Русия отрече да е блокирала осъждане на Северна Корея в ООН

Русия отрече да е блокирала проекторезолюция на Съвета за сигурност на ООН за осъждане на последното изстрелване на ракета от Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Русия отрече да е блокирала осъждане на Северна Корея в ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демонизирането на Рашката върви по всички линии, а хората как наивно повярваха, че с чичо Тръпм ще мелят брашно. Републиканците не цепят басма на никого, и все пак си мисля че в Москва надали са изненадани...

За Москва и Путин.

До момчето, дето вика, че Ким не оставя севернокорейците да живеят: Искам да ти дам малко факти за рамисъл. В България смъртността е 14,5 промила и по този показател сме на второ място в света! В Северна Корея, дето гладуват и не ги оставят да живеят, тя е 8,5 промила. Сега си отговори, срещу населението на коя държава се провежда геноцид? Провери и каква е раждаемоста при Кимчето за да ти светне лампата.

Бегай там. Остави си компа обаче в България.

сащ отиват към постепенно насъскване на китай срещу русия, а те ще гледат отстрани. на такава теза бях попаднал миналата година в тубата..

доообра "логика"....

нааканите, пак се обясняват... к.рвенска(р.ска) им "работа"

Българските медии както винаги премълчават доста съществени събития. Днес в западната преса коментират изказването на Тръмп, че "Корея всъщност е била част от Китай"! Това не е само невежество и непознаване на историята на Корея, но и, както разгневените южнокорейци мислят, е реплика на китаеца, подсказана на Тръмп. Ако Китай изтъргува подкрепата си за САЩ, то цената ще е Корея. И преди съм писал тук, китайците гледат на Корея като на своя територия. А сега си представете, че утре Ердоган каже на Тръмп - България всъщност е била част от Турция. Ако условието е Турция да застане срещу Русия в Сирия, и не само, американският президент няма да се поколебае да се изкаже за нечии исторически граници. И няма да му пука, че сме по-американци от американците.

Tова не са американци,а окупатори които трябва да бъдат заставени да върнат земята на индянците.

Ахахахахаа, верно ли бе?! Не мога да повярвам! И ако това е истина, тоя ще се окаже от най- тъпите президенти, дето не само неговите съпартийци го водят за носа, но и те самите ще ядат големия заради това негово му качество. А за Ердоган си прав- откога разправям на моето обкръжение за тия ми притеснения- но те милите си знаят само- "О, Тръмп е невероятностен, той е носител на промяната, която народа отколе чака, само така Тръмпи, разчупи статуквото". Абе ще осъмнем окупирани донякъде един ден, ама лошото е че ще викаме Рашката да ни спасява.

Следват добрия руски пример с Крим.

Ти или си открил радиация,която различава русофили от русофоби,или са ти мноого ракийте,по-вероятно второто,ИНАК да са ти дали Нобел за физика

Русия се опитва да трови живота на целия свят.даже Китай са били съгласни с резолюцията.очевидно е кой ръчка огъня в Северна Корея.изпитвам само презрение към подонни действия на Русия.жалко за една велика държава която може много повече.

Аз съм евроантлантик, подкрепящ резолюцията. Обаче още не съм станал гей.

И това ти е грешката Щерев. На твоите колеги соросоиди,които са обърнали резбата, хонорарите от НПО-тата са им тройни ! :)...

запада все нещо и някъде ПРОСИ,все недоволни ,вече наглостта им стана видима от най-далечните планети . да сте чули бедните от сомалия ,виетнам да искат от някого нещо ? оставете хората да живеят както искат ,драги кравари и краварки !ставате банално отровни с алчността и лицемерието ви безгранични !

да бе щото точно ким трети оставя хората в корея да живеят както си искат?!?!?!? егати малоумната сбирщина сте русофилите другите глупости ще ги подмина със съжаление

Орлин Данев

Виж сега, на теб Ким от Сев.Корея едва ли ти е виновен, че с всеки изминал ден задната нужда на твоя двигател от либерални "ценности" се разширява... Просто смени калибъра на коженото бутало с по-голям :)...

