Нинова свиква Национален съвет на БСП за оставка на Гергов

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че свиква в събота /22.04/ Националния съвет на партията и ще постави въпроса за оставката на г-н Георги Гергов.

Обратно в новината

Коментари - Нинова свиква Национален съвет на БСП за оставка на Гергов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчера е било един чудесен ден за левицата в България! Ако не искаме разбира се политиката да е само въпрос на пари!

Г-н Цацаров, защо Цветан Цветанов, защо Борисов, защо Лиляна Павлова, защо Ивелина Василева, защо Петър Москов, по обвинение за масов геноцид, не са в ареста на следствието? Защо престъпниците в пропагандата, по същото обвинениене не са следствени? Защо прикривате престъпленията в геноцид? Време е за ефективни мерки! Народът е с Вас!

Народът изобщо не може да е с един корумпиран инструмент за натиск!

Браво на нея!!! Наистина е по мъжки смела жена! И го доказва ежедневно!На следващите избори ще е първа!!!!

Абе тоз Гергов не беше ли някакъв пловдивски олигарх? Май този приватизира пловдивския панаир, ако не греша, кумец май му е един от Костовите министри на МВР Богомил Бонев, който бе изритан заради кражби? При придобиването на ЦУМ от Гергов основна роля е изиграла Корнелия Нинова. Тази дама, направи така, че точно Георги Гергов да вземе и ЦУМ и Пловдивския панаир. Чудя се Корнелия Нинова се га ли разбра, че Гергов е олигарх, затънал в далавери, та реши да го издуха от управлението на БСП? Изглежда се преразпределят парчетата от баницата, окрадени от държавата през последните 27 години?

Другарката НИНОВА надмина ВОЛЕН СИДЕРОВ..

Всички сте за оставка ай сиктир всички свински лайна

Тая мафиотка първо да уволни себе си , защото окраде Българско външно търговско дружество и не даде 1 лев. И тя тръгнала да дава справедливост бе хора, вместо да извика полицията и сама да се вкара в затвора.

Ninova se istrelva katoruskia MIG 22,ama shte e vidite po natatak ,tova sa vnedreni hora ,tia kade beshe predi 15 godini ,sega govori gramki izrechenia ,ama kade e sina i zashto ne uchi i jivee vav BG ,ama si plete komonisticheskata jeletka ,za stareni,a naroda da mu misli ,kakto stanishev napravi i se otegli ,tazi darjava koito mine e zabarsva,kato , kostov,Bakardjiev ,Lukanov,tova sa hora koito triabva da biaxa sadeni,i sega gi gledam ,tarjestvenoto zasedanie na 44 NARODNO SABRANIE,samo govoriat,samo Valeri simionov se izkaza za genozida na Armenzite ot Osmanko robstvo ,Balgaria ne priznava 100% na tova,i ne vijdam 44 sabranie koe shte svarshi ,i za pensiite i t.n.

Тъпак тикирилица незнаеш ли?

когато някои се държи като роб,кланя се като роб,плаща и работи като роб...значи е роб...Винету страница ...все тая,та Корнелия е жена,майка,Българка,опълчила се срещу хората убиващи децата ви,вас ...родителите ви...ама вие пак "искаме си робстото".....леви,десни,...правилният въпрос е живеете ли добре,децата ви при вас ли са ...гордеят ли се с вас,обичат ли ви...съмнявам се,Нинова е пич...по делата ще я познаете,ама требе акъл само с пиене не става...роби...децата ви се срамуват и бягат от вас нещастни...срам...позор

Точно! Не вярвам още, но признавам, че до сега прави точно каквото трябваше да се направи!

Защо пак съвети, пленуми, конгреси за да се реши единственото правилно нещо? Никой няма да подава оставка или да бъде отстраняван, изключван, закаторгван и так далее. Нито г-жа Нинова, нито г-н Гергов. Решението е: БСП е добра, правилна, но се е свързала с неправилни хора и опосредствено е свързана с неправилната БКП, което я прави непригодна и тя се саморазпуска. Това е, нищо повече! Ох, колко стотици хиляди хора ще освободи това решение в мозъците и в душите им... В противен случай си се люспите, отдялквайте, шкурвате и т.н. Няма Партия- няма проблем! Вижте за пример СДС! Те не остаряха и не си отидоха в небитието "с достойнство, като катедрала", защото се самоубиха публично с корупция, демагогия, лъжи, нападки срещу всичко "което не е от Нашите", защото не слушаха никой, а само собствените си въжделения.... Млади или стари -умираме. Други се раждат.Такъв е живота. Съжалявам да го кажа, но за Вас е ясно- хоспис. Това писание не трябва да радва ГЕРБ, защото не са непълнолетни и би следвало да разбират, какво не трябва да правят, а те.... ни изненадват. Кога ще ги изненадаме и ние-матрялно и морално?

