38 г. затвор за роми, взели 3.5 млн. с измами

Цигански клан от Долни Дъбник, изпрал над 3.5 млн. лв. от измами, обжалва пред Апелативния съд във Велико Търново присъда от общо 38 г. затвор.

Обратно в новината

Коментари - 38 г. затвор за роми, взели 3.5 млн. с измами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каква точно измама са извършили. Яено са подразнили някоя мутра или ДС ченгесар, който е активирал съдебната ни система.

хубава работа ама циганска

По важното е под опеката на кои политици са "работили"?

А ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ ТЕЛК ДЕТО СА ИМ ДАЛИ ФАЛШИВИЯ ДОКУМЕНТ ЗА 100% СЛЕПОТА А ТЕ СИ КАРАЛИ ЛУКСОЗНИТЕ ЛИМУЗИНИ, НА КОЛКО ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ? Е ТОВА СМЕ БЪЛГАРИТЕ - ЗА МИРИЗЛИВИТЕ ПАРИ НА МАНГАЛИТЕ СМЕ ГОТОВИ ДА ПРОДАДЕМ ВСИЧКО - И СЪВЕСТ И МОРАЛ!

браво на тия хора ,те са достойна конкуренця на нашите прекрасни народни представители.могат много успешно да се конкурират с такива от класата на Делянчо мамин.

Мангалите са се разбеснели, но защо НАП и купищата институции отказват да разследват членовете на ТЕЛК-а издали документи за слепота, както и имуществата им е необяснимо. Да не говорим за купищата други държавни и общински служители, които са им ''съдействали". И нека излязат управляващите и заявят, че борят корупцията и тя е на нива, както в други страни от ЕС.

Евалла мангали !

Ако се разровят ще се установи че в цялата държава има хиляди такива ромейски кланове живеещи в хипер лукс от подобни измами. Крайно време е разните там организации да ги придърпат най-малкото за произход на имуществото - нямаш документ за произход на доходите - конфискация.

"Слепи"меринджеи,какво да ги правиш:)))!!! По-интересно е да ни съобщите,кой им е издал свидетелствата от ТЕЛК,че са слепи като къртици,защото ако този някой,не е и той...напълно сляп,то тогава ще трябва да даде няколко обяснения,които ще са належащи в случая,нали така:)))?!?

Тия като дъщерна фирма на клана срещу КТБ

Ееее, а дано да осъдят и тези/не цигани/, които ограбиха и изпраха парите на банка КТБ!

нямаааа нямааа да ги осъдят - онзи ден дадоха клетва в парламента да служат на родината сред 1-вите редове бяха в костюми облечени господа им викаме уважаваме ги щем не щем , пак си ги избираме ; а сега се лъжем само че има някаква справедливост и се злобим към некакви мангали крадци които даже не са окрали нас :))) смешно нали ...жалко почти жал ми е за глупавите озлобени българи :)

...да бе мамка му!!! де викате бунаци има навсякъде по светъ. тез ало измамниците що не научат някой друг език и да събират пачки пачки под прозорците из чужбина - хелоу мами туй онуй айдеее 20хил еврака летят през джама

А дрогарите ромски бригадири телефонисти от Калтинец-Г.О,ж.п гарата,кв.Пролет,гр ВЕТОВО,Айдемир,Суворово ,Левски,Павликени,Две могили,Червен бряг коги ще ги запрете в кауша бре, отличници??

между другото незная много за палестинците - само че са надхитрени от евреите и малко помалко са изтикани от земите си и дори очаквах да са бедни облъскани и вечно гонени хорица , как успяват да дадът 2 престилки пари на наш'та циганка и защо по дяволите ама на туйто живота излъгала ги е нещо нашата маймуна ней била глупава хич

100% слепота.... и това е документ от ТЕЛК? Я сега да хванем кой им е издал документите, че и него да подпукат за неверни документи и умишлено ощетяване на държавата.... леле, каква стана тя- три синджира и като започнат да се разплитата ще има ефекта на доминото, но крайно време е да се почне от някъде!

