Румъния възнамерява да купи ракети Пейтриът

Началникът на генералния щаб на румънската армия генерал Николае Чука съобщи на пресконференция, че Румъния възнамерява да купи американски ракети Пейтриът.

Обратно в новината

Коментари - Румъния възнамерява да купи ракети Пейтриът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала на румънците, не са русофилски п*тки като нас булгаристанските бастуни.

Е-ех, така е то, патриотите си купуват "Пейтриът", а съскащите им съседи съответно "С-с...ес.есссссссссссс".

а бе аз , понеже не разбирам и дума румънски, може ли някой наш русолюбец, ако знае де, да ми каже какво пишат по въпроса румънските русолюбци??

СКОРО ЩЕ ПРОПИШАТ С ЛАЙНА!!...от по-редките за краснопис!!

ще станат калиграфи...

е затова ше им дишаме праха! и заради това че миналия месец вкараха в затвора 31 политици за КОРУПЦИЯ!

Явно комисионните си заслужават, ама румънския народ ще опъва хомота да изплаща милиончетата :)

През Втората световна война Хитлер обеща на верните си мамалигарски съюзници Одеса и от тогава те непрекъснато я сънуват. Заради този свой сън са съгласни да се съюзът със всеки. Но забравят колко много боли накрая когато гледат към тези територии.

чии к-р са им?

Ами наРумъния вече и праха не можем да дишаме. Противоракетна отбрана самолети, ракети, собствен газ на три километраот границата ни, съдебна реформа , напредък, надежден партньор , което значи инвестиции , растеж, доверие-, интеграция с белия свят . Тука още умуват хубаво ли е било да си безправен руски крепостен и колко богати били като крепостни при поло ение, че беше престъпление да имаш чуждестранна валута, а право на жилище и кола се даваха по партийна милост.

Ген.Николае Чука,отново ти и подобни на теб сладоледолюбители ще настъпите старата руска мотика.Единствената ви надежда е глобалното затопляне да се случи по време на каторгата ви в Сибир.

Нека си харчат парите за ракети, нека. Vladi G ще вдигне мин. заплати с 20 лв. Това е агресивна социална политика. Я да ги видиме сега румънците!

И ние трябва да ги последваме!

Че ние нашите ги нарязахме, за какво са ни пак ракети, и то ръждясали американски боклуци.

Мамалигарите много скоро ще настъпят гребалото няколко пъти...като се ритат атовете, винаги накрая го отнася магарето.

Няма да си купят руски ракети я. 59 томахавки минаха, нито една руска ракета не се усети. Пък и руските като излитат, падат обратно на главите на стрелящите с тях. И в северна корея имат от този модел- бумеранг.

Ти си точно един тъп козяк...към коя точно руска база са били изстреляни крилати ракети, и те са "минали" ? Ако бяха стреляли по руснаците, в момента трансгендерите от двете гемии щяха да хранят рибите.

От 59 томахавки изстрелянипри това от непосредствена близост и само 23 успешно достигнали целите си. Егати резултатността!!!

Смейте се на "мамалигарите" а не се виждате какви жалки гашници сме.

Държави като Полша и Румъния се натискат да станат първи Аватари ама поне имат парици за това удоволствие.

мамалигите скоро не са яли бой.

да си купят нещо холандско инак Шенген през крив макарон

купете си томахавки бе! От 59 ракети 23 стигат до целта!

.... това е почти 40%!

кво са казали румънските русофили?

Че то има ли в Румъния русофили? Аз мисля че има само в България - затова сме най-пропадналата държава в ЕС.

Ама пък в името на дружбата /с кого?/ вече нямаме армия, ракети , кораби, танкове , подводници............ Румънците като са богати...да си купуват.

За разлика от червените тролове, пишещи тук, в румънското военно министерство има специалисти, които могат да оценят коя противоракетна система е по-ефективна. Имат достатъчно наблюдения и върху Patriot, и върху най-новите руски С400. Не забравяйте, че в Девеселу вече работи една батарея AEGIS, срещу която вече имахте възможност да се скъсате да плюете.

