Нинова отказала на Борисов Златева да влезе в кабинета му

Получих обаждане от Бойко Борисов, който ми предложи Деница Златева да остане в кабинета на ГЕРБ, съобщи лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова отказала на Борисов Златева да влезе в кабинета му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си спомняш 1997г, когато всички фирми бяха под контрол на Иванчо Костов? Ти тогава в ръководството на кои фирми беше? Нещо завършваха на импорт/експорт, май че? Не бяха някои мижави и провинциални, нали? Какви принципи и морал защитаваше тогава в разгара на разбойническо-мениджърската приватизация?

Късно си се сетил да питаш за неща от 1997г. Напъни си мозъчните клетки и задай въпрос за дереджето ни ДНЕС. Или смяташ след 20г. да го зададеш? Ако си останал в миналото, тогава задай въпрос и на Бибитко за това, с какво се е занимавал

прекрасно:сега новото правителство може да разкара всички червени калинки от всички държавни постове защото те ще са в опозиция

калинките по право са герберски

само гледай;)

Дали съм изпуснал момента ,когато курнелката е станала премиер?И сега не си дава министрите,А? Зная само,че много и се искаше,да не кажа ,че беше 100% сигурна.Ама како курни що така?

принципът на крепостничеството при назначаване на държавни служители. Сега става ясно защо се правят чистките по места при смяна на правителството.

Може ли да попитам другарката от снимката защо направиха атентата в Св. Неделя? А защо застреляха ген. Луков? А защо 45 г. лизаха руски задници и еб* майката на България?

Прости хора с прости желания. Искал да пита. Питай.... Отговор няма да получиш. Не си заслужил.

Ама и тази Курнелия е голяма гадина. Типична гадна комунистка .

да не знаеш, какво е това гадна комунистка. Нали с такава живееш у дома си. Разбирам те и искрено те съжалявам.

А аз му се чудя на Бойко - ако е истина това, защо продължава да се занимава с тия боклуци? Пълен игнор на мурзилажното простолюдие и да изгниват в дупките си!!!

А после кой ще е виновен за провалите му ?!

3евзек

Тогава вече може и Сорос.

забележително изтънчен иѝказ имате, любезний

УТОЧНЯВАМ,ЧЕ НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА НИКОЯ ПАРТИЯ, НО СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ОБИЖДАТЕ С ТАКИВА УНИЗИТЕЛНИ ДУМИ НИНОВА.НА ББ ВСИЧКО СЕ ПРОЩАВА, А НИНОВА Е ПО УМНА И С ПОВЕЧЕ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ХОРАТА.

Уточняваш, после признаваш, че си мурзилка. Умно действие, прилежащо на простолюдието предизвикващо смях при нормалните хора!

Простолюдието целувате всички части от дебелите телеса на вашия Еднокнижен вожд.

недей да се дразниш от толкова малко, бе човек

Ама така ли било? На ББ се прощава?!?!?! Тук от няколко години само ББ се дъчве, като дъвка, а тия, които фалираха държавата 4 пъти за 30 години са реабилитирани и могат да ръсят мозък на поразия?!?!?!?

От мен получаваш кратка и точна характеристика семпъл човек със семпли мисли. Не спирай да пишеш.... че да има на кого да се смея

Ние в Пресцентъра на Партията за българия също не сме гласували за никоя партия и не можем да разберем защо такива обиди се сипят не само по адрес на Нинова, ами и по адрес на Партията.

