Карим Шорфи е нападателят от „Шанз-Елизе“

Нападателят, който застреля полицай на „Шанз-Елизе“ в Париж, е идентифициран от прокуратурата като Карим Шорфи, предава BBC.

Обратно в новината

Коментари - Карим Шорфи е нападателят от „Шанз-Елизе“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Франция ще е ПЪРВАТА държава в Европа с мюсюлманско мнозинство в населението си! Какъв успех в новото време постигна Франция и Париж - световната столица от векове на ренесанс, барок, музика, поезия, литература, изобразително изкуство, скулптора, мода, кино, театър, опера, архитектура, философия, демокрация и свободи! Наложила езика си за официален, сори в чужди контитенти и държави! Алооо, къде сте Де Гол, Наполеон, Балзак.................???? Къде стееее...???

Какъв красив неадаптиран французин! А пък грозните българи трябваше да си затворят блоковете на АЕЦ Козлодуй под френско-политическо давление! Както винаги - франсетата са естети! Кви са тия грозни българи, та ще имат собствена енергетика и оттам - независима икономика!

Тия грозни българи са християни и са дали държавността, науката и космическото познание, както и военното дело и техники на Европа, дали са Ренесанса на Европа! И Православието! И световна писменост! НО...... ДНЕС дори нямат право на собствена, създадена от тях енергетика! Според Франция!

Дали са на елините и римляните наука, числото "пи", строителство, архитектура, технологии, изкуство, богове, вярвания и митологии...... ОРФЕЙ и ОРФЕИЗМА, заимствано от многолюдните НАПРЕДНАЛИ траки, но НЕПРИЗНАТО ДНЕС!

Във Франция вече над 1/3 от населението е мюсюлманско, а радикалният ислям е създал такива огромни гета в големите градове, където крак на бял човек не може да стъпи, че нещата излизат тотално извън контрол. До десетина години Франция ще стане ислямски халифат, ако не се вземат спешни мерки, без лигавене към уж бедни бежанци, сополиви арабчета и зачулени жени... Нима не се разбра категорично, че това е новата "мирна" война на исляма с християнството, чрез заселване на огромни маси ислямски скакалци из Европа. И с тях проникване на тероризъм.

Живея във Франция от 17 години. Проблем с мюсюлманските малцинства има, но картината далеч не е толкова страшна, колкото я описваш. Около 10% от населението са мюсюлмани, тоест толкова, колкото и в България. Ще минат дълги години, докато станат мнозинство. Да не говорим, че голямата част от тях са "трапезни" вярващи, като нас в България.

Ама нали го убиха какво е важното в това да му оповестяват името????? Докато се дава медийна изява на убийци джихадисти престъпници делата им ще се развиват лавинообразно от зомбирани за 5 минути слава..

И на всичките тия маймуни дават френско гражданство?!?! Аз ако поискам такова, няма да ми дадат, но на тия престъпници дават. Е, хак им е. Цяла Европа са безкрайно тъпи парчета.

Така като гледам снимката ми прилича на кадрите които ги даваха при масовото преминаване на границите 2015-2016 година. Всички тогава бяха бедни бежанци, бягащи от ужасите на войната. Оказва се че не били бедни, не били бежанци, и не бягали от ужасите на войната.

френски маймун!

Не всички мюсюлмани са терористи...но всички терористи са мюсюлмани.....еб..ти интеграцията ....

Респект към полицая, загубил живота си-каква съдба!

тия араби, турци все такива уруди бе! Ама, така става, като се женят за роднините си, но не само външния им вид е противен, а и умствено са ограничени! Разбира се има и изключения!

Хахааа "уруди" УРОДИ! Извинявам се!

Защо им се разпространяват имената на тия откачалници? Така само ги правят герои в очите на останалите фанатизирани терористи, създават им се идоли. Според мен не трябва да се съобщават имената им. Какво печелим ние, че знаем името му? Нищо. Анонимността е най-голямото наказание за тях. Те вършат отвратителните си деяния за да станат известни. Съобщавайки имената им всъщност полицията изпълнява плана на терориста. А и като е анонимен много по-лесно ще бъде забравен, а това също е наказание за тях.

