Всеки руснак да стане патриот!

Държавната дума в Москва трябва да разгледа законопроекта за патриотичното възпитание на младежта. За писателя Виктор Ерофеев това е трето дежавю.

Обратно в новината

Коментари - Всеки руснак да стане патриот! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И руснака Гергов да стане Патриот, и може да го върнат - или в бсп, или в правителството

мечтата на Путя е всеки руснак идиот, и той седи и управлява и няма кой копче да му каже! И от време на време ще беси някой Мунчо! Ех, мечти!

по дорбе погледнете какво прави България за българите? как се грижи за хората .... колко ни е добро здравеопазването ... че чак ни карат да плащаме ваксините на децата. той щерьо е гейтак , той деца няма и не знае ... . за това го е яд че в русия има "майчин капитал" примерно ...

Руснаците ако погледнем реално са били свободни хора по-малко и от българите. Крепостничество, след това свобода, после ВОСР, след това сталинизъм, после комунизъм, след това Горбачов малко ги отпусна, Елцин ги изпусна и след това Путинизъм / Медведизъм... което е едно и също.

Руснаците ги карат да обичат не родината, а да възхваляват държавата , вожда, мощта му и правото да мачка. Как се обича такава държава не знам. У нас видяхме кво е руска власт- крепостничество, викаха му социализъм не знам що- закрепостен си към професията и мястото , казват ти къде да живееш, нямаш право да пътуваш навън, нямаш право да имаш ценности, притежаването на реални пари - чужда валута е престъпление , на жилище и кола нямаш право , само ако ти разрешат . Нямаш право на инициатива и занаят, всички ценности конфискувани. Избити повече от всяка от войните. мъчени двойно повече , похабени съдби - милиони. .руснаците са така откак се помнят и трябва да обичат точно това - властта която ги гаври. Гнусно място. Дори през робството българинът е имал право на собственост, да пътува , учи в чужбина, да търгува, произвежда и има занаят и българинът пак не го дава обича, го нарича робство , пък руснакът да обикне пълното си безправие и реално робство трябва. Нищо повече от цирк и кухи фрази.

Първо трябва да 100% от руснаците (сега са 90%) да станат идиоти, а едва след това ще станат патриоти! Как може да се прекланяш пред държава, която те държи в мизерно положение?! Нима не им е ясно на руснаците, че колкото повече се напъват да обичат себе си (, другите ги намразват? Защо вървят по стъпките на вечния си враг - САЩ?!

вървят по стъпките на сащ?? стига бе, да не вземат да въведат зелени карти тия?! няма да можем да припарим там!

Ха ти изкърти мивките с вечния враг: не знаеш ли че още Екатерина Велика дава целия си флот на 11-те щати обявили независимост срещу Британската корона Не знаеш ли че Русия капитулира на 3 ти март 1918 пред България, Германия, Австроунгария и Турция и е спасена от САЩ, а 1941 год когато немците са пред Москва руснаците на практика остават без промишленост и пак са спасени от САЩ, даже когато се разпада СССР нах-много пари в ядрените сили на Русия се дават от САЩ кви вечни врагове кви пет лева?!?!

руско патриотично: купи го.вно и подкрепи россию. купи го.вно, вед тый же патриот! купе го.вно , и поступи красиво, купи го.вно , толкни страну вперьод

За разстрел !!!

почему?? ти не любиш русская поезия?

Да, но только руское г-вно - патриотическое и легендарное.

И яж г-вно /руское/. Това е най- патриотическо.

ми яжте си го русские патриоти! сутрин го.вно отечественное производство, обед варенная ряпа, вечер каша от елда с прокиснал квас! то друго и няма в необатната кочина.

Защо вият на умряло соросоидните утрепки, след като не знаят значението на думата патриотизъм.

как да не знаем? патриоти са в гдр, полша, чехия и словакия, румъния и България, украина и беларус,указахстан и ,литва, латвия и естония,унгария, грузия и азербайджан защото отхвърлиха русското робство, и поеха по собствен път!

Хахаха, патриоти. Къде патриоти в тези окупирани от американците държави ?

