Русия блокира в ООН текст, осъждащ Северна Корея

Русия блокира в сряда внесено от САЩ предложение Съветът за сигурност на ООН да осъди последния ракетен пуск на Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Русия блокира в ООН текст, осъждащ Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фашингтон премина "червената линия" с организацията на дивашкия мегданаджийски преврат в Украйна. Русия вече няма илюзии по отношение на САЩ и навсякъде им играе сечено. И с право - на зла круша, зъл прът! Пък ако на краварите им стиска - може да се позамерят с Русия с атомни и водородни бомби.

САЩ ТЪРСЯТ ПОВОД ЗА ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ КИТАЙ,КАТО ГО ВКАРАТ В КОНФЛИКТ ЧРЕЗ СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!ТАКА В МИНАЛОТО АНГЛИЯ Е СПРЯЛА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ НА КИТАЙ!!!НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО!!!АНГЛО САКСОНЦИТЕ СИ ДЕЙСТВАТ ПЪРВИЧНО!!!

Ало, братя рубладжии, нещо ще кажете ли по повод тази новина ?

Нали уж щаха да ги бомбят с коритото "Карл Винсент Ван Гог"? Вчера атомният 50-годишен таралясник бе до бреговете на лошавите камунизи и агенти на ДС в КНДР, а след като нещо изпуца - беж бързо в Индийския океан. Ебати скоростта, та той е бетер самальот!

хиени се изказват сякаш Северна Корея се готви за десант в Лос Анджелис и Сан Франциско. Единствената заплаха за сигурността по света е точно и единствено САЩ. Чиито тъй-наречени жизнени интереси покриват ни повече,ни по-малко от цялото земно кълбо и активно ги прокарват с помоща на войските си.

За да не се дъвчете непрекъснато къде какво било, къде е хубаво, къде е лошо влезте в YouTube, напишете например Аляска- Камчатка и ще видите разликите в на живо придружени с коментари от руснаци, може да изключите звука и сами да си направите изводите. Съпоставси има и за Литва, Латвия, Естония, Украйна, Финландия и т. н. Там ще можете самостоятелно да си направите разликата от действителни кадри кои държави вървят напред, пкои стоят на едно място, кои вървят назад - след това ги сравнете с коментарите тука и вижте кой говори истината и кой повтаря запаметени мантри от политрука.

Украйна.... с кого да я съпоставим?! Та затова ли милиони украинци емигрират и търсят работа в Русия, щото при "демократа" алкохолик Прошченко е мОго Убаву... Аляска, Камчатка, Финландия, дори Прибалтика.... Студ на кутийки!? Освен да се пропиеш, като куче, друго няма какво да правиш и мислиш, а последното което ще ти дойде на акъл е да мислиш какво е "качеството" ти на живот при минус 30, 40 градуса!

Погледни, бе, погледни! Или истината така в очи боли и се страхуваш от съпоставката на това, което ще видиш! Украйна специално е сравнена с Русия - съпоставими по големина населени места, видени по едно и също време, коментара е на руснак доста обективен! Коментарът правеше съпоставка на Аляска и Камчатка, защото в обществото се носи дезинформацията, че жителите на Аляска искали да се върнат в Русия! Смехотворнто!

Две световни войни бяха сторени за да се спре Русия. Огненият валяк мина веднъж към Москва и после към Берлин. 22 милиона руснаци загинаха, европейската част на Русия беше изпепелена. А на този световен пожар САЩ си грееха ръцете. Една бомба не е паднала там.Къде сте тръгнали да сравнявате!

путин замина по гадност дори северокореиския запартък. не случаино северокореиците напредват с такива темпове в областта на ракетостроенето и ядренните бомби. путин маи таиничко им помага. маи наистина е време щатите да помогнат в тая област на някои от путиновите комшии и тогава лаиното путин ша разбере че не е толкова умно колкото си мисли

"Русия блокира в сряда внесено предложение Съветът за сигурност на ООН да осъди последния ракетен пуск на Северна Корея" ЕСТЕСТВЕНО! Нали сме едно!!!

Китай е силно заинтересуван да не изостря отношенията си със САЩ и не се е възпротивил на проекторезолюцията. Правилно е разчел вероятната позиция на Русия и се е възполвал от случая. Допускам дори, че играят в тандем с руснаците, които няма да преглътнат лесно ракетната атака в Сирия и категоричното нежелание на американците да бъде проведено независимо разследване. Надцакване за пред СМИ, трябват зрелища за тълпите.

