В хосписа ”Дар божи” държали незаконно упойващи лекарства

Прокуратурата в Елин Пелин продължава разследването за противозаконно лишаване от свобода на възрастни хора в местния хоспис, в който мъж бе упоен заради имоти.

Обратно в новината

Коментари - В хосписа ”Дар божи” държали незаконно упойващи лекарства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия не може да са българи, турци ще да са. Българин не може да прави такива неща.

ЦИРК!!! И имитация за действие или съдебна офанзива! Не се надайте, българи, ама вие си знаете, че народе е винаги на-бан!

постоянно задържане под стража. Налице е сериозно съмнение за убийства. Тя трябва да каже къде е синът и. Това са достатъчни основания за принудително задържане.

Какви хосписи, какви домове за стари хора -това са къщи на ужасите!Много е мекушава прокуратурата към собственичката!До сега поне един бой да бяха й хвърлили!

кАКВО СЕ ЧУДИ ПРОКУРАТУРАТА ТАЗИ ДОКТОРКА ДАЛИ СИМУЛИРА ? ВЕДНАГА ДА ЗАПОЧНЕ ЛЕЧЕНИЕ С МЕДИКАМЕНТИТЕ ОТ ХОСПИСА И ТЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ.

Това да не е библиотекарката в село Долно Нагорнище, че си вдигнала заплатата до минималната за длъжността и да я осъдят на една година? За нея бързо скалъпиха дело, а тук никой нищо не знае защото са зети да замитат следите на МВР и нотариуса под килима ...

Пред мен ... Нотариус КОЙ??? И след като се уверих в тяхната дееспособност... И т.н.т. Кажете бе! Жалки журналисти...

Въз основа на изложените факти обвиняемата най-вероятно ще получи много строго наказание. Най-вероятно колегите ще наложат наказание "2 години лишаване от свобода, условно, с 3 години изпитателен срок и 1.000 лева глоба", но при добра работа на прокуратурата наказанието може да стигне и "3 години лишаване от свобода, условно, с 5 години изпитателен срок и 2.000 лева глоба". Ако адвокатите пледират частична невминяемост може да се отчитат и намаляващи вината обстоятелства. Най-важното е при разглеждане на делото да се следват европейските стандарти и издадената присъда да бъде в съответствие с европейските закони и европейските ценности!

За съжаление, генетично предопределени тарикати, мошеници и направо престъпници има не само сред адвокатите, но и сред медиците. Шефката на въпросния хоспис е точно от тази категория - телевизионният репортаж от болницата в която се намира в момента не показа никакво неудобство, никакъв срам у тази отврат. Дано някои от пациентите й имат все пак близки, та някой да въздаде възмездие.

тази трябва да я осъдят на доживотин затвор и да и изземат придобитото по престъпен начин от хората, това си е имотна мафия, както и да го гледаш, а нотариусите....няма ли да разследват

отнемане на имоти Дар Божи

Неферова е социоПатка.