Смениха шефа на Софийския затвор, разследват го

Директорът на Софийския централен затвор – Йолант Йорданов, е отстранен от длъжност, а на негово място като изпълняващ длъжността е назначен Петър Кръстев.

Обратно в новината

Коментари - Смениха шефа на Софийския затвор, разследват го | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам в нета Петър Кръстев че е бил отстранен от Софийския затвор след клипове,"съмнения"за корупция и бягства от затвора, схемата и сега е същата-кукловодът-един и същ!

Тази министърка взе да уволнява в последните дни от управлението си и с кого смени Йолант Йорданов-с Петър Кръстев-чистата вода ненапита дето трима избягаха по негово време и пак не го уволниха,не че не бяха откривани дрога,алкохол, телефони и извращения-кой ли го държеше с години?Дали същия "КОЙ" не кадрува вместо министърката?

Прегрешенията през 2016,уволнението-през 2017! Алкохолите и дрогата в Пазарджик,пък Софийския директор уволнен-брей,той и за Пазарджишкия затвор ли е виновен или който свари-той натовари?! Служебната министърка наредила проверка за миналогодишни прегрешения когато неслужебният министър не е смятал,че има нещо нередно. Май не служебната министърка ами друг кадрува там-дали не е някой който неизменно стои някъде там на закътано местенце и сега в мътната вода лови и събира старите толстолоби около себе си?! Тази министърка

Изповед на шефа: "Живеех срещу затвора, сега живея срещу нас"

И този ли са го уволнили благодарение на великият "разследващ" журналист Васил Иванов ?!

Що речИ ???

Както е казал бай Тоше на др. Милко Калев Балев - Ний с тебе стусенти няма да станем, а да стром затвори, та и Герджиков се е загерижил за тях. Време му е.