Ти май си от съветско-българските мелези - еничари.

vasil

Казва се Отрепка,което значи "парцал",неписменийо!

Като утрепеш руснак, утрепка ли става? Обясни на българите. От филологична гледна точка.

Аз не съм патриот, а съм евроантлантик. Обаче въпреки че съм евроантлантик, още не съм станал гей.

Тука пишат вного Щеревци и не трябва да им се вярва щом от Европа ще ни давят в Атлантика.

А руските гейове какви са? Най-гейове?

JMM®

Нова опорна точка: "руските педерасти са най хетеросексуалните педерасти в света !"

Не , че още не си станал, а все още си неосъзнат г.

Кандидатът за американско гражданство получава официално писмо покана да присъства на церемония, където да положи клетва за вярност, с която, между другото, се отказва от верността си към всичко извън Америка.

а кандидата за русское гражданство първо го карат на обстоен преглед в психиатрична клиника, защото си знаят че нормален, трезвен човек това няма как да го пожелае!

Напротив, направо му дават жълтата кн..., така де руския паспорт. Такъв няма нужда от преглед.

руснаците нямат право да правят такива неща. веднага трябва да се свали Путин. в Русия подобно на Блгария трябва да се възхвалява единствено САЩ, да се разпространяват "гей" свободите, разпада на семейството и на първо място да се възпяват националните предатели като Иван Костов и Росен Плевнелиев, да си приемат с отворен обятия араби емигранти, да се толерира и възхвалявапедерастията и педофилията защото дядко Сорос така казва, а щом той казва всички НПО-та скачат в захлас и ръкопляскат истерично

Патриотизъм по руски. Живеем в кочина, населена от диваци и управлявана от подлеци, но това е наша руска кочина, наши руски диваци и подлеци. И ние много ги обичаме. Който не ги обича, е наш враг. Ако ще да е целият свят.

ООН Абе интересна работа - от над 1000 години тъпите западналяци търсят цаката на Русия, пък тя пак се разширява :)))

През 1913-а Русия е имала 170 млн. души население и е била 6-а икономика. Сега има 145 млн. население и е 12-а икономика. Населението на света се е увеличило многократно. Територията й е намаляла с няколко млн. кв. км. и 3/4 от нея е непригодна за живеене.

россията е създадена от иван грозни през 1547г. преди 470 години!

Чета коментарите и виждам, че пишете основно все глупости! Никой не е схванал главното, а то е че в Русия започва подготовка за създаване на новата Руска Империя! Досега подсилваха само структурите, армията и икономиката, но явно дойде време и на идеологическата подготовка! Ако Путин избере подходяща идеологическа платформа, жална Ви е майна ГОСПОДА ЛИБЕРАСТИ!

Икономиката е в спад от 4 години. Дори Медведев беше критикуван в думата. Кризата няма да свърши, защото цените на горивата намаляха два пъти, а руската икономика е суровинно-олигархична. Бюрократичните структури и армията няма да помогнат. Там ситуацията също не е розова.

Руснаците ще бъдат задължени да обичат РФ. Който не я обича, ще бъде пращан в Гулаг за превъзпитание. Путинизмът ще е водещо учение. Това е измислено вече в сев. Корея. Това се отнася и за тези, които не са руснаци, защото законът ще важи за цялата територия. Никой няма да има право да говори против руската власт, икономика, инфраструктура, СМИ, климат и т.н. Няма да има право и да мисли друго. Това става чрез внушение и самовнушение. Може и с бояришник.

Разбирам На западащите, проблемът им е Руссия и единствено Руссия! А то се оказва, че проблемът е колосален, и единствен, а решение не виждат?

Един руснак срещнал друг глупак.

Я па ти? Къде срещна кравар?

В Русия не само краварите са глупаци. Даже напротив. Пият мляко.

Как ще ги учат насила да обичат тюрмата. Та на всички важни люде в русия децата и парите им са в чужбина, дори милиардерите с парите си не могат и не рискуват да обикнат родината и са на запад да я обичат от разстояние. Става дума за нещо друго- налагане традиционните масови истерии , страхове и демонстрации на сила за запазване властта на джуджето , мачкане на недоволни и опозиция и ограничаване на правата и стандарта, което в русия наричат патриотизъм, а в белите държави от античността до днес се нарича тирания.

