Нинова: Служебният кабинет замете следите за урана

Служебният кабинет замете следите на предишното правителство, дебатът за урана в Хасковско и Първомай беше имитация, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Служебният кабинет замете следите за урана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕД ИЗБОРНОТО МЪЛЧАНИЕ НА ГЕРБ ПО ПРОБЛЕМА С УРАН В ПИТЕЙНАТА ВОДА Е СЕРИОЗНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ДО КРАЙ И ДА СЕ ТЪРСИ ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА НА ВИНОВНИЦИТЕ!!!ТОВА Е НА ПРАКТИКА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ!!!

Че нали са ваши бе, какво пищиш? Нали са ваши хора? Значи вие замитате следите, черевени боклуци!

Няма ли кой да я ощастливи тази разбесняла се тётка? Та да миряса малко. То бива да се престарава, ама нейното на нищо не прилича.

Хора още една писклива недоклатена се появи в БСП .Тая с изцъклените сини змийски очи Елена Йончева ще си подхожда идеално с другата кресла Нинова. Тука в завода сме се събрали да гледаме двете кобри и си умираме от смях като ги гледаме.С другия змей Бойчев ще правят голямо шоу тия нещастници.

Във Виена водата е силно варовита и е в пъти по-опасна от тази.Хората там си взимат препарати да си чистят плочките след всяко къпане,както и прословутите" Калгон " -ето ви пример за реклама .Ако толкова ви е страх не ползвайте и микровълнова,изобщо само простотия. Защо не питат Японския професор които взимаше проби от нашата вода и я обяви за най-добра в Света.Книгата е изд. и на български.

Защо др. Курненлия бага от отговорност? След оставката на ББ, нито той, нито неговите министри носят каквато и да е отговорност за действия или бездекствия на правителство на БСП. Защото лайньо радев е нандидата на БСП-то Той еднолично е назначил служеббния кабинет и носи отговорност за него. След като БСП-то се гордеят с позитивите, ще трябв ада понесат и негативите. ББ пподаде оставка още след 2-ри тур на изборите за президент - кажи го в началото на Декември. От там до 11-ти Януари правителството на ББ е изпълнявало технически функции. След 11-ти януари цялата отговорност носи Лайньо радев и БСП, която го е издигнала. Иначе, ако Курнелия иска да вмени вина на ББ, аз пък да питам за министрите на Обущарски. А Урановите мини са разработвани по времето на бай Тошо. Ако не бяха тези мини, направени по заповед на СССР проблема с урана нямаше да съществува изобщо. И цялата тази пасмина на БСП-БКП да си поеме отговорността. И последно. Служебното правителство, вместо да си върши работата за която беше назначено се занимаваше с чистки на хора от ГЕРБ и назначаване на свои хора. Затова е проспало тези важни неща. За цели 3 месеца Герджиков бил разбрал за урана преди 10 дена. при положение че има доклад от преди 5-6 месеца (правен, апропо, от екипа на ББ). Айде стига!

Мислех, че е невъзможно да има такива гренясали дебили като KGB,но явно съм се заблуждавал. В гладкия му мозък се роди дори правителство на БСП след оставката на Боко. Да не говорим за идиотския бълвоч по президента.

Уранът е тежък метал! Това означава, че лесно не се изхвърля от организма, а се натрупва в него. Не само от водата, ами и с зеленчуците, месото и другите хранителни продукти. А тук само вода няма да пиеш, а при хигиенни нужди и пране тежките частици просто ще ги носиш върху себе си. В казармата трябваше да се прави смяна на облеклото и обилно измиване с чиста вода.След аварията в Чернобил за всеки изнасян от България хранителен продукт се изискваше анализ за радиоактивност. А сега - по магазините се предлага месо от Хасково, имаше козунаци, а съшо и други храни. След твърде малко време ще ни залеят и с зеленчуци от района. Тогава? Смешен плач господа политици, за да скриете отново сериозната опасност. Тя няма да се прояви веднага а след години. Или за вас отново има проверена минерална вода и специално доставени и изследвани продукти?

Пич не сравнявай Чернобил с урана в подпочвените води.Първият е обогатен и високо радиоактивен изотоп докъто втория може да си го носиш в джоба.

Много я харесвам като скочи на трибуната и го захапе /микрофона/ с неподражаем комсомолски патос "Горд" съм с "народа",който още си има тая "партия" Призовавам форума АПЛОДИСМЕНТИ ДРУЗЯ !!!!

