САЩ ликвидирали джихадист от нападение в Турция

Американски сили са убили екстремист от Ислямска държава, свързан с нападението в турския нощен клуб на Нова година.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ликвидирали джихадист от нападение в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ще да е станало с майката на бомбите или с бабата:))

Поредният успех на американските ни съюзници докарва амок на путлераската сволоч която се дави в яда си осъзнавайки абсолютната си безпомощност пред американското превъзходство!

ЗАЩО ПРАВОТО СЕ СЪДЪРЖА В СИЛАТА Човекът е ОБЩЕСТВЕНО животно. Цялата ВЛАСТ произтича от ГРАЖДАНИТЕ и НИКОГА не се връща КЪМ тях. Правото се СЪДЪРЖА в силата. Навикът и обичаят ИМАТ силата на закон. Най-висшето право ЧЕСТО е най-висше зло. Провинило се кучето, а НАКАЗВАТ свинята. Съдебното решение се ПРИЕМА за истина. Конституцията ни казва, че имаме МНОГО права, а наказателния кодекс - че НЕ МОЖЕМ да ги използваме. Обикновеният човек когато открадне и го хванат, се СРАМУВА, че е откраднал, а представителният политик, че са го ХВАНАЛИ. Затворите и наказанията НЕ могат да ПРЕВЪЗПИТАВАТ, но СТРАХЪТ от тях ДЪРЖИ в подчинение тия които НЕ попадат в КАТЕГОРИЯТА недосегаеми. В Индия никой НЕ знае броя на свещените крави, а у НАС броят на свещените говеда. Лошо живеят тези, които СМЯТАТ, че ЩЕ живеят ВИНАГИ. Който ИЗГУБИ честността си, НЕ МОЖЕ повече НИЩО да изгуби. Каква полза могат да донесат САМО законите ТАМ, където НЯМА нравственост. Отначало ли е НИЩО - и нататък НИЩО. Всичко САМО се изменя и НИЩО не се губи. Усмихвайте се...УТРЕ ще бъде по-зле. Докогато ТОВА е истина, ТОВА е ИСТИНАТА.

Грешка. Човекът не е животно, а е създаден по образи подобие на Бога. В нас Госпо де вложил толова много и един от нашите вродени таланти е да можем да Го откерием и познаем. А всички Божиите творение са доказателстто за вечната Му мъдрост и могъщество, така че човек, който вярва в човешки философии остава без извинение.

бреййййй, НАЗЕМНА ОПЕРАЦИЯ по американски екшън за нещо, дето не се знае баш! Смешно, жалко и безкрайно недостойно, но силно ГЕРОИЧНО.

Пак съчинения, Путин никога не е казвал "повече от половината".

в Афганистан? По уточнени данни, най-малко 140 афганистански военни са загинали в резултат на нападение на терористите срещу военната база в град Мазари-Шариф. За това съобщава Reuters като се позовава на местни чиновници, които отбелязват, че броят на загиналите може да се увеличи. Отговорността за нападението поема движението талибан. ..................... Това е вече стара новина, похвално е, че ни предпазват от лошите новини. Друго си е да се споделят успехите.

И колко деца като съпътсващи жертви?

Колкото и да плюем американците, само те вършат работата, която трябва да се свърши качествено :)

поредното убииство (на хартия) по предположения. работят яко, а???

Ал Багдади стана шеф на "Ислямска държава в Ирак" по време на американското присъствие там. Като е бил на много високо ниво в организацията още през 2007 година...

Хм, ако зависеше от европедалите оланд и меркел - това е крайна мярка, щяха да опитат да го интегрират, като го пуснат в Европа и му дадат месечна помощ от няколко хиляди евро, за да не се налага да работи и да има повече време да си подготвя атентатите на спокойствие, а после като избие невинни хора ще изразяват възмущение по медиите и съчуствие към жертвите !

Сащ използват ВВС само срещу болници, училища, сватбари и погребения. Но не и срещу терористи.

"Убит от нападение в Турция" - :)))

Мъка, мъка ... /имам предвид измъчения начин на изразяване/

gonzales

убили един виновен (вероятно) срещу 101 невинни убити. добра успеваемост...

Ама само него ли са гръмнали? Някой друг около него ?

Абу Бакр ал Багдади е евреин по произход, обучен от ЦРУ и агент на МОСАД - за това има достатъчно информация и дори снимки в интернет. Потърсете информация и снимки от срещата на Абу Бакр ал Багдади със американския сенатор Мак Кей в Алепо през 2003 г.

