Главният поддръжник на Башар Асад (снимки)

Родена и израснала в Лондон, добре образована е, модерна и елегантно облечена. А сега Обединеното кралство нискат отнемане на британския ѝ паспорт.

Обратно в новината

Коментари - Главният поддръжник на Башар Асад (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом е за общественото благо да отнемат гражданството на кралицата.

видехме кой поддържа асад. сега дайте снимки на хубавата комсомолка меркел и онова мазно нещо с очилцата - хайко фашагата, за да разберем и кой поддържа и умерените главорези и по форумите на европа.

Тъпи бозави, завистливи бледолики...

Примитивни прости космати чернилки.

нека да видим как по-издълбоко стоят нещата: израел е юдейска колония на евреите в щатите. ако юдеите не беха финансирали хитлер, то днешната седерасто-лява анархо-диктатура в света нямаше да я има. но нямаше да го има и "комунизъма", който като един сифилис бе разпространен, чрез ленин. евреите обичат да експериментират дори със свои, живи хора, като финансират дори холокоста. те откриха и атомната бомба, благодарение на хитлер - техният човек. в момента те използват исляма за своите печалби, както използват медиите за разпространение на пълни лъжи. юдеите обичат да употребяват останалите, като носни кърпички, защото се смятат за "богоизбрани", а не са!!! те обичат парите повече от света, който никак не е техен, още по-малко от тях създаден!.

сбърканяците от вечното им кръвосмешение, братоубийство (да цитирам ли Библията) ме заплашват за пореден път с цензурата на юдеите. и какво направиха от света, юдеите със своите "всепризнати" теории, които се преподават в "най-престижните" "университети". благодарение на вашите теории, евреи, света стана по-злобен, по-невеж, по-прост, по-чалгарски, но по-манипулируем. ако това бе целта на швестерите от цензурата на събил . можете да кажете: мишън акомпплижд!, евреи.

евреите и техните сбъркани теории, които се предават от "университет" на "университет" ще бъдат ПРЕКЪСНАТИ! ние нямаме нужда от евреите, които се изебаваха с целото Сътворение!!! защото са сбъркани майкоебци, дори според библията.

сбърканяците от вечното им кръвосмешение, братоубийство (да цитирам ли Библията) ме заплашват за пореден път с цензурата на юдеите. и какво направиха от света, юдеите със своите "всепризнати" теории, които се преподават в "най-престижните" "университети". благодарение на вашите теории, евреи, света стана по-злобен, по-невеж, по-прост, по-чалгарски, но по-манипулируем. ако това бе целта на швестерите от цензурата на събил . можете да кажете: мишън акомпплижд!, евреи.

Тази а коя сбарат джихадистите. Малелее як купон ще си направят.

педерастите как се радват... на поредното си насилие над жени...

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЦРУ, ЕС, НАТО, DW и останалите лъжливи западняшки медии, станахме русофили и заобичахме Асма Асад, Башар Асад, Марин льо Пен, КГБ, Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

и защо така бе sybil?

Дир, какво е "нискат"? Искат, не искат? Или сте измислили нова дума?!

Сгрешили са статията.Целият свят знае,че главният поддръжник на Асад е Путин.Тази като и гледам игривия поглед Асад и е последна грижа.

Абе тоя Асад много прост бе....има само една жена....я ги виж камиларите с по 5-10 жени.

Научните изследвания показват, че основната причина жените да живеят по-дълго от мъжете е: че нямат жени... Така че човекът се е ограничил само до най-необходимото!

Едно красиво женско лице -без фердже! А тези дето се бият срещу Асад искат да сложат фереджета на всички прекрасни, женски лица!

Сирийките са хубави жени! Иранките също!

Това се казва да се родиш със сребърна лъжичка. Родена в сунитско семейство (!), но била възпитана в духа на ЛИБЕРАЛНИТЕ западни ценности. Учила в девическо ХРИСТИЯНСКО училище, после в частния Куинс Колидж, после завършва Кингс Колидж (!) Работила в Дойче банк Лондон, след това в Джей Пи Морган и то в Ню Йорк! 100% е имала съпричастност към едни служби наречени secret services

А западните политици и техните отрочета не са ли родени със златна лъжица в устата.А британското кралско семейство ...те са родени направо със златни лъжици в гъза.