Победа за Люпен!!Тази жена има ли нещо общо с нашенските гербаджийски подлоги-националисти?!Единият, прост, нискочел, бургаски примат, върти далавери с хотела си, да лапа държавни пари, източват колкото могат и от строителството на оградата на границата, другият, наклалият се като шопар сътрудник на ДС е в далавера с паспорти за македонци, а третият е най-жалък, мълчи като гъз, тоя, който беше против НАТО, САЩ, ЕС, за Русия, сега!?Сега и тримцата са под шлифера на банкянският мутрак и му въртят малки музикални форми, но той,Пожарникаря, чака с трепет и сигурно ще дочака, Корнелия и тя да се присъедини към компанията под шлифера му....

Люпен? Арсен Люпен? :))))

в тази битка резултатът е 1:1. (Карим Шорфи: Ксавие Жюжел), но в други не беше точно така. сега очакваме статия от dw, как прирастът е повече от убитите. за да сме спокойни, че техни умерени главорези се разхождат спокойно и с много повече права, отколкото един презрян от тях гой, който трябва да си плаща, за да го тъпчат по главата.

деер

Рожба на демократична Франция!

сложна е интеграцията налагана "отгоре". да видим крайния резултат...

Вече свърши хубавото време франсета, очаква ви това, което сами си дробите!

Se taia

Някой зададе ли си изобщо въпроса какво и защо е написано на тази прословута бележка. Много намирисва работата... Уж искал да трепе полицаи, пък на бележката адреси на обекти от национална сигурност..

Тръмп моля ти се помогни ни

а,и той като че ли има нужда от помощ ! освен ,ако не си е забравил обещанията ...

много си е наред човека

ОТГЛЕЖДАЙТЕ УРОДИ ТЕ ЩЕ ВИ ДОВЪРШАТ ТОВА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ШИЗОФРЕИДНИ ДЪРЖАВИ -БИВШИ ГОСПОДАРИ-КОЛОНИАЛИСТИ А ГЕРМАНИЯ КВО Я ЧАКА ОБРЯЗВАНЕ ХИТЛЕРЧО ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ В АРЖЕНТИНА НА 130 ГРАДУСА КАПУТА ФАШАГА

Дръжте Плевнелиев - сега ще отърчи да реве на дувара на френското посолство!

Значи този убиец е бил вече регистриран и осъждан. а е на свобода и на разположение на екстремистите да извършва каквото си пожелае! Ама това води на мисълта, че френските органи умишлено, или не, са способствали за извършването на това престъпление. И изказването на този голобрад кандидат-президент , че ще се бори с всички сили с/у подобни прояви,, звучат смехотворно и много лицемерно (типично по френски - не случайно Тартюф е нац. образ и герой).

деер

Ами, ако беше българин...

Нещо да кажеш за руските граждани от узкекски, киргизки, чеченски и всякакъв подобен произход, които си отглеждат. Да не говорим, че когато човек, чийти национакен герой е бай ганьо, започне да коментира други народи е меко казано нелепо.

Малко са народите, които могат да осмеят собствените си недостатъци .. това за бай Ганьо, а нелеп е правописът ти ;)

Това е резултат от тъпата политика на Европа за правата на престъпниците - да не би да им ги нарушим!! Е на ви права сега!

"само" 14 години в затвора от 2001 година досега - този паразит го издъpжка редовият французин с труда си и данъка, който плаща - какво ли ще доживеем още с криворазбраната интеграция, която се опитват да ни наложат" великите западни демокрации" - унищожението на християнството в европа ще дойде много скоро - лошото е, че и нас ни" демократизираха" и ни напълниха с тази долна измет

Глобални мерки няма да бъдат предприети. Забравете за Европа, деряхме земята да докопаме Шемгенска виза , а сега с отворени обятия приемат собствените си колонизатори. Добре е , че не ламтят да идват на орди към Българип.