комунистите не допускаха народа в черквите, но сега първи тичат там да покажат, колко са вярващи, че и се кръстят до замайване! Както казват някои- интереса клати феса!

Защо лъжеш ? Църквите ги имаше и тогава, просто комунистите не търпяха алчните, крадливи и развратни педали в църквата и ги гонеха ! Ако беше вярно - в България нямаше да има здрава църква, а те бяха доста добре поддържани при комунизма ! Защо "демократите" лъжете - от страх или такива са ви възможностите ? Може би и заради двете ...

еми те всички от идил ще излязат руснаци ....не че ме учудва ама.....

то и председателят на пес е руснак, ама...

лоша новина за либераст-левичарите на толерастията на сорос. а можеха да го интегрират некак си с наши пари по улиците на европа... тъжно, нали? поне да го беха извикали на мъжки дуел с меркел...

Преди седмица в Мосул убиха и Халимов, бивш полковник от ОМОН, понастоящем военния лидер на ИДИЛ.

Или са го убили да заличат следите, или са го пратили на заслужена почивка с нова самоличност...

Работата на ликвидаторите на джихадисти е същата като на джихадистите. Убийство. Те не са различни по начин на мислене. За Разлика от насилниците, Божият Син изполваше своята божествена сила за да изцелява духа и тялото на болните хора. и да върне надеждата на угнетените. Той беше тук за да изпълни до край закона на Отец и да ни научи да живеем според него с любов към Бога и ближният. За него нямаше неспасяем престъпник и той кани всички на покаяние и освещение по божията воля.

Предполагам, че въпросния терорист е говорил по турски мобилен телефон, и са го засекли по гласа. Тия дебили що не се отучиха да ползват телефони? Защо не са хванали Багдади? Явно той праща само бележки по вестоносци.

От 6-ти, вече са минали по-вече от две седмици! Би могло, да се провери, през Светлите празници кои още са възкръснали?

В първия момен помислих, че са унищожили джудист.

Я тука червените сливи да кажат кой в момента ликвидира столицата на ИД в Ирак Мосул! Също така кой е обкръжил столицата на ИД в Сирия Ракка и се готви и нея да ликвидира! Не е зле също да кажат дали Путкин е ликвидирал поне един джихадист и ако е така да кажат името му! ЧАКАМ!

Хубу ликвидираха Узбеки, ама оставиха Обами да си развява мадурите по плажовете.

Така, и да разберем, кои джихадисти са завършили мильоцйонерски школи както и, мн.важно е, Пожарникарски! е: чакам ви, с огроомно, нетърпенье!

без изключение бяха внимателно подготвени у нас през 70-те да "изнасят комунизъм" в арабския свят, Африка, Азия и латинска Америка от нашенски инструктори и за сметка на младите тогава а стари, болни и умиращи от глад сега български пенсионери! Надяваме се "инструкторите" им да получат съответното възмездие поне на оня свят!

развъждат кръвопийците с хиляди ,а се хвалят за един .ликвидаторите сащ ли са или мосад ?просто от любопитство ,всъщност без значение ,то разлика няма .

така се замитат следите .

Задача по математика за първи клас. 1. Условие: САЩ ликвидирали джихадист от нападение в Турция 2. Да се намери: Колко държави са необходими за ликвидирането на всички джихадисти

И колко хиляди, милиони или милиарди долари са употребени за това, вместо да се помогне на бедстващи страни ,където не достигат вода, храни , здравеопазване и др.

Тая "Ислямска държава" все от братския Съветски съюз, бре! Май не е "Ислямска", а "Съветска държавта" и продължение на Великата Октомврийска революция!

Като им плащат повече отколкото и на "умерените" много ясно,че ходят в ИД.

донякъде си прав ,защото една голяма част руски евреи са се заселили в израел през 1947-1948 ,а знаете ,че израел е мъничка за еврейския апетит .ид е иврейската държава ,но едва ли е по вкуса на русия .

Se taia

Ако беше поне малко наясно със съвременната история на Израел, щеше да видиш какви глупости плещиш. Да поясня за незнаещите: След 6дневната война на Израел е предложен ЦЕЛИЯ Синайски полуостров като територия. Познайте дали са го взели...Ако бяха го направили, сега Суецкия канал можеше да има второ разклонение, което да е еврейско... Уви, те си искат само тяхната територия. Четете бе хора, не става само с хейтене :)

Значи, любимите ти тюрки са партайгеносени. Що за простотия. Узбеките са тюрки. Турците са семити, евреи, въпреки 22 народности в Турция. Това, че Узбекистан, Киргизстан, Казахстан, Тюркменистан и Азербайджан, области с тюркско население са влизали в състава на СССР, като наследство от Руската империя ти е през задника. В този шибан твой ред на мисли и Аляска е от братския Съветски съюз, а защо не и Калифорния, която също е руска.

