Български инвеститори с интерес към ЧЕЗ

Чешката компания ЧЕЗ планира да продаде целия си бизнес в България. Интерес имат български инвеститори.

Обратно в новината

Коментари - Български инвеститори с интерес към ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E, това не съм го вярвал да стане. Значи положението е наистина трагично, или чехите ще се измъкват по терлици.

КАКВИТО И ДА СА СОБСТВЕНИЦИТЕ,ДОКАТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО В СОФИЯ Е МОНОПОЛНО,ФАЙДАТА ЩЕ Е НИКАКВА!!!СИСТЕМАТА ТРЯБВА ДА Е ДЪРЖАВНА!!!

Български инвеститори с руско влияние

Банкет ще дам ЧЕЗ да си оберат крушите.ПОВЕЧЕ СА ДОМАКИНСТВАТА , НА КОИТО ЧЕЗ НЕ ДАВАТ ТОК, ОТКОЛКОТО ТЕЗИ НА КОИТО ДАВАТ.По - големи бандити трудно ще видите по българските земи.Колко печалби реализираха като продават ток на промишлени цени за битови потребители.Това го няма никъде по света и ако нашата смешна КЗК не обръща внимание на това се надявам един ден да бъдат санкционирани от ЕК.

Те бандитите в момента обитават тази земя ;)

БТВ и НОВА щели да се продават, ЧЕЗ продава. Кой знае още колко инвеститора се изтеглят. Ами то като се замислиш българите бягат в чужбина те чужденците да не са по-глупави та да стоят.

Енергетиката е стратегически отрасъл и трябва да е държавна . Ако се допускат инвеститори то те могат да са само български пенсионни фондове

Такива "български" инвеститори ние си ги знаем. Български по паспорт с руско-съветски капитали. тя цялата ни енергетика е под руско-съветския ботуш. И само тези 3 разпределителни дружества правеха някакво изключение. Сега и там ще ни газят от Москва. Аз съм патриот. Но все пак предпочитам читав инвеститор от Запада пред мутро-инвеститор свързан с БСП, ДПС и тайните структури на ДС. Цялата тази пасмина работи за Русия. За тах единствено и само интересите на Русия са важни. И лайняно въже ще прегризят да се преборят за тях. такива "родни" инвеститори не ми трябват. Те са още по-нагли от чуждите защото си имат лоби и в НС. Абе ще стане нещо като в съдебната система. Не, мерси!

Да бе, американските централи продават най-евтиния ток!

Явно системата е пред срив

БКП! БКП! СЛАВА НА БКП!

Български инвеститори с интерес към ЧЕЗ Под български инвеститори разбирайте Доган и неговият Шопар Пеевски. Руски капитали дал господ.

Ще видим как ще се отрази липсата на монопол в електроразпределението в западна България спрямо монопола в южна и в североизточна България!

След като дори тия бягат от тук... добре сме! :((((((((((((( Няма да се учудя, ако догодина дори AES и ContourGlobal или дори Лукойл се махнат от тук.

Тия няма да се махнат, щото тия са руско-мафиотски офшорни капитали.

Дай Боже да си тръгнат и да ги върнат на държавата от това по добро няма. Проблема е че не сме хора и не се държим а се изяждаме и прекарваме и някой юнак ще иска да ги приватизира, някой мутро бизнесмен като марешки или пеевски

Е ти как реши,че ако е държавно е по-добре(или си мислиш ,че притежаваш част от него). Това е възможно най-лошият вариант,загубата се покрива от данъкоплатците. Олицетворение на държавно ръковдство е Вальо Топлото и във всички държавни фирми е долу-горе така,не знам само той как "изгоря" - явно е прекалил с кражбите.Иначе държавата печели най-вече от данъците и ако е успешно предприятието ще събира съответно повече ,а това да се случи при частно дружество шансовете са огромни.

дали ще се подобри качеството и каква ще е цената на тока, това интересува хората!

А не може ли новите ни управници да си откупят енергото и да си стане държавно,а не да почнат пак със заемите

съвсем случайно някоя фирма от Каймановите острови ще се окаже собственик на ЧЕЗ , т.е. мамин прасолан Делян Пеевски

Може и да е на добрите олигарси. Иво Прокопиев , Огнян Донев, ТИм, Любовницат ан Бочко итн..... Докато всички са се фокусирали върху Пеевски другите си вършат гладориите и релано имат в пъти повече от Пеевски ама Делянчо е удобен за отклоняване на вниманието..

а я да кажат и собствениците на тия бг дружества които са мераклиите и кой седи зад тях,това е по интересното,а не че чез се продава,да видим кой ще ни дои и откъде са му парите,че пак ще се размирише на наште хора с розата в партийната емблема

Това беше едно от обещанията на Атака!

НА ТЕМА МОНОПОЛ СПОМЕНАВАШЕ САМО ТЯХ!СЕГА ЩЕ ОТЧЕТЕ КРАЙ НА МОНОПОЛИТЕ В СТРАНАТА НИ!?

ЩЕ ДОЙДЕ НОВ КУПУВАЧ-ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ НАПРИМЕР И ЩЕ НЕ РАЗКАТАЕ!!

Ревете от "колонизаторите" ЧЕЗ, а? Чакайте да ги купят "българските инвеститори" ;))

деер

Не....идеята е после да се продаде на демократична фирма от белите държави. Крайният ефект ще е като на цигарения гигант, както и на всичко в България.

Отдавна твърдя, че тези фирми винаги са били на българи чрез подставени лица и офшорки. Естествено, доказателства нямам. Но и защо са ми - всичко по-значимо е собственост на офшорки със скрити собственици.