А България ще купи мрежички за пеперуди. И с тях ставало да се ловят ракети.

За руските ракети стигат.

ВЪПРОСНИТЕ РАКЕТКИ ПЕЙТРИЪТ СЕ ПРОЯВИХА В ИРАК И КУВЕЙТ СЛЕД КОЕТО СТАНА ЯСНО ЧЕ ЕФЕКТИВНОСТА ИМ Е ПОД 10 % . ИЗВОДИТЕ СИ ГИ ПРАВЕТЕ САМИ .

ако и тия ракети са като томахавките, язък за парите. Само 23 от 59 томахавки успяха да долетят до сирийското летище, и почти нищо не разрушиха.

Ама минаха през непробиваемото руско ПВО

Дали ще са като онези ракети Пейтриът, които пропуснаха иракските скъдове?

Ами на бойко платноходките що ще чинат лятоска?

"Генералът не уточни какъв брой ракети предстои да бъдат купени, нито даде повече подробности за покупката," Как ще да де информация, като още не са му казали от САЩ, колко да поиска да купи. Румънците поне, като измират ще са радостни, че се жертват в името на просперитета толкова човеколюбив съюзник

Щом се въоръжават с прецизно американско оръжие значи нямат намерение да измират!Измрелите ще бъдат тези които дръзнат да ги ,,освобождават" или ,,присъединяват"!

Те нямат, но други явно имат... намерение да си поделим Руските ракети. В момента се надпреварват с Поляците за топ 1ва цел.

мамалигарите к'во се пенявят :) чичо Сам ли ги надъхва нещо - дееби долния му лицемер :)

Гледен българин с мутренско управление нарича богатата си съседка мамалигар !!! Румъния е страна в която много политици търкат наровете в затворите а в България мутри управляват !!!

18 учения за 3 месеца в черно море звучи любопитно - по 1,15 учения на седмица. Туй май е т.н. "дрънкане на оръжив".

да се действа и в България!Браво на румънците!

яшааа е :))) гащи няма на гъзъ си ше са бий вечи пиклю на 2шамара живот кат' мамалигарите :)

кой ще плаща, ааа? Ти като искаш си купувай оръжие с твоите пари. Аз не искам моите данъци да отиват да храня натовците.

Мамалигарите щели да правят гробище за стари хамерикански железа.

Кат имат излишество на мангизи да купуват тези стари бангии.

Румънските социалисти нямат нищо общо с нашите. Тях не ги смятат за бивши комунисти, освен това защитават националните интереси на страната си и въобще не са русофили!

Те са цигани бе моше тъпо защо ни сравняваш с тях бе олигофрен стрелочник

че то путкинска слуга комунистическа е 1000 пъти по-зле от циганин бе боклук !

важното е да не са Томахавки, че многУ сЪ изложихмИ.

Важното е ,че няма да са от "безаналоговите " руски железа дето им навряха 59 бр.в на лилипутиния ботоксов дирник.

Пейтриът, мейтриът... каПутката като пръдне 2 пъти и ще ги издуха.

до триумфалната арка,на шанз елизе спира една кола ,от нея слиза талибан, убива един полицай и тежко ранява още двама в около 21 часа ,след което нападателят е застрелян .не,оланд не е диктатор,той е извънземен .

Румъния възнамерявала да си купи ракети Пейтриът, а мошарата->щерев->майроа, и >>> т.п.(един и същи палячо) ше тегли бърз кредит та да си купи кюмюр, че у българско па валяло сняг!хахаха

А ние е хубаво да имаме една две ядрени.... Докато руска прелети до Вашингтон ...........за нула бройки от София до Москва не е далече.... Няма да знаят какво се е случило с техните ракети...

Румъния и Полша ядрено оръжие, за да блокират азиат-путлерастките варвари.

