Двама убити при нападение над ФСС в Хабаровск

В руския град Хабаровск е била нападната приемна на Федералната служба за сигурност. Загинали са един от сътрудниците и посетител.

Обратно в новината

Коментари - Двама убити при нападение над ФСС в Хабаровск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там в 'Дальний Восток' - суров климат, сурови хора.

Путинска Русия е пред разпад. Непълнолетен сополанко направи полицията за смях, а пък те го замяргат с пистолети защото не знаят да стрелят с тях

Много интересно какъв демократичен коментар щеше да направиш ако полиция застреляла преди да извади оръжие. Сигурно щеше да говориш за путински главорези. Хвърли с пистолет защото са се опитали да не застрелят хлапето и да му запазят живота. Не са като страхливи каубои да стрелят по всичко дето шава.

Наталка, има си закон и наредби за такива случаи. Ако законът допуска такъв тип нападател да убие двама служители в сградата на ФСС значи е нормално. Ако законът не допуска това значи служителите са го допуснали. Не внимават, не са натренирани - това си е ваш, руски проблем.

Революцията вече започва!! И какви са тия борци за свобода на 17 години?

Алоооо, новинарите, какво е това ФСС? Не беше ли ФСБ?

Федералната служба за сигурност (ФСС)

Всъщност не на 15,а на 30 км. от Китай и на 8 000 км. по железницата от Москва,но за мащабите български си е направо модерен мегаполис,с повече жители и инфраструктура от Пловдив и Варна,примерно,за София,може би не

И на 15км от Китай.

Браво така се прави!!

за такой новиной!

Това на какъв език е бре "умник".

Вова, той бил от нашите!

Sibirski

Атентатор, Конев, е ренегат, приел ислям преди две години.

Знаем, Юра. Хем ислямист, хем нацист. Сигурно е бил и гей, а?

"граждани на Съюза на независимите държави"