Във Филипините разглеждат руски боен кораб

Филипинският президент Родриго Дутерте разгледа руския ракетен крайцер, който е на четиридневна визита в Манила, предаде ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Във Филипините разглеждат руски боен кораб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ,ВЕЧЕ СА РЕГИОНАЛНА СИЛА ЗАД ДВАТА ОКЕАНА!!!ДАНО ВЕЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ ПОВТАРЯ ГРЕШКАТА НА ХРИСТОФОР КОЛУМБ!!!

Хиперзвуковата ракета Циркон ще покрие целия световен океанХиперзвуковата ракета Циркон, която в момента преминава изпитания, ще бъде пусната в серийно производство през 2018 година. Най-големия в света крайцер от проект 1144 Адмирал Нахимов ще се оборудван с Циркон. Със същите ракети ще бъде въоръжен и ракетния крайцер Петър Велики. Модернизираните крайцери ще имат по десет пускови системи ЗС-14, които освен Циркон могат да изстрелват Оникс и Калибър, чиято скорост в момента надвишава два пъти скоростта на звука. Но най-важна е Циркон. С нея Русия ще покрие целия световен океан, като американските самолетоносачи ще си стоят в пристанищата, но и там няма да са в безопасност. С какво Циркон се отличава от споменатото аеробалистично хиперзвуково оборудване, известно като 4202. На първо място, Циркон, за разлика от 4202, изпълнява целия полет в атмосферата на Земята значително под линията на Карман, условната граница между атмосферата на Земята и Космоса. На второ място, ако 4202 е стратегическа система, позволяваща да се поразяват цели на разстояние хиляди километри, Циркон е противокорабна ракета, която е развитие на линията на противокорабните ракети Базалт Гранит Оникс, и унищожава надводни и наземни цели. Освен това Циркон не само трябва да долети до определения район, но и да откри целта, да преодолее въздушната отбрана на противника и радиоелектронните смущения, да се ориентира към нужния обект и да го порази. Заради това изискванията към системата за управление и насочване на най-новата ракета също са много високи. Според публични източници обсегът на новата ракета ще бъде до 400 км, а скоростта ѝ ще бъде 5-6 пъти по-висока от скоростта на звука.

промазан с асфалт картон. Основно ще се ползва за фойерверки в новогодишната нощ на Красная. Ако произведените до тогава 3 бройки не са достатъчни - ще внесат от Китай- И без това, китайските са двойно по-евтини.

НИКЪДЕ няма официално публикувана информация с какви ракети ще е Нахимов, ако въобще бъде готов през 2020 по план. Има единствено новина за успешен тест на хиперзвуково изделие със скорост 8маха, а най-големия руски оптимист - специалиста по пропаганда и батути Рогозин заяви скромно че Русия работила НАРАВНО със САЩ в разработката на хиперзвукови системи. Т.е. чети бардак като космодрома Восточний.

Аз пък нали съм левчо, си помислих, че руснаците са отишли с един огромен КРУИЗЕН кораб на пет шест етажа !!! ТЕЗИ ПИЯНИЦИ ИМ ДАЙ ПУШКИ И БОМБИ, за друго не стават !!!

вие тук всички не сте добре, вие сте гадни , мръсни, долни, глупави, шибани, ненормални, комплексирани, диви, тъпи интригуващи българи!да Само Хитлер ще ви оправи да знаете! как може така да злостовите, как може така да сте толкова злобни, как промитите ви мозъци нямат никаква добра мисъл, никога няма да се оправи България никога с вас! Срамувам се от вас марш в историята!

в Россию. Каша кушай!

Преливаш от благородство, интелигентност и софистицирана ерудиция като задръстен градски кен*ф.

Вече показаха какво може ПВО-то. Време е за безаналоговите кораби.

Много ясно се вижда с неработещи двигатели. Но нещо май е фалшива снимката....някакъв кораб, но защо мислите, че е руски?