Моментът беше не назрял, ами узрял! Тия двете с глупостта си и декларирания реваншизъм попречиха на БСП да спечели изборите! Може би за добро, със злоба не се управлява!

Ми нали бяха ваши копои, г-жа Нинова, онези от служебния кабинет? Вие все такива ги вършите, а после хвърляте вината върху другите.

Не виждате ли , че народа няма претенции . Вземайте си новите по-големи заплатки , народа е толкова ПРОСТ , че ви е бедна фантазията .

боко тъпата тиква с парсата от рекета почнал да оножда цвъцвъковата тъща, любопитния цвъцвъ ги хванал на калъп и му дали част от парсата за да си трае - та затова казва че парите за шеста апартамента са от тъщата :)

Опитите за поредното умъртвяване на народа в Бг сега с уран , отново са не успешни

Защо допустимите норми на металите в човешкия организъм са толкова ниски, след като повишеното им съдържание над тези норми не носи риск за здравето им? Този въпрос е труден за разбиране и недоумението на Нинова е основателно, т.е. тя не разбира, защо допустимата норма на съдържание на обикновен уран в човешкото тяло в такъв случай не е хиляда пъти по-висока! Защото при обичайни условия съдържащите се елементи от Менделеевата таблица в човешкото тяло са в тези норми. Всяко превишаване на определен елемент над нормата показва необичайни условия. Това обаче не означава, че този елемент в завишените количества е вреден за здравето.

На колко си години и какво образование имаш? По време на социализма в техническите университети се изучаваше една дисциплина ОЗННС, та там ясно се казваше колко радиация еднократно, ежедневно и сумарно месечно или годишно може да се поеме безопасно от човешкия организъм. Измерваше се с индивидуални дозиметри и т.н. При превишаване... нямаш право и да стоиш близо до опасното място!

Изпълнителният директор на БКП-БСП ООД голям го извади /локума/... На пачавра петно не й е кусур. "Опасни за България"

"България - първа ядрена сила на Балканите!" - лозунг на ВиК Хасково

В парламента не се ли приемат закони? Нали има МВР, следствие, прокуратура? Тук са си обърнали ролите. Цацата управлява, депутатите разследват и водят трибунали.

Все едно гледам , РАЗПРАВИИТЕ за банка КТБ . Ей така , никой не е видял , как са се изпарили , ..... някакви си 4 млрд. , в същото време всичките обирджии са ,.... НАРОДНИ ИЗБРАННИЦИ .

деер

Така, преди време БКП била виновна, но не и българите, а сега ????? Сега дори и партия не се посочва!!! Интересно е и хората, че са граждани на държава от ЕС. Някой да е чул мнение на ЕС или Америка за България по този въпрос?

Никой в Америка и ЕС не пие вода от чешмата. Тя е за миене, а не за пиене и това е ясно на всеки с малко мозък в главата, особено след като види, че водата от чешмата има цвят и мирис. ... Да не мислите, че само в БГ се откриват разни "добавки" във водата? ... Стига ревахте и обяснявахте, как тук зле, а "там" е приказка. Навсякъде има едни и същи проблеми и навсякъде няма виновни.

Няма за какво да се обвинявате , един друг,...ВСИЧКИ СТЕ ВИНОВНИ . И НЕ САМО ЗА ТОВА , А ЗА НАЙ-ВАЖНОТО, И ТО Е , ....ЗАЩО : -----''БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ''!

Бг-СЪД: Народа е виновен .

Корнелче, не дебат! една туба с хасковска вода трябваше да занесете в парламента, да поръсите с нея гербаджиите за здраве! Да видиш как щяха да се съблекат голи ....

Уимбалдън пасти да яде! Корнелия Курникова с перфектен бекхенд изпраща топлата в полето на Бойко Сампрас. Следсва остър форхенд и Курни едва отиграва! ..а в Хасково продължават да смучат Уранжада и да гледат захласнато мача, който продължава над 30 години!

ПОВТОРЕНИЕ ЗА ТРОЛОВЕТЕ ОТ ПОЗИТАНО: А защо лъжливата крадла КУРнелия не каже че нейната партия мафия БСП, наследника на БКП са най виновните за това, че с 45 слугинаж на Русия с уранодобива доведоха до това, водата ни да е с уран...!?!?!? Това е истината - те другарите ни отровиха и с Чернобил и скриха и потулиха всичко и за това сега сме болна нация... Къде са били Данаилов, Томов та са си мълчали като задници с диария...?!? Заслужават всички от БСП/БКП да бъдат обесени на площад Свобода, та даже и това им е малко...!!!!!!

