Цацаров: Не съм заплашвал Сашо Дончев, той искаше влияние

Твърденията за упражнен от мен натиск и заплахи по отношение на г-н Сашо Дончев са неверни и спекулативни, заяви главният прокурор Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Не съм заплашвал Сашо Дончев, той искаше влияние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Георги Гергов посредничил за срещата между Цацаров и Сашо Дончев 20.04.20175430 Посредник за срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и Сашо Дончев е Георги Гергов, твърди БГНЕС. И на двете страни е било казано, че другата страна иска срещата. Т.е. на Цацаров е било казано, че Дончев иска да се видят, и обратното - на Дончев, че главният прокурор иска двамата да се видят. Каква е причината Гергов да направи това остава неясно. Успоредно с казаното дотук на 11 април прокуратурата обяви, че ще търси законността на цените на природния газ. Това направи заместник-главният прокурор Ася Петрова. Два дни по-късно се появи видеото, в което Дончев казва: "Бях поканен на среща с главния прокурор преди две седмици да ми каже, че моето поведение започва да става нетърпимо и неприемливо за него, какво е това, че подкрепям "Да България", че моята телевизия BiT, в която моят приятел Сашо Диков го е превърнал в централен образ... Аз го гледам и го питам какво иска да ми каже", посочва бизнесменът. Освен това изпълнителният директор на "Овергаз" допълва: "Нямам нищо общо с BiT, освен че със Сашо Диков сме карали ски и сме ходили по гаджета. И този нахалник ми казва: "Не смятам, че Вие нямате право да го правите". Моята реакция беше: "Вие какво си въобразявате, аз не ви се обяснявам, а информирам". След като тази институция си позволява да ме заплашва, представете си в какво общество живеем", казва още Дончев.

Цацаров, бъди мъж, - откажи се от имунитета си

Да не те опраскат с някое инфарктче или пък инсултче. Ако и да си с голяма гуша не забравяй, че си дребна риба.

Ли не ти вярваме.Няма правосъдие,няма заплати,няма пенсий докато от тия дебеловрати ни зависи управлението.Мафията си има...........

Добре де, признавам си аз съм момчето на Борисов, Пеевски и Доган. Върша им мръсната работа и опрасквам който ми кажат срещу мноооого пари. Събирам за липосукция и да ми оправят стриите. Ето, признах си всичко. Радвам се, че толкова вярвате в доброто у хората щом очаквате доброволно да си призная всичко. Това така ме трогна, че ето.. сега го направих.

Организираме протест в защита на Цацата! Натискат го!!! Но той не поддава на натиска, сам се е опълчил! Всички трябва да го подкрепим срешу тези издевателства! Ей го вижте го, стопил се е от стрес!

Нагъл шопар, слуга на мафията. Оставка и затвор

Годината е 2009. ГЕРБ току що са дошли на власт, със заявка да разчистят авгиевите обори на корупцията и зависимостите, наследени от Тройната коалиция. В началото на ноември 2009 в МВР и при Главния прокурор постъпва сигнал от полицай от Икономическа полиция в Пловдив (входящ номер 188-59 / 04.11.09 г.) В справка от 5 страници, която Биволъ публикува тук, най-подробно е описана престъпна схема на видния пловдивски бизнесмен Георги Гергов за ощетяване на държавата. Ключов момент в схемата е завишаването в десетки пъти на стойността на активите, апортирани от Гергов в смесени дружества с държавата. Това става с активното съдействие на Пловдивския окръжен съд, чийто шеф Сотир Цацаров ТЕЗИ ДНИ ГЕРГОВ ПРИДОБИ КОНТРОЛНИЯ ПАКЕТ НАД ПАНАИРА С ПРЕСТЪПНА СХЕМА В КОЯТО ОСНОВНО УЧАСТИЕ ИМАШЕ АГЕНТ БУДА , КОЙТО В КАЧЕСТВОТО СИ НА МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛ ПРЕХВЪРЛИ НА ВАРНЕНСКА И ПЛОВДИВСКА ОБЩИНА ДЕЛА НА ДЪРЖАВАТА. Управлява ни ОПГ начело на която стоят другарите от ДС с активното съдействие на тази дребна риба!

Как може всички да са еднакви? Как не се намери един честен и свестен човек във власта? Всички са еднакви маскари!!!

В БЪЛГАРИЯ ДО ТОЗИ РАЗПАД И ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК Е ПРАСЕТО ОТ СНИМКАТА! КЪДЕ БЕШЕ ГРУХЧО КОГАТО ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НА ЦАРЯ ПРИДОБИХА ВЪЗБРАНЕНИЯТ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА НАЙ СКЪП ОТ АКТИВИТЕ НА КТБ ИМОТ - Виваком?? НИМА ЦАЦАРОВ НЕ Е ЗНАЕЛ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ ЦАРСКИТЕ ЮПИТА МИЛЕН И ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ , И ПРИЯТЕЛЯ НА ЦАРЯ Спас Русев??!! ЗНАЕШЕ, ЗНАЕШЕ НО СЪЗАКЛЯТНИЧЕСКИ МЪЛЧЕШЕ!! НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ПРЕСТЪПНА БЕЗОДГОВОРНОСТ!! ЦАЦАРОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН!!

