Дарина Сарелска ще съди Васил Иванов

Смятам да заведа дело за клевета срещу Васил Иванов за уронване на моя авторитет, каза шефката на "Новини и актуални предавания" в Нова ТВ Дарина Сарелска.

Обратно в новината

Коментари - Дарина Сарелска ще съди Васил Иванов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на теб. Аз телевизор нямам от 11 години вече и съм много щастлив. Гледам хората около мен оглупяват прогресивно и чак сега осъзнавам, че е от това, че им поднасят желаните "новини" и "репорта$и". Направо им стопяват мисловните функции.

"Критериите" на българските медии открай време ги спускаме ние, както и ръководителите

lu4ka

Нали всичко е ОК? Защо Селска и всички останали пищят като диви и цяла една телевизия, е тръгнала на война срещу един човек?

защото им бръкна отзад

Тази лъскава НОВА телевизия има скучни и според мен леко цензурирани новини.Сред народа се говори ,че тая телевизия зависи от управляващите.

Такааа. Официално според начаник Новини в Нова телевизия, разкриването на истината е порок. Цитирам "...Има едно такова отказано разследване с една готова папка със СРС-та. Нещо, което идва готово отвън. Такива папки съм връщала, защото смятам наличието им за порок в българската журналистика. ЧЕРНО НА БЯЛО!!!

всичко срещу девъра и неговите съпартиици е порок

Ми да, нормално е, щото папката е външна и не е плод на собствено разследване, каквато е идеята на разследващата журналистика. Все едно, журналиста, дето за това му плащат, се възползва от чуждия труд на готово. А мястото на папките не е в телевизиите, да се разметат от бюро на бюро и всеки знаещ и незнаещ да си ги тълкува, както иска. Мястото на папките плод на чужд труд разследване е в Прокуратурата и компетентните органи.

Закъснял си :) Това го разбрах преди 15г и не гледат от тогава новини :) в редки случаи CNN :)

понеже CNN не е изкривена

Васе защо не си признаеш , че не ти се разделя с хубавата службица и просто си ги изпреварил и вместо уволниние си им връчил молба за напускане , но ставаш безработен без обезщетение.Без пари не се живее и колко да си скътал рано или късно ще свършат :) Кажи си , не е срамно !

Илияне, и ти ли обслужваш Дарина.

На ЗМИЯ С ОЧИЛА

по-скоро си е помакиня която се е взела на сериозна за за недосегаема за това че девер и е активист на ГЕРБ. Обикновена селска пръчка.

На турците,а те си плащат за услугите.Нова остана в миналото от тъкива продажни

Абе в БеГе-то като едно малко село всичко е ясно, какво точно се изненадваме в стил "царят е гол"??? Истината е че няма оправия, иначе да се бе оправило до сега. А понеже беднотията и простотията расте, шансът за прогрес стремглаво намалява. Ама и Васко малко измекярски пусна запис с колегата си - по-скоро трябваше само замесените пряко: очевидно удобна-та шефка-тьотка и зурлевата.

Едно мощно дамско трио супер-натегачки написа във фейса прочуствено еднакви речи."ЗА"Осерелска Селска и тотално "ПРОТИВ" Васил Иванов.Първа бе Шекерова/преди време Сидеров я наричаше Захаринова,в превод де/.Анка от Плевенско ,веднага прихвана рефрена.Е ,къде без Бенато,пардон,Бенатова!? Така еднакво,патетично и с плам,застанаха зад шефската особа....

loyola

ми хайде да отидат на съд, та да се извадят фактите на масата ! че ако се покаже, че от ДАНС са я записали покрай други разследвания, тесен ще й се види кабинета ... А изнасянето на данни по разследване на колега към разследвания кмет дали пък не е саботаж ?

Повече от 10 год играя в търгове по ЗОП. До сега не съм спечелил търг, които предварително да не ми е бил обещан. Толкова по темата....

Обикновено хората с липса на автоцензура налагат цензура!

"Случвало се е при Васил да идват от други източници. Има едно такова отказано разследване с една готова папка със СРС-та. Нещо, което идва готово отвън. Такива папки съм връщала, защото смятам наличието им за порок в българската журналистика" Тази е и тъпа отгоре на всичко. Сам ли да направи СРС-тат журналиста? По цял свят биха подскачали от радост като получат такива документи, а видиш ли ти тази го смятала за порок да им дават наготово информация. :))))

НОВА ТВ и БТВ са отражение на БСП и ГЕРБ. Както политиците не си бъркат в паничките, така и двете телевизии няма да си извадят кирливите ризи.