не е лошо и да се вникнете в съдържанието на някой и друг западен вестник. не се ограничавайте само с българските сайтове. все пак те са хора с друга култура, интелект, а и не е лошо човек да се вслуша и другите от далече какво говорят за нашите депутати. а и няма за какво да ни завиждат. ние сме на дъното. все пак излизаме извън , а и много близки по скайп , тук няма кой да ви се върже...четем че е с пеевски, квото му е доброто в случая, гергата, гледаме им сеира-слугински медии се клепат една друга. жалка гледка. останаха много наивни хора в бг и там е проблема, а всичко друго се изниза навън, кранчето и там ще спре--не сме нито леви нито десни, те са комунисти от всички партии, ние сме демократи без портфейл, но и на първо място не слагаме само парите. имаш пари, а навън мрак и ужас, както казват младите-с един човек млад не можем приказка да си направим...време ви е за очила явно, покрай мокрото гори и сухото. там ни е проблема, а не в парите. и кво комунистите-когато си кажеш противното мнение си десен и обратното когато кажеш нещо, което на тебе не ти се нрави против герб си ляв, ДА АМА НЕ, колкото и да ви се иска. не сме мишки да си правите опити с нас, няма да ви се отвори парашута. не наивността на българите, не на циганските гласове, хиляди пъти не преди да пуснеш бюлетината, ама като гледам той и материал вече не остана

Гражданино, главната буква не е лукс. Не чета неграмотни излияния при това обилни!

НИНОВА ПРЕДЛОЖИ ДА СЕ НАМАЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ. ОБВИНИХА Я В СИРОМАХИЛСТВО. ТЕЗИ НАГЛЕДЦИ НЕ СЕ СПИРАТ ДА УНИЖАВАТ И СЕБЕ СИ И НАРОДА.И ТЯ ВИНОВНА , ТЕ ПРАВИ...

БРАВО НА НИНОВА.ВСЕ ПОВЕЧЕ МЕ КЕФИ. ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА ДЪРЖАТ НА ДУМИТЕ СИ, А НЕ ДА СЕ ВЪРТЯТ КАТО СЛЪНЧОГЛЕДИ

Някои хора забравиха защо вече няма СДС и НДСВ и защо си отидоха безвъзвратно.И тези ще ги последват :) Както и онзи с 800-те дни !

И кво викаш - само столетницата е вечна! Найс, а!

Що не обещаеш на жена си да станеш милионер до края на годината и да си спазиш обещанието? Иначе е лесно да обещая да се изс3ра в хола и да го спазя!

3евзек

Ние в Пресцентъра на Партията за българия вече сме го правили. Както и всичко друго, обещано от Нас.

Всяко човешко същество, което има макар и малко разум и достойнство, никога не би участвало в правителство на мтрата Тиквин Рапонов! Браво на Нинова! Не съм фен на БСП и не гласувам от години, но при следващите избори, а те не са далече, ще гласувам за тях! Браво и на Герджиков! Доказа, че все още има мъже и то, умни и интелигентни, в тази страна! А калинките ГРОБ пак ще си ги назначи! Нека не се тръшкат толкова и не преиграват герберастите!

КАКО МАРО, готина си. Кефиш ме. И е все едно за кого гласуваш. Важното е да се гласува.

Дружбата между хората ражда криле на същите. Всяка ръка на крак! лозунги от соц. времена ХАЙДЕ СЕГА ПЛЕСНЕТЕ С РЪЦЕ, ПРЕГАРНЕТЕ СЕ И СЕ РАЗКАРАЙТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА. ТАЯ ЗЛАТЕВА Е НАБАРАЛА НЯКОЯ ДАЛАВЕРА НА БОЙКО. ДА ВЗЕМЕ ДА И ПЛАТИ КАТО НА ДРУГИТЕ КУРНЕЛИЙОВЦИ ДА НЕ И ОБЕЩАВА ПОСТОВЕ ТЕЗИ СА ПО-СКЪПО ПЛАТЕНИ ОТ ТРИМАТА ГЛУПАЦИ, БОЙКО ВНИМАВАЙ КАКВО ПРЕДЛАГАШ!!!

Дрогарката лъжкиня и куроездачка е също като онази курица ,която бягала пред петела и си викала,,дали не бягам много бързо ,ами ако не ма хване?!?,,

Да не е... и тъпунгела.

