Плевнелиев: Радев прави грешки и разделя нацията

Не отива на българския държавен глава по никакъв начин да разделя и да ограничава права, той трябва да интегрира, заяви Росен Плевнелиев за Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Радев прави грешки и разделя нацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

JMM®

Могат само и единствено волски да мучат русофилистиците, но г-н Президентът Плевнелиев стои високо над блатото и предателската пасмина. "Това което е позволено на Бога/Юпитер не е позволено на вола"

и заблуден (простено е), но едновременно с това и да е тъп, е диагноза. (Нищо лично.)

Не се нуждае от коментар. Очевидната му шизофрения буди само съжаление.

Гадно е но тоя го заслужава. А бе господ го наказа по-най лошия начин, а той пак не мирясва.

Приевмам го само информативно. Не е нужно да се открива топлата вода.

Не можете да понасяте Плевнелиев, защото единствен той се осмели да каже истината за хибридната война. Но много преди той да каже това официално, аз разбрах, че е така, именно по този сайт. Тролове, всичко, което не ви изнася от написаното тук, беше изтрито. Вие сте неуморни. Плевнелиев е най-свестният президент на България.

МАЛИИИ ТОЗИ ПОМАК ОГЪНА ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НА СЛЪНЦЕТО С ПРОСТОТИЯТА СИ .

спри се,МУХЛЪО,ти беше най-гадния разделител и продажник на Запада....

Гнус ме е, повръща ми се от този отвратителен презрян плужек!!!! Махайте го от тука!

Алоууу сервитьорчето ... я донеси две шопски и две троянски сливови бе момче ... ама бързо ... и без много да говориш ... ясно ....

Намери се кой акъл да дава...

чехъла да си гледа тапетите със скалистите планини и да не се меси дето не му е работа.

А ти беше най слабия президент и срам за България,но явно още не си го разбрал щом имаш наглостта да се изказваш.

ТОЯ НЕ ВИЖДА ЛИ КОЛКО МНОГО ГО ......"ХРАНИ " НАРОДА , ПА И АКЪЛ ДАВА!!!!!???

я! тъпака акъл дава!

я! тъпака акъл дава!

Но за сметка на това, вие господин Плевньо ни обединявате винаги щом си покажете носа. Я вижте колко коментара събра и тази статия за вас.

....... едва го изтърпя нацията 4 години да дрънка глупости, да сее раздори, марионетка отвратила световните лидери от държавицата българия, сега всяка седмица дразни с присъствието си електронните медии.... Ясно защо самотника е изритан два пъти от жените си, но медиите старателно му дават микрофона да показва простащини.... Ало...о....о върви си на вилата и не се показвай бе МУШМУРОК ...... недоносен.....

От тоя мишок отърване няма. С нетърпение чаках да минат президентските избори и този да се маха и да не му слушам простотиите, ама не, като магаре на площада, умира да си покаже номерата.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Най големите терористи са руснаците и техните подводници в България,комунистите!Които Президентът Плевнелиев много точно е покаъал с думи и дела,че е преди всичко Българин,ане руска подлога като Радев!

ДеДоВиЯ

От тоя мишок отърване няма. С нетърпение чаках да минат президентските избори и този да се маха и да не му слушам простотиите, ама не, като магаре на площада, умира да си покаже номерата.

ДеДоВиЯ

точно, ама не " покаъал", а поакъл.

ПИЧ В КОЛИБКАТА НА ЧИЧО СОРОС ВСИЧКИТЕ ЛИ СТЕ ТАКИВА "ТИТАНИ" НА МИСЪЛТА ? НЕГРАМОТЕН ПЛУЖЕК. КОЛКО ПАРИ ДАДЕ ЗА ДИПЛОМАТА СИ ОТ 8 КЛАС ?

Г-н ПреЦедент 2012-2017, най-добре за вас и за нацията да не се изказвате и да забравите, че сте бил "президент" на държавата България. До този момент няма по голям разединител, предател на българските интереси, безродник и недоразумение от вас.