Много помия в тази държава и никой не се впечатлява-това е страшното в случая. Вместо на улицата, ние си пишем ли пишем.....и така до края на света

Ти да видиш! Имала папка със СРС-та. И защо ВЕДНАГА НЕ СЪОБЩИ ЗА ТОВА НА КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ, защото очевидно са в нея противозаконно?! За да правиш СРС-та трябва съдебно разпореждане, за да ги слушаш - също, че трябва да имаш и достъп с гриф за секретност! Как тази ги е получила?! С какво ниво на секретност разполага?! И не е ли задължена веднага да ги предаде?! В нейна защита мога да кажа само, че и двете телевизии, и БТВ и Нова, са еднакво глупави, продажни и НЕГРАМОТНИ.

Ми щот не са й го поръчали това, ами нещо друго..... То повече от ясно защо....

Или просто чака подходящия момент да ги използва срещу някого, разбира се, по заповед на някой високостоящ мерзавец.

От всичко до тук се убеждавам, че правилно нямам телевизия да плащам пари на вятъра за да ме лъжат и да ми пускат индийски или турски сериали и разни посредствени фльорци да ми бръщолевят глупости за пари. С изключение на едно, две предавания нашата телевизия е боклук за много посредствени хора с много време. Ако нещо се промени може да преосмисля решението си за телевизията. До тогава пукната пара не давам.

...на таз "женица", само като ѝ види човек физиономийката, му става ясно, що за стока Е... А, иначе някой съмнява ли се, че Цензурата, всъщност ВЕЧЕ ни е завладяла ОТВСЯКЪДЕ?!

Тя провежда политиката на телевизията, ако това беше нередно досега щаха да я изгонят. Става въпрос за парите на държавата за реклама. За съжаление Васко ще се изправи срещу цялата телевизия.

Що да не го съди, те всички гузни се изкарват праведни като плащат на правосъдието и после ние се чудим защо то ни е криво. Ами няма как да е право с тези провинциалисти които смятат че всичко е все и всьо.

Представете си една табуретка покрита с губер и без грам каризма. Това е Даринка помакинята решила да стане важен човек в Софията.

Даринко като те знам колко си простовата и като знам от къде си изпълзяла....те разбирам, че си готова с цената на всичко да се издигнеш.НО ТОВА НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА. ТОВА Е ЕДНА ПОМАКИНЯ С ОГРАНИЧЕНИ УМСТВЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ КОЯТО ИСКА ДА СТАНЕ УМЕН ЛЕБЕД. ЕМИ НЕ СТАВА...

Боже опази ни от от това моме и от тези новини и актуални предавания

В живота грозните вършат черната работа - лъжат, мажат, лапат дебели пръчки, лижат задници и т.н. Иначе си седят на село и нижат тютюн.

fall_out

Мила Сарелска. Има един много готин български лаф, който е точно за тебе измислен. "Кога кажат, че сестра ти е ку*ва, ти върви доказвай, че нямаш сестра"

Прави ми впечатление че всички скубли дето грачат една след друга в защита на тази са осраните от бтв дето напуснаха и знаейки много добре че няма къде другаде да се наврът всячески се мъчат да си запазят местата без да им пука че толкова са се омазали че няма начин да се изкарат в ''бяло''

Нито я познавам тая нито Васил, виждал съм го само, защото бяхме в един квартал преди време. Но! Щом и "Шоуто на Слави" е в скандала историята засмърдя зловонно. Снощи го пуснах да видя какво ще каже (Славчо). 1. Филип Станев - гоооре долу. по-скоро долу. Ами ако искаш да притиснеш някой дай по-мъжки: лакът в носа, коляно в ташац..те. Той с тоя микрофон малко като Мариус Куркински. 2. ОБАААЧЕ водещия.... ЕБАТИ ДЕБИЛА, бате, как го гледат толкова много хора и му се кефят... леле леле. И то пред чужденчето. Да си пусне запис да се види колко е зле! (Даже и балета не излезе накрая, заеб*)

Смятам Славчо за титана на българската работническо-селска класа, която иска да стане капиталистическа, но няма никакви данни за това. Има данни само да зяпа, псува и напива. А това, което шоуто предлага от екрана, не е дори халтура или кич, нищо не е.

Не мога да кажа кой от кого е по-прав, но това, което наблюдаваме и с което ни занимават е недостойно.

Щом като това на снимката се води някакъв шеф на новините няма как и нова да се развива нормално колкото и халтури извън новините да прави..Рейтингите и явно са по същия начин скалъпени за да манипулира рекламодатели защото нищо свястно, нищо интересно и реално няма как да се види в тази медия...Едни и същи лица се въртят из всичките и ''предавания'' та човек ако се излъже да я пусне се чуди новини ли гледа халтура ли гледа,...

Сарелска е много свестен човек, голям професионалист, но налага една лекичка цензура, която е толкова незначителна, че се обезличава от нейният капацитет. За такива като нея е позволено.

Благодаря ти! Ти сигурно си единствения, който ме е похвалил до сега. Упс, то било иронично изказване, ох, че съм тъпа....