Напротив, на Боко много му се иска да вкара всички в копанята на ГЕРБ , след което да си изтрие ръцете с тях, така както направи с реформаторите.

Борисов съвсем ясно и категорично заяви, че няма да вземе нито един човек от служебното правителство на БСП и дори предупреди хората си, че който остане в служебното правителство забравя за ГЕРБ.

Той Боко каза преди изборите, че няма да прави и коалиции , но какво прави сега според теб ;)

Ама преспа и пак изтърси това което му дойде първо на езака.

...доказва по категоричен начин, че не България е приоритетът на тази партия, а рушенето, саботирането и противопоставянето...Тази жена, макар и член на БСП, е оценена високо поради качествата й, защо да не работи за благото на държавата си? Защо Нинова ще решава дали тя да участва или не. Тя да не е частна собственост, роб, на Нинова? Ако това не е тоталитарна и грубо централизирана партия, здраве му кажи!! А тази жена няма ли глас, няма ли право да решава? Безгласна буква ли е в таси партия? Или за нея решава Партията-майка и в частност - собственичката на тази партия... А на Борисов му прави чест, че два пъти подава ръка на БСП - за председател на НС и сега - за Златева. Ама кой да ти оценява такива жестове? Комунистите ли? На тях им дай битки, кръв, борби, плюене по опонента, интриги... В резултат - 12 изборни загуби! А иначе, когато те са на власт, губи народът. Затова той и не ги допуска до властта....

Аз Бацви манджички не ям.

Нали партията му има потенциал да управлява сама ?! Тогава какво се върти около Нинова и БСП.Ако беше експертно правителство разбирам да отиде тази можеща жена , но защо да се срами заради тъпотии на Боко.Правилно - нищо за Боко и Цеко - да се оправят с наличният си потенциал в ГЕРБ !

Брато, какво работиш? Да не си хуморист? За трети път препрочам поста ти и не спирам да се смея .... Отдавна не съм се смял така... Шапка ти свалям. Владееш иронията и добре си завъртял мисълта. Направо освежи вечерта. Пия една бира за твое здраве

Не знам как е по света , но поне в Европа няма друг народ ,който си избира мутра от подземния свят за министър председател . Само този факт е достатъчно доказателство за това що за народ сме.

Забравяш Берлускони, човек с артистични наклонности. Италианците го избраха няколко пъти и той се стараеше да ги забавлява. Зрелияа да има.... Т така и у нас.

Кажи си за гергов, курнело.

Често чуваме реплики като тази: "Да излезем от ЕС, да подсилим националната идентичност и родното стопанство". Само че как ще подсилите националното стопанство без ЕС...лично аз просто не виждам алтернатива. А най-интересното е, че и популистите нямат адекватни предложения/цитат Даниел Кадик

Вместо да даваме пари на ЕС тези пари ще се вкарат в обръщение.На всички е ясно ще квота която плащаме е повече от това което взимаме по програмте от ЕС.Само че тогава правителството ще трябва да знае какво да прави с тези пари , а не както сега ЕС му казва и тогава Боко съвсем ще умре щото неговите "умни" знаят как да харчат само по програми от ЕС и не могат да съставят такива програми !

Я ни дай сметката колко плащаме на година и колко получаваме, другарю? Че нещо май си объркал знаците и посоките.

Нима сме слепи, че Нинова играе играта на Костов...пълно е със соросоиди на Позитано...

"Простите" си харесват простата дебела Тиква.

Кой ния натресе тая седесарка-соросоидка?

Нинова какво държиш приличен тон с Мутри , те разбират само от бой ! Време е скритите или \унищожените\ досиета на ББ , Цв. Цв. и Це.Ца, да се извадят и да се покажат на този прост и тъп Народ който гласува за ОПГ Гроб !

Нинова, кат си толкоза принципна и прозрачна я ни осветли защо ваш Гергов приютява на среща в офиса си Цацата и Дончев да се "притискат"? Що мълчиш?