Може да е тъпо недоразумение донесено от боко и цвъки,но за историята остава като президент

ТОВА ПРАВИ ЛИ ТЕ ГОРДА? АКО Е ТАКА ЗНАЧИ И ТИ СИ НЕДОРАЗУМЕНИЕ КАТО НЕГО .

Този мухльо няма ли да си затвори усран...си уста

Плевнелиев, след едно твое изказване, прочети коментарите и ще видиш, че народът те ненавижда! Не си навирай повече носа в политиката, за да не гневиш народа си! Достатъчно глупости извърши през мандата си!

Бахти наглеца!

Тоя интригант тряба да разбере най-сетне , че е бита карта. А вие , услужливи журналисти , спрете да ни го навирате в очите всеки ден! И вие прроумейте , отсвиртихме го вече и не може никой повече да го в управлението на държавата.

Борисов го натика с изборна измама на Дондуков 2, а сега го пази и от правосъдие.

Скапания некадърник не си изпълни задължението по закон,седнал акъл да дава

Айде стига го показвхте този отвратителен плужек! Гнус ни е от това същество. То заслужава само презрение и както виждам си го получава, ама се чудя има ли пне грам акъл, та да спре да се показва и да дразни народа. Едва ли има друг политик, който да е оплюван единодушно от целият народ!

ТОЗИ БЕЗОЧЛИВО НАГЪЛ ПРОДАЖНИК,ЩЕ КРИТИКУВА РАДЕВ ЗА ЯСНАТА И ПРАВИЛНА ПОЗИЦИЯ СРЕЩУ ТРОЯНСКИЯ КОН НА ТУРЦИЯ!!!

Прецедентът Плевнелиев малоумен ли е или е нагъл? Когато обезумелите ранобудни лапаха пари за да лъскат паветата в центъра на София, ти не раздели ли нацията, бе малоумно недоразумение???? Едните не бяха ли умни и ранобудни, а другите очевидно тъпи? Скрий се и млъкни, тъпанар!

Тогава се използва енергията от истинските протести,които наистина смениха избора на Пеевски,но след това се опорочи в платен протест които освен смяна на властта искаше да се възползва другото задкулисие да нареди свои хора и донякъде успя!А Плевналиев въпреки видния цирк им пригласяше!

Не трябва да се разделя нацията и това трябва да е приоритет,но не само на избори, не политически,това е несериозно,не и с недоглеждане да се затварят очи при явни фалшификации и чужда намеса,гласуване по поръчка етнически,което е дразнещо всеки път,а след избори,ама вие кои бяхте,а да български изселници с двойно гражданство"лоши хора",или емигранти които пращат пари ,за да не изнемогват близките им в мизерията и само да се отчита колко пари общо са преведени,но не и страната да се променя в растеж!Също не си спомням точно Плевналиев да е консолидирал нацията!Пиеше си шербета и наивно си затваряше какво става зад гърба му в смесените райони,в джамиите,как,чуждите имами ни "изработваха"!То ясно че и при Плевналиев и при Радев посоките за различни,но като ги насочиш на изток,изпукаш на юг и обратно!Или позициите трябва да са принципни за всички които търсят вратички да влият отвън и разделят!Именно това включва и отседналостта,за да не се влияе,а иначе има много начини за приобщаване стига да има ентусиасти и намерят механизми като всичко трябва да цели благоденствието и единството!

По-добре да прави грешки отколкото да е плужек и да слугува!

Я, ама Юлето,пак ли го изтърва тоя.Я да си го прибира!

Повече къщна работа !

Браво на Президента Плевнелиев. За пореден път затапи зеления чорап!

ЗАТАПИЛ Е НА МАЙКА ТИ ЗАДНИЯТ ДВОР .

