Лиляна Павлова с 20 въпроса към служебен министър

"Време за отговори! Служебното ръководство на МРРБ си постави амбициозни цели за краткия си мандат", написа бившата министърка във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Лиляна Павлова с 20 въпроса към служебен министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май, Бойко Борисов ще си смени в новият си кабинет аватара в министерството на териториалното ... Лилето Павлова изчерпа възможностите си дори само на аватар!

"Време за отговори! Служебното ръководство на МРРБ си постави амбициозни цели за краткия си мандат", написа бившата министърка във Фейсбук." И к'во 3 м. трябваше нищо да не работят! Да си стоят и да си получават заплатите и горницата от санирането, асфалтирането и другите ви крадливи ГРОБарск схеми ли??!!

Кой те обучи да назубриш въпросите, ма? 20 въпроса имала! Ти не можеш да броиш до 20, камо ли да ги прочетеш, па да не говорим да ги измислиш!!

кандидатствах за програма работник работодател та въпроса мие следния казаха ми ко си намеря работодател питах същия работодател не може ли да ми продължи оказа се след 6 месеца и то за какво за 300 лева а някои да каза другия лист с 1000 лева обявени по програма същата от евросъюз ми трябва да го разбирам от интернет щото в бюрото се направили на разсеяни или си оправят техни си питаш ги не ти казват нямам ама за големите фирми е друго е питам аз докога ще се разделят хората мая манолова да да даде отговор като обдуосман и да направи ревизия по градовете

Някой пита радио Ереван, Кога най-сетне ще отслабна?" Радио Ереван отговаря: Лиляна Павлова, познахме те по гласа! Спри да задаваш този тъп въпрос вече за стотен път!"

Мнго време загубих да тъся колко асфалт трябва да се слага в 1 кубик асфалтова смес за да не се пука настилката на новите аутобани. Уви, то било изглежда държавна тайна. не намерих нищо,дори в гугъл. Слава на Лилето.

МНОГО СЕКСИ ПОГЛЕД ИМАШ - КАТО НА МЛАДА КРАВИЧКА.........

Мнго време загубих да тъся колко асфалт трябва да се слага в 1 кубик асфалтова смес. Уви, то било

Ами като започне работа новото правителство му направете една хубава проверка на дейността и развъртете метлата яко и ще намерите отговорите! А те са ясни!

Няма как да ти отговори и на 1 въпрос , а камо ли на 20! Това си е политическа поръчка и какво искаш да си признае ли! Цялата работа беше че им се обърка плана след като видяха резултата от изборите! Плана беше друг!

Лилянке, затвора те чака за кражби и злоупотреби.

Това е изключително нагло животно. Учи се от вожда си.

тази дама в като каква ги задава тези въпроси - като знаещ гражданин, или вече се вживява в ролята на нов министър без да е избрана към настоящия момент?! Едно е видно - тя влага много усилия да омаловажи работата на другите за да се самоизтъкне (няма значение дали има и други достойни специалисти - важното за нея е да ВДИГА ШУМ за да си мислят хората че САМО ТЯ Е ВЪРХЪТ А ОСТАНАЛИТЕ СА ПРОСТИ НЕКАДЪРНИЦИ И ЗАТОВА ЕДИНСТВЕНО ТЯ МОЖЕ ..... ). Това е типично поведение на кариерист!!!!!!

Лили, изчезни от ефир!

Той на един не може да отговори днес го гледам в парламента , а камо ли на 20! Отговора е че криви им излезнаха сметките! Други бяха те , но черна котка им мина път ... , трябваше да подготвят терена за вечно вторите ама на!

Свинетка е много нахална и се е научила да лъже почти като Тиквата. Достойна учиничка. Изтеглиха 16 милярда заем и ще ги плащаме ние, мълчаха предизборно за замърсената вода. Изтровиха ни физически и духовно с простотията си. Гадове.

КЪДЕ Е АСФАЛТА от магистралите, защо са с коловози?

Тази дебелана се нагуши с милиони, а има още очи да бълва лъжи...Всичките й пътища след направа, след месец се ремонтират, санирането също, да вземе да се скрие и да не се излага повече.

проверете колко милиона е гушнала тази жена за да принуди милиони водачи д а купуват тежко терористични оръжия за трайно увреждане на климата маскирани като "винетки". Става въпрос за нагло престъпни оръжия за масово поразяване които Отвличат вниманието на водачите и причиняват катастрофи вкл със убииства .Забранени са от Закона.