Крайно време е да изритат педеРуспия от ООН. Тя е терористична държава защитаваща и финансира терористи. В ИД има 7500 руснаци...

Основоположниците на комунизма Томас Мор В книгата Утопия, Мор описва въображаем остров като място със съвършената социална, правна и политическа система. Критикува социалните порядки на своето време. На тогавашната действителност той противопоставя идеалния строй на острова Утопия, където няма частна собственост. Земята и всички средства за производство принадлежат на държавата, която е федерация от градове. Всички хора са заети с трудова дейност. От физически труд се освобождават само онези лица, притежаващи изключителни умствени способности и занимаващи се с научна работа. Мор предлага проект на комунистическата форма на организация на трудовата дейност. Социалната структура на обществото започва със семейството и завършва с града. На висока почит е образованието на децата. Жените имат равни права с мъжете. Подобно на Платон (Държавата) изисква ликвидиране на собствеността на отделните индивиди в полза на държавата, религиозна толерантност, възможния минимум религиозни догми. Хората живеят в условия на равенство в труда, липса на противоположност между града и селото, между умствения и физическия труд при демократично управление. Обвинен в държавна измяна, той е екзекутиран през 1535 г. по заповед на Хенри VIII.

какво общо има между теб и ретилиия -мозъка е отговора

северна корея съществува още на картата единствено на правилната си политика,без армията и оръжието щяха да са краварски роби .

Като нас

сащ ,китай,русия,израел и останалите притежаващи ядрено оръжие искат да подчинят държавите без ядрено оръжие,в което не намирам нищо справедливо !

Имам един приятел, който още далеч няма 40, а е опаткал 80-100 мадами, от които има няма 20 омъжени. Седя 4ри години вързан за една кака и се прави на примерен баща. След това ги прати при майка й, той замина за друг град и като ги подхвана още по-бясно отпреди! Дважди не повтаря.... дори... Това справедливо ли е? :)))))))))))

с лични проблеми на психопати днес не се занимавам.

Малко е куко твоят приятел/неприятел по-скоро/ Две-три жени неомъжени може да оправи, те нямат големи претенции в секса, искат внимание.Виж за омъжени и време и сили няма да има. За пари да не говорим. А за вдовици просто е смехотворно и една да задоволи. Е, в литературта има такива примери.

Болшевишка Московска Русия ще злосторства до последния жив боярышник! А Честит рожден ден на Пророка родил се на тоя ден, чиито пророчества за Болшевишка Московска Русия се оказаха абсолютно верни!

САЩ да вземат да отменят санкциите върху Русия и ще се оправят нещата... При тия сакции, не е чудно, че Руснаците са наложили Вето.

Най страхлива армия в сета е хамерската - от тях никой нятма да стане като руснаците пред автомата за да защити приятелите си ! Няма защо - това не нация с голяма махала с разни националности религии и т.н. а и всички са представители набандитски групи -или просто отпадаци от цивилизациите ! ако тиква раждаш тиква а не домат - анадъкму ? Нека пробват да слязът на корейска земя - ще ги бият като куче в дуар

това не Е нация А голям.........

Русия блокира в ООН текст, осъждащ Северна Корея... А демо-ГМО-булгаристанските журналя блокираха нюзовете за бързия побег на щатския самальотоненосач от комузтическа КНДР та до ромска Индия!

Каде гу славният носител на аероплани " Винсент ван гог", то май бе "Карл Винсент"? Отпраши къде Хиндуския океан, що не бомби лошавите камуняги от Пхеняна града голяма?

САЩ що не продаде малко ядрени технологии на Украйна, Грузия, Финландия, Латвия :)))))) Ама говоря за тия за обогатяване на уран и производство на атомни бомби :)))))) Да видим тогава, какво ще запеее Путия?

Митоди, лед по челото и валериан на кило. Вероятно ще изчезне шумът от главата. Не е сигурно,но все пак има шанс.

Малко мозък да ти продадат няма да е зле.

Нали вярваш в комунизъма? На всеки според нуждите! Що Северна Корея да има, а Украйна, Грузия и Латвия да нямат?