Дир, явно е , че не искате да ви четем. Този човек си е въобразил, че може да ни дава съвети и ъкъл.

На тебе явно е излижно човек да ти дава съвети и акъл. Ти явно си точно обекта на стария лаф: "Да е *уй, да му го начукаш, ама то акъл - не става!" Айде остани си със здраве. Не на всеки дедо господ е дал лукса да разсъждава.

Кой си ти, че да даваш акъл? Не се меси в разговорите на умните и кадърните. Ще ти е от полза. Искрено ти препоръчвам да гледаш видеото на Камен Донев: Какво да направим, за да не ни проличи, че сме глупави

Плевньооо,не си показвай противната физиономия .Нали ти е ясно,ЯСТРЕБЕ,че всички честни хора те мразят?

Дир, имай милост, не ни показвай тази физиономия!

Сега остава и Цецка Цачева да дръпне една критика за да внесе още един щрих към образа на великия вожд бат Бойко. Плевнелиев вече го направи...и се осра. Кой е на ред? Още блюдолизци? Има ги,знам. Тепърва ще плюят по първия ЧИТАВ президент.А ние обикновените,за първи път се радваме на истински ПРЕЗИДЕНТ!

Лицето на снимката носи отговорност за това, че 15 души загинаха във фабриката край Горни Лом. Петнадесет човека! Това се случи на 01.10. 2014 г., по време на назначеното от Плевнелиев служебно правителство с премиер Близнашки. Тези 15 души бяха погубени от адски взрив, докато вършеха много опасна работа, възложена им в изпълнение на ангажимент поет от Плевнелиев пред негови гръцки авери, които не искаха да рискуват живота на свои сънародници. Много скъпо излезе на България имението на Плевнелиев в Гърция, много!

Защо изобщо се обръща внимание на един доказал се идиот?

СТАРШИНКАТА РАДЕВ И В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СЕ ДЪРЖИ КАТО СТАРШИНА!

Много е прав аз като цяло си го харесвах като президент.

имаше широк анал.

JMM®

Русофилистичният обезумял вой на руските подлоги издава колко е прав в преценката си г-н Президентът Плевнелиев !

г-н Президентът Плевнелиев е най-голямата подлога!

Боже,имайте милост.Не ни го показвайте повече това недоразумение на природата,бръщолевещо непрекъснато като грамофонна плоча едни и същи глупости.Тъкмо го бяхме позабравили......

Къде вееш тапетите сега? ЩастлиФТ ли си?

Тъкмо си мислех, къде изчезна Извънземното Неадекватно и то се обади от дупката!

Как пък досега далеч по-уважавани президенти след края на мандата им не си позволиха да дават акъл на наследника си... Че и по-такъв тенденциозен начин - имаме ясна намеса на Турция в изборния ни процес, той за Русия си знае и си бае за неща станали през 2015г. и за които няма грам доказателство че действително Русия е замесена...

Нацията е разделена, започна се от 1989 когато шепа тарикати решиха да оберат народец прост. така и стана. Богатите тарикати обраха бедните, но сега ще платят сметката с лихвите. Предстои Народен съд и Белене - Плевнелиев живее в измислен свят, Радев усеща надигащата се вълна.

Г-н Плевнелиев говори за "разделяне на нацията"??? Еее,това ако не е кощунство-здраве му кажи! Къде беше мястото на безгръбначните?

Много точно г-н Плевнелиев е конкретизирал гафовете на президента....

П. трънкин отново се появи и отново не подготвен. Дълго време се чудих той (или по скоро то )от кого е ? Сега се разбра , че той е бил от хората на Местана. Да ви е честит на всички дето му се радвахте , а може би вие също тайничко сте били за ДОСТ. Имате и друг повод за радост вашия човек в Турция отново победи.

Най-калпавият президент, най-големият подлизурко и разделител на нацията, да си позволява да дава такива оценки! Е, от това по-голямо дебелоочие и нахалство, здраве му кажи!