Те бедните от Сомалия обикновено отиват с едни лодчици с АК-47. Качват се на някой кораб и започват преговори. Те не просят, само си искат.

Орлин Данев

Ами какво да правят хорицата,като не им дават по друг начин...Значи тумбачетата на техните деца се издули от глад, а западните дебелосерковци изхвърлят и унищожават хиляди тонове храна, за да държат висока цена... Щом е така, да не се сърдят западните ГМО дебелаци, че в един момент почват да играят Калашниците....Тази мандра това сирене дава :)....

Хубаво би било,когато се пишат статийки в стил една жена каза,ама друго отрече,поне да се пише номера на резолюцията,която уж Русия била блокирала,защото в сайта на ООН има всичко като хронология, но точно такава няма. Бихте ли помогнали,колеги ? Г-н Насименто ?

Демек руснаците или са идиоти, щом смятат, че може да се води нормален диалог с Ким III , или просто защитават единствения си съюзник в света.

Демек ти,или го играеш соросоид срещу заплащане, или просто така си се родил- с вродени мекокиткени евроГейски "ценности" и това ти харесва безплатно...:)

Добре, ма, а ако се е родил при бай Тошо, значи през Соца се раждаха меки китки? Най-скапаният строй, който направи от мъжете мекокитковци, дето се крият под полите на майките си и реват, че американците ги били насилили у дупито! :)))))))))

Няма да го проумееш, варяг; аз живея в цивилизована Европа, а ти в средновековна Азия, нормално е да имаме различни ценности.

изглежда ,че само путин знае как трябва да се говори с ким .

аха добре я обяснете тогава русофилски гений защо дори китай натиска ким спря търговията с въглища спря полетите до кндр???? след като и китай са винаги прави и ким е прав??? как така няма ли малко противоречие ?? бетонните ви мозъци не засичат ли смущение във силата :))

Не бе, Русия не е наложила вето на проекторезолюцията. Някой да не си мисли, че това е вето? Не! В никакъв случай не е вето. Те не я приемали заради стилистиката на написване, а и цвета на мастилото не им импонирал нещо. Оппааа, тя не била писана с мастило. "Няма значение! Мастилото не ми харесва" - казал представителя на Русия.

Вие про-западните соросоиди, сега пък за цвета на мастилото се хванахте... Не е това което си мислите бе....Водородният Ким няма да ви пръска с бяло мастило от кожени перодръжки, ако на това се надявате. Със съвсем друго мастило ще ви полее...метнете по него две-три "томахавки" и ще го усетите....:)

династия ким - мачка народа си от години династия ал асад - мачка народа си от години нормално е путин да ги защитава

Бе големи защитници на народа станахте соросоидите бе, да не станахте комунисти????

светът не се върти около малкия ти мозък аз съм свободен човек който се опитва да постъпва правилно сорос е фактор само е пропагандните ви тесногръди схващания за света

я кажи сега ,къде и защо изчезнаха почти 3 милиона българи от демократичния ни рай ?

И защо ти си толкова прост? Сигурно е наследствено а? - да те ожали човек. Ако е придобито обаче си виновен само ти! И в двата случая - МОЛЯ ТЕ НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАЙ!!!

Защото "рая" го водят тия и техните деца, дето преди това водеха "На изток от рая", само, че вече след първия милион- демек краят им на комунизма!

Един път завинаги американците трябва да разберат, че ако не слушкат ще ядът бой и то с атом!

И ти си гордостта на мама, тати и цялата рода, а? Убавеца на махалата, ши знайш.

а може и малко химия....а:-)))

ДОРИ КИТАЙ - бащицата им закрилник откакто ги има КНДР - се отказа от тях и се дистанцира. Спря полетите до Пхенян, а те си нямат своя авиокомпания. Спря да им купува въглищата и рудата и другите суровини, които добиват - защото те посъветваха Ким-чо да си седне на четирите букви, а той им теглил една майна, че не са те тези които ще го съветват. Ето го резултата сега.

Всички луди яко са се разбеснели и се напреварват кой ще направи по голяма лудост. Тръмп, путин, ким, ердоган.

