Съветът за сигурност на ООН осъди строго Северна Корея

Съветът за сигурност на ООН прие днес декларация, в която осъди строго новото изстрелване на ракета от Северна Корея и я заплаши с нови санкции.

Обратно в новината

Коментари - Съветът за сигурност на ООН осъди строго Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами ако не беше Северна Корея тоя съвет щеше да остане без работа... добре че е Северна Корея

Разпространението на ядрените оръжия не бива да се допуска, това е ясно. Но агресивните действия на американската администрация спрямо малките страни пораждат желанието за такова. Защото ООН не е в състояние да защити никого.

Време е за действие!Тепане му е майката на всичко живо ,което изповяда комунизъм,което носи чалми,нарича се "борец за свобода" или "мъченик на алаха".Един да не остане!

През 2015 год. любимата ви Америка е хвърлила зад граница над 21000 бомби и ракети! За 2016 год. сигурно са и повече! Пита се в задачата, за същия период, колко бомби и ракети е пуснал дебелия Ким? Нула! Обаче после той бил заплаха за светоВния мир! Хахаха. И поне САЩ да бяха постигнали нещо с тези бомчардировки и избити хора, пък то света по на зле отива.

Тази смешна организациа наречена ООН и не вършеща нищо просто трябва да се разпусне.И без това има държави които си правят каквото искат по света с или без резолюции на ООН та защо тогава ги ручат жабетата ?

ЧИЧО КИМ ЩЕ ПОЛУЧИ ПЕРИТОНИТ ОТ СМЯХ ДОКАТО ЧЕТЕ МАЛОУМНАТА РЕЗОЛЮЦИЯ

Сирия е отправила писмо до ООН ,в което се иска делегация от експерти за разследване на Хан- Шейхун -където се твърди че Асад прилагал химическо оръжие.САЩ и западните страни са препятствали пристигането на делегация.Такава не е пристигнала.Ако пристигнат и разследват трябва да признаят ,че всичко е лъжа.От града нито един човек не го е напускал.Под контрола е на Джебхат -ан -Нусра.Повярвали са на видео на Ал -Кайда,където "Белите каски "оказвали помощ без каски и специално облекло ,което противоречи на спецификата на зарина.Това е било необходимо да се намери предлог да се атакува базата Шайрат -на сирийските войски.

давай още русски новини, може направо на русски да са, не се мъчи да превеждаш!

дават, за тлъстата лоена топка ким севернокорейски. То бива мурзилско гъzoлизане, ама вашето никъде го няма.

Сталин, Рузвелт и Чърчил----в Ялта яко са се ПОШЕГУВАЛИ!:))) ... ООН е техния майтап!:)

"... да застави затворената комунистическа страна да се откаже от оръжейните си програми... " 1. Комунизъм досега никога и никъде не е имало. Парите са премахнати, всеки работи каквото и колкото си пожелае, а получава каквото и колкото му душа иска. 2. Пхенян не може да развива оръжейните си програми? А защо САЩ си ги развиват?

Ами защото в САЩ не разстрелват теб и пращат в трудов лагер роднините ти, защото не ръкопляскаш достатъчно енергично на Вожда, не плачеш достатъчно за умрелия му татко или си заспал, докато Вожда каканиже. Защото САЩ не заплашва по 3 пъти седмично да "изпепели" някоя съседна държава или такава на друг континент, не плаши с "глобална война" и прочие и не изглежда да го направи, само и само за да си запази властта текскаския тип с жълтата коса. Ей затова !

Ама всичко което си писал е лъжа! САЩ правят всички тези работи, които отричаш! Това всички го знаем много добре, а ти се излагаш с лъжите си!

Резолюцията е стъпка в правилна посока въпреки опита на Русия да блокира текста на ревзолюцията.просто е:Япония няма право да има ядрено оръжие.южна Корея няма ядрено оръжие.ако Северна Корея се сдобие с ракети със среден обсег и достигне до Япония,Южна Корея и тихия океан се превръща в огромна заплаха за тези страни които ще поискат да имат правото да могат да се отбраняват те и те да имат това оръжие.и започва надпревара във въоръжаването,студена война и т.н ние по старите знаем.не е на добро.никой не заплашва Северна Корея.от къв зор им са балистични ракети?

А защо Израел има?

Защото в Израел не управлява дебело момче, което коли и беси, защото татко му е правил същото и ще направи и каже всичко, само и само да продължи да коли и беси.

пак в париж...

