ДАНС задържа на границата 5-ма терористи германски граждани

Агенти на ДАНС са задържали петима германски граждани на ГКПП „Капитан Андреево”, за които имало подозрения, че са чуждестранни бойци-терористи.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС задържа на границата 5-ма терористи германски граждани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та тя е най-голямата клетка и терористка!

Ако тези германци са заплаха за националната сигурност, да им се повдигне обвинение и да бъдат съдени. А да ги пуснеш поживо- поздраво с някакъв нелеп етикет "експулсиране" някак не показва завършена работа. И накъде ги "експулсираха" компетентните органи !?

Така е,сигурно да не обидят Меркел че германските власти са калпави,та да са на едно ниво с нашите!И то при заплаха за националната сигурност и намерени билети за Истанбул!Несериозна работа!

А как са напуснали Германия като имат забрана да я напускат?!а?

Ами как,ненапускането е административна мярка,а те трябва да са "послушни",да не бягат ,но показва ,че властите дори не са ги контролирали,примерно да се разписват в полицията или нещо подобно!Заспала работа,напълниха се с бежанци,вече не знаят кой кой е!

Тези трябва да са били .пехотинци.? Че, за тях няма ли аероплани?

Тия от данс са големи майтапчии!

АБЕ ПЕДЕРЮГИ, КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИТЕ, КАКВИ ГЕРМАНЦИ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА????? Е.А ТИ ПРОСТОТИЯТА, А.А ТИ ЖУРНАЛИСТИТЕ!?!?!?!?!?!?!

Тъй!Днес е обаче 20.04.,а залавянето от 12.04.,та откакто Борисов почна пак да "риве" за границата дадоха публичност на находката !Вярвам ,че залавянето е професионално,но това "експулсиране" нищо не означава,нещо като" ние ги залавяме,те ги пускат",та въпроса ми е къде са "експулсирани ,само до границата ли,та после пак да си купят билет от друга държава!Те и германците са наложили забрана да напускат страната ,ама те си купили билети за Истанбул и минали няколко държави необезпокоявани,така че защо не са в затвора или предадени на германските власти като нарушители на мярката?

Спрямо ислямистите трябва да се следва принципа на Сталин "Има човек има проблем, няма човек няма проблем" А останалото са сладки сънища.

Не го величай Сталин,те жертвите при неговия режим са колкото през ВСВ и като цяло е режим на репресии ,а не точно срещу терористи!

Номера е който иска да се прави на войниче мУсулманче прав му път ноооооо когато реши да се върне на границата да му кажат йок не може да се върнеш!

Хвана ли са 5 пусна ли са 5000.

ей света се обърка бяха фашисти сега радикализирани тия германци руси га почернееа бре тая Меркел обърка яко бойте след утепаните шваби под сталинград внесените негрота и мюмюни са работили яко.

По принцип Меркел не е канила терористи ,а бежанци,но не предвиди, че пътя до Германия е дълъг и трънлив,злоупотреби се с хуманноста,а трябваше още на турската граница да им взимат отпечатъци ,да ги проучват,а не от кол и въже с каналджии!Изключително необмислено и наивно,но и времена бяха сложни,тогава идваха по море,много лодки се обърнаха,много жертви,включително деца,гръцките острови се напълниха, Италия и Франция също,та Меркел реши от гъза на географията да прояви хуманност,но затрудни цяла Европа ,настъпи хаос и още не си признава и още няма ред!

да бе тя баба ти Меркел е една нежна добра душица и просто така е объркала нещата ай ся глупости! Зад нея седят една камара народ експерти дето дават съвети! А отзад на скрито седят един други експерти дето задават международната политика и икономика!

Дайте им по един АК българско производство и ги пращайте да се бият за свобода и демокрация.

Паспорта ли,личната карта или там каквото е, в което пише какъв гражданин си,ТОВА ли те прави германец,българин,французин,ако си негър,индиец,арабин,китаец,джагатаец и прочие.Съответната раса не е ли определяща ,а не "гражданството"Ами ако съм извънземен с български паспорт,българин ли съм?Обяснете ми

Е да де,ама ако беше написано,,Руски или Български граждани,, колко ли вой щеше да има и какви ли квалификации щяха да се чуят.

Германски граждани ... но не знаят да говорят на "германски"...

ха ха ха ха -"германци "с арабски имена.Е няма такава шизафрения.

има,има..като българи с турски имена-същото е...

Германски граждани ! Ама бозави, а не високи и руси арийци, нали ? Тежко на младите, вкл. все още неродените европейци ! Не ми се мисли какво много скоро ще стане с Европа, към която даже и американците /чисти янки кореняци от САЩ/ имат респект .

колко тряаа си прост да си имаш германски документи и да се напъваш да ходиш в Сирия да воюваш за някаква си почти идиотска кауза от която ясно че някой ще се обогати ама ти най-много да не се прибереш жив ...я фак , ша си гледам бачкането и заплатката и шопинга из моловете в Мюнхен всяка събота неделя аллах ше ми прости

Примерно, имената Мехмед, Али, Мустафа, Джамал и Хюсеин на задържаните трябва да се се пределят като типично немски и няма нужда да бъдат споменавани, нали? Защото мюсюлманите в Европа имат един куп привилегии, а християните, било католици или православни -НЕ! Браво на "експертите" в Брюксел!

типично немски незнам,ама за български спокойно може да минат...

Германските граждани Ахмед Мюмюн,Джевджет Хасъм,Али Мохамед,Исмаил Иведик,Режеп Халсън и подобни шебеци... Тези са толкова германци,колкото аз съм трамвай... Само се замислете,колко народ са избили и изклали тези,колко деца и жени са изнасилили и трябвало ли е изобщо да ги арестувате или е трябвало направо да ги стреляте...

5-ма терористи или имало подозрения че са терористи. Мноооого е съществено.

Ще им забраниш да изизат извън Германия!? Неолибералистите тотално превъртяха. Остави го да ходи където си иска и му забрани да се прибира в Германия. Това е правилната тактика.

Аааа, тук може да напишете "германски граждани". Ако ставаше дума за цигански зулум от нашенските някъде извън страната ни, щяхте да пишете "заловени българи еди-къде си"...

Това са разни богаташки келеменца-че геваристчета ,гейове,бейове,вегани джихадисти,хипстъри, които вече от съклет и безделие са почнали взаимно да си бъркат по дупките за да правят световни революции! При залавяне-Пребива бавно с нечегарен кол на място до насиране!

А германските граждани сигурно имат едни такива не съвсем германски имена, които ни спестявате, защото...?

Адолф, Ханс, Манфред, Карл и Хайнрих са се казвали аресуваните ...

Ами;) Асан, Хасан, Мустафа и т.н.

Това са някакви келеши със садистчни наклонности, които боравят нерегламентирано с оръжие и взривни вещества срещу заплащане ,или обещание за среща с девици на оня свят! Наричайте ги бандити-прошляци самоубийци ;)))

Я им напишете имената да ги видим колко са "германци". На бас, че са германци само на книга.

"Непълнолетният младеж е предаден на служители от Дирекция Социално подпомагане - сега ще го пратят да си доучи със връстници я в Копривщица, я в Панагюрище.