ИДИЛ: Нападателят в Париж Абу Юсеф Белгиеца е наш боец

"Ислямска държава" пое отговорност за въоръженото нападение против полицаи в центъра на Париж.

Обратно в новината

Коментари - ИДИЛ: Нападателят в Париж Абу Юсеф Белгиеца е наш боец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато умните глави на френските "демократи" мислят как да изкарат че Русия се намесва в изборите им, ИД просто си стреля по улиците на Париж (навярно без да се намесва въобще). Впрочем, във всяка страна си има своите като че ли направени по калъп демократи-идиоти, за справка вижте изказванията на Плевнелиев в новините от днес.

loyola

абе човека си имал проблеми с полицията ... какви араби ви гонят?

Не е ли време да се ревизира това демократично правосъдие, след като такъв индивид, който е бил осъждан и ефектвно лежал за убийство сега е на свобода, даже се е хвалил, че ще убива полицаи и накрая наистина го е направил ? Добре, че са го гръмнали - иначе пак щеше да е на свобода след няколко години - демократично е, нали и той имал права ...

Абе, евротолерасти, няма ли да разберете една проста истина - ислямът НЕ Е част от Европа. Несъвместим е с европейските ценностни системи, морални и етични норми, обществен живот, култура, държавно устройство и законодателство... Нещо повече - европейската държава (държавност) е в пълно противоречие на нормите на исляма. В основата си ислямът е агресивна религия - единствената, която пряко заповядва на последователите да осигурят господстването й в световен мащаб... Ама не били всички мюсюлмани терористи и ислямисте? Да, така е. Но това не променя нещата. На практика, ислямът открито води своя джихад срещу нас. А вие разсъждавате за "неясните" мотиви на един ислямски терорист?! Само да ви напомня мотото на Мюсюлманско братство изразяващо неговата идеология: Аллах е нашата цел. Пророкът е нашиятият лидер. Коранът е нашият закон. Джихадът е нашият път. Да умрем по пътя на Аллах е нашата най-голяма надежда. Аллаху акбар!

ТОЗИ ИЗРОД Е БИЛ СЪДЕН НА 20 ГОДИНИ ..ПОСЛЕ ПУСНАТ?!..СЕГА Е РЕАЛИЗИРАЛ СВОЯТА КЪРВАВА МЕЧТА! ДА ИМ ПИКАМ НА ЗАПАДНЯЦИТЕ И НА ТЯХНОТО ЛИБЕРАЛНО ПРАВОСЪДИЕ! ТЕЗИ, ЩЕ СЕ ОКАЖАТ СЪЩИТЕ СМЕШНИЦИ, КАТО НАШИТЕ СЪДИИ!!

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, НАЛИ САЩ ОСЪДИ ЕДИН РУСНАК НА 30 ГОДИНИ ЗАРАДИ КРАДЕНИ НОМЕРА НА КРЕДИТНИ КАРТИ. Това е по-важно.

Е браво! Тук сме цъфнали и вързали, дай да поливаме западняците. Тия западняци Ладене, 20 години да тичат срещу нас, пак не можем да ги стигнем. Па ти си пикай колкото ди душа сака.

Нападателят в Париж Абу Юсеф Белгиеца... нападателят в Дортмунт Сергей В. Германеца... Да ви пикам на мултикулти политиката аз!

Очевидно има проблем с френската /европейската системи за корекции и съвременната геополитическа обстановка. Това е така, защото говедата, които идват от изток и юг се намират в стадий на развитие най-много 14 век, а тогава са разбирали само от ръжена. Да си върнат системата отпреди 1978, и да пуснат това хубаво изобретение на граф Гийотен в употреба, ама здраво! Да видиш как ще се променят нещата... защото, ако на този австралопитек му бяха кръцнали тиквата през 2005, сега щеше да има една полицейска вдовица по-малко и едни полицейски сираци по-малко...

за момент се притесних че тоя "Белгиец" бил наш боец....

"През февруари 2005 г. той бил осъден на затвор за три опита за предумишлено убийство, като в два от случаите мишена били полицаи." И този е на улицата с автомат... Баси и демокрацията, баси и човешките права! Убития , ранените и Обществото безправни ли са?!

Как така се оказва,че всички са криминално проявени,познати на институциите ?

сАМО СИ ИЗКАЗВАМЕ СЪЧУВСТВИЕТО И ТОЗИ АД ПРОДЪЛЖАВА. ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ ИЗВЕРГИ ПЪК И НЯКАКВИ ТЪПИЗМИ СЕ ПИШАТ ЗА ПРЕВЗЕМАНЕ НА ЕВРОПА ОТ ИСЛЯМИЗМА. ЗАЩО СПИТЕ ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВИ А НЕ ГИ ИЗТРЕБИТЕ ДО КРАК. ВМЕСТО ДА СЕ НАРОЧВАТЕ ЕДИН ДРУГ ЗА ВОЙНИ ИЗТРЕБЕТЕ ТОВА ЗЛО НА ПЛАНЕТАТА.

Абу Юсеф Белгиеца да не се окаже от бившият СССР! Помощ от Путин за ЛеПенка.

Да не се окажеш и ти човек на Путин щом не пропускаш случай да го споменеш?

....Това съобщи информационна агенция на терористичната групировка Амак, цитирана от Ройтерс и БТА.... 1. Терористите имат информационни агенции 2. БТА и Ройтерс цитират терористи.... Повече коментари не са необходими.

Франция да не се бави, ами веднага да прати в помощ на "умерената опозиция" въоръжение и химическо оръжие, спуснато като хуманитарна помощ. Някои държави го правят вече от много време.

