Висши прокурори атакуваха и поскъпването на газа

Върховна административна прокуратура протестира решението на Комисията за енергийно и водно регулиране, с което цената на природния газ се повишава с близо 30%.

Обратно в новината

Коментари - Висши прокурори атакуваха и поскъпването на газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-после се размърдаха тези с големите задници и не заради народа, а за техните си интереси. Но е време да разберат, че с тия номера вече не става и тоя дету 70 години си съ научи да говори правилну да си ходи с цялата камарила герберови слуги!

СВОЕВОЛИЯТА НА ФЕОДАЛА,СИЛНО СЕ ОГРАНИЧАВАТ!!!

Прокуратурата да вземе да повдигне обвинение за престъпление по служба на тези бандити от КЕВР и най-вече на този изкукуригал полужив старец,който я оглавява.

ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА БЪЛГАРИЯ В РЪЦЕТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ!ДА СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ И ОТ ТОЗИ, КОЙТО ПОЗВОЛИ ТОВА ДА Е ТАКА! ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ!

Е,и? Цената е вдигната и вички я плащат. Възникват два много важни въпроса: 1 Топлофикация и Българгаз върнаха ли си парите от КТБ? 2. Защо протеста на прокуратурата не спира увеличението на цените?

POKRAY TEMATA ERDOGAN ,PROBUTAHA UVELİÇENİE %30 NA GAZTA,ŞTE İMA OŞTE UVELİÇENİE NA VODA,NA HRANİ İ DRUGİ.

закрият!

Патриотични игри сезон 3. Демонстрация че има прокуратура и справедливост. Все някой трябва да плаща, дали ще са гражданите или бюджета с парите на гражданите разлика няма. Ще има само оправдание няма пари за повишаване на заплатите и пенсиите.

Това няма нищо общо със скандала Сашо Дончев - Цацаров. А специалистът шеф на КЕВР така и не обясни, защо когато е задържана цената на газ-а и вдигана несправедливо тази на ел.енергията, за да не банкрутира БЕХ, сега, когато предлагат да се вдигне цената на газ-а не намаляват несправедливо повишената цена на електроенргията? Едно е ясно - без затвор и конфискации на имущество нищо няма да се промени в тази престъпна и корумпирана държава.

Не ви ли е ясно, че превантивно вдигат цената, за да компенсират намалението извоювано от ЕК?

Абе хора, съвсем наскоро от Газпром не обявиха ли, че ще има общоевропейска цена за закупуване на газ, която беше нещо от сорта на 40 % по-ниска ??? или от КЕВР хич и не искат да чуват за такива неща ....

Абе, чу'ек :) 500 евро за 1000куб.м. = 1лв за 1куб.м. газ. С малко повечко ровене в нета намерих, че плащаме 28,3 рубли за куб.м., което е грубо 92ст/куб.м. При това положение как би обяснил, че за крайни потребители цената е 30лв/куб.м.? Толкова плащаме ние за отопление, защото сме на газ. Това са си нашите местни лай*ари, няма общо с Газпром.

Още от далече на този тип който сложиха начело на КЕВР ясно му личеше, че е безскрупулен и готов за далавери. Никаква друга причина за увеличението, освен лакомията на енергийните чорбаджии да си натъпчат още по-яко джоба, няма !!! Прокуратурата трябва да се заеме с комисията и персонално, а не само с нейните решения !

От утре поскъпва и гъза.

"Висши прокурори атакуваха...". Тези от "Атака" ли са? Защото и "Атака" атакува Парламента успешно и после...

то и винетките бяха незаконни ! ! ! И ? ? ? БАХТИ И ДЪРЖАВАТА

То и билетчетата от 1,60 бяха незаконни, но какво от това ...плащаме си

Хубаво, но да но не е само пушилка за пред електората.

Поскъпването на газа е по типа"Ефектът на доминото".Тепърва ще се усети в много сфери на бита и живота. Майката ни е-аха с тези решения от КЕВР.Ужасяваща корупция и защита на частни интереси.Но,Народът си го е заслужил.Безропотно си приема новите плащания.

тези висши прокурори - много измекярски изглеждат на тази снимка

кевр, комисионни от еврейско вътрешно разграбване.

До гуша ми дойдоха с тия скоби на Сталийски.Някой не знае ли някакъв тарикатлък да ги отключваме?

Най-бързо и лесно се отключват с 30 лева ;))

с Шлайфалка на батерии

При този вариант отиваме на 1000 лв, не на 30. Колата се снима, къде ще отидете после?

С 30 лв и баба знае....нещо с мушене, трошене няма ли?

Има и безплатен вариант - не спирате на забранено място ;)) Гледайте колко широк избор - 30 лв., 1000 лв., паркиране на разрешено ;)))))

Аз си ги отключвам, правя снимка че скобата стои отключена на гумата, и я оставям неповредена. Нищо не са ми направили до сега.

