Парламентът ще изслуша Герджиков за кадровите промени

Парламентът ще изслуша служебния премиер Огнян Герджиков за кадровите промени в рамките на управлението.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът ще изслуша Герджиков за кадровите промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво стана с ревизята на всички министерства на герб от гержиков нила, нула, нула, а г-jja лаja няма срам за лажите уjaс, уjaс, уjaс

какво да отгвори... КУР-нелиа ми нареди.. КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

Остават му две седмици на Герджик- Ага Позитанлията и после в канала. Б.Б. Бича Божи се завръща за трети път за ужас на изперкалите комунисти

КОГАТО СЛАГАШ ТИГАНА, А РИБАТА Е В МОРЕТО, ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА !!! ЧЕРВЕНИТЕ ИДИОТИ, ТОЛКОВА СИ ПОВЯРВАХА (защото до един са малоумници), ЧЕ ВЕЧЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ, И НАБУТАХА ПАРАШУТИСТА УШКО В КАШАТА, ДА УВОЛНЯВА И НАЗНАЧАВА КЬОРАВО И КЬОПАВО, А СЕГА СЕ КРИЕ КАТО ПЛЪХ !!! А ТОЗИ ИЗМИСЛЕН ПРОФЕСОР, КОЙТО МУ СЕ ХВАНА НА ГАЙДАТА, СЕГА ДА СИ ТЕГЛИ ХОМОТА !!!

Аз пък бих задал следният въпрос и , ако желаете помислете върху това : ЗАЩО предишният парламент не привика премиера на служебното правителство да му зададе въпросът, ЗАЩО е увеличил цената на ел.енергията с 10% с което е причинил доста по-голяма щета на обикновения български хора !

В парламента има вкарани нагли престъпници провеждащи жестоко ограбване на БЪлгария с десетки милиарди ограбени от народа живи левове ..Арести за убииците и крадците

Кофти маце, твоите хора загубиха-с малко но от сърце... :} Сега да видим фатмако какви ще ги "твори" :}

Бойко Борисов пък определи служебния кабинет като слаб. Кабинетът който се гласи със старите министри на ГЕРБ, е продължение на политиката на Борисов към снижаване жизнения стандарт на българите!Толкова си може човекът, но ние си го избрахме!

не ние ,а бг олигарси+мафия ,т.е статуквото на бкп .

а бе, що не оставите човека на мира, я какви хубави стихотворения пише?

По кадърно управление не сме имали.

аз, като сляп човек също го усетих...по ревенето на гробарите ! надявам се ,опозицията да бъде силна и ефикасна срещу разрастващата се бг -еврейска мафия.

Ааа не! Орешарски беше по-добре! А преди него Станишев, Виденов, Луканов! Класа!

Кой назначи Герджиков? Геерал Радев. Кой назначи Радев? Аз. Спасибо за внимание.

радев е първият демократично избран бг президент,каквото и да си лаят кучетата !

телефонните линии на телевизиите си за зрителите. Изтъкаха си платното и ритнаха кросното. Да ви е честито избиратели на ОП.

Преливане от пусто в празно, циркове и далавери. И това е само загрявката.

На него и на Паси/също царист/,много им се искаше ,да вкарат през задния вход разложения труп на НДСВ начело със Симеон.И тотално сбъркаха.Толкова са и политици двамата! Народа винаги ще сди припомня с проклятия 800 дни на Симеон и управлението на Иван Костов.

Много ги е яд НЕГРАМОТНИЦИТЕ от ГЕРЪБ за Областните оправители(Дилърите на гласове). Сега щеха да имат преднина от 10%, ако не ги беха сменили.

дрис, дрис, аз съм каманист!

Явно няма с какво друго да си запълнят времето...

Предлагат ни тема за отвличане на вниманието

предишното служебно правителство също смени доста хора, а служебния премиер даже сам се назначи за посланик в Рим.

Оправданията на хваната в трамвай джебчийка.