Той е масон и е над закона. Цацаров е от сдружение "ЛОЖА СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ - ПЛОВДИВ" В ЛОЖАТА СА ГОЦЕ , ЦАЦАРОВ , ГЕРГОВ, ЦВЕТАНОВ! ПОПРОЧЕТИ В САЙТА НА БИВОЛЪ СТАТИЯТА : Гоце-Гергов-Цацаров-Цветанов... масонски афери и прикриване на престъпления

И като думите на Дончев създадоха такъв скандал Цацата рязко се сетил, че всъщност Дончев му бил упражнил натиск?! На главния прокурор! Прокурорът срещу който Борисов, Пеевски, Доган и Станишев не са казали една лоша дума никога. И Дончев да му извади нож точно на него. ХАХАХАХХА

Абе господине ти сам вярваш ли си на приказките та смяташ че другите ще ти повярват????То все се ''света вода ненапита'' ама банковите ви сметкио, имотите и телесата ви говорят обратното..

Кога правораздавателните органи ще повдигнат обвинение на прокуратурата и нейния тартор С.Ц., за умишлен фалит на КТБ? Кога правораздавателните органи ще повдигнат обвинение на мамин свинчо Д.П. и турското соколче за ограбване на тази банка. Този грабеж плащат всички Българи. КОГА? КОГА? КОГА?

Защо си мислят някои ,че Цацаров няма твърде голяма информация?Наистина ли се смята,че този човек е цаца или копърка? Ясно е,че БСП не спечели изборите и предварително разработените и задействани схеми и планове се объркаха?Сега ще има да изплуват мръсотии,да се замерват някои с компромати и какво ли още не.От какъв зор за някакво изказване на Дончев преди две седмици започнаха публикации и раздуване на балони?

С кое свое дейтвие ще те запомнят хората бе Цацо . Аз ще ти отговоря .Със същото с което запомнихме твоите предшественици.Т.з. със нищо.И има една поговорка която гласи.Дошъл от нищото и отишъл в нищото.

Бутна КТБ заедно с Пеевски, като подплашиха клиентите.

КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

Не мина -не стигнаха чукундурите.

Не е задължителен. Пий студена вода.

Никой не е и очаквал Цацаров да си признае, да си посипе главата с пепел и да си даде оставката. Когато един човек и една институция, се компрометира толкова много, колкото "човека" Цацаров и институцията Главен Прокурор, по-скоро бих повярвал на първото крадливо цигане, от колкото на човека от снимката. Евала на Сашо Дончев, че разкри какъв "човек" ни е Главния Прокурор.

Свалям шапка - издай книга, влез в конспирацията или може би вече работиш за създаващите конспирация...:)

Прокурорите имат деформирана представа за заплашването.Но понякога и "добър ден" в тяхната уста може да прозвучи като заплаха.

Абе, цаца, вЕрваме ти, не се коси - прокуратурата толкова пъти ни е доказвала, че е "най-безпристрастната институция" в държавицата;)) Остави го Дончев, кажи нещо за най-новата придобивка на Пловдив - свинаря, като естет от най-висока проба, опера щял да ви прави там?;)) Не ти е безразлично, вярвам - и ти имаш отношение там... към града , де, да не си помислиш, че за свинската "сделка" намеквам;))

След като му е оказвал натиск, защо не му е повдигнал обвинение? Така всеки дръзнал за напред да не си позволява подобно нещо. Май послъгвате и двамата.

Седем представители на американската администрация свидетелстват, че съществуват два документа с подривна цел. Скандалната история поразително прилича на направените и у нас разкрития, че РИСИ и бившият й шеф ген. Леонид Решетников са участвали в избора на кандидат за президент на БСП, а после и в стратегията по провеждането на изборите. Според американските източници се смята, че идеята за манипулиране на изборите в САЩ е на самия Путин, но дооформена и разработена от РИСИ. С тези документи са били запознати и висши фактори в Кремъл Разкритията но "Ройтерс" коментира бившият български посланик в Москва Иллиян Василев, който публикува и свои анализи за намесата на Решетников и РИСИ в българските избори: Излиза, че РИСИ и Решетников (помните пейоративните квалификации на Нинова за него) са измислили руската стратегия за влияние върху американските избори, така че Клинтън да не спечели. Ако са могли и са го направили в САЩ то операцията на Решетников, която доведе до този състав на българския Парламент трябва да се тълкува като дребен страничен тренировъчен екзерсиз. Очевидно нейната основна цел е постигната - в Парламента няма активна анти-кремълска политическа сила. Българските журналисти да питат дали ДАНС изобщо следи движението на Решетников, на служители на РИСИ и на ГРУ на наша територия и с кого се срещат "на върха"? Ако дори частица от изнесено от Ройтерс и Уол Стрийт Джърнъл е вярно - ние нямаме право да смятаме, че този Парламент и българския президент са плод на избор на българския избирател, а е избран в Москва като част от стратегически план за външна управление на България в условията на формалното и членство в ЕС и НАТО

Тази шия...не ще да е от туршия

гаджето на пеевски много докачливо било.

Е,как точно сашката ще заплашваш?Това е толкова невярно,този ангел,този чист и неопетнен човек ,ти да го заплашваш?Ние такова нещо от тебе не очакваме.Виж за някой баш престъпник с една условна да се размине и 1000лв.глоба до там може.

ПовЕрвах ти.

И двамата сте за трепане.

Един казва едно , друг друго ,а истината е някъде на трето място . Звучи като оня дето казал: Пич ти спа с жена ми -лоша работа . Пича се позамислил и казал абе женати вика хубава работа ,ти казваш лоша работа .Що не вземете да се разберете...

Зависи от гледната точака, а тя е винаги различна за мафията и за жертвите и!

Газпромчо Дончев се засегнал.

Сашката Дончев отдавна не се беше появявал по медиите и сега измисли този казус. За да се чуе за него.