Франсоа Фийон: Крим е руски

Кандидатът за президент на френската десница Франсоа Фийон заяви в интервю за "Фигаро", че "Крим е руска територия от всички гледни точки".

Обратно в новината

Коментари - Франсоа Фийон: Крим е руски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кандидатът на десницата за президент на Франция говори истини. Соросоидите са напълно объркани. Как е възможно това? Десен кандидат, а говори истината?! Сега ако френските комунисти заявят, че Крим принадлежи на Украйна, соросоидите моментално ще ги подкрепят!

Той и Тръмп едни приказки приказваше, после друго видяхме...

САЩ начело на международната мафия трябва да отстъпи по суша далеч от границите на Руската Федерация така както Атлантика и Тихия пазят САЩ.

КРИМ Е РУСКИ, ТОЧКА.

По-малко от 8 часа откакто Фийон заяви, че Крим е руски и в центъра на Париж, около президентския дворец бе организирана престрелка с най-малко един убит полицай! Предупреждението към Париж е повече от ясно.

Нема никакво значение какво казва Фийон, защото той няма да е президент на Франция. Русофилистиците нямат особено светло бъдеще.

А бе, да си кажем право, на кой му пукаше за всичко това, ако не се бе развонял черният барак-простак. 8 години воня на поста Президент на САЩ. 8 години. това никога няма да бъде отмито. Да върви подяволите този мръсен барак-простак! Той разтури вековния сговор на братски неразделни народи. Тоя - барак-простак!

Крим е бил само 180 години руски! Това е нищожно малко време. Бил е стотици години турски или византийски!! Руски е бил много малко.

Сметни и България колко години е българска и колко е била турска и византийска

Ами тогава да го върнем на византийците....Да не говорим България колко години е била под чужда власт, да вземем да я върнем и нея тогава

Тоя ли беше дето ще го съдят за корупция? Ясно е че е путинист, те са най корумпираните.

Този и той е агент на Путин. Това е нечувано , това е УЖАСНО. Отново президент на водеща страна в Алианса назначен от Путин. Ако това се случи това би било ужасен удар срещу евроатлантическите ценности

Фийон (както и Макрон) за предпочитане пред ЛьоПен или левите. Позицията му по Крим е само малък детайл - само за родния празноглав русофил е единственото определящо качество за стойността на дадена политическа личност. А от масата проблеми стоварили се върху Русия в последните години Крим е от най-малките.

поне един от проблемите, който Русия не би могла да реши? Преди това погледни пак картата на света и се замисли.

Махането на Путин няма да е достатъчно, СИСТЕМАТА на управление трябва да се сменя - като се почне от законност и независима съдебна система + свободно гражданско общество (знам знам - все 'мръсни' понятия).

Ама то Русия не е решение бе! Тя Е ПРОБЛЕМЪТ! Не виждам как един проблем може да намира решения?!

Фийон - Крим е Руски Лавров - Версай е във Франция

Страдайте соросоиди. Крим е руски и това го знаят всички разумни хора.Тази истина не можа да достигне единствено до безполезното, пихтиесто вещество в черепните ви кутии, изпрано, многократно преплакнато и промито с най-силни химикали. Та така пичове! Крим е руски! Свиквайте!

Мислиш ли, че те не го знаят? Ама като им плащат, за да трърдят обратното? Влез им в положението, какво да правят, гладни ли да ходят ?

Франсето да си гледа "черните крака" във Франция и Азия,Африка. Скоро в германския север ще се присъединят старите територии.

Няма нищо по хубаво хората в даден раьон сами да си определят в коя държава искат да са

В Крим, в момента тече "Ялтенският международен икономически форум". Има солидно чуждо участие - предимно италианци /дотук Италия е загубила 4млрд. евро от иконом. война на запада срещу РФ/ и германци. Французите изостават от европейските си конкуренти и бързат да наваксат... А че Крим е руски, това никой никога не е поставял под съмнение. Обама се опита да го открадне през 2014г., но си намери майстора в лицето на Путин...

...В ЛИЦЕТО НА ПУТИН.А СЕРГЕЙ ЛАВРОВ БЕ ТОЗИ КОЙТО ПОДАРИ ЕДНА ПРОБИТА ОТ КУРШУМ ГЕРМАНСКА КАСКА ИЗРОВЕНА В КРИМ НА ТОГАВАШНИЯ ДЪРЖАВЕН СЕКРЕТАР НА САЩ ЧЕСТО ГОСТУВАЩ В КРЕМЪЛ!