Нали ти бил ли си там ?

jingiby

Ако някой някъде в България пие вода от чешмата, а не от проучен водоизточник - бил той квартална чешма или минерален извор, или даже бутилирана вода от магазина, отговорността си е изцяло негова. Също така не е сигурно, че въобще пие вода, дори течността която е в чешмата да прилича на такава...

Баси нахалството, че този сл.кабинет е 90% БСП+10% НДСВ.Когато уволняваше като луд държ.служители и назначаваше вашите хора и като зам.министри нач. отдели, окръжни у тели, в бордове предприятия добре беше,сега нахално ревете.

Кабинета им се оказа пълен провал, за това сега се опитва да каже, че този кабинет не е техен ... поредната пошла манипулация на Корни Тъпото.

си направиха от резултата от изборите. Ма Нинова, ма Йончева не кълват вече хората на демагогия. Не го ли разбрахте. Не може хора осрали се до ушите да поучават. Не може.

Нормата на радиоактивност, вредна за човешкото здраве, е хиляда пъти над тази, която би се получила от обикновения уран, който се съдържа в питейната вода в допустимата норма. Съдържащият се обикновен уран във водата в Хасково е около 30% над допустимата норма и той не може да окаже неблагоприятно отражение на здравето на хората. Металите над нормите, съдържащи се в човешкия организъм, включително и урана, се извличат най-лесно с ябълки!

Бояришник напълно неутрализира урана! Немедленно да се доставят водоноски със спасителната течност за народонаселението!

Гробарите се опитват да ни обедят, колко полезно е пиенето на обогатена вода с ...уран.

Абе кой на днешно време пие вода от чешмата? Трябва да си кръгъл идиот за да го правиш. Тя има цвят и мирис дори и без уран в нея .... Кво квичите на умряло, не ми е ясно.

Едното крило на БКП обвинява другото. А КГБ-полковниците само се подсмихват под мустак.

До Бг-СЪД : ---КОЙ е виновен ? Явно са , Слави Трифонов и В. Иванов .

Изглежда онези, за които е било предназначено изслушването не са разбрали нищо. Опасно става ако превишаването на нормата е с много, например 1000 пъти, колкото би го повишила чернобилска прашинка в литър вода. Опасно става тогава, когато излагането на завишена с малко радиация е с голяма продължителност. Нито едно от двете не е налице, а водата е спряна защото иначе ще стане налице второто. Трудно е да се обясни на г-жа картечарката.

Значи яколко години пиене на такава вода не води до опасни натрупвания, така ли, мушморок? Интересно, ако този проблем беше се появил при едно друго правителство, какво ли щяха да ни чуят ушите и да ни видят очите...

Няколко години пиене на такава вода не води до натрупване, а до изпикаване!

3евзек

С колко е повишена естествената доза радиация, която всеки поема с храната си всеки ден? Мисля да те разочаровам, защото увеличението е далеч по-малко от двойно. Уранът не се натрупва, а се извежда от организма за около 2 седмици. Предполагам можеш да си решиш диференциалните уравнения, които ще ти посочат новата му равновесна концентрация в организма. Г-жа картечарката ги решава по две такива за закуска.

искам имената на тези,които крадат, тровят и убиват българския народ !!!

Извади си списък на Политбюро на ЦК на БСП, добавяш Ментата, Хидрото, Пеевски и Бисеров и ги имаш.И какво от това?

израстнал в Хасково каза кратко и ясно: Аз така съм отраснал. А сега тоя кампания са журналистически и политически кьорфишеци.

БСП обвинява ГЕРБ , А ГЕРБ --БСП . С една дума , отново в Бе-ГЕТО-то , виновни нЕма . НЕма и да има .

Както винаги от БСП са популисти и демагози, а от ГЕРБ предлагат решения и ги изпълняват!!! Според нас трябва да решим три въпроса - първо къде в цялата страна има такъв проблем. Спешно трябва да се гарантира здравето на хората, а не след 3-4 месеца, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя попита някога в парламента дали ще поставят откровено истински въпроса за политическата отговорност. Това, което трябва спешно да се направи, е Министерски съвет да инициира постановление с което да се отпуснат 2 млн. лева, за да се започне по най-бързия начин изграждането на нови сондажи. Това каза народният представител от ГЕРБ Делян Добрев.

ГЕРБ заметоха следите на БСП . АЛОО, ОТ КОЯ ГОДИНА ТЕЧЕ УРАН ПО ЧЕШМИТЕ ? Още от бай ТОШОВО време , ама сега се сетила Мара , да се побара ! ВСИЧКИ оПРАВИЛИ НИ УПРАВНИЦИ ИМАТ ВИНА .