Цитат от статията: "Цигански клан от Долни Дъбник" Харесва ми това, че "журналистите употребяват истинските думи - "цигански", а не "ромски"! Браво, продължавайте така, без да изкривявате Истината!!!

Лошото е обаче, че друг подобен сайт (няма да го цитирам) също пише в заглавията си "цигани" и "цигански", обаче ако ти се опиташ в коментара си да напишеш подобни думи ти ги изтрива и на тяхно място се появяват звездички. Много е дразнещо и според мен само губят защото води до отлив на читатели. По-рядко си правя труда да коментирам там защото е много досадно. Освен това по незнайни критерии ти цензурира и думички които дори децата използват и са напълно културни и законни. Например нямаш право да напишеш "кофа за боклук", защото някой си умник решил че думата "боклук" (естествено в преносен иносказателен смисъл) е неприлична и обидна и затова - направо те трие. Също така половината домашни животни също са цензурирани, защото може да се използват за нанасяне на обиди (как само звучи - като средна телесна повреда).

Търновските магистрати пак се уредиха - кой с нов джип, кой с ново апартаментче...

С документ от ТЕЛК имам 100% инвалидизация от 2008- ма година, ПОЖИЗНЕНО. Сега съм спокоен, защото "букетът" с диагнози тогава показваше 172%, а с инфаркта и рецидива от 2013 година, надминава 200%. Така, намаляването със 100% на загубената ми работоспособност, вече е реално. Може само по "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", да бъда допълнително с "швейцарското правило" на втора степен (1/2) санкциониран (косвено, с 30% увеличение цената на гЪзЪ).

Двама от душманите ми ИЗТРЕБИТЕЛИ са сложили минуси, защото не са успели да ме уморят. "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив." - 1988 г.

А затвор за лекарите , издали ТЕЛК на подобни елементи кога ще има? Кога ще има отнета правоспособност на "лекари", които получават пари от подобни сделки?

Е а де? И аз зададох същия въпрос. Стига само сме плюли по циганите. Те че са за бой са си за бой, ама ако имаше лекари а не "лекари", нямаше да има и фалшиви ТЕЛК решения нали? Впрочем иска ми се да добавя че съвсем наскоро баща ми го категоризираха със 60% инвалидност. Истинска, още върви на собствен ход, ама едва-едва. От тия фалшиви "инвалиди" ние истински болните не можем да се доредим даже!

По-лесно е да намериш Бяла Лястовица от колкото ултравиолетов без ТЕЛК

Сигурни ли сте, че не става въпрос за трафик на хора? Тия палестинки наи-вероятно са платили да бъде махнато проклятието да живеят в близкия изток....

Какви 38 години ги гонят. Журналя тип NTV. 38/5 = 7.6 средно на циганин. След 4 години са навън и ще продължат с измамите. 38 години....

много ми е интересно кой ги е подучил тия зачулени и необразовани палестнки да завеждат дело и от името на кого се води то...въобще в тая новина има доста неясноти...голяма част от информацията ни се спестява и ни се поднася само осъдителната присъда...

Забелязахте ли, че до присъда се е стигнало, защото са мамили чужденци?! Вероятно чужди органи са се намесили, за да накарат нашата "съдебна система" да си мръдне зад.ника. А за измамите в България няма никакъв резултат, независимо, че и други ц. кланове живеят безнаказано като арабски шейхове.

какви например чужди органи-палестински ли...между другото в близкият изток на палестинците и сирийците не се гледа с добро око от останалите араби,смятат ги низши и прости...

Нещо като булгарите у европа

Извади си тиквата от гюбрето и се образовай поне малко! Това, че тук някои екземпляри като теб (които освен до големио град не са одили по-далеч) считат, че палестинците и сирийците са "низши и прости", не означава, че те са по-назад от нас! И вероятно техните тъпи органи са се погрижили за поданиците си, за разлика от нашите, които се грижат само за тлъстините си!