Т.нар. "елити" или шефовете на света не са малоумни и добре знаят какво и защо става. Ислямското нашествие е нарочно организирано и много добре изпълнено логистично. Въпросът е защо го правят и как да го спрем? Гласувалите за проевропейски партии, всъщност гласуват за халифат и са поддръжници на тероризма. Бъчварова е например яростен защитник на практиката 208, заселваща мюсюлмани у нас. Щом българина е за това, нека така да е. Във в-к "Капитал" например статия, спонсорирана от "Отворено общество" открито заявява-интегрирайте ги, иначе се радикализират. Вменява ни се задължение да ги търпим, храним, интегрираме, без да ни се дължи обяснение защо изобщо се пускат такива заселници. Обяснения никой не ин дава, но имаме вменени задължения. Ако не сме съгласни с хора като Кортезе, автоматически сме нарочени за прокремълски популисти, националисти и ислямофоби. ЕС и проевропейските сили у нас ни унищожават-и физически и софтуерно. Или съдействат на това, което е същото. Един ден ЕС ще бъде приравнен към най-тъмните фашистки сили и прояви, но ще е късно.

И къде сбърка Франция при интеграцията?Та те са родени и отгледани във Франция!

девета степен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво значи бил осъждан за опит за убийство на полицай?! За такова нещо или човек бива убит "при оказване на съпротива" или остава в затвора до живот.... А това животно е било на свобода ?!

Трябва да сме бдителни, казва Оланд. Ами защо не сте?!? На всичко отгоре сте и във военно положение от 2015-та! Този Оланд и сподвижниците му си плачат за процес по бързата процедура. За внасяне на терористи в държавата и в Европа. Макар че достатъчно ще бъде да останат без охрана и да се поразходят пеша из центъра на Париж. Апропо, тези, които са замислили това развитие на процесите в Европа, разчитат населението ДА СВИКНЕ с тероризма, все едно той е неизбежна част от пейзажа. Набутвайки още и още примитиви-ислямисти само след 5-10 години те ще достигнат критична маса, която да завре импотентното бяло население в ъгъла. Ще се примирим ли?!? Това ли искаме за Европа!?!?

"Убиецът е осъждан за опит за убийство на полицаи Стрелецът е бил обект на антитерористично разследване, тъй като е говорил, че се кани да убие полицаи. Сведението е от източници, близки до следователите." Въпреки това този е на свобода... А президента щял да бъде "бдителен"... Франсетата са малоумни!!!

Напълно,начело с Оланд,Меркер и Юнкер!Тапири та дрънкат!

Нека някой да ми каже ,понеже съм простичък ,по време на ДС у нас можеше ли да се случи подобно нещо.Имаше едни взривове и извършителите бяха хванати и осъдени.С настъпването на така наречената ДЕМОКРАЦИЯ агентурата беше обезглавена и хората вече не сътрудничат на службите.И много е прав този който споделя ,че е въпрос на време и у нас да се случат подобни неща.Нека бог да ни пази.Държавата е съсипана тотално.Хубав и спокоен ден.

да се хвалиш с простотията си е признак на крайна наглост след като осъзнаваш че си прост по-добре мълчи и се опитай да поумнееш

Да бе, наистина! Защо не го направиш!

По официални данни преди 89 г. убийствата в България са били повече, като бройка, от сега, но българите не знаехме за убиствата, за Чернобил, въобще за нищо нямаше информация. Пример: убийствата на 11 момчета през 60-те години в студентски град, за които българите разбраха през 90-те години. ДС работеше само в полза на БКП: чрез терор, тотално подслушване, дезинформация и прикриване на криминалните и икономическите престъпления.

mc2202@abv.bg

какви са тези убийства през 60те години ? Би ли ни казал нещо повече?

Митологичната ислямска държава зад която се крият частните корпоративни армии на човека на греха и погибелта и службите му, които са по модела на на цар Ирод, действат с идеята да създадат хаосът в света, да изправят хората на нокти и да се яви този човек като спасител на народите и духовен баща на нациите. Тежко заблудените радетели на сатанинска утопия действат според максимата "Ordo ab chaos". Има толкова лъжа в този свят а хората спят и вярват в заблуди за по-лесно.

Оставам с впечатлението , че снабдяването с автоматично оръжие на някой "беден" мигрант е толкова лесно колкото да си купи дюнер

Мда-а-а,въпрос на време е да започнат да се случват такива неща и у нас.При тоталната разруха на страната и службите, и армията в частност ,това няма да е трудно.Ако някой си въобразява , че политиката на свалени гащи на правителствата ,по нареждане и в угода на чужди интереси ще защити страната нека не се заблуждава.Тъй като при нас няма "Шан-зелизе", то може да го очакваме я ня "Витошка", я на "Пиротска",я на "Мария Луиза",която вече е почти арабо-афганистанска.Предполагам ,че няма да е проблем бъдещия извършител да се снабди с оръжие от някоя разградена казарма, което ще му бъде продадено от някой професионален военнослужещ.А когато след първи януари , когато България на ротационен принцип поеме ПСЕС,вероятността рязко ще нарасне,до неизбежност.Тогава каквато сме мека , пардон пухкава цел , може по линия на някаква човеколюбива организация на живеещите в района на НДК , да раздават каски и бронежилетки и да да бъдат инструктирани да се предвижват на прибежки и припълзявания при пазаруване или прибиране у дома

не ни остава нищо друго освен да сме "натъжени" господа либерали!

- През февруари 2005 г. той бил осъден на затвор за три опита за предумишлено убийство, като в два от случаите мишена били полицаи. - Щом е на свобода 2017-а година и отново опитва, значи и там работи български съд. Това ако е в лошата Америка, този тъмнокафевия щеше да е доживот още при първото тройно престъпление.