Русия обезпокоена от призивите за ”великоалбанска държава”

Изявленията на албанския премиер Еди Рама и косовския президент Хашим Тачи за "великоалбанска държава" повишават градусите на напрежението на Балканите.

Обратно в новината

Коментари - Русия обезпокоена от призивите за ”великоалбанска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русите са казали в ООН, каквито са правата на албанците в Македония и Косовска Сърбия, такива да са правата и на другите малцинства в Плибалтайските джужета. Т.е в Лилатвиите руснаците да имат същите права. Справедливо нали.

сорските к*рви пак са на страната на чалмите! някой да е изненадан? и да попитам- тая 'велика албани' освен старо желязо и престъпници, друг износ ще има ли?

Албанци не съществуват. Просто, Англия и Италия забравиха да изгонят арабите, след като взеха тази част след Балканската война, когато накараха Сърбия и Гърция да се изтеглят от там... Заради тая Тъпотия, Сърбия и Гърция взеха много малко от Османската империя и затова не се изтеглиха от Македония( която уж трябваше да остане за България след войната). Но никога не е късно да поправим грешката и да изгоним Арабските Башибозуци от Областите Епир (Албания ) и Косово.

То и руснаци не съществуват, само татаро-монголски нашественици и окупатори и днешните им наследници! Няма руснаци има россияне, сбирщайн паплач!

нещо голямо лоби за чалмите, ще да са та "уважили" та си им голям фен. На руснаците не им бери грижата, по вероятно е рязания да надвисне над задника ти

Косово е на Сърбия, защо изобщо продължават коментарите? Има учебници по история, който иска може да си направи трид да ги прочете.

Ами като отвориш историята ще видиш, че и Западните покрайнини са Български, пък и цялото Поморавие с Ниш, пък и Македония и Западна и Източна Тракия, пък и Северна Добруджа, НО историята е едно, а съвременните реалности друго...

Направихме си труда! Оказа се че териториите на Косово и Сърбия хилядолетия наред са принадлежали на Илирите, днешните Албанци! Сърбите просто са окупирали впоследствие тези исконни АЛБАНСКИ земи!

да н би пък само на русия да има монопол да завладява и да се меси на други държави!и другите подобно на русия искат територии,и влияние! ние българите още не може да се отървем от руските навлеци от временната на бкп и дс!

не бой се, новите ти приятели ще те отърват набързо-може пък да ти хареса

КВИ АЛБАНЦИ, КВИ МЮСЮЛМАНИ СА ТИЯ??? КВИ ПЕТ СЛИВИ???? Албанците са илирийци и българи с тракийски корени. Днешните ДНК-изследвания доказва генетичната им близост с българите и местното балканско население! Като са ги клали и нагъзили турчолята да се прекръстят, да не си мислят, че Аллах ще ги оневинява, ако вършат предателства! ТЕХНИТЕ ДЕДИ СА ИМАЛИ ЕДИН БОГ, според който, АКО ПРЕДАДАТ МАЙКА СИ И БАЩА СИ ЩЕ СА НАКАЗАНИ! Хич да не си мислят, че Съдбата ще ги подмине, ако се надигнат в неоосмански ердоганови амбиции! НЯМА ПРОШКА В ПРИРОДАТА! НЕ МОЖЕ ДА ПРОДАДЕШ и ПРЕДАДЕШ СЪЛЗИТЕ И КРЪВТА НА ПРЕДЦИТЕ СИ!

С оглед на всичко, което става на Балканите, не е лошо българите да научат какво е това Монеро и как се употребява за да си интернационализира човек активите лесно и без държавен шпионаж. https://link

НА ФОНА на завладяването на еднолична власт в Турция от ислямизиращия Ердоган и неоосманските му амбиции. Бившите османски провинции се надигнаха с ислямско самочувствие. Алоооо, Европа-таааа, Францияяяяя, Английската коронаааа, крепеща Турцияяя......Меркеллллл... немският монополизъъъмммм.... ДЕ СТЕЕЕЕ??? ИДАТ...ИДАТТТТ ......ИДАТ... ИДО ВАС ЩЕ СТИГНАТТТТТ!!!!

великойудейска албания. ебаси напредъка в развитието на юдеите. това, кръвосмешението не напразно е забранено от Бога, ама те си знаят. евреите нали са над Бога!