Хайдее... Сега пък и съпругата му диктаторка. Не ги разбирам съвременните западни политици. Не, че разбирам нашите тарикати де.

Тя има забрана за влизане на територията на ЕС и забрана за пазаруване от европейски фирми още от март 2012. Това решение е на всички външни министри тогава То не важи обаче за влизане на теритиорията на UK, защото тя има британско гражданство и паспорт. Забраната идва след като се разбира, че докато тече кръвопролитната гражданска война, г-жа Асад продължава да си купува онлайн рокли на Шанел и обувки с инкрустирани кристали на Кристиан Лубутен. Освен това е похарчила десетки хиляди паунда за скъпоценни камъни, мебели и венецианска стъклена ваза от Хародс.

пиши глупости, пиши, че след малко като ти докарат поредния гнус черен пак ще ти ползват гза и от възвратно-постъпателните движения няма да можеш да пишеш. Но, може пък от друсането да се досетиш, защо аджеба някой някъде плаща десетки хиляди долари за гориво за ония 3 НПО-вски кораби, дето всеки ден докарват такива като тоя дето те ее пак директно от териториалните води на северноафрикански държави? В смисъл явно много ти харесва това дето ти го правят, че продължаваш да искаш още такива да идват. Блазе ти. Само такива като теб (всъщност и другите видове наркомани) са щастливи в тези времена.

Хубава пичка е! На острова хубавици като нея са рядкост! Блазя му на Асад ,че маже пищова с убава смазка.

КОЙ е превеждал статията на Либералния баварски парцал бе? Повече написани глупости на квадратен сантиметър не бях чел. Баща и е сърдечен хирург, а не майка и. Майката е бивш дипломат в сирийското посолство. Нейният баща емигрира в Англия през 1973 - точно когато голям брой сирийци напускат страната за да избягат от диктатурата на Хафез ал Асад

че подържа мъжа си ли?! Тя от тоя британски паспорт се е отказала още като се е оженила, ясно!!

симо

Изправете я до Тереза Мей и направете избора си.

кой знае каков вук имаш дома та и мнеине даваш

Казах да сравниш Тереза с Асма! Ти какво разбра?

Шапка и свалям на тази жена!!! И хубава и интели4гентна и вярна на мъжа си!!

Статията не казва че жената на Асад е Сунни! Западната пропаганда продънва пространството че Асад бил преследвал Суннитите.. ама мълчат че жена му е Сунни и че 60% от Сирийската армия са суннити!

споменава се, че "депутати от лондон" ... обаче не се споменава много-много кои са тези депутати. защо? срамувате се от имената им? вчера от облъчвателната станция на джигхадистите, а именно dw ни поднесоха поредната порция "интеграция" с радиоктивната вода, че мюсулманите не могли да били завладели европа. а тези по парламентите какви са? жената е хубава, държи на мъжа си и не защитава "ценностите" на умерените главорези, които са се маскирали, като европейски либерасти и толерасти. но владеят и медиите на автоцензурата. и цензурата. колкото до двойното гражданство. на кого му трябва? и защо?

Е, нищо от това което чета, няма да и попречи да бъде елиминирана, примерно обесена, разстреляна или нещо, тогава когато му дойде времето. Както и децата и впрочем. Това е тъжната истина и примерите са показателни. Да се готви!!!

Iамо биографията на Асма Асад е достатъчна ,за да разклати доста от обвиненията,че мъжът и убиец кръволок и т.н.Асад е диктатор в това няма съмнение,но светски диктатор ,неизмеримо по-добър от това което има в Саудитска Арабия и Катар.Вероятно е поизтребил някои крайни ислямисти ,защото не е съгласен в Сирия да вилнеят привърженици на шериата.Но сега се превръща във враг номер 1 на Англия ,Франция и САЩ,защото не се подчинява безропотно.Обърнете внимание на това -Асад просто е имал някакви искания ,но от Запад изискват безусловно подчинение!И затова разрушиха една свeтска държава!?