какво казва dw по въпроса? да не се страхувате, нали?

слабоумната, слагаща минуси цензурира на ключови думи, като: "сорос", "гей-парад", "плевенлиевски ценности"", "разпад на ес", "американско посолство", "обама", "клинтън". все думи с червена връзка...

Аз съм ЗА ВСЯКА - НЕИСЛЯМСКА... подчертавам НЕислямска държава да си има ЯДРЕНО оръжие и ще се кротнат и ХАМЕРИКАНЦИТЕ и останалите терористи...

значи си против ядрената програма на иран учудващо за русофил... преди ислямистите световните терористи бяха комунистите :) замисли се

ти пак не си в час. дай доказателства, че иранската ядрена програма е за създаване на атомна бомба. или ще ми покажеш оная снима на нетаняу, с която той заплаши оон, че иран ще има ядрена бомба "до средата на следващата година!" :-)))

И преди и сега единствените световни терористи са САЩ

РАШКИТЕ ЛИ ИМАШ В ПРЕДВИД ПОД ОСТАНАЛИТЕ ТЕРОРИСТИ

Този "съвет" и време да се прекръсти в: СЪВЕТ ЗА НЕСИГУРНОСТ И ПОДКЛАЖДАНЕ НА НОВИ ВОЕННИ КОНФЛИКТИ ПО СВЕТА ...

може да ми слагате колкото си искате минуси но това е доктрината на сащ отностно сигурността основната заплаха е терористи да не се снабдят с оръжия за масово поразяване да внесат ядрена бомба в сащ по суша това не е въпрос за разискване това е официалното виждане на сащ по въпроса ся ясно е че ограничените ви мозъци виждат терориста с чалма и брада но терористи са били много организации ИРА червените бригади БКП всъщност в сащ има техни си десни и леви милиции които са си почти терористи има много неща които не знаете путинската пропаганда не е всичко!

Стига си спамил тука бе соросчо, оти не драскаш в само в дневник.. там ти е мястото..

само ще ти кажа че спам е изказване което не е по темата моето е по темата твоето не е :))

знаем, че за вас, подкрепящите умерените главорези, самите главорези и терористи от даеш не са терористи. хайде сега ми спомени колко атентата знаеш за последните пет години, направени от споменатите от теб? давай! имаш право и на помощ от дойче веле, снн, ббс...

отделно от това, коментарът не само ти се дублира, а е извън всякаква тема. ти защо не се изтриеш сам, като "редактор"?

След изгледаните клипове по алтернативни канали, различни от ютуб, как саморъчно копелто убива своите хора с пистолет, без съд и присъда, съм на мнение МАЧКАЙТЕ ДИКТАТОРА.

Ето че пак Хамерикнските цигански лъжи ... пардон модерно е да се каже Fake news, че Русия наложила вето не са истина !!!

Скандал в САЩ големи фирми от електрониката са обвинени че куупват злато от КНДР чрез китайски посредници. В края на 2016 г. няколко медии, включително севернокорейската държавна агенция Yonhap, съобщиха, че Пхенян обработва и продава злато на Китай. Според данни на южнокорейското правителство от края на 2013 г. Пхенян разполага с около 2 000 тона злато. България има резерв 40 т.

така добре сте се събрали няколко малоумника разбиращи от световна политика да ви обясня защо за сащ е проблем разпространението на ядрени оръжия в по-слаби държави сега единствените които могат да поразят сащ с ядрено оръжие са русия другите са съюзници на сащ но дори русия е почти 100% сигурно че няма да го направят големият проблем на сащ е терористи да не се снабдят с ядрено оръжие от някой малоумен режим като кимчовия и да внесат бомбата по суша в сащ затова следят много строго разпространението на оръжия за масово поразяване сега започна ли да ви се прояснява или ще чакате да го видите по алфа???

за пица нищо не си споменал и за това коментарът ти губи абсолютно всякакъв смисъл. значи ким ще продаде ядрено оръжие на брадати терористи, викаш? интересна опорна точка. от дойче веле директно ли ви ги спускат тези малоумщини или минават през одобрението на "редактора?"