"Войната Не е с Женско Лице", но по някой път се Налага.

Разни бардаци се упражняват с лозунги "Корнелия,смешно е" и станаха да смях! Сега ще чакат тя да събори "Уммрял Петко" за да се върнат в играта!:) Ама няма как да стане,герберските комунисти наливат водица в нейната мелница,а другарката Нинова е запретнала ръкави да мели всичко наред! Като във стария виц-Киркор и Гарабет...ебе-на ред!:)

Ако става въпрос за Обогатен уран, то България е Държавата, която снабдява руснаците с този Уран. Има ли са вариант да го вземат от Чехия, но се оказва, че е Боклук. Става въпрос за Ядрено оръжие. ---------------- Това може да го намерите и по Българските книжарници, които слава Богу все още са "живи". Нинова е Обогатения Уран за БСП. Който оцелее, оцелее.

Май Не се Вдява, какво точно става. "Партията" има Рак на детеродния си Орган и Нинова, като хирург иска да отстрани Тумора. Трудна работа, защото "Партията" е столетница и кусур за да се прави интервенция на "органа" и. Дано да се справи ... но загнилото в този "организъм" има разсейки и то яки. Шанса е 50:50. Но, ако не опита и този шанс няма да го има.

КажИ сега курнелио кога ще отзовеш сина си от тъй омразните ви САЩ?

Защо да го отзовава? Той не е пратен с партийни пари. Аре малко проучете преди да пишете-

Правилно,не са партийни парите , руски са. И още много руски пари е взела Нинова ,за да върне България на Русия!

идеята е да отиде в масква или където и да е в убавата раша която ви е в чугунените кратуни. Що дири в САЩ?

Ти да не си член на БСП И НЕ ИСКАШ ДА СИ ГО ПРИЗНАЕШ, а? Що не поискаш от Меркел да си подаде оставката? Обсъждай с Бибитко вътрешнопартийните въпроси на Герб, като например съдбата на Цецка Цачева.

на тази и харесаха уволненията и съкращенията на президентското правителство. Ама тая не е като оная - Гергов беше преди тем и ще остане след теб.

Какъв ти Чернобил, Втора и Първа световна война. Нашият уранъ е по-страшен и от самата нея. Те това е.

Точно обратното, по-страшно от нея няма.

"Тя поздрави президента Радев, че е сравнил случилото се със затъмнението около ядрената катастрофа в Чернобил." Какъв ти Чернобил! Нашият уран е по-страшен от Хирошима и Нагазаки взети заедно!

Аз това го разбирам, че Нинова признава за олигархичността в БСП и тия олигарси, които не следват априлската линия и си позволят да излезат наяве биват гонени. Второто признание е, че Нинова е напълно наясно, че 20% от бюджета се краде именно от техните олигарси, НО не са хванати в издънка!

Рекетират го и го изнудват за пари. Той не им дава на мършите и става виновен.

Нинова:"...шест месеца се е мълчало по темата със заразената с уран вода." Абе Нинова, абе хора, в България от памтивека си има уранови находища, през тях е текла и пак ще тече вода, от нея са пили безброй български поколения и тази вода няма нищо общо с демографската криза, която се вихри у нас. Защо създавате и се набърквате в тази истерия и само плашите хората. Хайде, като много знаете, докарайте чиста вода от Марс, да пием и да се напием. Между другото, тя и тая, "заразената" вода ни е много, щото откакто се е пръкнала цивилизацията, като нищо и тя е тръгнала да изчезва. Стига сте ровили в урана, а вижте и оправете бакиите на бедните хора, не ги баламосвайте с извън-земни проблеми, които Великата Природа има достатъчно ресурси да ги оправи без вас.

Всички трябваше да гласуваме за ДПС,основната заплаха за България е султанска Турция,а само Доган може да спре Ердоган,нещо от типа на стария лозунг-само един нинджа може да спре друг нинджа-разбойник

Кейн: Теб какви нинджи те преследват .... не знам. Какъв Доган, какъв Ердоган ...... !!!! То в Турция не разбра ли, че в скоро време ще стане гражданска война, май не си в час с новините. До колкото до Доган през последните 5-6 години да си го виждал по ТВ-то май "НЕ" !!! Само се чудя как Ви ги раждат главите едни такива ...... просто не знам. По някога ми харесвате с Вашите интернет бисери. Да живей България!!!

