Кмет поиска сръбска долина към обединени Албания и Косово

Обединението на Албания и Косово без Прешевската долина в Сърбия е безсмислено, заяви кметът на Буяновац.

Обратно в новината

Коментари - Кмет поиска сръбска долина към обединени Албания и Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия дето гласуват за Герб , да не би да имат 6 деца у дома си? А ти си най готиния гербер, щото ги имаш цели осем?

Еди брат и ти кмете, нема да ви се получи, тъй да знаете!

Ниш е български град и това го знаят много добре и албанците и сърбите ,а те винаги са се стремили да ни асимилират ,защото сме лесни и им се получава!!! Новото правителство трябва да заеме лидерска позиция на Балканите и отпрати твърда нота към Албания относно непризнаването на българското малцинство ,а определянето му като македонско/отхвърлиха препоръката на ЕС/ и поведението на Сърбия относно Западните покрайнини и асимилацията на българите ,защото това са изконни български земи ,ние там не сме гости ...!!!!

Винаги ще се намерят мошеници, които да заграбват. Дори и на национално равнище!

Виждатели какво става когато се обезлюдават села.Това я чака и България.

НЯКОЙ ТЛАСКА БАЛКАНИТЕ КЪМ ВОЙНА!!!

Да , така е "Балканския Полумесец" в действие...Започна се и се активизира след победата на ердоган. От едната страна велика албания, а от другата турция - все мании за величие с ислямски корени...

Май не забелязвате какво казва този кмет - НИШ ... Правете си сметка докъде искат да стигне Велика Албания - до българските граници, вкл. и да вземат населените с българи земи в Сърбия.

Ниш разбира се не е албански. Просто в дипломацията има такъв номер, който албанците за разлика от нас успешно прилагат. Искай повече за да получиш това, което ти е възможното и реалното.

.Абе някои като почнат с тоя номер да искат повече и забравят че е номер и почват реално да го искат , пък и околните не знаят , че номер и те почват да го искат и тоя с номера вече не може да даде заден щото ще излезе предател, че даже и друго почва да иска за да угоди и така една сприрала тръгва. Тия балкански хитрини накрая свършват с насиране ,кучешки вой и клетви върху чужди и въпроси кой ми сра в гащите. Искало му се на Ганьо Солун нищо, че българите там били под 10процента , че после вмро там си планирало столицата , пък министрите изгубили македония от искане на тва дето не е тяхно. Хитро и в г...за.

Браво на албанците ,дори и в Македония ,те си останаха албанци ,независимо ,че ги наричат шиптари ,а нашите българи там...... ,така се прави ,защото това са хора с родово чувство и чувство за дълг и съпричастност ! Жалко , че ние сме продажни мекерета ....!

Е и ние сме асимилирали доста гагаузи- поне 50 хиляди във варна варненско,власи - 50 -100 хиляди и помаци - колко не знам. Имай предвид , че вяра вяра по -трудно се сменя , пък и албанците имат съвсем различен език и ясен спомен за миналото си.

ТОВА ИЗКАЗВАНЕ Е НА НЕОБРАЗОВАН ЧОВЕК ,А ТАКИВА ИМА МНОГО ,ЖАЛКО !!!!Приятелю чети повече и ЗАПОМНИ ,ЧЕ РЕЛИГИЯТА НЕ ОПРЕДЕЛЯ НАРОДНОСТТА И НАЦИЯТА !!!!!Какви са тогава католиците ,италианци ,испанци ,а атеистите ....,помаците са просто БЪЛГАРИ ИЗПОВЯДВАЩИ ИСЛЯМА ,А БЪЛГАРИТЕ БУДИСТИ КАК ДА ГИ НАРЕЧЕМ ....?!