Смъртни присъди на тия мангали !!! бахти смешните присъди за по 100 000 - 200 000 лв по 5 или условна вие сте по жалки от банките мама ви да еба !!! Да ви сера на правосъдието СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ !!!!!

На тая врачка трябва да и се даде ЛИЦЕНЗ , мноО е добра . Нека да докарва от чужбина кинти , а не от Бг-пенсионери , както телефонните измамници .

d4

явно балъци има не само в Бантустана. интересно е обаче, кои са адвокатите на мангалите. също е интерсно, че законите на шериата не са толкова "миролюбиви". ако беше така, на мангала щяха да му извадят и двете очи, та действително да ослепее завинаги.

Абе аз живея само съЗ 1 200 леА на месец , а тези ''сънародници'' си правят пи.ки с мен !

А пък едно време като имаше трудови лагери...

Тези членове на ТЕЛК сега са още живи, нали? Съдете ги за съучастие и в панделата!

браво бе цигани-3,5 млн,хич не са малко...все пак не ги крали,ония са ги дали доброволно...

Драги сънародници, докато не изчистите циганите от държавата си, няма да видите добро. Тия,които не искат да учат, работят като нормални хора, ги депортирайте в Индия. И рязко ще ви се оправи икономиката без над 2 милиона паразити.

да , но те са бъдещата работна ръка на булгарзесмена. Той нали иска безплатна работна ръка.Вече всичко друго са омете. Миналата година 30000 са заминали, таз ще са 40000 и те така. Манго е ценен за бъдещата икономика

След политиците и управниците , в България най-добре си живеят СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ И ИНВАЛИДИЗИРАНИ /КУПУВАНЕ НА ТЕЛК/ , РОМИ ... Собственици на дворци , палати , пари ,коли за над 50-100 хилки , закриляни от мастити СОФИЙСКИ АйДУКАТИ ...

някаква циганка врачка. Намерила прости - излъгала ги. палестинките са си го търсили. А нас като ни лъжат и ограбват ежедневно, да не би някой да е в затвора?

"документи от ТЕЛК, че имат 100% слепота" ... такааа, ама гледайте сега, то този ТЕЛК не е от извънземни. Има подписи там. На хора с имена и ЕГН. Та кога ще чуем нещо за техните присъди?

по абсурдна новина скоро не беше се появявала...ами че конфискувайте ги тия пари,що ще ги връщате на тия палестинки ,при положение че са ги дали доброволно...интересно е кой изобщо е завел делото-българската държава ли...

що злобеете бе бунациии!!!??? :))) някой "чисти българи" ви измамиха косвено с милярди а тези мангаля са измъкнали от някакви палестинци пари и са ги внесли тук в държавата да си купят имотец и скъпи коли за синовете ...е ся! ... не са ги декларирали и синът бил инвалид - скъпите коли данък немой да им вземеш ама все пак не са ви бръкнали във вашият джоб - неразбирам що им завиждате и злобеете а на българи които години наред ви муфтят си ги избирате ли избирате отново и отново позволявате да ви яхат и една и съща мръсна игра да играят с вас

Клановете на Бисеров, И. Костов , Р.ОвчЪ. , КТБ ..., и подобни ЗНАЙНИ И НЕ ДО ТАМ НЕЗНАЙНИ Бг-КРАДЦИ НА ПРЕХОДА...

а тей кажи ги кажи ги Ф'сичкитееее че видиш ли ся злорадстват за мангалята дето не са им бръкнали в джоба ей туй ако ней българска тъпанарщина и чиста злоба ами могли са циганите окрали палестинците ко толкоз весело ми е чак :))) да не са били будали палестинците

С този ли случай държавата показва държавност и правосъдие, а КТБ и милиардите ?