Довечера ко да правя? Омръзна ми от пресконфернеции вече. Започвам предавания само с възхвала на политици - като за начало, ще похвалим големият Пеевски. От тук нататък оставяме чалгата и минаваме на Rock&Heavy Metal

се опитваш да ни убедиш, че когато цензурата е една такава мила и трогателна, всичко е ОК?

(който пак е депутат) скачахте толкова сега кво ще правите...?:)

Предлагам да бойкотираме НОВА докато това неищо на снимката,не бъде отстранено от работа, материалът на В. Иванов не бъде излъчен по ТВто. Оня роднината и гербер тряббва да си получи заслуженото! Къде си Бойкооо,пак ли ще ни излъжеш?!!!!

От доста време капацитетите от Нова и от БТВ обясняват за кафявата журналистика на Пеевски за поръчковите статии и голямата хибридна война. След този случай се оказа, че и те са точно толкова кафяви като хората на Пеевски, просто са опаковани по-добре и по-скришно замитат корупционните скандали.

като тя обвинява трябва също да я съди .

Тая селска пръчка да спре да се обажда от коневръза, защото на всички ни е пределно ясно за какво става на дума. А тия, които й лижат подметките като Цолова, Салич, Бенатова, Николаев въобще да не си въобразяват, че някой ще ги защити. Тя тая нея си не може да оправи ще се занимава с тях, ама толкова им е акъла, а и морала, щом като се съгласяват с цялото това положение в държавата. Срамота!

Дарина Селска помакинята от Златоград (Darıdere) ще съди Васил Иванов, т.е. Дарина Селска - помакинята от Златоград помогна на турците да завладеят Родопите.

Подкрепям и съм готов дори да се бия с голи ръце,но парите,парите,парите и пак парите - те не миришат.Всички са купениииииииииииииииииии ,продават България.А ние другите сме безсилни.

ИМА ДВЕ-ТРИ ТВ,РАЗЛИЧНИ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ,КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДАТ ! ТЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ОТКРИТО КАТО ПАРТИЙНИ,ПАТРИОТИЧНИ,НЕ ЗАБЛУЖДАВАТ ХОРАТА И ТАМ МОЖЕШ ДА ВИДИШ И ЧУЕШ ДЪЛБОКО КРИТИ НЕЩИЦА!!!

С такива шефове няма как да достигне висоти телевизията и се лишава от професионалисти като Васил.

Боже Боже народо ги пцуе и плюе а они като глисти се фанале и цоцат ле цоцаат а и се фалат с простотии и лаги.

Тая на фотото ми прилича на плюеща кобра :) Ама това животно е сърдито на целия свят и най вече на себе си що е родено :) Не зная за Иванов ,ама аз ако я срещна в тъмното треа да си лея куршум при фатмето,амадали ще фане? Толкова гнусутия е събрало че само делитване може да не спаси :D

Какво се оправдава въпросната Госпожа,факт е,че има роднинска връзка с хора, които са във властта,така,че я да си събира багажа и да се маха като е толкова морална. Евала на журналиста Васил Иванов,ама на Българина не му изнася да му се казва истината в очите и сега ще го изкарат черната овца както винаги. Както казва Слави Трифонов е няма такава държава, срам и позор сме.

една моя роднина се омъжи за шеф на нап в провинцията, и тои веднага назначи нея и маика и плюс неина братовчедка на работа в нап.

Добре де, аз да попитам госпожата...Какво като информацията е от СРС-а и т.н? Това променя ли истината? От където и да е инфото, важното е че госпожата е компрометирана и прокуратурата би трябвало да обърне внимание. Има достатъчно мотиви да прикрива някого...очевидно има роднински връзки в цялата схема...

Ами защото идва от службите и е явно че някой иска да опраска някой

То 'убаво, ама защо се спират само като засяга "наши" хора? Сякаш всевъзможни записи не се "търкалят" в нет-а и никой не им обръща внимание по същество, та още някое и друго разлика няма да направи. Абе друго си е прост човек на висок пост.

Странно какво прави ДАНС? Имат данни за съучастие на тази госпожа в престъпна група с цел облагодетелстване, а не я подвеждат под отговорност.

Дарина Сарелска ей там ще я обърка. Ако прокуратурата вече се е задейсвала след предадените документи от Всил Иванов, то тази шефка трябва да бъде отстранена, за да не влияе на свидетелите. Освен това съм сигурен че е имало цензура, по една или друга форма, с каквито и понятия въпросната дама да изкривява това понятие, за да се оправдае.

Ние наистина живеем абсу,ден святкак може това същество да оп,еде.я какво да тво,и Васи. Иванов!!!

Тази няма ли къде де се скрие?!? Да вземе да се гръмне!

СИГУРНО Е ПРИЯТЕЛКА НА ДЕСИ АТАНАСОВА ОТ ГЕРБ!