Сърбия сама си сра в двора с масовите кланета на мюслита и плана за прочистване на Косово. На Балканите всеки се е самозабравял и насирал, включително и ние през балканската- на Ганя главата му изяде лакомията за Солунската митница . Тогава сюзниците са съгласни дани дадат половин македония плюс Беломорието , ама Ганя се прави на велик и лакомо иска Солун , дето българите са едва 5 процента от населението и затова сега има само 10 процента от македония и нищо от Бяло море . Май румънците се оказаха най -много в час щото по територия и население са два пъти по-големи от великите гърци ,българи и сърби и реално са по-големи и от най-велика България с оппция да станат и още по-големи.. Или пък просто защото са най-много на Балканите и дунава е ясна граница , която ги дели от останалите балканци.

Това е долнопробна лъжа. Нищо не са ни обещавали в Македония. Македония тогава 80% е била българска земя. Осатналите 20% са били населени с гърци и гъркомани бивши българи патриаршисти, сърби никога не е имало там. Не ви минава номера. Единствените на Балканите които са се борили за освобождаване на собствена етническа територия сме били ние българите и вие пропагандистите на чужди разведки би трябвало да го знаете.

Еми прочети за преговорите през балканската - българите държат до дупка на солун ,който не е български и заради него отказват предлаганата от гърция половин македония , която е българска . Така пропускат траен мир решаване на македонския проблем плюс много екстри. Главоците от вмро поучениот това искат столица Солун , че накрая от хитрини почват сериозно да искат да цепят дори и пиринско от България, та го разформироват 34 година. Гъз глава затрива . Само с хитрост не става иска и акъл.

Ами трябва да влезеш и да си я вземеш македония не да бързаш за одрин и солун по хитрата логика , мойто си е мое , чуждото пак мое, да оставиш в македония да влязат други . От много хитрост и.лакомия накрая пак нещо все пак сме взели все пак, което е учудващо .

За някои неща имаш право. Искам само да отбележа, че в Белград живеят повече на брой албанци отколкото в Косово. Не съм чул, албанците в Белград да са се вдигнали да искат там автономия.

Добре че са американските ви приятели! Иначе, ще станат само албанци и албански държави! Ще се напълни с партизански отряди!

барутния погреб на Балканите. Обединението е пътя към ислямизацията на Балканските страни. Най-чувствитени са зоните с наситено мюсюлманско население като Северозападна Македония, Босна, Черна Гора и естествено Североизточна и Югоизточна България. Жалко, че няма никакво противодействие от нас, християните. Ние така здраво сме налапали европедалските ценности за етническа и религиозна толерастия

Няма нужда, вие разведчиците да ни плашите с Албания. С албанците се разбираме и даже още през 1913 сме имали общи въстания и военни действия срещу сръбския окупатор. Албанците уважават българите, факт. Когато не са ни уважавали са яли български кютек в западна Вардарска Македония през 1943-44и още им държи влага, след което са ни зауважавали още повече.

Не само 1943. През турското робство регилирането на ентическите взаимоотношения от страна на властите е следното: албанските мусюлмани (подчертавам мусюлмани, а не и християните албанци) са привилигеровани по религиозен принцип. Когато същите правят много глупости властта си застваря очите за контрарепресиите на българите. Затова албанците помнят гнева на българите и ни уважават. Иначе кютек.

По същата схема ще разкостят и България. А тука троловете плюете по славяните - сърби, македонци, руснаци. А ева и сган предателска...

"Македонци" няма, бе драги ми "славянино" ;-)

Македонците на са размити славяни, а етнически българи отделени от майка България, именно от сръбските боклуци.

Българите в Македония ако искаха вече щяха да са в БГ.

путлер разкости Украйна, обаче българските "славянофили" леят сълзи за сърбите ???? Европа се опази толкова години без войни, защото се спаси от диктатори !!! Сега , следвайки светлия пример на "славянофила" путлер , навсякъде се роят сатрапи, опитващи се да променят граници !!! Продължавайте да блеете във възхвала на кремълския гном и скоро ще се убедите колко крехко е щастието да се живее в мир !!!