Решението да не се остава Крим на американците е на президента Путин - еднолично.

...ЧЕ АДМИРАЛ УШАКОВ ДОБРЕ Е НАУЧИЛ ФРАНЦУЗИТЕ ТА ЧААК ОТ ВРЕМЕ ОНО.

Франсоа Фийон сънувал че Крим е руски и просто споделя сънищата..ха.ха Ама КГБ слухти някой недоспал,луд или пиян да каже нещо похвално за руската кочина и от това правят новина номер едно за путлеристан..ха.ха

Спиртосания малоумник. С дес4етките си коментари под различни никове, искаш да ни споделиш личното си мнение по темата? Или създаваш илюзия за множество хора, пишещи на български уж, мразещи Русия? Създаване на фалшиво, уж българско, уж обществено мнение, предоставено ни от един човек, грешка, не човек, мошенце. При това прилича на дрогирано. Да не си трупнал загуби в някое казино та наваксваш с брой коментари.

Новият първи приятел на руснаците... :))) Сега ще се карат с Льо Пен за Неговото благоволение... :)))

Льо Пън, каква красива и мелодична френска фамилия! Българско име, българска фамилия, това ме озадачава, да не би пра-пра-пра-дядо ѝ да е бил богомил?

български!Леля Пена, ши пичели избори!?

ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НА ЯВЕ!!!

Ами така е, ама... сега е редно да каже нещо за Елзас и Лотарингия (Лорен), немски ли са, не са ли... Ами Корсика дето е пълна с корсиканци (италианска етнообщност), ами баските, каталонците, бретонците, окситанците... То май от Франция почти нищо не остана. Колко низко може да падне човек в името на властта!

Е сега я втасахме! И Фийон и Ле Пен казват едно и също! Остава и Меркел да направи подобно заявление и ще се окаже, че само дребосъци като България, Латвия и пр. са виновни за санкциите.... които са "безсмислени"!

Франсоа Фийон: Крим е руски Това го казва не президента Фион,дата за президент. Все пак трябва по някакъв на изборите да преборят фамилията Льопен.

Трудно, Пън се лесно не бичи!

Френски рубладжия ;-) Всеки който не обижда Путин и Русия и не възхвалаява Айфон и САЩ е долен рубладжия!

То и Индия е британска територия по аналогия от всички гледни точки. То и Алжир е френска територия по аналогия от всички гледни точки. Първо хранцузите да си го върнат и тогава да говорят глупости!

Пурко пурко....верно си Пурко. Не може и аналогия да направиш :(

Мога могя, я провери откога Индия е английска, Алжир френски и от кога Крим е руски! Е, ако ти стига минимума от необходимия грам мозък да боравиш с Интернет! Иначе и аз мога да ти измисля още по идиотски коментар!

Ако не е руски Крим ще е американски. Преди Русия да намери начин да си го върне там започна разполагането на две американски бази в бивши съветски съоръжения.Така че французина на прав. Америка няма да получи Крим.

Германците признават, че 1/3 от оръжията им са извън строя, французите признават, че Крим е руски, американците питат, защо трябва да се интересуват от съдбата на бивша Украйна... Това много прилича на пълна и безусловна капитулация на запада пред Москва, нали?

Проспаха соца и... не са подготвени за Сибирската суша!

Е баните от руската мечка леко полеко ще си признаят. ..ама изпуснаха .хубавата работа. , бе.

"Ценител", с всеки следващ коментар все повече се обезценяваш... "Крим нямал никакво значение" тази ти констатация изби рибата барабар с рибарите!!! :)))

Задник,прочето пак квото съм написал щото очевидно не си разбрал нищо.Но не чети повете от 100 пъти.Ако и тогава си на тва дереже спри да четеш.Нема смисъл.Разбра ли глупако

Елзас си е немска територия! Заграбена, от тъй наречения "крал-слънце" в края на XVII век с довода, че източната граница на кралството му трябвало да е река Рейн!?Без в Елзас да живее и един французин даже!?Щом Фионът тъй вижда нещата в световната политика, германците пък са напълно в правото си да отцепят Елзас отново към своята държавна територия!

Това и неграмотните го знаят ама на някои ''умни и красиви'' не им отърва а и поръчките за оплюване и врява трябва да се заработят по някакъв начин..