Ако не това, кое? Авторът няма отговор! Този е пример, за краваро-еврогейско самоизпразване

Дойче зеле пак се упражнява на тема ,която не му е достатъчно ясна.В момента чета книгата на проф.Ал.Цанков - "България в бурно време".Както е известно проф.Ал.Цанков е немски възпитаник,русофоб и противник на комунизма,имал е доста добри връзки в средите на Хитлер и Мусолини.И там има доста любопитни характеристики на руснаци,българи и сърби/които според Цанков са роднини/.Това ,което е общото за трите народа според Цанков,е че те не обичат държавите си и като славяни не са държавообразуващи народи и не трете народа държавите са създадени то неславяни!?На славянина,според Цанков,не му пука за държавата,но засегнеш ли територията му,къщата ,семейството ,родното огнище -той става звяр!И затова руснаците са толкова страшни при заплаха,според Цанков,те са си заплюли територията ,устроили са се там и никой не може да ги мръдне,защото при заплаха всички се обединяват!Струва си да помислим върху тези думи на професора -русофоб!?

Не сме роднини с руснаци и сърби. Те са нашите най-големи врагове и вечни съюзници против България. И помнят как винаги ги разгромяваше Великата българска армия.

vasil

Сърбите и руснаците са доста различни по прословутите манталитет и душевност от нас,въпреки,че обикновено се пропагандира обратното.Въпреки,че старобългарският е в основата и на трите езика и са сравнително взаимноразбираеми,не са чак толкова тия,българи,сърби,руснаци,които владеят наистина добре някой от другите два езика.

то е ясно колко русский е патриот, щом държавната дума ще разглежда законопроект за патриотичното възпитание на младежта! сигурно ще трябва на вечеря да се кръстят пред иконата на путин, и да носят шалвари и рубашка вместо дънки и суичър! и прическа като на чапаев

"Така ли ще нахраниш нация със гола само агитация?" РР

Патриотизмът като любов и лоялност към родината не е лош. Само че, руският патриотизъм няма нищо общо с това. Авторът , който добре го познава го нарича държавен патриотизъм и се състои в дирижирани от държавата мероприятия възхваляващи държавата и вожда и обосноваващи ограничаване на права , налагане и оправдване на ограничения, тежести и мизерия и преследване на несъгласни и опозиция. Налага се с постоянии ритуали , истерии и страхове от подставени лица на властта и нейните медии. Обосноват се омраза, агресии и войни срещу съседи. Единствената цел е да се запази вожда на власт , да се ползват ресурсите на граждание вкл.живота за запазване на диктатурата, прикриване на провалите и наказване и страх у недоволните. И този познат ни руски патриотизъм определено е лош и няма нищо общо с нормалния западен патриотизъм , щото е нещо съвсем различно - инструмент за тирания.

То бива глупости ама това. . Александър 3 управлението е кратко без революция. То чие дело са революциите е друг въпрос. Ние да си гледаме страната и да си я пазим че инак лошо. А други да правят какво искат. Ние от други страни добро не може да чакаме. А и само с чакане не става

ЧЕ ОТКОГА ПАТРИОТИЗМА Е ЛОШО НЕЩО ???? .... ПРИ НАС В АМЕРИКА ДАЖЕ СЛАВЯТ УБИЙЦИТЕ НА ДЕЦА ОТ ВЪОРЪЖЕНИТЕ НИ СИЛИ КАТО БАШ ПАТРИОТИ ???

Ква Америка бе граовец?

vasil

Тоя не е и граовец,а вероятно откъм Мездра,Криводол или останалата северозападнала част.