Утре и нас това ни чака. Правосллавните на Балканите трябва да се обединим защото ще загубим контрола над земитеси, мюсюлманите имат височайша подкрепа.

Вече се обединихми с православните през 1912, а вече през 1913 всичките те под водачеството на императора на Русия и в съюз с Турция разкостиха и ограбиха България - една трета от българските етнически територии. Заробиха повече от 2 милиона българи, които днес не съществуват - асимилирани, прокудени и унищоени.

Ако се говори за история, тази земя е била и българска !!!! Ако се говори за съвремие, путлер си взе цял полуостров без последствие, защото бил негов , пък тези "само" за някаква долина говорят :(((

Даже за последно беше българска през 1915 - 1918 (днешно Косово), а пък Прешевската долина за последно през 1941 - 1944. Въпросът е кой е виновен, че сега не са - подсказка Русия, Англия, Франция, Щатите ;-)

Да няма там някъде Американска база която да стой зад подстрекателите

Света категорично върви към голям кютек.Ако някой си мисли, че конфликта в Косово ще прилича на този от 1999 г. се лъже.Защото православните християни този път ще бъдат категорично подкрепени.

От кого?

Щом не се досещаш ще го видиш. Единствения въпрос сега е да не изберем пак губещата страна ;-)

Гледам картата, чета изказвания и се чудя защо ни са тези македонци. Само таралеж в гащите - хахаххаах

Прав е албанския премиер. Или ЕС и обединена Европа или мигранти и войни на дребно на Балканите.

Нищо работа - една долинка само ??!! Искат да контролират основния път на Македония и Гърция към Европа.

българите да си вземем исконно българските земи до адриатическо море!

Те включват и цяла днешна Сърбия ;-)

И тоя го боли главата ....

Празна глава не боли!

Всичко, до което се докоснат тъпите кравари, загива! Добре че Сърбия, с подкрепата на Русия, няма да позволят на фесовете да си развяват байряка, защото както върви скоро Албания и Турция ще искат да си поделят Балканския полуостров и НАТО няма да ги спрат, както направиха и в Кипър!

vasil

Не знам кои са точно краварите,но сърбите барем от два-три века са известни като Свинярите.С това са забогатели вкл.Караджорджевичите-тяхната династия.

vasil

Това е факт,па вие си пишете минуси.

В Шумадия открай време е имало много жълъди. Свинете пасли жълъдите и така се развило свинарството.

Точно защото Сърбия се подкрепя от Русия ще продължи да се разпада. Още територии имат да връщат. Албания и Хърватска също членуват в НАТО, а Черна Гора ще стане член тази година. И за Кипър не си наясно. Щом говориш за кравари, главата ти е обременена с комунистическа пропаганда

След което ще го начукат и на "потомците на Александър", забравили своя род, че и език. Всекиму заслуженото. А всичките (велики) сърби ще се съберат накрая под едно крушово дърво, предрече учителя Дънов.

А българите за кого са? За Сърбия или Албания?

За тези,които не са им забивали ножа в гърба през миналия и по-миналия, че и през сегашния век.

Що питаш, бе ? Не знаеш ли, че Бай Хойко, без битум не може! Баси, големи ахмаци сте, и ти, и Той!

българите за кой са ...ха ха ха :) ай туй беше смешно с оглед събитията през последните години...ами с кото каже сащ-нато-ес ...ако се промени ситуацията с който каже силният -русия-турция

Първата "Работа", която свърши, беще в устата на Моника. Тя остана вери хепи, и Пичагата, реши да зарадва и Албания! Защото Албания, допринесла, за победата над... Хитлеризъма! Както и Хърватия, която с цветя посрещна Германската армия! Добре ги свърши, баба Килъри е цъфнала, а Били, като Мумия. Евива Албаня, евива Бай Хой Бил- Ебания !! и Албаня!