Безспорно действията на управниците в русия са нарушение на международното право.И въпреки това те го направиха.Не може да не са си давали сметка какво ше последва след един такъв акт.И ВЪПРЕКИ ТОВА ТЕ ГО НАПРАВИХА.Тогава следва най-естествения въпрос:ЗАЩО ГО НАПРАВИХА.За какво им е крим.От гледна точка на здравия разум В 21 век ТОВА Е НАПЪЛНО БЕЗСМИСЛЕНО.Тук требва да се дефинира понятието ЗДРАВ РАЗУМ в този контекст на събитията.Най-просто казано здравия разум диктува да живееш в мир с останалите народи.От такава гледна точка анексията на крим е напълно безсмислена.Още повече като знаеш какви ше са последствията.И ВЪПРЕКИ ТОВА ТЕ ГО НАПРАВИХА.Извода е очевиден- УПРАВНИЦИТЕ НА РУСИЯ НЕМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА ЖИВЕЯТ В МИР С ДРУГИТЕ НАРОДИ.тЕ СИ ПОДГОТВЯТ ПОЧВАТА ЗА ВОЙНА.Но и това противоречи на здравия разум защото ДНЕС САМО КОНВЕНЦИОНАЛНА ВОЙНА МЕЖДУ РУСИЯ И ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ НЕ МОЖЕ ДА ИМА.Ако некой се заблуждава че това некак си е възможно той наистина е мноооого глупав.За това да си припомним отново:КОЙ УПРАВЛЯВА русия. Световния ционизъм създаде съветска русия през 1917г и от тогава тя е неговата военна сила и опора в стремежа му за световно господство.И тя е доста интересо образувание.В нея няма нормално общество съставено от СВОБОДНИ ХОРА .Там има тотално господство на една малка група хора над останалите.Дикататура но не на пролетариата.хаха какво безумие...За това и само там ционизма можа да си създаде свое царство.Иначе щеше да го направи в америка.Но там това е невъзможно.Там живеят свободни хора които няма да ти позволят да ги превънеш в роби.Но можеш да шантажираш свободните хора като си създадеш едно стадо от роби с които да заплашваш свободните хора че ше хвърлиш робите си срещу тех.

И през 1980 след краха на този икономически модел-наложен от ционизма в русия-и естественото следствие разпадането на империята, ционизма загуби своята надежда за световно господство.Сега той отново иска по пътя на шантажа с атомна война-да възстанови своите позиции като си върне източна европа.ЗА НАЧАЛО.После ше видим...Просто да си върне това което беше СПЕЧЕЛИЛ С ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.С една дума чрез крим ционизма иска да си създаде още един коз в шантажа за да притиска света.А франсето е идот или ционистите са го "помолили" да прави глупости

И ако човек погледне кой е имал полза от ВСВ нема как да не стигне до извода че еврейския ционизъм е пелелившия.Завладява източна европа.Не еврейския народ, щото той и еврейския ционизъм не са едно и също нещо.Не "червенощитко е бил в освиенцим нали.И като погледнеш излиза че ционистите са жертвали собствения си народ за да станат господари на света.Гадничко нали.Тва май само един евреин може да го направи.

Бе, ти само чекии ли биеш? ...Ами, що се напъват да ни убеждава тогава...в .безсмъртието.?

..Мъданя беше много мирен преход, нали?

Ооо, моше, искаш да ни пратиш на майната да гони вятъра? Какъв е смисъла на коментара на мошето? Понеже в последните години рязко прогледнаха много хора за делата на мошетата. И че всички гадости и злини идват от тях. За това мошетото, дето се опитва да ни промие мозиците, прави две неща: Първо, оптва се да прикрие евейските дела, като ги джироса щедро на понятието ционизъм. Което някак си се получава, че няма много обще с мошетата. И второ: насъбрала се е огромна омраза към мошетата и то в световен мащаб. И мошето се опитва да я насочи към Русия. щото през 1917г те извършват преврат и завладяват Русия. От това следвало, че и днес в Русия били управлявали мошетата. Следователно, всички дружно трябва да мразим Русия. Моше, ние бананите ги белим, преди ядене. Тъпак, да ни обясниш, защо всичките вие, така злобно и бясно мразите тогава Русия? И защо Путин ви изгони 1999? Защо от тогава в управлението на Русия не се допуска присъствието на мошета. Двама зам министри си укриха произхода и бяха изгонени. Разбира се, падали оставки. Имам ги статиите. кого се опитваш да лъжеш и мамиш? А относно позицията на международното право по отношение на проведения в Крим референдум, казал си го е добре немски професор, точно специалист в тази област. В статиите: "Отделение, референдум и присоединение это не аннексия: профессор права Гамбургского университета о присоединении Крыма " "Право на Крым: Безальтернативная правда документов" Глупак! При това елементарен! С елементарни лъжи!

