9 096 деца са извършили престъпления и хулигански прояви

9096 малолетни и непълнолетни лица са извършили противообществени прояви и престъпления през 2016 г., като бягство от дома и кражбите са най-разпространени.

Обратно в новината

Коментари - 9 096 деца са извършили престъпления и хулигански прояви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да създадем "Синя зона" се чете на плаката на протестиращите! И сигурно 1 час в нея ще струва 2 лв. с ДДС. :) Тия поне нямат ли акъл да измислят нещо по различно, което да не се свързва подсъзнателно с узаконен рекет! Все пак идеята да се борят с насилието а рекета си е вид насилие.

Това са европейските ценности демокрация социално неравенство интернет всичко това прояжда обществото от вътре най вече младежта няма бригади да се понаучат на труд няма казарма да се научат на ред нищо не винете децата системата е такава на гниещия капитализъм анархия колкото по невежи толкова по добре така лесно се забогатява

Навремето методите на Макаренко вършеха чудеса! Всички престъпници ставаха хора! Няма искам, няма не искам! Бой до посиране!

На който и ТВ канал да включиш телевизора само насилие, бандитизъм, порно, в това число и филми за гейове, педофили , Кончита Вурст и ред подобни "евроценности"!

Е това е част от плана за тотално затъпяване на населението, така се краде по-лесно .

Почти половината идвали от криминална среда, а другата половина си идва от най-обикновени семейства. Това е по притесняващото. Ако "нормалните" родителите си вършеха работата, престъпниците сред подрастващите щяха да са наполовина...

и сигурно 90 процента от тях са циганета...

Моля да се публикува колко престъпления и нарушения са направени от деца през някоя от годините преди 1989

Достатъчно, за да има ТВУ-та. Помниш ли ги? :)) Или не си се бил в двора на училището? Или не са ти обирали стотинките батковците или не са те крали на центъра на София... Ти къде си живял, че всичко това ти се е разминало. Аз бях отличник и пак трябваше да мина през всичко това. ;)

в България са се попвили така наречените килийни училища и в тях е било нормлано да се прилагат физически наказания. В тези училища се създават първите истински възрожденци на България. А сега пишлемеата имат права и всеки трябва да ги дондурка, но от това се превръщат в едни малки лайна. Дори да са пълни с витамини, си остават лайна!

Младежката организация на ГЕРБ се представя достойно! Има медал "Герой-дете за обир на съседски джанки"

А колко не влизат в статистиката направо се плаша. Вандализмът не се брои.

И нито дума колко от тези деца са цигани.

Тъжното и плашещото е, че много от тях НЕ са цигани. Вижте какво става в училищата. потресаващо е.