Хайде бе, видяхте ли че държавата ни не е толкова "толерантна" към малцинствата колкото ви се иска да си мислите? Видяхте ли че наред с българи, хващат и съдят и небългари (български граждани но от друг малцинствен етнос)? Какво сега пак се оплаквате? А това че държавата не си е свършила работата и че не е заловила всичките братя "мангасарян" с фалшиви ТЕЛК-ове си е вина на държавата. По-точно на служителите, чиновниците които през работното си време най-много обичат да пият кафе и да си разказват клюки. В този ред на мисли да попитам, кой казва че комунизмът си бил отишъл и че било капитализъм? Кой в нормална държава ще търпи държавен служител да не хваща тези които например искат да се изкарат слепи за да взимат помощи? Тук можем да говорим и за корупция и за взимане на пари под масата - защо никой не иска да види българи приели подкупи или по друг начин подпомогнали измамниците да получат фалшиви ТЕЛК решения, а обвиняваме само мургавите ни сънародници? В една Германия например същите тия мислите ли че нямаше да ги хванат на секундата в която се опитат да мамят? Защото белият германец работи. Белият германец си върши работата съвестно. Говоря в общия случай защото корупция и други проблеми има навсякъде, но такова чудо като в България рядко се намира по света. Ядосвайте се повече и на нашите бели сънародници, не само на тъмнокожите. Ядосвайте се на потомците на бай ви Ганя.

че излъгали някакви палестинки. Утре могат да дойдат на границата ни като "бежанци". Ами те са си прости и вярват на разни врачки. И у нас има много хора, които ходят по разни ходжи и баячки и им дават пари. Тези астролози и гадатели / за ретрограден Меркурий/ да не би да са по-различни? А измамниците, които лъжат нашите баби да мятат хилядарки през балкона, тях защо не ги осъдихте?

сляп кара лимузини, ама то и 90% от турчилятя са с инвалидни пенсии в шуменско, а телк на пачка

тия дето с измама взимат парите на българските пенсионери никой не ги съди,а още по-малко осъжда,нищо че ги знаят кои са,,,обаче за тия палестинки зора им голям,ще плащам аз заплата на българското правосъдие да защитава правата на някакви си чужденки,които пък на всичкото отгоре ,доброволно са си дали парите,,,..евала на циганите пък ще кажа аз...

,...Слави Трифонов и В. Иванов са виновни.

Циганизирани държавни институции в България , продължават да циганизират държавата и обществото ... Какво стана ? Вместо да интегрираме ромите / в Европа наречени цигани , а ФЪФ Бг роми/, то те интегрираха българите и държавните институции . В България вече всеки гражданин живее , ДЕН ЗА ДЕН , и се радва на циганското лято. Българийо , защо те затрихме ?

Какво ще обжалват бе? 3 500 000 лева ,да ги вкарат в някоя каменоломна и да си ги заработят ...но така ,че да си платят и "режиййните" разходи по пребиваването си докато чукат камъни....Когато ги "заработят" ...да си ходят ,който е оцелял ,с "едно наум" и да разказват на останалите мераклии от техния си клан ... Те това е ... Не подлежи на обжалване !

тъпчооо :))) кат си мноого справедлив що не вкараш у каменоломна тея дето косвено ти бъркат в джоба години наред при това с милярди ами ходиш на избори пак си ги избираш и те пак си те радът - ; а за циганите си ербап :)))

И тях и тях ...манго...

мангасария

В България почти всеки циганин е с ТЕЛК. В същото време ходи като цирков артист по скелета и покриви и прави ремонти. Всяко циганско дете е с ТЕЛК за астма или епилепсия. Това се знае от всеки и представлява МОЩНО ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА. Защо органите спят в това направление или в правата на малцинствата влиза и тази екстра - фалшива експертиза от ТЕЛК и фалшива пенсия.

ФЪФ Бг , даже и слепи человеци , наши ''сънародници'' , ''българи'' , управляват МПС със ''ЗАКОННИ'' свидетелства за правоуправления ??? ЕГАТИ ДЪРЖАВНОСТТА , ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ?

Ами ха да видим кой се е подписал под ТЕЛК решението, кой е бил в ТЕЛК комисията...