Говедо никога не съм си позволявал да кажа и една лоша дума срещу РУСКИТЕ ХОРА.Путин и русия не са едно и също нещо. Най-ГОЛЕМАТА ЖЕРТВА НА ЕВРЕИТЕ Е РУСКИЯ НАРОД.За да запазт власта си над тоа народ те са избили 56 ПЕДЕСЕ И ШЕСТ МИЛИОНА РУСКИ ХОРА.Говедо какво разбираш като казваш "да мраза русия".Щото аз нищо не разбирам.Хората в русия са хора като мен.Но са смазани,зомбирани от властниците в русия.А За тех вече е ясно кой ги управлява... Момче тъпо,вече не може да се скрие от света какво е ЕВРЕЙСКИЯ ЦИОНИЗЪМ.Колкото и да скачаш,света вече прогледва... Управниците на русия немаше как да се оправат без еврейски ционизъм през 1980.Но той си пази собственоста.Русия е сонбственост на "червенощитко и приятели".И един евреин да нема в русия нейните управници са в ръцете на евреите.Те ви осигуриха безумните цени на нефта.Само и само русия да не се разападне.Щото тя русия е ТЕХНА, ТЪПО ГОВЕДО.Те си пазат собственоста.

Значи съм моше а?хаха...не съм моше а съм... кажи некво друго еврейско име...Що па да не е владимир или пък улянов.Или йоско джугашвилев...хаха.Задниииик, всички ционисти са евреи но не всички евреи са ционисти...А аз не съм евреин.Въпреки че са ми казвали че съм като тех-песта на дребно а харча на едро.И така требва да бъде.Така прават умните хора.

Изказването на Фийон показва, че и той е вземал "кредити" от Маскве!

...Както и ти!...

Аве чалгопитек, нали ние нямаме пари ве как да му дадемМного си тъп палячо!

Най-после се появи един французин с френско име, който е прочел "Война и мир" (Толстой), където пише как се е върнал Наполеон от там (по "наполеонки") и защо не трябва да се дразни Кримската мечка!

..руската! ..ама все там...

Мило "бяло мече"..., "все там", както пишеш (руска, бяла и т.н.). Нарочно написах "кримска", защото и "белите руско-сибирски мечки" обичат да се пекат на Черно море. И най-вече на Кримския полуостров.

Изказването на Фийон говори за това, че човекът е здраво стъпил на земята, реалист и добре образован - познава европейската и в частност руската история.

Я минуетчето да каже, дали признава хунтата, дошла незаконно, в противоречие на Украинскта конституция, и тогава да говори за Крим!

Западът публично капитулира в навечерието на 9 май! На този свят няма нищо случайно...

Първо ще отпразнуваме 1-ви май. Той е наш !?!

по-скоро американски

Я , на тия почна да им идва акълът в главите.

Не е, бе! Това е ..амнезия.

Как Русия - Московия става велика държава? Ами няколко века прислужва на Златната орда и събира данъците от славянските земи и ги предава на Хагана. Така Московия забогатява и става по-силка от съседните славянски княжества и с крадените пари от данъците за Златната орда се въоръжава и започва да завладява славянските градове един по един. Първият руски княз с монголска кръв Владимир - решава да не праща повече данъци на Хана и сам да ги прибира. Така се започва Россия - Московската Татарската и азиатската... дето няма нищо обощо с Киевската Русь. :))))))

Да те и тебе у турчина нескопосан! Ти да бкше се освободил и да беше спрял да плащаш на турчина, ама кат си посерко как да стане}:-))))

Моите роднини не са от освободени от Вас земи, товаргищ! Тъй че можеш си забиеш освобождението отзад! :)))))