ИСТОРИЯТА НА АЛБАНИЯ СПОРЕД РУСКАТА ВИКИПЕДИЯ ... ЗАЩО РУСКАТА ВИКИПЕДИЯ ? ... АМИ В БЪЛГАРСКАТА ВИКИПЕДИЯ СТАТИЯТА Е ИСЛЯМИЗИРАНА ОТ СОРОСОИДИТЕ :)) История Албании насчитывает несколько столетий. В период античности территория современной Албании населена иллирийскими племенами и входила в состав Римской империи. Затем территория вошла в состав Византии. В XIII веке было образовано королевство Албания. С XV века часть Османской империи. В 1912 году получила независимость.

АЛБАНИЯ СЪЩЕСТВУВА КАТО ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА ОТ 13 ВЕК И СЕ ИСЛЯМИЗИРА ЧАК ПРЕЗ 14 ВЕК ОТ ТУЦИТЕ :))

vasil

Прешево,Буяновац и Медведжа са част от транспортния коридор Белград-Ниш-Куманово-Велес-Солун,за контрола над който Сърбия драпа със зъби и нокти от ХlХ век,съответно оттогава драпа със зъби и нокти всячески да пречи за развитието на транспортния коридор София-Кюстендил-Куманово-Скопие-Дуръс,а през войните в началото на ХХ в.се е опитала да тури ръка и на коридора София-Солун по Струма. Който се има за български патриот да си направи сметката колко български животи са погубени заради тия сръбски мераци,с руска подкрепа. Па били "братя","славяни","православни"...Приказки...

то така ама албанците няма да се задоволят само с тия коридори. Ще прилапат и Македония. После ела ни виж европейското развитие в ислямската дъга на Балканите, не че сега сме цъфнали...

А В 9-ТИ ВЕК ПО ВРЕМЕТО НА ДЕДО СИМЕОН Е НЯМАЛО АЛБАНИЯ :))

Религия която принуждава хората да са нахални, подли, войствени, да налагат терор и собствени закони , трябва да се забрани!!! Това е религията на рязаните.

Относно рязаните и рязането... Виж сега, явно нещо ти куца библейското образование :) Прочети "Деяния на апостолите" и полемиката между Петър и Павел точно по този въпрос. Рязането е отменено само за езичниците от Европа, приели вярата в Иисус и то благодарение на Павел! Именно обрязването е отблъсквало езичниците от християнството и ако Павел не бил успял да се наложи, нямаше днес да го има християнството такова, каквото го знаеме. Виж, исляма пак щеше да го има!

Религията няма нищо общо. Всяка религия първоначално е хуманна. Убиват алчните за власт и пари .... уж на верска основа. Пример: кръстоносните походи срещу катарите, православието, мюсюлманите, войната м/у католици, протестанти и православни, м/у шиити и сунити, инквизицията, налагането на католицизма в Америка, мисионерството....Всичко е за власт и пари, а убийците са разни промити мозъци.

A български кмет смята да придаде Македония към България какта и долината хълма на Венера

Да връщат Западните покрайнини !

Ами те включват и въпросната Прешевска долина, барабар с Пирот, Ниш, Враня и Зайчар ;-)

САМОЕДНО МОГА ДА КАЖА ( нерегистриран ) 20.04.2017 23:46 ПРОКЛЕТ ДА Е БИЛ КЛИНТЪН,МРЪСНИКА ВЗЕ ХРИСТИЯНСКА ЗЕМЯ И Я ПОДАРИ НА ИСЛЯМИСТИТЕ,350 КОСОВАРИ СА ПОД ЗНАМЕТО НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ,ГНУСНО КОПЕЛЕ Е КЛИНТЪН ,ГНУСНО КОПЕЛЕ

Много сръбски отпадък тук! Трябва лагери и разстрели!

Ти пръв трябва да минеш по тази програма!

Нормално да е така, защото всички русофилистични са и сърбомански пачаври. То си им е така от време оно, още от преди 1878 година!