Няма такова искане от руснаците за увеличение на газа.Тогава това си е на местна почва тагава КОЙ го иска и защо не е трудно за откриване стига да искат да го открият тогава КОЙ КОЙ иска да бърка отново в джобовете на българина толкова дълбоко и защо ???!!!

Тъпунгер, има баламски договор!

Кухоглавия дори и Газпром да иска увеличение някакво с 30% ли го иска М ? Ако е така друг път виехте до небето но сега не виете защо ? Вийте против КЕВР и лично ти защо не джавкаш против тях М ?

на "Тъпунгер", бе? Кой от народа е информиран...какви договори са подписвали безсъвестните наши алчни и продажни политици, властимащи?...Ако "си в час", защо не посочиш какъв е този "баламски" договор? Кога и кой го е подписал и е "заробил, българския народ? Време е, тези, които имат Съвест и имат факти,да помогнат за предаването на крадливите мошеници на Прокуратурата и Съда!Истината трябва да излезе на наяве и виновните да си получат заслуженото! Иначе,народът ни ЗАГИВА!

дей*а тъкмо си слжих газов инджекцион на еС-класата.... :(

Повишението на винетките - незаконно. Цена от 1.60 лв. на билетчето в София - незаконно Паяците в София - незаконни. Увеличенията на газ, парно, вода - незаконни. А парите си текат. За какво са ни тия закони?

за тях са привилегиите и облагите!

Да има да плащат на тролчета

Господата от КЕВР трябва да бъдат преместени там, където им е мястото - на Топло /в затвора/ където да разсъждават за енергийната ефективност и цената на комисионните. Ако някой успява да сгрее тази порочна система на корумпирани комисийки като КЕВР, това са джобовете на лобистите в тях. Като Другаря иван иванов, експерт по комисионерство към монополите.

КОЙ увеличи цената на ГАЗА? Щото не са руснаците. Това също трябва да се разбере

Е точно това искам да разбера и аз.

разбираш... гиди гербаджийска Куха лейка! Какъв соросоиден лицемер...Манипулатор!

Цацаров е атакувал централата на Газпром?! А стига, бе?!

и управляващите в Борисов 2. Решението за шоковото поскъпване е взето от "независимия" КЕВР в лицето на мнозинството ,формирано от представителите на ГЕРБ,ОП, и РБ... по двама от всяка формация. Сега се таят и ни лук яли,ни лук мирисали!

Да, тези много държат да се самоубият политически, само и само да помогнат на Газпром ;)))

и то с подписи. Какво самоубийство след избори? Затова поскъпването беше отложено.

Боклуко в комисията има и членове на БСП И ДПС: Димитър Георгиев Кочков Ремзи Дурмуш Осман И те са гласували за увеличението.

Да, но с отвращение! А герберите - с радост!

Както обикновено, така и в този конкретен случай се прилага арабската поговорка "Кучето си ле, керванът си върви"... За съжаление и този път ще е като всеки път...

...лае...

На Майчето и дай да се бори и да разкрива такава си е още от Костинбродската битка да не говорим за другарите Галеви :}

Чудесен ПР на Манолова и Прокуратурата. "при произнасянето на КЕВР не са отчитани обстоятелства, чието изясняване е дължимо по закон и е счетено за необходимо от самия орган" Кои са тези загадъчни обстоятелства? Защо не ги споделите с обществото? Иначе и аз предпочитам да се грижа за обществото с неясни намеци, вместо да обяснявам защо Цацаров се среща в офиса на Гергов ;))

Куха лейка си, скъпа! Факт..

Е! Че к'во има да обясняват от прокуратурата - още вчера Арнаудова напоително ни обясни, че "Дончев е виновен! И точка!" Главният ни е чист като априлски сняг и оня, който "си го избра", няма основание да се съмнява в правилността на избора си!;)

Цацаров има обща свинеферма с Гергов в Пловдив. Техен "продукт" е Пеевски.

Смея се на глас ;)))))))))) Браво

Аааа, Петров, за патента по тоз' конкретен "продукт" претендират и други производители-съдружници в тази свинеферма;)) Дет' се вика, "бащите-основатели" са повечко и бащината им гордост трябва да се зачита!

То хубу висшите прокурори са протестирали поскъпването... ама важно ни е РЕШЕНИЕТО да не излезе ... след 12 години да речем;)) Че като чета една друга статия за "правосъдие бг"...

Спокойно, решението ще излезе до края на 2026та година. Това си е подобрение от 25% все пак.

Това хубаво, но да продължат с протестите: За корупцията в съдебната система, изпълнителната власт, законотворческата власт, и т.н. И на края ако има резултати - ще е хубаво. Ако няма ( както ще стане накрая) - изобщо няма смисъл да се обявява като новина

Висши прокурори атакуваха и поскъпването на газа Ако така атакуваха организираната престъпност и политическата корупция, то тогава България щеше да бъде с най-евтин газ в Европа.

А дано ама надали. Родният политически "елит" здраво се е сдушил с изедниците концесионери.