Те сега па и шиптърите уплашиха Путьо:)))

МУТРА ОТ АЛБАНСКИ ОБРЯЗАН СЕ НЕ ПЛАШИ :))) ...

Vladimir Borisov

Абе и ти ако знаеш къде си...

АЛБАНИЯ Е СЪЗДАДЕНА 13 ВЕК .... ПРЕДИ ТОВА Е БИЛА ВИЗАНТИЙСКА , КЪДЕ БЪЛГАРСКА ... КАТО ОТ 5-7 ВЕК Е НАСЕЛЕНА СЪС СЛАВЯНИ :)))

А ДЕБЕЛИТЕ ВОЕВОДКИ ВЪРТЯТ СВИРКИ НА МУТРА ПАША - СИНА НА СУЛТАНЯ :))

"... не е изключено обединение на Косово и Албания" ... БРАВО, но не забравяйте и БЮРМ!!!

Да допълня: Само между 1/2 и 2/3 от шиптарите са мюсулмани, но всички са албанци.

А цялата тупурдия е защото шиптарите от двете албански държави искат Съединение (както българите от Княжеството и Румелия). Русия е обезпокоена както и преди век и кусур.

Косово поле е част от територията на България по времето на Първото и Второто Българско Дунавско Царство. Сръбската държава се е родила в северозападните територии на Балканите. Голяма част от сегашна Сърбия е част от Българската държава, вкл. и Белград. На Косово поле през 1389г. се случва битка между османските завоеватели и християни, основно сърби, която завършва без ясен победител. Сърбите считат битката при Косово поле за отпор, който са дали на османските завоеватели, и затова им е на сърцето. Но само няколко години по-късно, те вече са съюзници на мюсюлманите, вкл. и при битката при Никопол през 1396г., която се счита за край на българската държава и начало на турското робство. Един вид сърбите помагат на турците на ни поробят. Познавайки историята, не разбирам българите, които заемат сърбофилски позиции.

Ние пък сме помагали на турците ,,логистично" на Косово поле,та такива ми ти балкански тарикатлъци.

Най -накрая един българин, осъзнат по темата "сърби"!!!!!!Винаги, винаги, винаги сърбите са били най-големите врагове на България. С оглед на езиковата и кръвна близост, те са абсолютни предатели, врагове по-големи и от гърците. Иаз години, години наред, още от соца се питам, КАК ТАКА БЪЛГАРИТЕ СЛУШАТ СРЪБСКА МУЗИКА, ТАНЦУВАТ, ПЛЯСКАТ ШАМАРИ, ТА ДАЖЕ И ГРЪЦКА!!!!! НЯМА, НЯМА, НЯМА друг такъв народ на Балканите. НИКЪДЕ, НИКЪДЕ, НИКЪДЕ не пожелаха като на гости-туристи да ни поздравят с едно хора на Балканите. От дете инстинктивно се гнуся от почитателите на Лепа Брена, без да съм знаел историята! Има нещо гнило и продажно, дето отсалеч вуни в тия сръбски и гръцки фенове - РАЗБРАХ ГО КАТО ПОРАСНАХ!

Ако се обединят - Киев наш ! Ако се обединят и САЩ ги признае и Литва наша а ако се обединят и ЕС ги признае и София наша ! И не ми говорете глупости че не мога да го направя

ако бях аз на власт ... можеше да стане и тази беля :) сърбите да не се плашат ! дали са 1 500 000 жертви във втората световна воина ! ние не ги обичаме защо са родолубци и нациоаналисти за разлика от нас ... продажно племе ...

Усещате ли как ни подготвят едно голямо клане на всички Християни на балканите. От изток Турция с новият си султанат, а от запад главорезите от Албания и Косово. България без армия, а Сърбия с отслабени сили. Да ни е честито и гарантирано от НАТО и ЕС. Питате защо. Защото ги е страх от СЛАВЯНСКИ СЪЮЗ. Защото сме 300 милиона.

По всичко личи, че пак ще молим Русия да ни защити. Вероятно и сороската пасмина ще моли за това, но дали Русия ще ни чуе след като изядохме толкова лайна.А който говори за плачевното състояние на Русия е или неграмотен или лъжец заради заплащането му. Я да си видим нашето плачевно състояние, благодарение на САщ Империята на злото в света!!! Твърдо държим първото място по бедност в Европа.

