често. ИД ще си приписват дори и верижните катастрофи. Очаквано поведение.

колко ли е платил сорос на това неонацистче ?(сорос бил 12 пъти по- силно охраняван от бг тиква)

Няма логика. Някой да му бъде платено за да си изгуби живота ...

след призива за патриотизъм в русия. започва борбата на руските славянски патриоти срещу разните хазаро-татари, които са завладяли русиия и техните царе путин, кадиров, лавров и всякакви други там правoверни-юдеи!

проповядващ ненавист към други националности? горките русифилчета :)))))

...Следственият комитет определи двойния убиец като неонацист, проповядващ ненавист към хората от други националности. ... --- под това определение попадат всички западняци на балканите и особено австрийци, германци, англичани, швейцарци, италианци..... затова и България от около 9 милиона е има няма 7 милиона, от които 2 милиона инвалиди! ама на кой му пука! европата е по-опасна от исляма!

нема да настройваме русняците срещу родните джихадисти и срещу Саддамовата гвардия - основател на ИД.

Кариерата на Ал Багдади се развива в Ирак по време на американското присъствие там...

"Самопризнанието" на ИД не се зачита...