БЕХ и газовите ни компании готови с исканията към ”Газпром”

Държавните компании „Булгаргаз“, „Булгартрансгаз“ и Българският енергиен холдинг (БЕХ) са готови със своите становища по предложенията на „Газпром“.

Обратно в новината

Коментари - БЕХ и газовите ни компании готови с исканията към ”Газпром” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Два милиарда са ни ограбили ,,братушките"от газа!Ами от Белене?Ами КТБ?Ами за милиардите а от монопола на Лукойл?Много ни ,,обичат"тез ,,братушки"бей! И Радев и Нинова и цялата московска сволоч плачат за интересите на Русия и за двата милиарда дадени от ГЕРБ за саниране!

Някой да сподели ако знае на каква цена купуваме газ от Русия /границата/ и колко са транспортните разходи до България /границата/?

И какво направи служебното правителство от март досега? Все плюеха ДКЕВР. А са имали начин да реагират. Но не - Газпром е свещената крава, не пипай! Явно са мислили да се изсулят по търлици и да оставят кашата на следващото правителство. Нещастници!

Абе кво стана с доста по- евтиния газ от задокеанските говеда?? А с Набуко? А с ТАП? А с ТАНАП? Аде бе, чакаме го тоя евтин газ, пък руснаците са ви виновни. И още нещо. ЗАЩО акцизът на природния газ непрекъснато расте?? Това не товари ли цената за крайния потребител??

Няма, не се начислява акциз при ползване на природен газ за битови нужди и за отопление!

За всичко Русия, Путин и Газпром са виновни. Нашите крадливи и подкупни политици са невинни. Особено тези от ГРОБ, пардон ГРАБ(Я), опа ГЕРБ!!!