Чистокръвен французин.

Господа защо не го кажем в прав текст . Християнството и ислияма са несъвместими религии и за никакво съвместно съществуване не може да става дума. Всичките мечти на либерастите за интеграция са само наркотични сънища. Мюсюлманите идват в Европа не да се интегрират а да праразитират. Това е бруталната истина.

Много вярно , сами си режем главите ....ако Тачър беше на власт въпросът щеше да бъде решен за 10 дни

двете религии имат общ корен и са много сходни. Интерпретациите им са различни. Отделно Франция е една от държавите с най-много атеисти. Тези престъпления нямат нищо общо с религията.

Плащат ли ви, за да дрънкате подобни глупости, или по природа сте си глупава?! Нищо лично...

Моника, опитайте се да дадете определение за атеист!Ще ви помогнем. Всъщност атеистът не е неверник в общия смисъл, който се придава на това понятие, защото и той е вярващ, т.е. не вярва, че Бог съществува! И едните и другите са вярващи, но в различен аспект. Така че боравете правилно с понятията.

Съгласен приятелю,наркотични сънища!На тези потури и чалми не им пука!Интегриране,а!!!наистина ли!!???Нищо подобно!

Не може да водят успешна война при този либерализъм!Този при толкова престъпления трябваше да е в затвора или на оня свят!

и както се казва - Дарвин е прав - като гледам физиономията на тоя....

Франция страната на оранжевите хора!

Ман.гал

сигурно е второ поколение французин,със звучното име карим...сега ще има едно остро осъждане,и как ние не се боим от терора и как близките му изобщо не са знаели че е радикализиран..и така до следващия атентат-вече направо им загубихме бройката...

Утре Меркел и Оланд да се появят с табелки:"же сюи карим"----- Татуирани на тиквите им! ДЪЛБОКО!:))

в скоро време, Ердоган ще те татуира хубаво

ВУ ОСИ, МОН АМУР!:))))

Защо използваш броя на клиентите на майка ти за аватар. Смяташ че като се променят всеки ден си неоткриваем. Срамуваш се от името си защото си Мюмюн, така ли?

А как ни критикуваха франсетата за правата на човека и малцинствата! Сами си заслужиха да са най-богатата африкансква държава. Другите ни критици вече живеят в Шведистан. Да им са честити новите управници и да смятат, че Русия им е враг!

Сега като почнат едни обяснения... Религията му ама нищо общо нямала. Не бил терорист, ама избрал центъра на Париж за да се проявява криминално?

Най-страшното е, че Европа има твърде дълбоки и по-сериозни проблеми със своите малцинства, отколкото с новодошлите мигранти.Привидното равенство на хартия, явно никога не е съществувало, натрупала се е дълбока омраза и разделение.Може би, реалния път към истинско равенство не са материални помощи и преференции за малцинствените групи, а по-скоро образование, трудова заетост и отговорности, каквито имат работещи европейци.

Има, но вината все е у европейците! На мюслитата като не им харесва, нека се върнат там, откъдето са дошли - така като са го направили дедите им! И въпреки "неравенството" мюсюлманските ордите продължават да напират към "лошата" Европа! Тук има нещо друго по-страшно и дълбоко!

защо омраза - нашите цигани винаги са били толерирани, получавали са помощи, привилегии, за които простосмъртните българине сме и мечтали - да оставим настрана, че са мързеливи и крадливи, след като се "демократизираха" изнасилват и убиват българи без да им мигне окото - та за какво трябва да ни мразят след като винаги са лежали на нашия гръб

И пак мълчаливо съгласие от останалите мюсюлмани, така наивно и глупаво допуснати да се заселят в Европа!!!

чист французин

да беше застрелял някои диkтатор на изток.

Предпочита да стреля евротолерасти.