Странно защо, родните медии не раздухват новината, че вчера точно край Филипините, по време на учение, се разби Ф-18 от американския самолетоносач, дето иначе го пратиха към Северна Корея.

Само един танкер ли го е съпровождал ? Къде ли е другия - хахахахах

Под водата, ако не е под острова!

Вчера "Адмирал Винсънт" загуби един F-18, при заход за кацане самолета се е разбил в морето, пилотът (слава богу) успял да се катапултира и е спасен. Интересно ДИР защо не пишете такива новини? Забранено ли е да казвате истината, или само ще прекопирвате статии от DW, NT, WP?

Що трябва ли да ни докладват, кога, къде и как се изакал всеки един натовски военен?

Тавариш, Карл Винсън е името на самолетоносача и никой на никого не е забранявал - има официално заявление на пресслужбата на 7ми флот. Това не ти е руското информационно затъмнение - където си признаха само след като изтече неофициално че един генерал се върнал от Сирия с дупка в главата и минус 2 крака.

На всички "УбразУвани" - "варяг" всъщност значи "Викинг"! Спускали са се с корабите си /дракарли/ по телечието на р. Волга, та чак до Черно море! Князете им от времето на Киевска Рус като Олег, Олга - всъщност това са викинги, които са ги управлявали /Хелга!!!!/ Та така с великия "руски" шовинизъм. След век-два пък са искали да са единствените приемници на Византийската империя по простата причина, че някаква второразрядна византийска принцеса се е задомила там /Шапката на Мономах!/. Учете, хора, учете, знанието не е навредило още на никого! То не може само с бахур, чушкопек и чалга, я!

...Преди доста време имало друг крайцер със същото име ..Варяг...Викинги ли са го командвали...Руснаци ли...? Каква е неговата история ?

ИСТОРИЧЕСКИТЕ ФАКТИ ГОВОРЯТ ЧЕ РУСНАЦИТЕ ПРОИЗХОЖДАТ ОТ ПЛЕМЕНАТА-ВАРЯГИ. А СПОРЕД СКАНДИНАВЦИТЕ ВАРЯГИТЕ СА РОМИТЕ НА СКАНДИНАВИЕТО. ЗНАЧИ ЧЕ НЕ МОГАТ ЗА СЕ СОЦИАЛИЗИРАТ И ЦИВИЛИЗОВАТ.

Браво на Дутерте, той знае, че няма му е нужен памерс като на Иджис.

Шило

Добре де, някой спец що не обясни едно нещо- ясно, руснаците са в каменната ера, ама що високотехнологичните ги обикалят като гладни псета и не смеят нищо да им направят?

Какво точно е нужно да направят на грохналия и ръждясал руски флот? Или мислиш че разходката на Варяг е някакъв невероятен стратегически ход? Хахаха

Ами що ревете? Я се вижте- рибарски кораб дори да е- вой до небесата! Ами вийте срещу Луната, Сорос ще ви плати!

а , ми те нищо не им правят бе! нищичко! няма ссср, няма онд, нато им на границата, загубиха и украина 46 000 000 население и половината промишленост, съсипаха им летището в сирия, украина ги съди в хага, изгониха ги от Г 8, наложиха им санкции, турция двойно мито, останаха им само аятоласите от иран и ислямистите от хизбулла! сега заради филипините и китай ще ги ритне окончателно!

Дали?

россия ще строи рампа на някакъв остров който уж е филипински, а всъщност е по близо до виетнам, докато китай превзема сибир! тия наистина са идио..ти!

Споко бе! Нали знаеш,когато двама се карат/скарат ,кой печели.

що не пишете ИСТИНСКОТО ИМЕ на крайцера - Червона Украина?

нямаше ли един Крайцер "Варяг" дето японците плениха в руско-японската война? А руснаците се търкаляха по палубата с насрани гащи?

Лайно, японци отдали почет на мъжество и смелост на моряците от Варяг, тъй като оценили враговете си в неравен бой с тях и подвиг на руските моряци..Явно японци имат по-високи качества от теб, боклук.Прочети подробности и обстоятелствата на този бой.