Русия анексира крим. Ред е на Албания да анексира Косово и части от сърбия. Путин даде старта на безсмислени войни за територии

бе боклук , я ми кажи какво ти говори : косово поле ??? там където се е родила сърбuя ! да ти звучи по турски ??? кои отдели косово от сърбuя бе нещастник ???

Хашим Тачи има изгледи да стане новият Ердоган на Балканите и да изнудва ЕС.

Ако през 1878 година беше създадена голяма българска държава в центъра на Балканите, тук щеше да е район на пълна стабилност.

НЯМАШЕ. Глаголната форма, която си използвал, т.е. бъдеще несигурно време в миналото, показва щсно, че това е едно исконно желание. Няма никакви гаранции за осъществяване.

1878 г. и пролятата руска кръв беше предадена и забравена дори от руските императори след това. В Цариград и в Белград са изпратени за посланици най-големите българомразци и в Съюзническата война отмъщават яко на България, като Гърция и Сърбия удвояват територията си от исконните български земи с българско население с подкрепата на Русия. Даже с отказа на нашия враг Турция. Балканите са сложно място, поради страха на балканските държави от българите и достойното им съперничество. Добавено към това западноевропейската им подкрепа, за да не допуснат силна държава тук, както и руско влияние, макар самата Русия да се отказва от такова, поради слабоумието на императорите си.Нашите дядовци и пра-дядовци са им взели акъла. Но днес.... техните внуци и внучки мият старчески гъзове, чинии и слугуват в Гърция, вършат разни измами на дребно, безработни, бедни и оскотяли са за радост на тези същите балкански държави-заклети наши коварни врагове.

днес, внуците на тези обикновени, но достойни българи, взели страха и почитанието на всички съседни народи, играят сръбски танци и сертаки....!!! И ТОВА, АКО НЕ Е ПРЕДАТЕЛСТВО И ПАДЕНИЕ...... Затова, БЪЛГАРИ, не се учудвайте на съдбата си! Цял един народ си е заслужил. И ЩЕ СИ Я ИЗКУПИ. НЯМА КАК. Няма как да не си обиден, че дори сприятелили се с теб гърци, сърби, турци те гледат под око, а ти им играеш музиката, но никога не си поздравен с хоро, дори на туристически организирани купони. Радвам се, че напоследък виждам тук на дансинг да се играят хора, за разлика от преди - празно, но при сръбско, гръцко, кючек - със засилка търчаха интелигентни, облечени, богати хора. Е, ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА МЪКА В ДУШАТА МИ - И ЗА БЪДЕЩЕТО НА РОДИНА, РОД, ДЕЦА, ВНУЦИ!

За ингилизите това никак нямаше да е добре - затова не се е и случило. А и руската работа е съмнителна, доколко не са знаели предварително, че Сан-Стефанският договор е демонстрация, която ще бъде ревизирана много сериозно.

ПРОВОКИРАТ СЪРБИТЕ!!!

България плати първа 2% на Тръмп, така че целостта на нашите граници никой няма да посмее да наруши, а за другите ми дреме на сайдеро.

Ти си голям глупак! Мозъкът ти е напълно промит! Ще те видя, когато жена ти метне едно фередже или бурка, а сина ти го обрежат, а на теб ти аз пореднят да правиш по пет метана на ден в някоя джамия! Ни Тръмп, ни който и да било няма да си мръдне и малкия пръст за тази територия! Тя е продадена и разпределена още в началото на 90-те години! Армия няма, българи хептен! Сал едни престъпници и педерасти!

забрави да кажеш,че според исляма,се обрязват и жените ,още на 12 год.възраст.Явно тебе не са те обрязали,така че стискай старата си чанта и бегай да се жалваш на Нинова.

Како Маро, за пореден път ме кефиш. Ставам ти фен. От мен получаваш безброй плюсове ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Да си чувал нещо за Кипър, Северен Кипър?

Що да е обезспокоена? Всичко ще стана по Кримски тертип, с референдум в Косово в "пълно съответствие с международните норми и закони"! И вместо Русия да се занимава с Балканите, по-добре е да се занимава със собствената, оплескана от съответния кафяв материал, кочина!

бъркаш причина и следствие, Крим е по тертипа Косово

честно казано, харесвам албанците - харесва ми патриотизма и манталитета им, многото им деца, това е народ, които ще остане на картата и ще печели нови земи, а за нас - точно обратното. има какво да научим от тях.