Е да но Крим е български. Стара Велика България...

Обещаното не е като даденото и "отрочето" вече не слуша татко си...е ще го плеснат по ръчичките или дупето. Стават такива грешки в ръстежа,а колкото и да не им/ни харесва и чалмите си търсят обещаното!:)

Касата ни се намира недалеч от сирийския град Маядин, когато на 6 април джихадистът (за когото се смята, че е от Узбекистан), дойде да си получи заплатата, ние го ликвидирахме - заяви полк. Джон Томас, говорител на Централното командване на САЩ. Хем спестихме една заплата, хем медиите сега ще излъчат, как ефективно се борим с ИДИЛ! - добави полк. Томас.

...САЩ ликвидирали джихадист от нападение в Турция... --- скоро ще започнат на отстрелват и форумци изказали се против европата и америката! така, че внимавайте кво пишете! аз мисля вече на не викам "алаху акбар!" ами "а-мерника акбар",!

Голяма работа са това сащ, успяли да убият един джихадист:), Аз пък познавам човек който сам си вади трънчетата.

едно американско самолетче днеска изпадна от самолетоносача дето тръмпи прати да плаши кимчо , да вземат да си го прибират тоя самолетоносач докато не са му изпадали всичките хвърчила .

Se taia

Хм, ако не беше толкова страшен, защо кимчо евакуира 600хил от Пхенян? Или викаш те така си ги евакуират за тренировката... :)

Кажи за путкиния самолетоносач - той си потопи всички самолети! Едно е авария друго ликивидация!

"САЩ ликвидирали джихадист от нападение в Турция" Митьоооу! Де си учил български ба?

като Багдади ли го убиха, или по-истински? Залагам, че американците Узбекито са го "заредили" с 5 живота!!!

По ЕГН ли го познаха или по ДНК?Или според тях те са трима и ги избиват по ред?Нереалничко

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

...ще падна от смях !...браво американците били ликвидирали "джихадист "!?!....ами наи-накрая !...то след толкова години "кански " усиля за "борба " с джихадистите наи-накрая успяха и те да се запишат !...."спецiaлна операцia "..."спецiaлни части "....един убит джихадист ?!?...браво !!!...веднага да се увеличи бюджета за нови и по-савременни оражя !...с тях "спецiaлните части може да имат още по- големи успехи !!!...убедена сам че руснаците и воините от сирииската армia са изпопадали от смях след тази "световна" новина !

Издирват целта, набелязват я и я отстраняват. След половин месец съобщават.

на дувара. Да не стане само тъй, че въпросния терорист утре да взриви нещо да речем в Австрия?

Днес бяха убити 50 души във военна база в Афганистан от талибаните. ДИР ??

За сега само САЩ се бие ефективно с терористите....другите избиват цивилни....

ПЛАТЕН БЕЗДАРНИК.

ФАЩ с никой не се бие, още по-малко с ИДИЛ. Бият се да речем кюрдите. Бие се редовната сирийска армия. Бие се армията на Ирак. Иди питай ако не вярваш жителите на Кобане, Халеб, Палмира или Мосул. Естествено истината не пречи ти да драскаш глупости, това си е твое право.

А Русия???? избива само цивилни и сваля пътнически самолети....Да си видял последните години Русия да се бие срещу армия??

има разлика между право и задължение, има. А той е втора линия ватнишки трол - от тези, по-високоплатените. Дето между рубличките получават и еврота. Първа линия са тези евтините, дето се мамицата им рашка им е на устата ... кога добра, кога лоша - техния хленч е добре познат, съвсем очакван, затова и получават малко. А виж неговата работа е с един пи-и косъм по-сложна, да пише хвалебствия за краваристан. В смисъл да хвалиш другата половина на сатанинското гнездо е малко по-сложно у нас, защото се изисква мимимум от 2 гънки мозък, т.е. милиционерите не го могат. Затова и получава по някое евро. Тежка е ориста на родоотстъпниците.

На Щерьо лайномета, по някога, пре- грява, и, ни пръска с дрисня, но, никога, не засича!