Годы жизни Годы правления Годы правления Имя Годы жизни Даниил Александрович Danila titularnik.jpg 12611303 12631303 12631271 Ярослав Ярославич 12301271 12721276 Василий Ярославич 12411276 12761281 Дмитрий Александрович Переяславский 12501294 12811284 Андрей Александрович Городецкий ок. 12551304 12841294 Дмитрий Александрович Переяславский (повторно) 12941304 Андрей Александрович Городецкий (повторно) Юрий Даниилович Jurij of Moscov.jpg 12811325 13031325 13041318 Михаил Ярославич Тверской 12711318 он же 13191322 (Великий князь Владимирский) Coat of Arms of Veliky Novgorod.svg кн. Новгородский 13221325 13221326 Дмитрий Михайлович Грозные Очи 12991326 Иван I Данилович Калита Ivan Kalita.jpg 12881340 13251340 Coat of Arms of Veliky Novgorod.svg кн. Новгородский, 13281337 13261327 Александр Михайлович Тверской 13011339 13281331 Александр Васильевич ?1331 он же 13311340 (Великий князь Владимирский) Симеон Иванович Гордый Simeon Dumny.jpg 13171353 13401353 Coat of Arms of Veliky Novgorod.svg кн. Новгородский 13461353 он же 13401353 (Великий князь Владимирский Иван II Иванович Красный Ivan krasniy titularnik.jpg 13261359 13531359 Coat of Arms of Veliky Novgorod.svg кн. Новгородский 13551359 он же 13531359 (Великий князь Владимирский Дмитрий Иванович Донской Dmitri Donskoy.jpg 13501389 13591389 13601363 Дмитрий Константинович Суздальский 13221383 он же 13631389 (Великий князь

Човека изказва прагматична позиция и е прав. Ясно е, че България не може да преначертава граници, но Русия, САЩ и другите големи могат, не случайно имат право на вето в СС на ООН, а ние нямаме. Приемете, че това е новата реалност и да се работи заедно целия християнски и цивилизован свят срещу ислямската агресия, защото това е истинската заплаха за света. Никога проблемите в близкия изток няма да се решат докато Русия и САЩ не заемат единна позиция.

По-силният е бава и ... дарява. Харесва ми.

Да не забравяме че проблемите в близкия изток са в резултат на американската и израелската политики. Пазарлъка 'Крим за Асад' няма да реши никакви проблеми в дългосрочен план. Дори напротив. Не ми се вярва да не го разбира и да е наистина искрен.

Дори и така да е, решението не зависи само от САЩ и Израел ами от Русия, Иран, СА и Китай ако щете. Няма значение кой и как е оплел конците, трябва да се търси спешно решение, което да спаси белия свят от ислямската чума.

Западът взе да обръща палачинката! Три години след като извърши преврата в Киев, но не успя да вкара РФ във война на територията на вече бивша Украйна западът признава поражението си публично!

Юлий Цезар нахлува в Британия през 55 54 г. пр. н. е. и написва Записки за галската война, където споменава, че населението на Южна Британия е много голямо и има връзки с белгите от Ниските земи.

маке-донска

Шило

Понастоящем е на Бети-то Втора. След нея- на Чарлито.

Бетито има ли .обещаващи. кълки?

Белгите... ама сигурно говори за галите от Франция? Познах ли? :)))))) Че на агличаните може да им викаме англо-саксонци, ама до голяма степен са си с келстки произход. Може да са се омешили малко с германи и скандинавци в последващите векове, но си остават в основата си келти.

Шило

В тази вековна ДНК мешавица, можеш ли да определиш вече кой, на кого е наследник? Всеки се бие по гърдите, че произхожда от нещо си там...Преди 1000 години.

Говоря за Руската федерация. За да спрете кой, кого създал! Кри се отдели по законен начин - с референдум. Хората там не признават нелегитимната власт в Киев.

Ако се променят принципите за националните граници, ние само печелим. Исторически, културно и лингвистично Западните покрайнини са български!

След 1944 г. България е принудена от своя голям брат и покровител СССР да се откаже от националната си кауза за обединение на българския народ. Всички присъединени към България територии Западни покрайнини, Вардарска Македония и Беломорска Тракия по силата на Парижкия мирен договор (1947-1948) са върнати на съседите. Те на практика заграбват изконните български земи, международно признати за такива още от Цариградската посланическа конференция от 1876-1877 г. и от Санстефанския предварителен мирен договор от 1878 г. Москва ни налага да се откажем от всякаква независима и самостоятелна външна политика, която да припомня за времето, когато България е била обединена, и че това велико завоевание Обединение на България е дело на цар Борис III и неговите правителства. Полагат се огромни усилия чрез всички възможни пропагандни средства и масово интернационално възпитание на българската младеж да се забрави този исторически сегмент от нашето минало. Междувременно Съветският съюз налага на правителствата на НФР Югославия и Народна република България да започнат преговори за създаване на южнославянска федерация. Това решение обаче се оказва мимолетно. Сталин скоро разбира, че обединяването на двете страни може да ги превърне в неуправляема, голяма и независима от имперската политика на СССР държава.

