1/3 от оръжейните системи на Бундесвера са за ремонт

Оръжейните системи на германската армия не в цветущо състояние. Между 30 и 70% от тях могат да се използват, а останалите са дефектирали и чакат за ремонт.

Обратно в новината

Коментари - 1/3 от оръжейните системи на Бундесвера са за ремонт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък войниците в Бундевера всеки втори ден ходят на маникюр. Това поне е на ниво.

ЗА КАКВО ДА ТРОШАТ ПАРИ ВЪВ ВЪОРЪЖЕНИЕ,КОГАТО ПРЕВЗЕМАТ ЕВРОПА ИКОНОМИЧЕСКИ!!!

Ха-ха-ха, за нищо не стават немските подводници. Цял свят го знае. Най-вече - англичани, американци и руснаци :))) А пък танковете им даже не палят, нали? :))) А пък оръдията им след 3 изстрела прегряват, нали? :))) Питайте ингилизите в Сахара :)))

Ами да си бяха купили оръжие. А не да профукват кинти за натовски боклук.

schnell, schnell че работа ни чака :}

В навечерието на 9 май германците индиректно казват, че не искат да воюват с РФ...

Ако не се налага...

Според путлеровите тролове Европа всеки момент ще напада путлер , обаче от друга страна, според същите тролове Европа била толерастка, без армия и т.н ??? Това е същата шизофрения, както с путлеровото аверче ердогад - хем е гаден фес, хем се целува с кремълския гном ??? :)))))))))))))))))))))))) Загубена работа !!!

"хем е гаден фес, хем се целува с кремълския гном" - по-добре едва ли може да се опише.

Бем ва у натОВЦИТЕ! Представям си кво е положението у БГто, сигурно и лопатите сте изпокрадили, та да си палите кюмбетата със саповете! Палячоооуууу}:-)))))))

И с к'во ще ги е*ш, голодранец? Миролюбивата Европа харчеща по около 1% БВП за отбрана има 600 съвременни самолета - 450 Юрофайтъра + 150 Рафала. Колко Су30/35 има Уонаби империята Рашка, хм?

Що не се заемете с дереджето на нашата армия, ми сте тръгнали да клюкарите бундесфера?

Оръжейните корпорации тактично напомнят, че чакат няколко десетки милиарда ...

има армия от целия ЕС.

е, че не Германия е в това състояния /то се знае отдавна/,а истинските "тигри и борци за демокрация" по света-САЩ са на същото дередже.Сп.нешънъл интерест коментира статиите на в.Вашингнот пост : 2/3 от авиацията при ВМС на САЩ не може да лети въобще , а близо половината самолети и хеликоптери при ВВС не са годни за използване.Ракетното въоръжение е от 1990г.и т.н.

Пък в Русия всичко лети, даже и танковете. Чисто новия Армата даже на Червения площат закъса. Русия го докарва единствено от две неща: големината си и че не й пука за човешката сила. Справка - Маршал Жуков и как разминира подстъпите на Берлин, за не знаещите - "сначала пускали пехоту для разминирования, а потом шли танки"

танк армата дето бил спрял на площада е ИНФО за такива балъци като теб и дойче зеле.А за истински неща: справка Крим,Сирия ,Източна украйн където руснаците за броени дни с минимум усилия и без много шум завладяха всичко .Запада научи от медиите щото не му работили висотехнологичните радара и спътници дето уж всичко виждали.Бля,бля,бля.Само с холивудски филми нищо не става.

у нас всичко е за ремонт, държавата е тотално скапана, ама на кой му пука!

Въйй, стремглаво гонят норматива от 2% на НАТУ!

Когато Меркел повика Путин да и помогне да се справи с новите германци с двойно гражданство Немско и на Ислямска държава и руските танкове стигнат отново Берлин оръжейните системи на Бундесвера ще се ремонтират много бързо.

Пак мокри сънища и като се събудиш памперс копитото ти цопнало в цукалото.....старчески неволи и намали порното нощно време,не помага за заспиване

ти вече 27 години не си свалял памперсите и си все така на 7/8 цукало.

Нали Меркел си внесе араПски МОТИВАТОРИ, скоро ремонтират гейската й армия.

е същата пародия!

та това се знае от години, вижте в тубата. И не само тяхната техника е такава.

Тя пък КРАВАРСКАТА е фърси. Затова като чуят говор на фърси, говедата пощръкляват.

защо бе селски подлоги като толкова ви кефят руснаците не заминете там да поживеете малко и вие в рая както 2,5 милиона българи заминаха кой в ЕС кой в Щатите и Канада а вие тук си натискате кирливите парцали и само храчите по нашата държава и западните.....айде,ЧАМАДАН,ВАКЗАЛ И НА СТАНЦИЯТА

а при нас какво е положението бе,99% фира на всичкото ни въоръжение,немците ще се оправят ама нашта армия надали

Това си е чиста клевета и двата ни самолета могат да летят още 18 часа !!!

бундесвера е по зле от ония образи в тримата от запаса!

точно вие русофилистици сте като тия от "тримата от запаса"....такава е била армията ни,селска и за нищо неставаща но голяма за да плаши гаргите наоколо

Яли са български бой, затова се плашат с основание. Има ме си "отгледана" една тъмнозелена едно милионна армия, дето я изгониха от Париж, Рим, Хелзинки ... качена на самолети и 200€ на джоб.