АРЕ БЕГАЙ, ЧЕ МИ ОМРЪЗНА ОТ ВАЩЕ ПОРЪЧКИ - най-важното в живота на съвременния политик е ДЪРЖАВНАТА ПОРЪЧКА! Шото няма друга такава хранилка ! Но ще дойде видов ден!!! Един ден! всички в пандиза като в Румъния!!!

след още един мандат може да се кандидатира не само тя, а и останалите начело с лидера им за "моето 300 килограмово тяло". толко яко се охраниха тези ......

Тая е в корупция до шията! Ама Цацарко не я закача.

ем дебело ем грозно ем нагло -що е то това е голямата лай....уста на таз пачавра

Аз имам само един въпрос - ще си изкарате ли поне веднъж мандата докрай ? Ще издържат ли до коледа мутрите от герб ?

Ти бе дебелано, все още имаш наглостта да отваряш голямата си уста.Ти която си болна от голорея/неспирно говорене без някакво съдържание/, ти заради която загинаха и продължават да загиват хора, заради крадените от магистрали, пътища и строителство пари, и ти продължаваш неспирно да дрънкаш глупости!Нагло същество!

А народа към теб Лилянке с 200 въпроса!!!

Я МИ КАЖИ КАК С НАРОДНИ ПАРИ СЕ САНИРАТ ЧАСНИ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ А НЕ СЕ СТРОИ НАПРИМЕР ИНФРАСТРУКТУРА КОЯТО СЕ ПОЛЗВА ОТ ВСИЧКИ.НЕКА АЗ ДА ТИ ОТГОВОРЯ- ЗА ВАС СА ВАЖНИ КОМИСИОННИТЕ И ТЕЗИ ОТ САНИРАНИТЕ БЛОКОВЕ ДА СТАНАТ СИГУРНИ ВАШИ ИЗБЕРАТЕЛИ.

Не й ги знам въпросите, но аз имам три - реторични: Защо си толкова дебела. Защо си толкава нагла. Защо си толкова тъпа.

И на трите въпроса има един прост отговор - защото е от герП !

Този комунистически парцал пак надигна глава! Ама че нахалство и безсрамие! То кога ли в партийците е имало срам?!

дебеланката си "бае", каквото си знае! И е права за нея си! Вместо да отговаря защо цените на санирането, т.е. опаковането са в пъти по високи от нормалните, защо новопостроените магистрали постоянно се ремонтират, защо през последните седем-осем години нито един тунел не беше ремонтиран, она поставя въпроси, та белким забравим кое е виновника за сегашното дередже на регионите.

Госпожо,Павлова.Ако се допита населението за тези санирания 90% ще сме против.Да и аз съм.По вече от ясно е че,е необходимо да има поне 25% самоучастие за да се следи и контролира как се харчат средствата.Бъдете сигурни,че всеки ще се съгласи при такава постановка.Нали и Борисов така расъждаваше за отпуснатите пари за магистралите.

По правилното заглавие е "Лиляна Павлова с 200 кг. към служебния министър..."

Защо журналистите не използват степента на Льоли? Тя в народното събрание се подписва като "д-р Л. Павлова: Ако не беше направила рекорда с 35 (примерно) въпроса, така и нямаше да разбера този любопиотен факт. A ми стана интересно дали дисертацията и е защитена във Варненскиа свободен университет "Черноризец Храбър" В катедрата на проф. павел Павлов.

Стига бе, че името й Доктор ли е? Тази дама е правила дисертация точно в свободен университет, а там както всички знаем дипломите се купуват. Освен това тя няма нищо общо със строителство. Учила е мио и дисертацията й е в тази област. Общо-взето пълна некомпетентност. Дебела бълбукаща буца лой. Бакалавърската степен на димбито е счетоводство.

добре че тия коментари тука и квалификации не се отнасят за читателите некой да не земе да са гътни

Прясно санирани т.е. топлоизолирани блокове в Благоевград протекоха. Жителите се оплакаха, че пре- карали празниците с кофи под таваните за- ради силните течове. Те са категорични, че причината за наводне- нието е некачественото топлоизолиране

кой вий крив, че протекохте след изборите, сега ще чакате да спре да вали

Свинкя Винеткова да отива да отговаря пред правосъдието, не е тя тази, която има моралното право да задава въпроси. Тази комунистическа унука единствено трябва да отговаря за зулумите си по времето, когато се е правила на министър!

Сега била нагла, тъпа и т.н., а кога гласувахте за ГЕРБ не мислехте. Добре Ви е! Бе тая колко ли ще направи винетката догодина?

За ГЕП са гласували само циганите и то тези, чиито гласове са купили.