русия! защитникът на саддам ал асад кадафи ким буквално на всеки изрод по света! империята на злото!

Време е да колабираш, соросоид откачен. След толкова години денонощно висене и плещене на простотии в дир-а, трябва да дойде и развръзката!

боли ли истината боли ли??? кадиров - горд руснак :))))

Евентуален удар срещу Северна Корея ще е удар и срещу Китай. Корейците нямат потенциал да ударят САЩ , но една война срещу тях така ще замърси радиологично райна, че живите ще завидят на мъртвите... Не вярвам Китай да допуснат това. Ким Чен Ин е диктатор, но предвидим такъв, а една ядрена война в района ще е огромна трагедия

САЩ няма да използват ЯО срещу КНДР, защото обикновените високоточни оръжия са достатъчни за да сринат за броени часове отбранителните възможности на тази малка по територия страна. Ким-чо няма шанс дори да изстреля бракмите, които си мисли че са ракети, а тези, които все пак по някакво чудо успее да палне, ще бъдат разрушени още над територията на Сев. Корея. Първо ще му ударят ПВО-то и тогава ще пуснат Ф22 и палубните Ф35 да довършат каквото е останало.

Това е идеализиран случай. А дали изстреляните и прихванати "бракми" няма да замърсят радиологично района? А Китай дали няма да е големия губещ, както Русия от времето на Елцин, когато безучастно гледаше как САЩ мачкат довчерашните им съюзници и сега остана почти сама?

А ако Путин им даде С400?

Само така срещу циркаджията Тръмп, остро и ако трябва бой с ядрената бухалка!

С американците трябва само, съчетание с бухалки, те от добра дума не разбират!

Даже няма смисъл да се коментира тази "новина" Който иска да има резултат - преговаря, уговаря, разговаря. Който не ще - играе циркове за пред обществеността. Руснаците ясно са казали на какво държат - какво има да се коментира повече?? Това да не е детска градина??!???

Ами ядрените опити на САЩ, Франция и т.н. кой ще ги възпре? Да не говорим за ракетен обстрел на държави без никакъв повод. САЩ унищожиха държавите в Близкия Изток, създадоха с насилие Косово, бомбардираха Сърбия, избиват хора по целия свят, но това естествено не тревожи Съвета за сигурност на ООН...

ШЕГАДЖИЯ! "ракетен обстрел на държави без никакъв повод" Без никакъв повод, а? Употребата на оръжие за масово поразяване не е повод а? ШЕГАДЖИЯ!

Ето това е двубичието на западаляшките копелета!!! Кво значение има дали ще бъдат убити много хора от снаряди или от газ бе крети???? Толкова ли е важно КАКВА ще е смъртта, а ЖИВОТЪТ не е ли важен??????????

Никоя от големите ядрени сили не провежда никакви ядрени опити - надземни или подземни! И това е от много години насам! Такива опити са необходими, за да се следи състоянието на наличните ядрени боеприпаси.

От полза ще им е Немския език !

Немския език не се счита за международен...

Абе, много им е смотана предводителката на немците, май те ще трябва да учат арабски или турски

Дa живее Ким !

Да живее? Да живее, да живее - колко да живее? Като го гледам - омръзнал му е живота май.

кво не сте блокирали бе клоуни?? пазите всички изроди по света!

мръсен цигaнин!

ела да ти бия два шамара и да млъкнеш

В ООН стана горещо ,ще търсим деликатният Чуркин с умерените му изказвания. Този новият е " скрита лимонка". Преди два дни представителят на Русия, в съвета за сигурност, Владимир Сафронков се обърна към британския си колега Матю Райкрофт с думите: "Уплашихте се, нощем не спите от страх, че ще си сътрудничим със САЩ. Страхувате се от това. Правите всичко възможно, за да се провали това сътрудничество... Гледай ме в очите, като ти говоря! Защо свеждаш поглед?"....

А в Русия умряха от срам заради държанието на Владимир Сафронков. Наричат го шпана, хопник, дебил и пацан.

Путин се ядоса и почна да цака Трампчо.

Цака... прави опити да цака, ама оньорите са у Тръмпи. Тая работа със седмаци не става.