Герджиков: Борисов да оправи ГКПП ”Маказа” и образованието

Два от проблемите, които Огнян Герджиков ще включи в папката за бъдещия премиер, ще са липсата на околовръстен път на Кърджали и трафикът на КГПП "Маказа".

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: Борисов да оправи ГКПП ”Маказа” и образованието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти всичко друго го оправи.. КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

необразовани ще оправят образованието?

Ей, много нагло копеленце е тоя! Бахти наглата муцуна! осра се още като председател на парламента по времето на царя, част е от онова престъпно управление откраднало милиарди, сега за 2 месеца натвори поразии за 2 години напред...И има наглостта да дава съвети на бъдещия премиер!!!! Уникално гнусен тип!

Симитлийския Боко -образованието няма да оправи!.... И даскалите ще излъже, както излъга за много други работи!.... патологичен лъжец грандоман е джанко симитлийски!

Посерко ще даваш акъл,за три месеца съсипа колкото за три години скелет г от гарероба.А по царско време нанесохте поразий за тридесет години напред.Това е истината нещастници проклети

от убразованието файда йок

За две години най-много да оправи пак себе си, с УСВОЯВАНЕ на деньги.

не мое образува гоуемата си партиа, та камо ле народо

borisov da opravi obrazovanieto? za chovek s izkaz na nivo osnovno obrazovanie 3 klas e mnogo trudno.

...сляпо да прогледне. Професорът по право Огнян Герджиков беше свален от поста Председател на Народното събрание за нарушение на правомощията /злоупотреба с власт/. Същите безобразия направи и сега.

борисов да оправи образованието? за човек с изказ на ниво основно образование 3 клас е много трудно.

рецидивиста боко тъпото още не е обесен за углавните си престъпления спрямо род и родина

Всъщност натвори проблеми като се васкираше,че ги решава и по скоро работеше против България и залагаше мини на бъдещето правителство!Явно по заповед на яйцеглавия московски парашутист и крантите на Решетников

...НАУЧНИ РАБОТНИЦИ! ГОСПОДИН ПРОФЕСОР ГЕРДЖИКОВ! ИСКАМ ДА ВИ КАЖА АКО НЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ НЕ САМО УРАНА Е РАДИОАКТИВЕН ЕЛЕМЕНТ ОПАСЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА ЖИВИТЕ ОРГАНИЗМИ.В ПЛОВДИВСКО СТАРОЗАГОРСКО И ОЩЕ СКОРО БЯХА ИЗМЕРЕНИ СТОЙНОСТИ НА ГАЗ РАДОН МНОГОКРАТНО ПРЕВИШАВАЩИ БЕЗОПАСНИТЕ.ТАКА СЕ ПРЕМЪЛЧАВАХА НЕЩАТА И ПО ВРЕМЕТО НА ЧЕРНОБИЛСКИЯ ОБЛАК ДОСТИГНАЛ ДО БЪЛГАРИЯ!

Мутрата трябва първо да си оправи тъпата кратуна, но това е невъзможно със средствата на съвременната медициналл

Има подписани гръцко-български междуправителствени споразумения, граничен контролно-пропускателен пункт между България и Гърция - Маказа" - Нимфея между България и Гърция е туристически, без споразумение за преминаване на автобуси и и камиони ... През ГКПП Маказа - Нифея могат да преминават само само за леки автомобили и бусове с обща маса до 3.5 тона. Огнян Герджиков бре, чети българо-гръцкото междуправителствено споразумение за изграждане на 3 нови гранични контролно-пропускателни пункта! Огнян Герджиков не чете. Огнян Герджиков, работи! Огнян Герджиков пак не ще. Огнян Герджиков го мързи, гледа да лежи, ходи, та се май, търси да играй с липсата на околовръстен път на Кърджали и трафикът на КГПП "Маказа"..

нищо не ти се разбра, човеко...

Само това ли да "оправи "? Ще,Ще ! Надайте се ! И до живот ,а не мандатно / по на 2 години / да "управлява " - все ще е тая !!! Само дето в един момент няма да има кого !