Диктатор ама масово подкрепян от християните, друзите, шиитите и светските сунити в Сирия. Не напразно толкова джихадисти изпратиха там САЩ, НАТО и Саудитска арабия и пак не можаха да го свалят!

Мдаааа... ама рано или късно ще го свалят....Асад много добре знае каква му е съдбата....като на Саддам и Кадафи...Има в тубата видео с Кадафи който казва(перефразирам) на събралите се африкански и арабски лидери...един ден съдбата на Саддам ще сполети и мен и Вас ако не се обединим срещу злото(американците).А също посочва кои са виновните за проблемите на Близкия Изток - Саудитска Арабия и Катар.

Виж сега тия в Катар и Саудитска Арабия не са диктатори....те са истински демократи....докато си продават петрола в долари те са наши приятели...Асад затова пък е диктатор...всеки ден разстрелва по 20-30 сирийци, кара жените да се забраждат, а която не иска се пребива с камъни.....ако не вярвате прочете докладите на Human Rights Watch....

Ашколсун, убавица!!!

Асад и жена му олицетворяват светската държава в Ориента. Макар и типичен диктатор, Асад няма нищо общо с догматичния свят, от който произхожда. Интересно ми е Иран и Сирия какво общо имат, че се подкрепят взаимно, след като при едните е абсолютния ислям, а при другите - светската държава... само Хизбулла ли? Простете моята неосведоменост, ако на някои въпроса ми им се струва наивен...

В Иран може да е ислям но има избори и жените имат всички права като да гласуват, работят... и да карат коли, за разлика от най - близкия съюзник на САЩ в близкия изток Саудитска Арабия! Да си чувал за избори там? Знаеш ли че скоро може и да им разрешат на жените да карат кола сами, ама може и да не стане! Хайде малко мисъл, стига с тези промити мозъци от западната пропаганда!

Иран са трън в очите на ФАЩ много отдавна....само тамна няма нестабилност. Прочети защо Саудиткса Арабия е съюзник на ФАЩ, за Никсън който премахна връзката на долара със златото, за петродоларите и т.н. и картинката ще ти се изясни....

Елементарно е , но ти си дефекиращо куче, а не мислещ човек. Има две оси в близкия изток. Едната е Иран, Ирак,Сирия. Другата е Саудитска арабия, Катар ,Турция. В дъното на всичко е петрола. А моето мнение е че петрола не си заслужава толкова жертви, но Путин и Ердоган не се интересуват от това. Те се интересуват основно от петрола.

елементарно е! Преповтаряш американската пропаганда набита в безмозъчната тиква! Шийти, сунити.. Ирак и Сирия се упрявляваха от светски диктатори чрез партиите БААС. Садам беше суни, Ассад шия и двете държави бяха стабилно управлявани без разлика за религия. Премиера на Ирак беше християнин! После обаче САЩ решиха да окупират Ирак.. и така се започна! Ама на тъпака му е набито все Путин да обвинява и то си кара като стара плоча!

Малкото, което знам е, че Иран и Асад са шиити, а другите, Саудитска АрабияиЕмирствата - Катар и т.н. са сунити. Тълкуват по различен начин корана и затова се избиват. За едните беше някакъв пророк най-важния и те се смятат за негови наследници, а другите го отричат тоя пророк, Али ли, не знам вече подробности. Но - в крайна сметка се избиват главоломно. Затова Иран се мразеше със Садам, защото беше сунит и изтребваше шиитите там..

симо

В Иран няма ,,АБСОЛЮТЕН,, ислям.....Имат много ДЕМОКРАТИЧНА структора...Например за висши длъжности се ИЗБИРАТ хора с голямо ОБЩЕСТВЕНО ДОВЕРИЕ...Всички закони се одобряват от ДУХОВНИЯТ СЪВЕТ/който се избира по посочения начин/от гледна точка ПОЛЕЗНОСТ ЗА ОБЩЕСТВОТО....И от 300 години ИРАН НЕ е нападал никого!!!!!Има и други любопитни неща,например ФИНАНСОВАТА система на исляма--при нея НЯМА ЛИХВИ.Картината при тях въобще НЕ отговаря на НАТРАПЕНОТО.