Общувал ли си с албанци? Уверявам те, манталитетът им не е най прекрасния на света. А патриотизмът им се проявява в откровена и безпричинна омраза към други националности. Да се радваме, че не са ни преки съседи, то Турция ни стига.

Преди 2-3 месеца четох статия на американски анализатор за Западните Балкани.Според него там ще останат 5 държави.Албания ще вземе Косово,Босна ще се разпадне-западната част ще се присъедини към Хърватска,а източната към Сърбия,Черна гора също ще отиде в Сърбия.Така ще останат 5 държави-Словения,Хърватска,Сърбия,Албания и Македония.Според него така всеки народ ще живее в държавата си и няма да има конфликти.Може би това е планът на ЦРУ и започва да се изпълнява.

шиптърите да си знаят гьола , евреите също инак ше има лабут!!!

всяка жаба да си знае гиола,всяка държава да си знае територията!

Русия да се обезпокоява за между-народната изолация в която е попаднала и за плачевното си икономическо положение.Ние ще се оправим и без руското безпокойство

тя русия се беспокои повече за внедрените от неината червена армия български русофили по известни днес като български патриоти атакисти,бивши фатамаци и милиционери от българскaта народна армия на бкп!

да не стане тъй да ривете на Русията да ви освобождава от резняците викам , кел файда тогава че чичко сорош ви подфърлил некой центче и ви дрънка у джобчето същият с парите си снабдява и албанците с оръжия и ги подкрепя ...тей че не бих му вярвал много много - нека си има 2 полюса в светъ нека има силна Русия нека си има и Сащ ама взеха да изнагляват

Русия практически уби нашата перспектива да се обединим с всички българи зад граница. Вместо това даде път на Сърбия да си вихри коня и да разпарчети Македония като практически обезличи българщината там и след това се провали в опитите си да сърбизира населението. Сега си плащат всичко с лихвите. Дестабилизираха Балканите с десетки години и сътвориха единствения масов геноцид в съвременна Европа. Сега албанците са им виновни.

Кога сме имали възможност да се обединим с всички българи зад граница? Коя година?

След Балканската война Руският император не се намесва категорично в полза на България по отношение на т.нар. "безспорна зона" в Македония, която е трябвало да бъде за България след войната, а за "спорната" императорът е следвало да отсъди. България е настоявала да получи поне безспорната зона, сърбите отказали, а Руският император си замълчал, не искал да взима страна срещу сърбите заради чукащата на вратата Първа световна война. С други думи, ако Русия се е застъпила за България след Балканската война нямаше да има после Междусъюзническа война, а България нямаше да участва и в ПСВ - нямаше да има мотивация, защото щеше да е почти обединена - Източна Тракия до линията Мидия-Енос, Западна Беломорска Тракия и почти всички територии от Македония населени с Българи без тези с албанците /т.нар. спорна зона/. Е, остават Северна Добруджа и Поморавието, но да приемем, че тях сме щели да преглътнем.

Че то е ясно бе! Нали затова САЩ разбиха Югославия и бомбиха Сърбия. Ислямизацията на Европа и внедряването на ислямските терористи си върви по план: "...пет тренировъчни лагера са открити от ИДИЛ в Косово. Най-значимите са разположени на границата с Македония, в областта Дечани; други, по-малки, около Призрен и Печ ... , където бивши войници от Армията за освобождение на Косово обучават в боравене с оръжие и Корана. В съседна Босна също...", писа швейцарският Ле-з-Обсерватьор на 31 август 2016г. под заглавието "Тренировъчни лагера на ИДИЛ в Косово и Босна" (Camps d'entraînement de l'EI au Kosovo et en Bosnie", le 31.08.2016, Les Observateurs). И не е чудно, че европейските чичосамови слугувници не само си мълчат, ами и активно съдействат за изпълнението на пъклените планове за унищожението на европейската цивилизация и християнството: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа.

Напълно си прав за Косово. Косово е гнездото на всички радикални ислямисти, които свободно се придвижват из Европа. Освен това, там е пълно с какви ли не оръжия останали от бивша Югославия. Поминъкът на много хора е продажбата им на запад.

а бе аз да питам, пък някой русолюбец да да ми каже, ако знае де, защо може да има велика россия, а неможе велика албания?

Аз ще ти кажа, защо не може. Виж википедия, там има данни за всички страни. За Албания е записано територия 28.748 km² население 2.800.138. Не знаех, че Албания е световна сила редом с Китай и Индия.