Ало, редакторите, събудете се за актуална новина. "Стрелба в Париж, убити двама полицаи" Атаката става само 3 дни преди първия тур на президентските избори 21 април 2017, 00:00 Точно на границата на рождениците Шикългрубер и Улянов . В. И.-ленин. Ленин, от заточението край река Лена.

боклуците от сибира не си гледат боклучарника, а се опитват да създават раздори...

Se taia

Каква е разликата между Косово и Крим? ;)

Hикаква,американско подтикване към воина.

Ами много голяма. Крим е исконно руска територия, а Косово е исконно сръбска. Крим се присъедини към Русия. Косово беше откъснато от Сърбия най- вероятно с идеята да се подари на мюсулмански Албания.

Крим е част от Велика Българиа със столица Фанагория,алоу!В Крим са живели освен българи и гърци,скити,татари и чак при Сталин биват разселяни и заселват варяги в техните домове,другарю! А в Косово от векове живеят албанци,близо 90 %!Косово е било и българско и има още запазени и някои български манастири!

Много е голяма е разликата!Ти защо не виждаш в руската мъгла!Крим хабер нямаха ,че ще се извърши военна окупация,а след това да ги задължат да проведат псевдо референдум в условията на военна окупация и терор!Да не говорим че нямаше и наблюдатели!Докато Косово като цяло сами го постигнаха!Но тъй като са мюсюлмани,както тука така и там навлязаха всякакви радикални емисари,повече от Саудитска Арабия и им размътиха главите!

Se taia

Значи твърдиш, че в момента Е нормално Косово да стане част от Албания? Ама моля ти се :)

Какво пък, някаква долина. За какво им е на сърбите

Сърбия е предопреди европа че ако допусне велика албания ,третата световн ,може да почне от балканите,нали се сещате милички соросоидни отрепки ,какво ви чака?

Тях ги чакат в такъв случай хубави работи за които си мечтаят всеки ден откакто прегърнаха евроатлантическите ценности.

а теб какво те чака при трета световна война, бе неграмотен козел?

80% от Българите ще са на страната на Сърбия ,а вас СОРОСОИДИТЕ ви чака СИБИР

трябва да са заедно ,иначе сме обречени на изчезване след време циганите които ще преобладават ще разказват на децата си че на тази земя някога е живяла една тъпа нация ,наречена Българи

аз пък предлагам клинтън да се извини на братята сърби и косово да се върне на сърбия. ако това не оттърва на някои рязан читак в косово, тогава да си хваща пътя и отива в албанската цигания. аз никога няма да простя на клинтън за това което направи срещу сръбския народ които беше наи-проамерикански настроен от всички соц страни по времето на комунизма.

Сърбите са лизачи. По Време на Тито бозаеха и от СССР, и от Запада. Винаги са ни забивали нож в гърба.

Абсолютно вярно!Сърбите ни отнеха територии с измама,а нашата армия една от най добрите беше унижена и сведена до минимум след ПСВ!На всичко отгоре най нагло излъгаха Великите сили ,че в Македония живеят само сърби,което никога не е било,а реално 2/3 бяха българи!Да не говорим за издевателствата докато откажат българите от произхода им!

Абе то и албания е Българска земя ама нека живеят. Като отида там да ми слугуват ида си траят!Казах!

vasil

До началото на 90-те много албанци се страхуваха,като разберат,че си българин,защото ни мислеха за същите,каквито сме били до 1944.Когато разбраха как са ни изменили годините,когато бяхме сателит на СССР,попрестанаха да се страхуват.

БРЕЙКИНГ НЮЗ РЕЛИГИЯТА НА МИРА И СВОБОДАТА ИЗПОТРЕПА ФРЕНСКИТЕ ПОЛИЦАИ :)) ... ВСЕ ЕДНО ЧЕ ЧЕТА ЗА АТЕНТАТИТЕ УСТРОЕНИ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ В КОСОВО :))

ИМА НОВИНИ ОТ ПАРИЖ ВИЕ СПИТЕ

Турция няма да е велика Турция без Кърждалийска област. Така, че... по руски стандарт - давайте земята.