"Добре образована, елегантно облечена", интегрирана и т.н., ама е Асап. Точно такива са атентаторите, така че - go out of Europe, please, before we throw you away from it.

Ха-ха, казва се 'out of it' не 'from it', всезнайко. Пази боже сляпо да прогледа! А че г-Жан Асад е хубавица и умница е повече от видно.

Хубава, еманципирана и образована! Я гугълнете жената на Ердоган да направите сравнение! Или пък някоя от жените на най - големия съюзник на САЩ в региона Краля на Саудитска Арабия! И после ще ми приказват за Западни ценности, еманципация и равентсво на жените .. и т.н. прах в очите на масите!

Vinetou

Браво!

Като падне Асад и ако оцелеят в подмосковието ги чака дача от путин

Стоиле а тебе те чакат двама арапи от идил, носи си вазелина!

Хайде идвай в Българията ! Ще ти дадем европейски паспорт с BG ( вместо GB), апартамент в София , ул. Симеон , то там е пълно със сирийци-тарикати така че нямаш проблем. Ще преподаваш английски в 136 училище. Заповядай ASAP!!!

Какво,България ли викаш агент 004? Няма вече такава държава,съсипахте я продадохте я подиграхте се.От държава с авторитет,направихме клоака,не те ли е срам да каниш гости в мръсна и не подредена къща,кой знае със сегашното разбиране може и да е.

Американците, изнасяйки поредната демокрация, ще направят поредната простотия в арабския свят.

Най - големия им съюзник е Саудитска Арабия.. коя е жената.. т.е. кои са жените на краля на Саудитска Арабия? Я гугълни да видиш как изглежда жената на Ердогат, НАТО член и съюзник на САЩ?

Ако моралът ви е християнско светски защо се жените при дядо поп и на запад християните си мият задниците

нет проблем ще и дам руско гражданство, ватенка и ушанки

Tова е изказване на тъпото искърско говедо.

ще а хванат за п*тката,тя си е с парите.

Държавите без външни дългове, станаха жертва на САЩ! Унищожиха ги!

Преди войната Сирия е била светска държава за пример.Християни и мюсулмани добре са се разбирали.Сега е разрушена.Асад винаги е заявявал,че подържа християните.Те са най пострадали.Рарушени християнски градове ,църкви.Ванга за Сирия-2011 год.е особена.Тя е преломна.Войната в Сирия ще погуби Европа/може би е имала в пред вид терористичните актове,бежанците/,Сирия,това е лавина.Сирия култури от древността.Мистична страна.Спрете се.Пари ,оръжия.

Бе стига с тая Ванга бе! Ванга никога не е била канонизирана от православната църква, нито пък е била приемана. Като сте такива набожни християни оставете Ванга на мира и дайте истински факти само!

По-точен и разбиващ платените коментар не може да има. Интересно ще има ли някой да се изкаже или сложи минус. . "Питащ ( нерегистриран ) 21.04.2017 15:05 . Ще ти го напиша директно така . Ако твоите деца попаднат в Сирия при кой ще искаш да отида При Асад ,Асма и войниците му или подкрепяните от запада "умерени терористи"

Моля Ви изразявайте се правилно умерена опозиция...така е неолибералното им наименование...те не са терористи...те се борят за демокрация.