Патриотизмът като любов и лоялност към родината не е лош. Само че, руският патриотизъм няма нищо общо с това. Авторът , който добре го познава го нарича държавен патриотизъм и се състои в дирижирани от държавата мероприятия възхваляващи държавата и вожда и обосноваващи ограничаване на права , налагане и оправдване на ограничения, тежести и мизерия и преследване на несъгласни и опозиция. Налага се с постоянии ритуали , истерии и страхове от подставени лица на властта и нейните медии. Обосноват се омраза, агресии и войни срещу съседи. Единствената цел е да се запази вожда на власт , да се ползват ресурсите на граждание вкл.живота за запазване на диктатурата, прикриване на провалите и наказване и страх у недоволните. И този познат ни руски патриотизъм определено е лош и няма нищо общо с нормалния западен патриотизъм , щото е нещо съвсем различно - инструмент за тирания.

по ГОЛЯМА МРЪСНА ,ГНУСНА И ИЗВРАТЕНА СВИНЯ ОТ ТЕБ НЯМА

Ти си само една НЕГРАМОТНА свиня. Русская?

Руският, а и всеки друг народ, който възнамерява да продължи да съществува, трябва да вземе за пример само и единствено Израел. Няма по-добра национална политика в света от израелската. И Борисов като ходи всеки месец на "консултации" в Тел Авив, да вземе да забележи какви бетонни стени са вдигнати между Израел и Палестина и Израел и Египет.

...Оглеждайки се на Запад, където човекът е мерило за всичко, .... Когато прочетох тази простотия разбрах, че аФторШето нивгаш е живяло в този Запад а само го е гледало от автобуса платен от някоя партия, дружество или апарат. Изобщо голямо и празно словоредене на някой дето обича словоблудството но не знае за какво пише

Не знам кой е застрашил руския народ, щото около русия са все застрашени или анексирани или плашени или с лоши спомени

JMM®

Ще се намери ли някоя путино-русофилистична свиня да обясни, защо в Русия няма българофили, а в България има русофили ... ?!?!?!?!?!

"Думите на Джеймс Джойс, че не иска да умира за Ирландия, а е по-добре Ирландия да умре за него, в Европа отдавна са се превърнали от писателска ирония в политическа реалност."

JMM®

Поне частично схващаш ли въпроса, който задавам ?

....хаиде сега без такива епитети сигнализиращи умствено развитие и то не в твоя полза . твардението ти е не верно !....много руснаци изпитват топли и прятелски чувства кам Bалгарiя и балгарите !...ние сме сварзани от векове !...ние сме близки по душевност и култура език и т. н. това е неуспорим факт !....това че някои хора се опитват неистово да мразят Pусiя и руснаците си е техен проблем !..ама само техен !!!

блят иди домой! немедленно!

Проклятието българофил в Русия Българските заселници в Украйна са били смятани за врагове на СССР, а обвинението в българофилство е означавало разстрел или концлагер. Ново изследване разкрива факти за геноцида срещу българите по съветско време. В резултат от войните между Русия и Османската империя през 18-ти и 19-ти век почти 200 000 българи се преселват в Бесарабия и Южна Украйна в търсене на свободен живот и бъдеще за децата си. Създадените от тях десетки колонии превръщат дивите степи край северните брегове на Черно и Азовско море в цветущи градини, пшенични ниви, лозя и пасбища. Първоначалното одобрение и подкрепа от царското правителство, което събира добри приходи от дейността на заселниците, постепенно се сменя с политика на неприкрита русификация и гонения по национален признак. След болшевишката революция създаденото от българските, германските и гръцките колонисти бързо се превръща в проклятие за техните наследници. В изследването си за принудителните миграции на българите в Таврия между 1917-та и 1945-та историкът Владимир Калоянов възкресява ужасната съдба на своите сънародници в приазовските степи. В продължение на сравнително кратък период те изпитват последствията на имперски гонения, кървави междуособици, нечувани по мащабите си репресии, апокалиптичен глад и чудовищни депортации.

виж какво, те няма да ти кажат, но аз ще! защото половината български неудачници дето отидоха да работят в коми, домъкнаха по една русская повлекана, и това са коп..елетата им! а няма случай някоя българка да се е омъжила за крепостен и да е отишла да живее в кочината необятна!