трябва да отговори защо подписа за вноса на отровната ваксина с/у хепатит В за новородени при условие, че от агенцията по лекарствата изрично пишат, че е с пъти по-високо съдържание на живак. Понеже крепи крадливата луканова номенклатура, той се изживява като вечен, но всъщност е един изключително вреден индивид за БЪЛГАРИЯ - има две пълни училища с аутисти от подобни ваксини. Или и той като скоро починалия милиардер д. рокфелер смята, че трябва да намали населението на земята, в случая - на България - той е геноциден престъпник заедно с москов и сина на местан и мястото му е в затвора. ПатрЕотите си правят оглушки за да захапят баницата и абсолютно пет пари не дават за българите - цъфнаха като най-новите измамници.

Лили -да си санира трътката! три декара по 300лв/м2----бая пари!:))))

госпожата трябва да мълчи и да даде отговор в съда какво направи за да се предотврати жертвата в тунела на магистралата, а Бойко Борисов да нея включва в кабинета докато не се произнесе прокуратурата за вината и.

Тази е толкова нагла и противна , че чак не ми се пишат коментари за нея. Как може кравата да е толкова загубена , че да си мисли , че хората не знаят - колко струва - да се санира 1 сграда . Изолацията с добър материал с труд - около 30лв. на кв. м. , Добра дограма - около 120-140 лв. на кв.м. , обследване - 4 лв./ кв.м. , паспорт - също - толкова , като се има в предвид - че стените на са само дограма - то максималната стойност е не повече от 100 лв. на кв.м. Любимците - Гербаджии - откраднаха 60 % от сумата за саниране - никъде не се каза колко % от тези 1 млрд. лева са сметнати по 300 лв. на кв. и колко по 140 лв. - но кражбата е над 300 млн. лева . И няма пари за пенсии и тази ще я гледаме още години като министърка...

номенклатурчетата бяха пращани в сферата на изкуствата - там е спокойно, има само закони на красотата и да сбъркат, няма да е фатално, тази женица къде се бута, а не стане изкуствоведка, кинокритичка, в краен случай - режисьорка, а тръгнала да става магистралка. ВЕрно - сега там е най-интересно - побоища, катастрофи, паднали ламБи, дупки като след война, за 10 километра пътуваш два часа - емоции на килограм

нахална и некадърна, жалко че е руска еврейка майчето й. Някои дечица на номенклатурата си живеят в света на дядо Коледа - не учат, не са кахърни за своя професионализъм, всичко им е поднасяно на тепсийка и постоянно очакват да бъдат обгрижвани и обслужвани и никога, ама никога не грешат, само голи претенции, пийни си водчица и може да сътвориш още глупости.

И за тебе ще дойде Коледа свиньо.

Лиляна прочети ода за СВИНЯТА!

Ода за свинята "Едва ли има на земята по-добро животно от Свинята и е кротко, и е вкусно, щом е сготвено изкусно. О, Свиньо, на трапезата царица, пет пъти по- си вкусна ти от пица! Със лимонче във устата си наслада за душата. Тежък е последният ти час, но не забравяй жертваш се за всички нас! С кожа хрупкава, препечена, на консумация си ти обречена! Всички те посрещат с радост, че им носиш много сладост. С теб пиячката върви и се лее до зори. На живота даваш смисъл, кой поет за тебе не е писал! Боже, дай на всекиго Прасе, до насита да яде! Хора, уважавайте Свинята, тя е изворът на красотата! Щом редовно я ядете, от глад няма да умрете. Хайде, стига сме творили, че ще са ни нужни сили, за да сме във форма на софрата и да омааме Свинята!"

Това е най-Голямата "Креатура" в антуража на "Слънцето". Яко закърмена с Глупост "активна боркиня". На такива им даваха образованието БЕЗ ДА ГИ ИЗПИТВАТ. Чудя се, как е могла да зададе 2 въпроса. Сигурно е от сорта - От какво се прави компот от Сливи. ------------------- Като Жена и Визия не я коментирам. Няма смисъл.

Само да доуточня - 2 въпроса, не 20. Не може такава "затлъстяла на млади години тиква" да Роди още 18 въпроса.

ЯНУАРИ 2013-та по ДАРИК РАДИО: По въведените в експлоатация магистрали и ремонтирани първокласни пътища, ПРЕДИШНИТЕ СА НАПРАВИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ НАС!! А сега си спомнете и това - вижда ли ли сте я в репортажи по ТВ-то за дупки по платното от Прохода на републиката.. Дет бригадирите не му бяха извадили акт 16.. Или поне толкова често, колкото са аналогичните репортажи от НЕГОВИТЕ МАГИСТРАЛИ..