А защо лъжливата крадла КУРнелия не каже че нейната партия мафия БСП, наследника на БКП са най виновните за това, че с 45 слугинаж на Русия с уранодобива доведоха до това, водата ни да е с уран...!?!?!? Това е истината - те другарите ни отровиха и с Чернобил и скриха и потулиха всичко и за това сега сме болна нация... Къде са били Данаилов, Томов та са си мълчали като задници с диария...?!? Заслужават всички от БСП/БКП да бъдат обесени на площад Свобода, та даже и това им е малко...!!!!!!

В БГ , НЕ СЕ НОСИ !!! ТОВА Е САМО ЕФИМЕРНО ПОНЯТИЕ ! И ТОВА ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ ВСИЧКИ , УПРАЖНЯВАЛИ СЕ ДА УПРАВЛЯВАТ ДО СЕГА !!! ДОКАЗВАТ ГО И ОГРОМНИТЕ ГРАБЕЖИ НА СТРАНАТА И НЕГЛИЖИРАНЕТО СЪСТОЯНИЕТО НА БЪЛГАРИНА !

корнелията е уязвена със загубата на изборите и сега всички и всичко й е виновно......загубите биха могли да се понасят с достойнство, но това е непосилно за комуноиди!!!

Водата с уран не е пощадила гладкото ти пилирано ГРОБАРСКО мозъче...

Ми нали този служебен кабинет е от твоя президент Радев? Що не отидеш на него да ревеш? Щото ще те отсвири като мръсно коте. Марщ от сцената и докато не измислиш нещо умно не се появявай.

и защо да не го каже ПУБЛИЧНО ? на вас ви харесва всичко да бъде скрито ,потулено ,мафиотско ,така ли ?овците да си пасат и да ги стрижем по-лесно !

Всъщност в основата на голямата любов на СССР към НРБ стои гореспоменатия УРАН. И това което пием сега е създадено с любезното съдействие на СССР под мъдрото ръководство на БКП на територията на България с всичките неизяснени последствия за бъдещето, което изведнъж дойде( ама не е светло). Абе Нинова запознай се със засекретените материали на ЦК на БКП и пак се изходи по въпроса. Излагаш ни партията бе момиче!!!

Корни, нещо да не хвърляш камъня в моя градина? Нали аз сложих Генерадев? Нали той сложи Герджика? Что тьй хочеш сказать?

Тая отрова не мирясва, естествено че има служебен кабинет койт трябва да отговаряя на въпросите ти ма сврако комунистическа, НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО Е ПРАВЕНО ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ ЗА ТЪРСЕНЕ НА УРАН СЕГА ДАВА РЕЗУЛТАТА, КОИ БЯХА УПРАВНИЦИТЕ ТОГАВА В БЪЛГАРИЯ - НАЛИ БЯХТЕ ВИЕ КОМУНИСТИТЕ. Поинтересувай се и спри да плещиш простотии и да искаш отговорност от хора които са партия едва от 7 години, докато МАЙКАТА СТОЛЕТНИЦА ГИ Е СЪТВОРЯВАЛА ТЕЗИ БЕЗ ДА МИСЛИ ЗА ХОРАТА И ПОСЛЕДСТВИЯТА. Не се излагайте и спрете да саботирате работата на още несформиралия се кабинет на Борисов, хептем озлобявате хората и тези дето сте излъгали и платили да си дадат гласовете за Вас сметайте че вече ги нямате. То бива злоба и неграмотност, но всичко си има мярка, не може да се плещят простотии без грам мозък в главите.

Да, много е права Нинова! Нищо не се разбра от дебата! Наистина кой ще понесе политическата отговорност? Никой! Всичко ще се замете, както днес в Парламента! Тежко и горко на хората, които с години са пили вода с уран!

Нинова и комундетата нищо не разбрали от дебата! И може би от това би трябвало някой да се изненада? Иначе всеки непредубеден разбра едно и то ясно и категорично, опасност за здравето на хората, консумирали вода в района на Хасково НЯМА!

Н'дей рива, нищо им няма на хората. Да не мислиш, че в София водата е 1? Не е. Привилегия е водата от чешмата да е добра за пиене.

За урана, трябваше да има разстреляни членове на групировката БСП(к), както и за радиацията от Чернобил...Ама, Наглата да остави това, отърваха се.Да каже нещо за Гергов...Че е интересно