русские патриоти могат само да се учат на любов към россия от българските русолюбци! никой на света не люби тъй силно россия, както българският русолюбец!

Тази статия доказва, че ЕС одобрява предателството на РОД и РОДИНИНА и че всички наши еврогейчета и евроатлантица са просто ПРЕДАТЕЛИ на БЪЛГАРИЯ: - "Думите на Джеймс Джойс, че не иска да умира за Ирландия, а е по-добре Ирландия да умре за него, в Европа отдавна са се превърнали от писателска ирония в политическа реалност."

А като развяваш руски знамена вместо български ....какво е?

Щеревщина - какво ...

Статията не е писан от руснак или русофил, нали ?

Който подкрепя Запада е комплексиран, потиснат и свит неудачник.Познах, нали ?

около 6 500 000 000 души подкрепят запада! россия я подкрепят само аятоласите ирански, и ислямистите от хизбулла!

тук са се събрали всички еврогейски свини, и ровят ли ровят в калта ...

четете сайта КОНТРА ПРОПАГАНДА там пише истината за мурзилките

Контра Пропаганда сподели публикацията на Plamen Petkov. 48 мин. Потресаващ разказ за урановите мини в България. Моля, прочетете и споделете. Българският народ има право да знае истината.

След окупацията на България през 1944, СССР не само наложи кървав терор с името социализъм, но и се домогваше до всичко, което представлява интерес за него. Тоест ограбваше ни. За влаковите композиции с плодове, зеленчуци, консерви, месо, яйца и какви ли не стоки знаем всички. Но малцина знаят, че СССР ограби и хиляди тона уранова руда от България. Става дума за една колосална кражба, защото уранът винаги е бил скъпа стратегическа суровина. За 45 години от страната ни е изнесено огромно количество уран. Кражбата бе платена с едно от най-големите престъпления на комунистическия режим убийството на няколко хиляди българи, облъчени смъртоносно за трите години в мините. Всички хора, които познавах от зловещия лагер, са отдавна мъртви.

....Над 85 милиарда долара са откраднати от москва чрез безплатното ограбване на урана от българските рудници за 45г.КОЙ БЯХА ТРУДОВАЦИТЕ И МИНЬОРИТЕ В УРАНОВИТЕ МИНИ??Първият и най-известен е Георги Димитров. Когато Съветската армия окупира България през 1944 г. той праща от Москва паролата "Авгиевите обори да се изметат с желязна метла". Комунистите избиват за три месеца 30 000 българи без съд и присъда. Това са кметове, свещенници, учители, низши полицаи и военни. Практически е избит целият елит в малките градчета и села. След това скалъпват противонародния съд с който вече "официално" избиват още 2793 души - регенти, министри, депутати, висши военни и полицаи, индустриалци, банкери, търговци, писатели, художници и артисти - това е целият национален елит. След това други 100 000 души са вкарани в 12-те затвора и 56-те концлагера, а доста повече са изселени в провинцията. Лично на другаря Димитров е и едно чудовищно изобретение - вкарването на синовете на противниците на комунистическия режим в казармата да отбиват военната си служба в Трудови войски като миньори в урановите рудници. Службата там е 4 години, войниците копаят урановата руда без всякакви предпазни средства и всъщност не знаят какво работят. През 1990 г. служилите в тези поделения през четиридесетте и началото на петдесетте години са преброени. От 55 000 души - "ОТБИВАЛИ ВОЕННАТА СИ СЛУЖБА" В РУДНИЦИТЕ СА ЖИВИ ЕДВА 3000, ВСИЧКИ ОТ ТЯХ БОЛНИ ОТ РАК ИЛИ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ". Това е първият политически геноцид в България. До момента няма наказани, дори темата е табу. С изкопаната от тях руда е направена първата съветска атомна бомба.

Когато уранът бе изваден и откаран в СССР, руснаците предадоха мината на България и тогава бе създадена фирмата Редки метали. За нея оставиха остатъците от находищата. Колко са жертвите на този български Чернобил? Аз мисля, че са хиляди. А колко е цената на изнесената суровина? Може би милиарди долари. Но какво е тя в сравнение с един-единствен човешки живот? Това са въпроси, които ще останат без отговор. Но не трябва да се мълчи нито ден за чудовищните престъпления на реалния комунизъм.