В тази партия циркът никога не свършва. За 120 г се убиват , отлюспват, гонят и накрая са си същите. Следващия преврат ще е срещу др. Нинова......,

Свинаря е стара пранга. Тая я виждам скоро при Татяна Дончева от там да ни оправя.

ТРЯБВАШЕ ДА ИЗГОНИШ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ И СЕГА ЩЕШЕ ДА СИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

И за кого трябваше да гласувам че да се оправи държавата?

Мили ми Шаро гласувай за когото си искаш, или другия вариант е да си стоиш в къщи пред телевизора или компютъра с "Чипс" в ръка и бира за мезе, и да ги оплюваш политиците денонощно. Според мен варианти много и различни. Всеки човек "Жител на България" има право да гласува по негов избор, но не след това като е гласувал да се мръщи кого е избрал и да пише по форумите какво е трябвало да стане или не! Надявам се да ме разбрал правилно.

Като Ви чета коментарите ..... направо оставам без думи. Кой кого щял да уволнява, кой на кого бил сърдит, кой кого настъпил по мазола ...... Като гледам всички наши съседни държави се оправиха, родните политици гледат да съсипят "България", по мое мнение, ако имам влас в тази държава бих вкарал повечето депутати и техните семейства в затвора без право на обжалване. Като започна от "Герб" мина през "БСП" "НДСВ" и редица други партии които съсипаха "България". Като Ви чета коментарите ме хваща яд на "Вас" драги ми писатели. Никой от "Вас" не написа, поне никъде не прочетох .... "Хей "аз" или "НИЕ" отидох/ме до урните, гласувах/ме за да няма вече такива издънки и изцепки (некоректни действия на политиците). Не "Вие" по голямата част от писателите ми се струва, че в деня на изборите сте си останали във Вашите домове с "Чипс" в ръка пред телевизора или пред Компютъра, и плюете по този или онзи. И после "Ама то нищо не се променя", как да се променят нещата в "България" "Дами и Господа" неактивни гласоподаватели, няма как да стане друго. Приятен ден от мен, и размишлявайте върху моите думи по горе.

И за кого трябваше да гласувам че да се оправи държавата?

За съжаление верен коментар приятелю :( Много хора които познавам направиха точно това , защото "нямало за кого да гласуват" , а дори не си направиха труда да погледнат и да се информират ... Просперитет и истинска демокрация има там където обществото е интелигентно, зряло и здраво! Кое от тези е налице по тези земи?! (въпросът е риторичен ... за съжаление!)

До Активно-мислещ, то е така, но тези които не гласуват защото "нямало за кого" провалят живота на другите. Нали за това имат телевизори за се информират, а не само да гледат Турски, Индийски и там каквито други филми им харесват, и да нямат никакво отношение към политиката.

Активно мислещият, не казваш за кого да гласуваме, но разбирам, че за когото и да гласувам такива като тебе, Великата червена мухоморка Корнелия и Бареков ще го осерете за секунди.Заслужаваш си го да съм натуралист.

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ НО МАЛКО ДА ТЕ ДОПЪЛНЯ!!!НЕ В ЗАТВОРА НА КУРОРТ,А В УРАНОВИТЕ РУДНИЦИ,ЗА ДА ОТРАБОТЯТ ОТКРАДНАТОТО!!!ЦЕНАТА НА УРАНА Е ВИСОКА НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПАЗАРИ,А И ЩЕ РАЗВИЕМ ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА,ЗА ПО ЕВТИНО И СИГУРНО БЪДЕЩЕ!!!

Старата кримка Гергов ще пребъде в този спор, а пухкавата лелка с острата риторика ще слезе от сцената и залезе зад хоризонта по бързо отколкото може да си го помисли че е възможно! Нещо много взе да се "опъва" на "сивите" кардинали на династията!

когато социалистите-комунисти - нали са наследници на БКП - Българската КОМУНИСТИЧЕСКА партия замерят с тази за тях мръсна дума други. Та те нали вече са СОЦИАЛИСТИ. И друго - когато възбог хвалят и лижат някого, като Тръмп и Гергов, избират го на най-високи постове, мазнят му се, а после - долу-у. Кеф, кеф, кеф.