велик е нашият войник велик, велик, велииик! та велик и голям са две различни неща, но ти си знаеш!

Напрежението го вдигат руснаците. Искат да унищожат ЕС. Залагат на национализма и на простолюдието. Хората искат да имат стандарт. Руският влак от Сърбия за Косово си беше провокация. Една война на Балканите ще коства 30 години застой в икономиката. Албанците са си тъпанари, но Русия иска да извлича изгоди. Самите те са изолирани от света и искат да се махнат тези окови.

Кой създаде и поддържа фашистите в Украйна ? Кой е основният спонсор на Албания ? Кой има изгода от война в Европа ? Кога Русия започвала война в Европа ? От кого е изолирана Русия ? Европа от кого купува суровини ?

ХА, ХА, ХА! То бива да си КРЕТЕН, ама чак толкова?

е, стана ли ти ясно?

Само човек,намиращ се в паралелен свят не би усетил мириса на война на Балканите...Западняците са бесни на фактически отдавна фалиралите гърци и с кеф биха затрили държават им;сърбите се въоръжават като диви от година насам/защо ли?/;Турция се управлява от откровен психопат.Само въпрос на време е да му избият балансите и да насочи башибозука си към някоя съседна държавица/дано не сме ние/.Така че според мен въпросът е не ДАЛИ,А КОГА ЩЕ ИМА ВОЙНА?Спомена се и за пророчества...Еми то още 1992г.канонизираният за светец гръцки монах Пайсий Светогорец го е предсказал...Турция напада Гърция и пак се намесва Русия,а Турция ще бъде заличена като държава/това ще се случи след 1.11.2017г./.А и Ванга споменава многократно,че по-късно "такава държава Албания няма да съществува".То без Турция Албания не я виждам с тази си наглост напоследък...

абе и на мен ми мирише на панаир на балканите -( те и без друго едва скоро са поутихнали) ама не ми се мисли толкова много па и тея пророчества по-хубоо не ги цитирай че малко шарлатански звучат , бабата Ванга ако знаеше какви предсказания и приписват от другия свят щеше да изкрещи завалията

Не виждам ква война можем да имаме с албанците. Естествено има и една камара местни тъпаци дето ще искат да ни замесят при конфликт в македония. Ама българинът е напарен и няма вече прости да мрат за Македония , докато политиците си въртят тяхни си сметки и далавери ,нито пък албанците ще искат да делят -ако почакат ще станатмнозинство и ще е я управляват цялата след 20 години.

Албания до Ниш!

Кретенизма си е много сериозна форма на душевно заболяване, особено придобитият!

Велика Албания означава голяма война на Балканите.Това предупреди социалният министър на Сърбия Александър Вулин,Вулин повтори, че ЕС ще бъде отговорен, ако избухне някакъв конфликт на Балканите.Mинистърът подчерта, че Тачи е бил терорист.написано в news. bg

Ами ще се обединят албанците разбира се. Едно време как се обединиха княжество България и Източна Румелия? Да му муслят "македонците", че са такива глупаци и не послушаха на времето Любчо Георгиевски.

А каква е позицията на наще п-ки??? Опс имах в предвид политици и президент.Моята е ясна и я казвам тук: Велика Албания може да има само в Анадола, но не и с територии принадлежащи на християнска държава.

За съжаление мои познати работели и работещи в Гърция същото са казвали за албанците.Гърците не искали да ги приемат на работа .

Абе тия плащат данък на Чечня и са абдикирали от пряко управление там , като всичко е оставено на местни мутри и имами, принудени са да търпят ислямския закон на своя територия, нямат контрол върху Дагестан и други части на кавказ, където представителите на масква са отстрелвани като добитък, взеки ден има нападения , престрелки с полиция и армия или бомбени атентати . В Европа няма държава с токова окаяно положение , липса на контрол върху собствената територията и такива неспособници да се справят с шепа бандити , обаче масквичите в традиционентехен стил се абстрахират от собствената негодност, неглижират проблемите си , оставят ги нерешени и в тайна и на самотек и се опитват да компенсират със заплахи и намеси в чужди работи.

Само 120 години след Освобождението, православните държави, пак са разединени......., и пак ще страдат....., защото си избираме ръководители, които ни обричат! Тези, които са отговорни за нарязването на ракетите, танкове и обезличаване на българската армия, трябва да бъдат обесени!