продължава да се държи и говори като селска пръчка.

по скоро боце може да откаже на курни, тя на него никога!

И Крум зарков не го даваме! Пелтека, Масларката, Р.Овч., Нона Йотова и дори 25 годишната манекенка няма да дадем!

Как се гъне като настъпан червей тая тьотка. Не било тяхно правителството, само президента :) :) :) Някаква топ-експертка Деница не я давали на Бай Х, пък той много я искал :) :) :) Няма такъв малоумен сериал! "Дързост и красота" пасти да яде!

Тъпунгер твоята Тиква дебела само боклуци прибира за Министри и за това иска поне един истински Министър от Нинова , не я подценявай Тъпунгер !

Разбрах само, че името ти е Тъпунгер и си избърши монитора, че е оплескан с плюнки.

Та ние всички които имаме работа с ЕС и неговите служби и отдели я знаем Златева - КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕКАДЪРНИК И ПЛЯМПАЛО...!!!!!! Което нищо не направи докато бе вице отговарящо за подготовката ни за председателство на ЕС... Един некадърник по малко в изпълнителната власт...!!!!!!

А бе Ниновице спри да мечтаеш.Те в коридора не я пускат тя иска в хола да седне.Кой те кани тебе ,пускаше предизборно с твоите кучета, че иска някой коалиция с тебе да прави. Що се не гръмнеш. С пискливи лъжци НИКОЙ НЕ ПРАВИ КОАЛИЦИЯ. Така че не си създавай измислен ореол около главата , и без това правиш тикове. Добре ли си ,а .

Още ли не можеш да вденеш, че бат Бойко се бъзика с тебе, пуска ти мухи, а ти налапваш не само стръвта на кукичката, ами даже и целия прът, излизаш и публично започваш да се излагаш и да ставаш за смях? Луда те прави, а ти не се усещаш. То бива да си тъпа, бива, ама чак толкова пък не бива...

Бойко пак изпързаля Курнелия. Сега и да има поголовна чистка, Курнелка нищо не може да каже. Нали иска да е абсолютна опозиция.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия смятаме г-жа Златева за достоен експерт с висок морал, което не й позволява да участва в управлението.

А дали е така, Кой да ми каже...

Бацето дали взема вече да пише оставка. Зор шъ види сегиска.

Ама защо така бе, др. Нинова? Това не е хубаво! Та нима не знаете, че на Бойко не се отказва...Как можахте да сторите това? Ама той помни почти дълго, когато е необходимо. Та да знаете, др. Корнелия...

Златева я искат, за да изнесе българското председателство на ЕС ... и ако тя самата иска и през главата на Корнелия ще остане вицепремиер. Но явно не иска.

Напълно безпредметен парламентарен контрол , принизен до махленски свади , но Нинова общо взето държи поведение с унисон с желаното от мен , като неин гласоподавател.

Ама как гори, ама как пламти, ако и турят един щепсел за една реч ще произведе повече ток от всичкия АЕЦ ...

тая ще го сграка. Прямата й позиция все повече ще изобличава игричките на тиквеника.

Реформаторите бяха запланени от сирената,сега е ред на "патриотите". Нинова обаче е същински Одисей!

Боко бе, ами те са комунисти! Утрепаха дедо ти! И на Цецка също! Бабите ви айде...по леко минаха...

Бойко, не си вкарвай гол с тоя вампир, че ще стане като с Цецка Цачева.

Само така! Пълен напред срещу мутрата Борисов. бой..бой и само бой срещу ГЕРБ.

простутий... в петък КАКВО СТАНА СРЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА СРЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА СРЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА СРЕФЕРЕНДУМА?

пропадна не стигнаха балъците

А какво стана с оня кон дето умря??? А какво стана с оня кон дето умря??? А какво стана с оня кон дето умря??? А какво стана с оня кон дето умря???