Изгоненият от ПГ на ДПС депутат: Няма да се откажа

Неоснователен акт, който противоречи на демокрацията - така първият независим депутат в 44-ото НС - Ангел Исаев, определи решението на ДПС да бъде отстранен.

Обратно в новината

Коментари - Изгоненият от ПГ на ДПС депутат: Няма да се откажа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя мангал ако не беше 9/9 сигурно и семейството му нямаше да гласува за него. Били го припознали избирателите и затова го предпочели- дрън-дрън.

циганите с партия пумаците с партия дост и дпс е аут

МНОГО ГОЛЕМИ "ДЕМОКРАТИ" И " ЕВРОАТЛАНТИЦИ" СА ТЕЗИ ОТ ДПС. БРАВО !

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, КАК ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ - 3 000 ЛВ., ЗА ДА НЕ ПРАВИ НИЩО ПО ЦЯЛ ДЕН - НЕ Е И СЪНУВАЛ ДАЖЕ !!!!!!! Пък може някоя гениална идея да му дойде ....в никой случай да не обижда избирателите си !!!!!!!

jingiby

"Ние сме за преференциалния вот, но не в тази си форма, каза Ахмед Ахмедов, заместник-председател на ДПС." А в коя му форма, бе джанъм. Нали разпоредихте всички избрани преференциално от листите ви да се откажат. 90% от електората ви е слабограмотен или неграмотен и на изборите мери бюлетината с клечки. Разбира ти свиня от кладенчова вода и ДПС от преференции...

Интересно как разбират дали е преференциален вот, или грешка на избирателите? Май правят опит за подмяна на вота. Лично аз винаги ползвам възможността за преференциален вот.

"Ние сме за преференциалния вот, но не в тази си форма" А за коя форма сте бе, да ви ЕПМ.

Мама Цецка, кой номер беше, че изхвърча??!! Що не се допитахте до Сатурновата дупка, къде да я наредите??

Явно си още вътре, щом пишеш само за кюфтета , а не за принципи...

Да не е луд да пусне кокала. Сега му се е паднало, вярно че случайно, ноооо. А това 9/9 само показва, колко грамотни и умни са избирателите на ДПС. А и не само техните.

kirchevo

Защо веднага избирателте на ДПС колко са умни? А тези на ГЕРБ като са умни защо и кака ЦЕЦКА е навънка от парламента.(Не съм партийно пристрастен ама като вземат такива тъпунгери като вас да се изказват и аз се чувствам длъжен да се включа)

Ще се включиш разбира се! Ти не си тъпунгер, ти си направо за академията на науките. А прочете ли, какво съм написал след "ДПС"? Същото се случи и на гербаджии и на бесепари. Просто в конкрения случай е депутат от ДПС.

Първият по-достоен за депутат ли е? Ти познаваш ли го?!

а ти умнико, кажи защо има преференция- и аз съм гласувал за мой номер умишлено и човека спечели-това значи ,че много хора го познават и му имат доверие ,а не е нареден от централата

Завист, значи! Бил си пред Ачо в листата!

Като си толкова умен, я ни обясни, защо трябва да се откаже!?

И, защо тогава ги редите тия ваши листи?! Сложете само един много заслужил за първи и още един "Ако е рекъл Алаха" за втори! Защо създавате прецеденти, като слагате разни с бг имена, които не заслужават вашето внимание и доверие?!

Това се отнася за всички бг. партии! Не са само от ДеПраСето, които притискат членовете си и не зачитат гласа на избирателите си!

Каква е тази "дисциплина"? нАЛИ УЖ ДПС са "демократична" партия, която се назовава "партия за права и свободи".......пълен абсурд е тази партия!!!

ама със сигурност не е толкова девстван, поне умствено, колкото теб

Нали е от ДПС листата? Хората така са решили, харесват го! Оня който са го наредили 1-ви в ДеПраСе листата, сигурно ни са го виждали, ни са го чували, седи около саряите да подмива задника на Доган и пр.

Не е дал пари

В превод на български мафията на дава нищо и на никого!

Точно така Дона на мафията решава кой къде ще влиза и излиза...

КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

С кой референдум с този на Дългия ли ? Че то няма достъчен брой гласове и не е задължителен друг е въпроса че Дългия излъга бъларите а все ще има които да вярват в дедо Коледа !

а ми на референдума умните бяха повече от вас тъпите!

Познавам Ангел Исаев ,като кмет на село Рудник коректен и честен човек.Гласувах за него.Явно такива хора не са удобни за ръководството на партията...

Той може ли наистина да говори на български? Че по телевизията изглеждаше, че нещо не му се удава...

ПО-добре говори от председателя на партията...може би и в това е проблема...

...на него може да не му се ОТдава да говори на български, но пък на теб явно не ти се ОТдава да пишеш на български...

"Ние сме за преференциалния вот, но не в тази си форма" ,казват от ДПС....разбирай за нас преференцията е избирателите да избират тези ,които ръководството нареди...много демократично...