За съжаление и реалният Капитализъм е все същата КОЧИНА,че даже и по-голяма!

Руснаците имат с какво да се гордеят. Не са като Българите.

С Бояршника и димящий Кузя

А българите с платени тролове, и проститутки.

или с това, че само руснаците и китайците има собствени космонавти, а краварите могат да изстрелят космонавт само с помощта на руснаците

путин първо трябва да обнародва един указ, според който, русские да еволюират до човек в съкратен срок, да речем за 250 години, а след това да ги прави патриоти! докато си са примати, няма как да стане!

Тези пасквили не е нужно да ги подписвате, то си е ясно че са от DW-американската слугинска агенция. Ама много ясно че 90-те бяха демократични за Русия. Управляваше я едно пиянде(ето ви критерия на запада за добър управник) което правеше каквото му се каже за да унищожи държавата, а демократичните американски фирми се натресоха да грабят демократично. И чичко Сорос със зомбитата си се беше настанил уютно за да създава нови зомбита. Да, ама не, в един момент ги изритаха здраво в задниците. А американския кърлеж не обича някъде да не го пускат да смуче и сега бълва помия от злоба.

Браво, много точно написано, но сега сороститутките дружно ще почнат да те оплюват.

ДеДоВиЯ

Нормално, когато нямаш аргумент ругаеш, обиждаш. Това не ме дразни, а доказва тезата ми, че само ограничени хора могат да подкрепят унищожителната и човеконенавистна политика и с обиди и вулгаризми да нападат различните от стадото им.

в същност ссср умре 1991г. при горбачов. обяви фалит и се скапа! после и елцин обяви фалит в 1998г.и прилючи и онд на връх нова година 31. 12. 1999г. сега путин ще обяви фалит, и ще свърши и рф! идва свободата за народите измъчени под русско робство почти 500 години.

JMM®

Очаквам някоя путино-русофилистична свиня да обясни, защо след като в Русия няма българофили, то в България има русофили ...

еврогейска свиня ?

JMM®

Боли ли истината, боли ли ....

А кой каза, че в Русия няма българофили, бе тъпчо.

JMM®

Би ли посочил линк към българофилски организации в Русия ??? Самите руснаци ни го казват: "Според известният руският политолог Дмитрий Куликов на пресконференция в София, президентът ни трябва да бъда българофил, а не русофил."

Не могат да им дадат човешки живот и затова ги залъгват с патриотизъм. И те като прост народ се връзват и вярват. Милиони руснаци са загинали за голи лозунги но като са тъпи така им се пада.

....ооо неразумнии...ти даваш ли си сметка ,че причината поради която я има Bалгарiя са именно патриотите !...хора ,които са обичали и милеели за Bалгарiя,за балгарщината ,за народа си и в нужните моменти са давали и живота си за да я има !...сащото се отнася и за Pусиiя и за руснаците !....патриотизма се ваcпитава в хората още от наи-ранна вазраст !...човек не се ражда патриот ,човек се научава да баде такав и в това няма нищо лошо !...за това вече нямаме дарjaва...защото бе отгледано едно нихилистично изпростяло чалгаризирано поколение за което няма нищо святo и духовно !...поколение (и то вече Hе само едно )...което би направило всичко в името на парите и на така нареченiят от теб "човешки " живот !...за това Pусiя няма да баде победена никога !....руснаците имат дух...имат душа и са патриоти !....именно поради липсата на тези ценности Bалгарiя е на пат да баде асимилирана и да изчезне !

Близостта с Русия може да ни докара само трагедия като в Украйна.

Близостта с Русия може да ни докара свободата за трети път.

е резултат от еврогейската хибридна война против Русия.

И тук в България ни възпитават в патриотизъм. Всяка вечер гледаме турски сериали, а понякога дават и американски , за разнообразие,хахаха.

Пълна трагедия, разбиха ни ценностната система западните империалисти.