"Ние не крием нищо, г-н Гергов" и помоли медиите да напуснат залата... А вие вървете и вярвайте в победата на комунизма.

кой кого изяжда при комунетата. А лелей, най-праведната, която започна работа при великия Костов, с които заедно делиха от приватизацията, услади ѝ се и после продаде и Булгартабак, пука ми къде учи синът ѝ, къде е работил и сега работи мъжът ѝ.Това го оставам да мислят бедните социалисти, ако могат да мислят.

На фона на СИК ,амфетамини , фабрика за контрабандни цигари , контрабандни канали , убийства , рекет си е направо ангелче.

Абе ти само за Булгартабак ли си чувал? Не знаеш как бяха приватизирани другите предприятия в страната, нали? Всички печеливши предприятия, аз знам за външнотърговските, бяха подарени за жълти стотинки. Подарени на приятелчета от СДС. Демократчетата изсмукаха сметките, уволниха хората и пуснаха кепенците. Ама за това не питаш? Защо не задаваш въпроси на всички виновни, а?

намразиха другарите от БСП милиардера Гергов. А досега не беше така. Подмазваха му се, ръкопляскаха му и му се хилеха като маймуни. Предполагам, че той сам ще се отегли, срещу запазване на определени привилегии, но ако съвсем случайно тръгне с/у Нинова и победи, бъдете сигурни, че точно тези, които най-много го плюят сега, ще му лижат най-усърдно подметките. Както са го правили до вчера.

верно жена му е много богата - нали бившият ѝ мъж не съсипа само една ПЪРВА ЧАСТНА БАНКА, а цялата банкова система. И как така уж комунисти, уж социалисти, а те най-богати - и преди и сега пладнешки крадци! За Боковата знам покрай мераците и за гл-секретар на ООН. Защо повярвахте, че САЩ ще гласуват за Бокова, която им отказа право на глас в Юнеско, а Англия умира за Бокова - ха-ха. Вярно от абсолвентка винаги е на високи постове, ама чак ПЕТ МИЛИОНА ДОЛАРА ДА Е СПАСТРИЛА - може както писах ако яде хляб и сол.

Чудя се каква длъжност заема свинарчето и оставката му от какво ще го лиши? И това с какво прави толкова велика курна?

Браво на нея!!! Наистина е мъжко момиче! На следващите избори ще е първа!!!!

у БСП-то:):):)

Ако не се кандидатирам Аз.

Във всички партии,говорят за вътрешна опозиция в партията. Тоест за хора,които не са съгласни с решаването на даден проблем или с провеждания курс по важни въпроси. Да сте чули за вътрешна опозиция в ГЕРБ? Някой публично да е изразил несъгласие с Борисов и Цветанов! Публично,а не пред жена си в кухнята! Няма такива. Вече толкова години. Това е партията на послушковците и безгръбначните. Всеки си пази мръвката. Но тъй като няма вечни неща,ще видите един ден когато Борисов слезе от власт,колко много "опозиционери" ще се появят!

Вътрешна опозиция има в нормални политически партии. ГЕРБ е еднолична фирма за източване на еврофондове и други мафиотски врътки от икономическо естество. Не може да има "вътрешна опозиция", който не е съгласен с шефа на фирмата си ходи!

Много добре казано, абсолютно точно. Искам само да добавя една закачка, т.е. вътрешна клюка. Било модерно в тази сбирщина по интереси, наречена Герб, един друг да се канят да ставали масони. Та денем се отдават дружно на кражби, а през нощта си правели сбирки на ложата и се изживявали като месии. Струва ми се, че маркиз Дьо Сад е имал значително по малко извратени изживявания.

Пеевски с кой отбор играе...???

Сега е с Боце.

бат Герго потроши толко пара и развалени кибапчета, да си купи президент и ся Курнелия му го откраде Е тва стана. Без лев да плати Кури му зе президента.

Станишев може да няма но жена му има за много къщи в Женева.Колкото до Ирина Бокова,явно нямаш представа какво значи да си генсек на световна организация. Темата касае вътрешнопартийни търкания и Нинова е насрочила мача ,днес.

ти кога беше генсек на световна организация, та ги имаш тия представи? какви други представи имаш? Дарт Вейдър бил си, сподели с нас?

И Дарт Вейдър съм бил в клиниката на 4-ти км. Но скоро ме изписаха от там.

Ако успее да натири Гергов доста народ от Пд ще се обърне с лице към нея.

