36-годишен мъж се простреля в главата и оцеля

36-годишен мъж от заветското село Сушево се прострелял в главата със законно притежаван газов пистолет „Екол“, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.

Обратно в новината

Коментари - 36-годишен мъж се простреля в главата и оцеля | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък се напръсках по невнимание с воден пистолет. Няма да повярвате, ОЦЕЛЯХ, само малко се намокрих.

Ако беше се убил с ГАЗОВ пистолет щеше да е сензация. Да му няма нищо е нормално.

Карък, майна !

loyola

Да не е някой нескопосан последовател на Пейо Яворов?

Много хора от простолюдието даже и да се самоубият не са способни!

можеш да се простреляш с жилка, прашка, лък, арбалет, фунийка с карфичка отпред, и без карфичка, с въздушна пушка можеш, и с пистот можеш, и с невъздушна пушка можеш!можеш и с тапешник дори!но с газов пистолет не можеш, щото той няма проектил!

Сега се сетих, че когато бях в гимназията в 11 клас (1982 г.) един съученик ме простреля във врата с газов пистолет. Оцелях. Само че за този случай не писаха нищо тогава в "Работническо дело". Остана ми само едно черно петно от простреляното, кожата ми беше изгоряла, после като зарастна се олющи и падна а отдолу ми поникна нова розова кожа, и така - нямам и белег.

Лъжеш, тогава нямаше газови пистолети. Най вероятно е бил тапешник.

слаба психика. дано се оправи независимо кой е, млад човек все пак е, а и животът е един и трябва да се изживее

този е като онзи, който решил да умори жена си от секс. напъвал нашият, трудил се, докато останал кожа и кокали а жена му -цъфти!

ЗА РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС

Преди няколко години съседчето го простреляха няколко пъти с фунийки от списание. И то оцеля.

А с воден пистолет кой се е прострелял? :)))))

Браво! Ако бях медиен магнат щях да те взема веднага на работа като новинар! Имаш въображение! С воден пистолет Иванчо "простреля" Марийка в главата! И най-чудното е че тя оцеля! Само дето от това че се намокри със студена вода взе че се разсополиви и почна да кашля. Но като изпи два парацетамола и чаша горещ чай се оправи! А да попитам само че ми стана интересно: Случайно да знаеш дали няма и водни картечници? По-яко звучи някак...

За водни картечници не съм чул, но водно оръдие има със сигурност.

На матряла главата, не е слабо място.

Да се самоубиеш с ... газов пистолет? В този дух на мисли... да беше опитал с люта чушка, дъвка или някой много смешен виц! :D

Именно!! :)))

Левака си е левак !

Добре де, защото на очевидно технически крайно неграмотни им се дава разрешително за каквото и да е оръжие?

Кво разрешително се иска за газов пистолет?

има разрешително, но режимът се води "регистрационен"! И на практика е свободен!

Газовият(сигнален) пистолет НЕ Е оръжие! Това, че му е придадена форма на оръжие, не го прави оръжие. А колкото до регистрационният режим, това е най-голямата глупост - да регистрираш нещо, което може да вдига шум! Пълна глупост! Една въздушна пушка може да ти причини действително нараняване, за разлика от пукалото с форма на пистолет! А прашката оръжие ли е? А павето? А арбалетите, които се продават свободно? А различните ножове?

Аз все пак си мисля че има разлика между газов пистолет и сигнален пистолет.

Значи Енимехмедов е невинен. Следственият експеримент доказа, че е нямало никаква опасност за живота на Доган, а само за ухото му.

Е, сега вече освен следствен, налице е и действителен експеримент, който доказва невинността на Енимехмедов! Трябваше да го съдят единствено за причинена уплаха, т.е. психически дискомфорт на Доган! :)

Но поне да се беше сетил да тикне в цевта отпред на газовия пищов една стоманена сачма от лагер! Щеше да премине от едното му ухо та чак до другото и да направи на каша тъпия му мозък!А сега и той на НЗОК, на НОИ, на всички нас на гърба...!

Не е искал да се застрелва, а само да чуе по-отблизо колко силно гърми екола.

Значи Октай Енимехмедов е искал да разкъса ухото на Ахмед Доган!

Човека нагледно е искал да покаже, че Октай не е искал да убива Доган, а само да го сплаши.

От цялата работа сега ще спечели някой лекар УНГ! Дано не е оглушал, че и слухово апаратче ще му трябва, ТЕЛК и т.н. ....

най-кухите говеда Господ ги пази!

дкми

Абе, какво прострелване с газов плакалник? Явно просто е искал да привлече внимание тоя. И като се почне с едни гръмки заглавия "простреля се с в главата", и после - с газов пистолет... Един детски пистолет с топчета нанася по-голямо поражение от газов. Дори да е с газов патрон - най-много да поплаче малко, и нищо му няма.

Трябва да си голям селяндур, за да се самоубиваш с газов пистолет. Още едно доказателство за "покушението" над Ахмед Доган. Следващшия път да опита с въздушна пушка или най-добре с прашка.

дкми

Абе с въздушна пушка ще успее. Имам такава, която пробива 4 сантиметра дъска.... и ей ти логика: Ако искам да си купя "флоберка", т.е. пушка с 22 калибър патрони - не може. Обаче, въздушна същия калибър - няма проблем. Нищо, че стреля дори по-силно от "флоберка" :)

кое приемаш за "по-силно" като стрелба!Т.н. "Флоберка" стреля на...700 метра, да не говорим че "дулното налягане"при барутен патрон е около 10 пъти по-високо от налягането при въздушното бутало...