румъняците са свободни да са малоумни толкова, колкото им позволят.. т.е. колкото поляците, т.е. никак.

На мама лигоч и танкове да и дадат все тая. Трябва да изгониме всички цигани и юдеи от България. Те не са хора те са животни.

Не цигани и юдеи, а православните комунисти и ДС агенти трябва да изгоним!

Защо Румъния да няма право да има армия? Защо след като Пейтриът са толкова неефективни, предизвикват толкова недоволство тук? Какъв ви е проблемът?

Ко ства ве мошара, създаде ли обществено мнение ? Много си смешен паляк, даже и от 1001 ника да дращиш вече те знаем, че си един и същи самотен палячо!

Ами предизвикват недоволство, защото бъркат в задника на Путин и на слугите му в България.

Ами предизвикват недоволство, защото вместо в Русия може да почнат да падат тук в България.

Две?

За пореден път - БРАВО на Румъния ! Така се прави държава, а не с лизане на ботуша на "освободителя" и паметник на чужд владетел в "столицата"

Ми иди и ти си купи ве -мошара, ама нема, немое щот нема стотинки, па и ше прайш квот ти кажат големите началници, щот ти си никой, и нямаш право на глас!мбухахаха

И ще ти припомня, че руснаците в близките 100 години ВИНАГИ сте били губещи на световната сцена !!! Икономика, стандарт на живот, население, наука, култура - само загуба накъдето и да погледнеш !

Още една добра новина за българската демокрация!Добре ,че са Румъния и Украйна, в България да има все още демокрация и да няма зелени човечета налазили плажа...Що продажна измет влезе в народното събрание ,не е истина,БОГ да пази България!

Патриот е - душа дава за наука, за свобода. Ала не свойта душа, братя, а душата на народа! Ботев Така и този румънски алчен подмазвачески "патриотизъм" - на едни, които ще надробят попарата, а всички останали ще сърбат - спомени - при Сталинград - колкото искаш!

Браво , Патриоте....

що не го продължи да видиш каПутин в него?: ЗА КАКВО Е ПУТЯ В СИРИЯ: И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек що да прави? продава си и душата. ЗАЩО СТРОИ ДЖАМИИ: И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата ѝ търговия! ЕТО КАК СИ ОСТАНА И БЕЗ ЖЕНА: И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек що да прави? залага си и жената. ОСОБЕННО КРИМЧАНИ: денег нет но вы держитесь: И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, и вий него със трудът си! А ТОВА СКОРО ЩЕ СЕ СЛУЧИ... И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек що да прави? изяда си и месата.

Власите си го търсят с борина и ако я карат все така, накрая ще си го получат. Като при Сталинград през втората световна война. Когато Саддам Хюсеин изстреля няколко остарели съветски ракети "Скъд" към Израел, който беше разположил там системи "Пейтриът", само 10% от иракските ракети бяха свалени. Имаше филм по "Дискавъри" за това, а те са американски телевизионен канал.

"жуков" - буболечко нещастна, мечтаеш руски ботуш да те гази ? Я кажи каква е разликата дали ще е руски ботуша, а защо да не е турски ? Или турският е "лош", а руският е на "освободител" ... Роб си и роб ще си останеш - свободен човек не ще да станеш !

Мошонката па си мечтае за турско съжителство, та да му помгнат с раждаемоста!мбухахаха

които отново се опитват да я поставят на срещуположната на руската страна. Сили, които не се учат от разгра си през не толкова далечната Втора Св. Война, сили, които заплащат алчните си амбиции с кръвта на народа. Тук също са се развихрили и много хора се правят на безразлични. Това също се е заплащало винаги с кръв и то с тази на децата ни.

голяма работа. нали ще ни предупредят ако стрелят. Ама да е поне 2 дена, че Лазар-четата на С-300 и С-400 да изтрезнеят, та да не стане същия гаф като в Сирия да не могат да засекат една ракета.