И два пъти повече ще се мъчи да я изрита.

преди изборите се снима на дръглива кобила, сега в Прас-Прес ще я сложат на корицата как язди мазен шопар. Или още по-добре тройка- Цацата отгоре, тя по средата, шопара от доле

Позитански сандвич

Гошко Гергов се задава, нещо в гащите му шава Бойко мн.бързо научава, Цвъко да огледа, праща Завъртя му се, в главата че и Гошко, има опашка И не кат неговата малка, гола, а Свинска, космата! Наднича Цвъко, оглежда, а после, успокоява Шефа Но, на въпроса, колко са мандата, Цвко се оплита А Бойко, много се ядосва, и, в МВР-то, не го праща. Така, бедния Цвко остава Старшина, но бесс армия!

Боже, Божее, колко мъка има по света, Боже! баща ти веднага да те качи на каруцата, и да тръгва да дири бялата лястовичка! нищо друго не може те излекува!

Припев: Ти на изборите отиди и на БеСеПето халката пръсни.

ще ме спечелиш за партията си когато ти самата НА ПЪРВО МЯСТО подадеш оставка!!!

благодаря, че споменаваш хора от ГЕРБ като бивши комунисти. Аз говоря главно за отрочетата на партийната аристокрация, които имат огромни имоти като Станишев - той какво работи та си купи ИМЕНИЕ НА ЖЕНЕВСКОТО ЕЗЕРО? За Боковата с четири апартамента - два в презряния НюЙорк, по един в Париж и Лондон - абе гот си е - където идеш по света живееш в лукс. Но тя поне имаше високи заплати и ядеше хляб и сол ха-ха.

А той Боце завалията е много беден, само с няколко стотин милиона от банката на Цеца -Секса!

Свинара и Влашката циганка трябва да си подадат оставката ЕДНОВРЕМЕННО,защото милионите им са крадени от българския народ. И двамата в ЗАТВОРА

Днес Гергов с оставка , утре Бацето в ЦСЗ , така стъпка по стъпка както си обещала г-жа Нинова.Все повече печелиш уважението ми.

няма държавна сделка без корупция не може случайна фирма да попадне абсурд бодигарда дебне всичко

Ми да, като комисионните вече са до около, че и над 50%. Няма прокопсала държава, в която бизнесът да зависи почти 100% от държавните поръчки и мизерните субсидии на ЕС. От друга страна, бодигардът е против частния бизнес - особено малкия и средния и ги убива напълно целенасочено. Щото, ако живне малко и хората се поотърсят от грижите за оцеляването - с него е свършено.

браво нинова този пловдивски крадец го изгони и всички партии трябва да се отърват от такива крадци не знам герб какво ще остане

Ако всички други партии изгонят тези като Гергов, изгонените до един ще станат ръководни кадри в ГЕРБ ЕООД. Ще им трябва нова сграда за ръководството - с размерите Парадайз Тауърс.

И с БСП ще се случи това което и на Бареков.

Не съм запознат с делата господин Гергов и не зная какво точно е прегрешението му. Има ли доказателства за извършени престъпления? Осъден ли е?Ако не е,тогава в сила е римското право "Всеки е невинен до доказване на противното"! ЧОВЕК НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ДОКАЗВА,ЧЕ Е НЕВИНЕН! Какво точно е прегрешението му? Че някой бил казал,че му е уредил среща с главния прокурор. Ами че то всеки може да каже каквото си иска. И кое е престъпното в това,че му е уредил среща? За много хора говорят какво ли не. Например,че са мутри. Това обаче не им пречи да участват в управлението на държавата.

БГ е пълна с невинни като Гергов. Това е проблем.

ВЕЖДИ РАШИДОВ СТАНА ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТАЗИ СУТРИН ПО ТВ КАТО ЗАЯВИ ,ЧЕ В ПЛОВДИВ ЗА ОПЕРА ИМА ТЕРЕН ЕДИНСТВЕНО В ПАНАИРА НА ГЕРГОВ,ДРУГИ ТЕРЕНИ НЯМА В ПЛОВДИВ И БЛАГОДАРИ НА г-н ГЕРГОВ,ЧЕ ЩЕ МУ ПОСТРОЯТ В ПАНАИРА ОПЕРА ЗА 60 МИЛИОНА А ЧЕ ПАНАИРА ИМА 160 МИЛИОНА ЗАЕМИ И ПЛОВДИВ ЩЕ МУ ГИ ВРЪЩА НЕ СПОМЕНА