Вземи прочети малко реални факти вместо пропаганда. 'Подвигът' на Варяг и некадърния му капитан е бил абсолютно безсмислен - руснаците не улучват японски кораб нито веднъж и губят ценен крайцер който японците ремонтират и използват като трофей.

ебаси коритото, 500 пияндурника и само 16 ракети, тия отдавна са изпили горивото им

за това си ходят с танкер .... А "самолетотрошача" им си ходеше с товарен кораб с въглища от Мариупол :)

колко струва билетчето да разгледаме тази историческа забележителност. Като гледам може и по-добре да е от паро-въглищния самолетоносач.

Щерю горивния като закара ся една магарешка каруца във Филиаините, и сичкуту филипинец ще се изрине от руския кораб и ще наобиколи чудото на щеревската техническа мисъл. Заглавие в филипинските медии: Български изобретател Щерю Горивния представи екомагаремобил пред народа на Филипините.}:-))))

ти си 100% руснак, по-тъп като гамаш

не е ! баща му е пазарджишки манга..ром де, и е бил в коми кузнец! от там е домъкнал една пия..на русская никаквица, и са го пръкнали него!

Нещо тук по форумите останаха само тролове от двете фракции. Не ви ли омръзна?

...Във Филипините разглеждат руски боен кораб... --- по-скоро да обявяваме война на русия и лично на Путин, че да окупират целите балкани и да ни освободят от европата! ---

протестъри кажете нещо за падналата днеска ф-ка с това ли ще плашите кореиския шишко ? със самолети подводници хахах ми тои ще се гътне от смях бре хахаха ...

А ти усещаш ли разликата: Да падне 1 самолет / 10 самолетоносача с по 70 самолета или 2 самолета / 1 самолетоносач с 10 самолета? ;)

Китай вече превъзхожда Русия чуствително и се налага като втора глобална сила след САЩ,а в азиятският регион е напълно доменираща сила!

Само Китай ли? На Тихия Океан всички превъзхождат Русия - Япония, Корея, дори Тайван (4 разрушителя и 6 модерни френски фрегати).

Русия първа военна сила в света? Да, да! По различни оценки за 2015 г. САЩ ще харчат за отбрана между 581 и 610 млрд. USD. След тях се нарежда Китай с 129-216 млрд. USD, Русия според различните оценки е или трета, или четвърта с между 70-84,5 млрд. USD. Около и след Русия по големина на своите военни бюджети се нарежда Саудитска Арабия (80,8 млрд. USD), Великобритания (60,5-61,8 млрд. USD), Франция (53,1-62,3 млрд. USD), Япония (45,8-47,7 млрд. USD), Индия (45,2-50 млрд. USD) и (Германия (43,9-46,5 млрд. USD). Очевидно трябва да си много самоуверен, за да се противопоставяш във военно отношение на целия свят, при положение, че само Франция и Германия могат да ти бъдат достойни опоненти.

Шило

Хахахах, Щерев, парите какво значение имат? Изработиха един "стелт" параход, дето едва го извлачиха от Панамския канал. А струва 4-5 милиарда. Изсреляха ракети за 90 млн, като две - трети се изгубиха, мъчат се да поддържат бази по целия свят, и парите потъват в тоалетните. Айде още много милиарди. Май не е така, както ги смяташ. Кой, колко бил извадил. Зависи как се харчат, Щерев и за какво. Ама де акъл да го разбереш.

Руски кораб отишъл до Филипините и не е потънал..ха.ха.ха това си е постижение..ха.ха

Идиот. Време ти е за пърцуцата.

Шило

Щерев, днес един Ф 18 от "Карл Винсент" се е приводнил! Да почваме ли коментарите за американската техника?

Товарен кораб с 12-членен екипаж потъна в Черно море днес, предаде ТАСС, като се позова на регионалното подразделение на министерството на извънредните ситуации в Република Крим...ха.ха.ха