Че Асад си е направо за завиждане бе, щом го поддържа съпругата му, при това красива и образована! А що се отнася до обвиненията срещу него, на всички е ясно, че са лъжливи и скалъпени от западните безумни политически лузъри: "...анализ на Теодор Постол, професор емеритус по науки, технологии и национална сигурност в престижния Масачузетски технологичен институт (MIT), който оспорваше декласифицирания доклад на Белия дом, появил се на 11 април.... Последният му доклад се появи на 18 април и се титулува "Невротоксичната атака, която не се е състояла: анализ на времето и последователността на значимите събития относно презумираната невротоксична атака в Хан-Шейхун в Сирия на 4 април 2017 в 07.00часа", писат днес френските алтернативни медии под заглавието "Невротоксичната атака, която не се е състояла, доклад от Т. Постол от 18 април 2017 за Хан-Шейхун ("L'attaque neurotoxique qui n'a pas eu lieu rapport de T. Postol du 18 avril 2017 sur Khan Cheikhoun", avril 21, 2017 dans Syrie, Axe de la Résistance). В тази връзка да си припомним: Бившият британски посланик в Сирия, Питър Форд: "Асад не е автор на химическите атаки". Видеото е с английско аудио и френски субтитри и е качено в ютюб на 6 април 2017г. под заглавието: Peter Ford, ex-ambassadeur UK en Syrie : Assad n'est pas l'auteur des attaques chimiques "Ново експозе на Сеймур Херш: Турция е организирала атаките с газ за да провокира война на САЩ срещу Сирия", писа канадският Мондиализасион преди 3 години ("Nouvel exposé de Seymour Hersh: la Turquie a organisée des attaques au gaz pour provoquer une guerre des États-Unis contre la Syrie", Par Patrick Martin, Mondialisation, 08 avril 2014). "Пентагонът тренира "бунтовниците" от сирийската Ал-Кайда за употреба на химически оръжия" ("Pentagon Trained Syria's Al Qaeda "Rebels" in the Use of Chemical Weapons, Global Research, April 07, 2017).

Хубавото си е хубаво. Едва ли има мъж който да не признава това. Сирийка родена и възпитана в Лондон като християнка. Нейната "визия" подсказва за християнско-светски морал. Тоест съвременна цивилизация или по-скоро съвременна англо-саксонска цивилизация. В крайна сметка Асад освен че е диктатор той е този който защитава светското начало в близкоизточния регион. Всички останали са религиозни маниаци. И не мога да разбера при условие че всички ние които или сме християнски теисти или атеисти, защитаваме религиозните общности които ни мразят дори и в петите си. Вместо да помогнем на светския диктатор да приключи веднъж за винаги с тази религиозна простотия на която отдавна и е отминало времето.

Аре бе? Ще речеш, де що има мюсюлманка всичкото грозно и с фередже ходи тъй ли???

Ти си функционално неграмотен - прочел си нещо и нищо не си разбрал.

Че си прост си прост....Колко държави са нападнали Третия райх когато Хитлер си почивал....срещу кого се е биела Вермахта на територията на Германия....докато той си е почивал.

Абе каквото и да пишете, по време на тази жена страната се затри. Да не би пък да е от прокълнатото семе.

Англосаксонската цивилизация викаш, нямала тероризъм? Я пак? Християни викаш терористи нямало? Я пак? Пример: Барутният заговор (на английски Gunpowder plot) от 1605 г. е неуспешен опит за убийството на крал Джеймс I от група провинциални английски католици, водени от Робърт Кейтсби. Планът е бил да се взриви Камарата на лордовете по време на държавното откриване на Английския парламент на 5 ноември 1605 г., като прелюдия за народно въстание в Мидландс, по време на което 9-годишната дъщеря на Джеймс, Елизабет е трябвало да бъде направена католически държавен глава. Ако планът на английските йезуити е бил успешен, сега ходът на английската история и изобщо на християнството щеше да бъде коренно различен - Англия щеше да бъде католическа държава може би. Това е чудовищен тероризъм!

какво общо има Лондон и християнството? Че там е по-зле дори от ватикана!!! Тя си е мосюлманка и това са нормалните мосюлманки. Благодарение на краваристан и техните ученици, днес такива почти не съществуват. Явно и безочливо биват избивани, тормозени и в крайна сметка - превръщани в изчезващ вид. Съвсем очевидно тази е от доста по-богатите, за да може да оцелее чак до днес. Те и по времето на Вазов са смятали за християнско едно доста смешно днес облекло, но, предвид че скоро всички ще ходим в ЯХБЗ костюми последен модел, това всичкото няма особено значение.

Изключително КРАСИВА!

Асма ако няма къде да иде- да заповяда при мен. Аз ще ѝ дам политическо убежище

Жената на Асад по-хубава и от Мелания! Сега разбирам, защо Тръмп иска да го премахне...

Много е яка, само може да му завиждаме.)

Готина и учена пи.ка. Асад образован лекар.

Пореден жалък опит за омаскаряване на тази красива и умна жена.

Епа много ясно не е с бурка и затова ще и вземат пасптора, а да и не е ботур като корняк островитянките