САЩ разрушиха близкият изток. Това Либия, Сирия, Ирак, Египет. Почнаха и в Европа тук там със Сърбия. Когато разрушиш домовете на милиони хора, които изобщо нямат вина за това че живеят върху петрол става така с тероризма. В безсилието си и при толкова гнусна и явна несправедливост и вмешателство в начина им на живот и традиции , тези хора са готови да отвърнат със същото. Ето така се създава и ражда тероризмът. Ако добавиш и финансовите стимули към отявлени криминални субекти, ще стигнеш до истината. А знаеш ли истината ще получиш диагнозата. Знаеш ли диагнозата ще назначиш лечението правилно. Лекува се първопричината за тероризма, а не последствието като попадане на ядрен арсенал в терористи.

Кои са терористите? Хора на Саудитска Арабия. Мизерници общо взето. Но ако Ким реши да стане терорист - става страшно и Тръмп го знае. Няколко милиона контейнера пътуват от КНР до САЩ. Един от тях например с малко хитрост го праща Пхенян до Ню Йорк, а вътре тик-так. Е, митничарите - лесни са. Мисли преди да пишеш. Ще ти дам пример - 60-те години Мао изпраща на филипинските комунисти един кораб с калашници и 20 млн.долара. Островите там са няколко хиляди - и досега се бият. А да не говорим за Непал и Индия - в Непал са на власт марксисти-ленинисти, а най-големите щати в Индия са на ИКП. Индийската компартия.

Хаха не видя ли бе соросоидчо че пак Хамерикнските цигански лъжи ... пардон модерно е да се каже Fake news, че Русия наложила вето не са истина !!!

Значи стоя си вкъщи пред телевизора, гледам мач и мезя с бирата салам. На вратата се звъни и от там Чувам как Тръмп крещи да не пия бира със салам щото ще прати хора да ми размажат мутрата. На следващия ден чувам как домоуправителката с кварталния осъдили моето аморално поведение и ми дават последно предупреждение за изселване от блока.

Китайците си траят, ама подкрепят негласно Ким. Без тях нищо няма да се случи в региона. Съюзят ли се Китай, Русия и Иран, краварите умират в Близкия и Далечния Изток и в Европа.

китай спря да купува въглищата на ким ким го подкрепяте само вие малоумните

Краварите са умрели, просто ритат в агония.

Значи САЩ може да изстрелва ракети къде иска, защо с. корея не може ??!!!

а щом смешната изостанала северна корея може да прави ядрени оръжия защо япония и щжна корея да не могат???? айде започнете да мислите малко дори и китай и русия не защитават ким само малоумните български нео комунисчета

Тук имаме суверена държава Северна Корея. Имаме САЩ със някакви заплахи. Имаме ООН с осъдителни процедури към жертвата на агресията. Питам : Какво става в този свят на " деня на благодарността", " деня на независимостта", " демокрацията", " свободата и правото на избор", " правото на самоопределение" и тн.

да осъдиш не как да е, а "строго" цял един народ. това вече много смела стъпка! на какво ги осъдихте? на изличаване от картата?

Да загубиш самолетоносач! Егати майтапа!The Mysterious Case of the Wayward Aircraft Carrier strange Wheres Waldo? story of the USS Carl Vinson and its strike group: For a period of time, significant confusion existed as to the location of a U.S. aircraft carrier strike group, one of the most potent weapons in the American arsenal, at a moment of high tension on the Korean Peninsula.

тръмп е клоун не може да разбере че да си президент на сащ е различно от това да правиш бизнес с блъфове и полуистини хората трябва да разчитат на изказванията на президента на сащ от друга страна путин изрече доста повече откровени лъжи но вие не го порицавате! вие сте слуги на путин които няма как да изрекат и дума против господаря си

Самолетоносачът "Карл Винсън" вече се намира в кризисния регион до бреговете на КНДР. "Ще изпратим армада с поразяваща ударна мощ", заяви Тръмп пред телевизионния канал Фокс. В това време амолетоносачът "Карл Винсън" плува в Индийския океан. Егати мошеника!

1001-ва резолюция на ООН осъждаща строго КНДР. Ким ще се поболее от смях.

Три новини на ден -коя е истинската? Съветът за сигурност на ООН осъди строго Северна Корея Русия блокира в ООН текст, осъждащ Северна Корея Русия отрече да е блокирала осъждане на Северна Корея в ООН

не е фейк всички агенции съобщиха че русия се опитва да саботира резолюцията просто това вече щеше да дискредитира путлер тотално явно дори и тъпата кагебейска глава го е разбрала

Всички агенции съобщиха как Великата армада на ФАЩ с 50-годишен самолетоненосач плува към бреговете на КНДР. В същото време таралясникът "Винсент Ван Гог" или къфто беше, плуваше в Индийския океан.