тъй си е ! един бояршник ви остана! да се тровиш с препарат за баня с дъх на глог!

не може да не се съгласи с теб. Превърнал си се в ИДИОТ. Пишеш постове и сам се реплекираш. Но няма страшно. Понеделник е близо. По най-бързия начин отивай до личния си лекар, кажи му честно какво те мъчи и той ще те каже за психолог ли си или по-скоро направо за психиатър с тази разбита ценостна система.

че недей гледа турски сериали, бе иди..от! кой те насилва?

Държавата кой да ме насилва бе идиот. Имаш ли избор какво да гледаш.

Сорос не дреме и лично настройва каналите на русофилите така, че да не хващат нищо освен турски, индийски и от време на време американски сериали :) Понеже съм соросоид и русофоб на моя телевизор преди малко по един канал китайският филм се смени с бразилски и имам 5-6 руски канала, но това е по лично разрешение на Сорос и Държавния департамент, а също и защото си плащам редовно кабелната :)

Виктор Ерофеев е руска сороститутка.

Доколкото знам за такива вече са обявени Гогол, Чехов, Достоевски, Солженицин, Платонов , Зошченко , Шаламов и цялата руска класика , описваща руската свинщина. Църквата , държавата и патриотите препоръчват да не се четат- за да не се разваля руснакът с представи за реалността , миналото, настоящето и алюзии за бъдещето. Вместо всички може да се прочете вождът на народите Ленин : Руские - Говнюки! , Руснаците са Лайнари! и човек да си спести томове подробности на тази тема.

Нискочелите нечели си мислят , че като кажеш патриотизъм е едно и също като значение навсякъде по света . Водачите им прилагат този трик с подменените значения като основен и простатаватенка се връзва. Затова и авторът на статията използва много добър термин - държавен патриотизъм за рускиия патриотизъм и го разлчава от любов и лоялност , характерни за запада. Руският патриотизъм е държавно дирижиран с паради , ритуали и истерии по всички медии. Центъра на обожествяване е самата държава , която в руския случай е човек сатрап. Силно доминира омразата към безброй врагове вътрешни и външни , които все пречат на поредния гении на народите да осъществи великия си замисъл , който все е непостигнат. Явява се задължителен и който не ентусиазиран се разглежда като съмнителен и враг. И най - важното държавата и сатрапа , които се възхваляват винаги се противопоставят на правата на хората и благоденствието им , а патриотизмът е пререкст за отнемането и ограничаването им. Това е руският патриотизъм и няма общо със западния патриотизъм и знамената по улиците на Запад и западната държава , зачитана на запад, щото съществува за гражданите и правата , а не гражданите за държавата и сатрапа като в Масква.

Пълни глупости на един заблуден соросоид.

Бе не знам някъде рокерите да са на някои , например Тръмп, Меркел или Мей и да правят демонстрации из цяла Европа, като рокерите на Путин . Или пък църквата да е на ченгета, които да обявяват Путин за чудо. Живейте си цирковете и свинщината , руские не е дори съществително , а прилагателно, правете си сметката кво е реалното ви положение и за какъв боклук ви имат отгоре и за кви самите се имате.

Здрав дух, здраво тяло, здрава и умна младеж, здрава нация, непобедима армия - Това е днешна Русия.

чем болше выпьет комсомолец, тем менше выпьет хулиган!

това не беше ли по времето на ссср??

Руснаците са пияни , наркомани , насрани , крадливи и спинаджии - по всичко шампиони на света. ПЪРВИ и по лъжи, че е обратното. Как да не си руски патриот и русофил- всички призове за порок и деградация са руски. Великаармия от инвалиди и негоодници ще да имат и художници на нови оръжия.

Бай Ганьо, бъди благодарен на руснаците , че сега можеш да пишеш на български а не на турски и да живееш в европейска държава.

настоящая россия нищая и убогая глубинка

везде лучше чем в рашке

Патриот става ли,се?

Става се, погледни по нашите телевизии какво дават и погледни по руските. За да се увериш как се може да се възпитава в патриотизъм свише.

как се може да се възпитава свише??