Че кво да прави? Иначе щеше да загуби още територии! Я вземи погледни картата след Първата Балканска война, и след втората!

Ооо, моше, чужденецо, ясно е че си нямаш представа от българска история. Ако беше българин, щеше да знаеш, че след 1944г ние сме в лагера на победените. И по искане на Чърчил, България е трябвало да бъде разделена между Турция и Гърция. Спасява ни СССР. И не само, съветските дипломати успяват да ни издействат намалена сума репарации. След което ни чака нова изненада. Тито решава да ни прави съюзна република. Георги Димитров се оплаква на Сталин, който ни спасява и от тази съдба. Да не са те подбирали по конкурс за малоумници. Дори не можеш да лъжеш.

Това е следващия президент на Франция, защото е член на Комитет 300 който управлява Света.

...дреме ми на кура...300 милиметров..

Абе някой знае ли, дали Русия не е шведска, че първият руски княз е бил Швед? На Киевска Русь. Или е монголска, че първият руския княз е бил Монголец? На Московското княжество.

Много ти е мътно в главата или от ракията или от магистралките.Чувал ли си въобще за принцеса Олга а знаеш ли тя каква е ? А знаеш ли кой и е съпруг и син и т.н и т.н чул ли си ?

Украинци са всички или поне Българи...Но не и мокша/ московци/

киевска княгиня внучка на българския владетел Борис I Покръстител.

Като им гледам езика,писменоста и религията ,явно са някакви български покрайнини :}

По принцив историята има много такива примери... например Американският народ и език са си чисто и просто... английски покрайнини... па ги гледаш американците едни такива хем черни, хем жълти, хем пемпени.... хич не приличат на англичани засмени :))))

konsultant@dir.bg

соросоидните копелета не могат да направят разлика между СЛАВЯНСКА азбука и българска.

За нас Беломорска Тракия и Одрински вилает!

6 милиона български гъзлаци, от които 3 милиона пенционери... ходи да си поискаш от 80 милиона млади турци - Одринско :)))))

Светът останал изумен, когато 6 милионна България побеждава 25 милионна Турция и превзема, непревземаемата Одринска крепост!

Ми те западналяците трета година квичат и вече взеха да осъзнават, че само квичат. Крим е руски, Западът се осра, соросоидите загубиха.

Като почнат кримчани да пътуват по света с руски документи ела ме целуни отзад....:))))) Ще пътуват само в Русия-никой не ги признава.

konsultant@dir.bg

Те си пътуват и сега.

Шило

Хм, ти по света с документите от ЕС, можеш ли да пътуваш? Или си само за част от него ей така?

Абе Петър I не им ли беше бръснал брадите, за да заприличат на Европейци, а те квичали, докато ги бръснели? Че и по европейски училища ги беше пращал, че и европейски учители и майстори им беше водил, че малко от малко на европейци да приличат тия азиатци?!

Шило

Ами понаучили са това-онова от Европа и Америка-та. И преди да отговориш първосигнално, малко помисли. Че са като позд индиго в много отношения.

konsultant@dir.bg

Европейците също са "ходили" в Русия. Голяма част от "ходилите" са си останали там.

Обичам Франция ,обичам Европа,Обичам Русия...

Лайnото, което назначи жена си на фиктивна работа за да лапа огромна реална заплата се е вкопчило като удавник за сламка за рублите на Путин, но няма да го огрее. А родните безродници за някакъв си Крим, който не ги топли отникъде са готови да се разделят с български територии в полза на Турция - защото това е пряката аналогия на анексията на Крим и бъдещо "самоопределяне" - само след едно-две поколения ние ще сме малцинство в собствената си страна спрямо турците и циганите. Благодарение на същите руско-турски подлоги.

Шило

И тоя ли е на издръжка на Путин? Ба си богатата държава!!!! Кого ли не купи?

те затова гладуват като кучета