...много точно казано !...не сам приварженичка на насилието ,но националните предатели трябва да си го получат !....тяхното престапление не е като да откраднеш кокошка !...те са предали и продали страната ни !!!....за такова престапление няма и не може да има "демократично " наказание !...няма какво повече да се толерасткаме с такива твари !

аман от старчески полюции. Днес колко кинти хвърли през терасата дядка?

Двайсет........., на майка ти..., младши

Всеки честен българин трябва да заплюе в лицето Соломон Паси - ликвидаторът на българската армия, Боздуганов и Е. Михайлов - турските мекерета, Иван Костов и шайката му - премахнали солидната ограда по границата с Турция. Сега слагат някаква смешна оградка.

симо

Соросоидите да знаят , че и те ще го духат!!!!Няма да ги различат от другите.

...исляма показва истинското си лице !...исляма е воинствена религiя не тарпяща хора с друи вярванiя !...всичките мюсулмани четат един коран !

"Най-големите промени на Балканите ще дойдат от най-малката държава-Албания.Албания е като врата за всичко,което има да става на Балканите..."И още:"Промените ще започнат от Албания през Гърция.../каквото и да значи това/Единствената опасност за България иде от...Албания!Внимавайте,когато един ден се заговори за Велика Албания"Това са все думи на пророчицата.Кой да очаква,че това време наистина ще дойде?!?Но ето,че се случва.лично аз нямам никакво съмнение,че идат огромни сътресения на Балканите.

а маг деси какво е казал по въпроса??

Ванга каза, че България ще граничи с Испания и Норвегия. Ванга каза, че скоро ще отидем на Марс до 2040г. Ванга каза, че всички българи ще имат по 10кг злато... И така нататък. Мога да измислям още много варианти на тема "Ванга (май е) казала".

Какво велико може да има в държава съставени от слабограмотни наркотрафиканти, сутеньори, рекетьори и прочие подобна сган?

Албанците са изключително тпи прости примитиви , по интелект се доближават до орангутн или макак. Но типично за всички цгани се занимават само с престъпления и терор , ЕС си мълчи за тях , турция ги подкрепя и те правят каквото си искат. В Гърция те правят 80-90% от престъпленията , нагли са и убиват за нищо. Ако се разширят и дойдат насам нашите ци*ани ще ни се сторят като вода ненапита в сравнение с тях , дано не се стига до там че никоя полиция не може да се оправи с тях.

Точно затова са в НАТО.

албанците са същи руснаци, само че трезни!

Много си прав. Само си пропуснал това, че те имат твърдата подкрепа на САЩ и всъщност в това е главната опасност. Иначе като всички примати, ако им покажеш тоягата, се плашат и мируват. Имаме опита от Първата световна война, когато добре сме се справяли с тази напаст.

Международният трибунал за бивша Югославия свали обвиненията за военни престъпления от починалия в затвора Слободан Милошевич по време на войната в Босна .Но западната преса мълчи за заговорниците. За това говори известният италиански политик, екс-евродепутат, журналист и публицист Джулието Киеза.Кой разбра това?.Никой.За тези, които разбират за какво става дума, тази новина е бомба. Тя трябва да застави всички западни лидери да помолят за прошка или да бъдат поставени на подсъдимата скамейка, подчертава той.Имаме много съмнения, че всичко е било организирано и засекретено, отбелязва италианският политик.Съдът в Хага обслужва западното блато и няма никакво отношение към търсенето на истината и справедливостта.Милошевич е заявил ,че Косово,това е Сърбия.

Да не лъжеш нещо ?

Не лъже, но вие, неграмотните соросоиди, не се информирате; а само сляпо слушате това, което началниците ви набиват в главите.

Албанците са потурчени и са помаци. Били са охрана на Султана.Само България ги е мачкала. Капитанът от Разград превзел Струга е ликвидирал 3 - 4 шиптърски села, понеже са крали обоза. От страх албанците са направили паметник и на него и на коня му. Още се пее песента за кап.Бендерев в този български край, който и Благодарение на предателска България се потурчи

точно така е, но тук е пълно с нечетящи и незнаещи. Пеят си рефрена и не виждат по-далеч от носа си. Пък и щом е руско мнение, то автоматично се отхвърля. Как да не се сбъдне пророчеството на Севрюкова с такива люде?