Какъв руски стандарт ти се привидя в дрогирания мозък? Руснаците ли взеха хилядолетна сръбска земя и създадоха никога несъществувалата преди държава Косово?

Урок по история за малките деца като тебе: "Сърбия се сдобива със статут на кралство, а в 1346" ... кога станахме 2346та година по твои думи? "В античността тя е заселена от дарданите. След 6 7 век тук започват да проникват прабългари и авари, заедно с тях и славяни от българската група. По време на Първото българско царство областта е част от българското землище и е населена с българи. Сръбското проникване е много по-късно едва през 14 век, когато областта е включена в Душановото царство." "За сърбите Косово е свързано с Косовската битка през 1389. По време на османското владичество сърбите населяват само северозападните части на областта, на север и запад от линията Призрен Прищина." та... хайде на уроци.

И тия се взеха на сериозно там ще ядат дървото, като повечето рязани!

Какво намесват и Ниш албанците? Ниш си е български, както Пирот и района около тях. Сърбите ще има да квичат и да въртят опашка покрай руснаците с надеждата да им оправят нещата за пореден път. Иначе се пишат "братя", а са като стопанин и кучето му.

ПРОКЛЕТ ДА Е БИЛ КЛИНТЪН,МРЪСНИКА ВЗЕ ХРИСТИЯНСКА ЗЕМЯ И Я ПОДАРИ НА ИСЛЯМИСТИТЕ,350 КОСОВАРИ СА ПОД ЗНАМЕТО НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ,ГНУСНО КОПЕЛЕ Е КЛИНТЪН ,ГНУСНО КОПЕЛЕ

си прав , но сега не е Eлцин на власт , и Pусuя се надигна ! така че споко за сърбuя ! а ние можем пак за разлика от съседите да си дадем небето на американците да бомбят славяните !

докато не се сближим сас македоня и сарбя така ще но подяждат албанци и турци- с подкрепата на уса. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кои ще ни позволи да се сближим ... нали знаеш поговорката , насъскваи , разделяи и владеи ! идва от америка и не е трудно да се види , стига човек да не е сляп !

а сега да видим това чудо пък как ще стане :)) да не забравят миризливите шиптъри , че вече не е времето на Eлцин ...

СПОРЕД ЕРДОГАН - СУЛТАНА НА СВИНЕТЕ , НА ПЕРПЕРИКОН Е ИМАЛО ДЖАМИЯ :))

А според кой исторически източник е имало "Перперикон"?

Моля някой от тия с минусите да ми отговори.

С малодушното си и безотговорно поведение в продължение на десетилетия Европа допусна да беде поставена на колене и то не от суперсили като САЩ, Русия и Китай а от атакуващия я на няколко фронта ислям. Държавите от Магреба я принуждават да плаща за да си откупи спокойствие по южните граници. Жителите им щъкат спокойно из Европа, извършват терористични актове и никой не може да ги изгони. Фиаското в Либия и пълната липса на самосъхранение влива ежемесечно стотици хиляди изсипвани в Италия "бежанци" на които дирите им изчезват в момента в който бъдат "спасени" на европейска земя. В Стамбул султана се гаври и присмива на беззъбите и безгласни политици на Европа които само повтарят заучени, изпразнени от съдържание фрази и нямат полезен ход докато биват принудени да се откупват с милярди евро поверили охраната на континента на един диктатор ислямист. Ето вече и ислямистките образования в сърцето на Балканите- Косово и Босна, създадени не без благословията на Европа започват да надигат глава и да изнасят нешо повече от наркотици и криминалност. Разбира се най-същественият и категоричен удар идва обаче от милионите които са вече заселени в Европа. Бавно но неумолимо изтласкват европейците, налагат своето и правят държавите които са ги приели по-слаби и опасни. Типични примери за това са терористичните актове и бунтове които вече станаха ежедневие в Западна Европа. И за съжаление са само началото...