има една страна която по- деградирала и от древната Спарта и от С.КОРЕЯ това е САУДОВСКА АРАБИЯ . КОЙТО не ходил съветвам и да не ходи (аз се върнах на втория ден )но нито САЩ нито ЕС не казват как там се нарушават право на човека. КОРЕЯ ДА Е НАПАДЛАНА НА НЯКОЯ СТРАНА* . Има един евреиски виц - вадъд човека от гьола и неочаквано тоя казва защо ме извадихте - ами беше в гьола - ами аз там си живея !!! ТОВА си е народ който иска така да живеее - и нека си живее . След като свалиха Кадафи да не би да живят тези хора по-добре ? НЕ и едва ли вече ще живеят добре и както и с българите как живяхме при Т.Живков и как сега - една трета от населението никога няма да се върне в тая циганска вече държава. СЪБОДЕТЕ СЕ

ти си тотално откачен бе идиот. как бил живял по времето на тодор живков.... ти или не си живял тогава или си забравил или си тотално откачен. не мога да повярвам че има хора които да разсаждават така. еба ти тапунгерите.

Яааа... Де им уйде флотата на ФАЩ бря... То бяаа лодки дето карат айроплани, бяа фъркати ракети, то бяа батути ... И накрая кво? Опашката на куйрук, и бегом да бягаме...

СТЕСНИТЕЛНИ СА

Мотото на славния флот на САЩ и прост, но ясен: "Дечицата на Стоянова майчица плачат, а виж на Бежанова майчица - не лапат як лобут" Бежте крачица, че ще ни дерат кожухчето. Още веднъж, прост милиардер няма. За по-простите БГ-шороши. Не подценявайте бае ви Тръмпоу,все пак той е майор от КГБ.

малко зверче затворено в клетка, мята се, ръмжи, хапе от страх и с това се защитава. Севернокорейците са яли щатската попара през далечната 1952-55 година. Тогава те са воювали са едномилионна армия наемници от САЩ, Канада, Австралия. Избили са 40 хиляди американци. Успели са изгонят американците от Санг По където са се опитали да дебаркрат за да нападнат Пхенян в гръб. Като отмъщение американците бомбардират Пхенян и убиват десетки хиляди жени и деца. Северокорейците си имат, както виждате, сериозна причина да хапят. За тях американците са агресори и убийци, от които те се защитават. Все още няма сключен мирен Договор, така че те са във война със САЩ.

Корейската война е конфликт между Северна Корея и Южна Корея, продължил от 25 юни 1950 до 27 юли 1953

Аз не съм чул и видял С. Корея да е нападнала някоя друга държава, а точно обратното - Краварите им се точат да ги нападат щото нещо не отговаряли на "националните им интереси"?!?! Режима на диктатора си е проблем на народа на С. Корея! А това, че краварите искат да ги "демократизират" и да станат подобие на Ирак, Афганистан, Либия или пък мизерници, като Хаити или държавите от Южна Америка явно не се харесва на севернокорейците!? И имат "наглостта" да се противопоставят на напъните на краварите!

значи си глух.

Промит мозък, Ю. Корея по- зле ли е от другата? Ти знаеш ли как и колко живеят хората в южна и колко и как в северна? Разликата е точно 15 години в полза на "демократизираните" от южна! "На летището там ти взимат паспорта, мобилния телефон, движиш се без документи и ти ги връщат на заминаване"- думите са на Елена Йончева!

Не плачете на чужд гроб а си погледнете собствения дето сам си копаете...Как живеят си е тяхна работа ама са над 28 милиона а ние дето сме ''много добре'' падаме под 5 милиона..

Зомби, Ю. Корея е спонсорирана от Кравари, Япония и др. с цел да се поддържа опорната точка колко там е ОК в сравнение със С. Корея! А що не сравниш С. Корея с държави мааалко по-надолу от Китай да видим там колко е ОК - Лаос, Камбоджа, Бирма... А в краварските протекторати Хаити, Ямайка, Панама, Колумбия, Кения и т.н. нали е "демокрация"?! По-добре ли живеят хората там от тези в Сев. Корея бе, Зомби?! По-голяма ли е "демокрацията" от Сев. Корея в С. Арабия или Катар бе, Зомби? Където чарфосаните глави на кралете им са на всяка крачка, а жените забулени за разлика от тези в С. Корея!

Скоро ще има филма "Чул и видял"

да се опълчи на световния жандарм САЩ. Другото не ме интересува. Целта оправдава средствата.

Hищо ново под слънцето. Hормално е бандитска държава като Pусия да се застъпва за наи-мракобесния режим в момента на земята C. Kорея. Kакто така се застъпват и за сатрапа - чудовище Aсад.

Колко да е "мракобесен" режима в С. Корея... За сравнение в краверските протекторати Хаити и цяла Южна Америка по-малко "мракобесни" ли са режимите, а народите "просперират" ли?

Много стари и изтъркани са ти "опорните точки", скучно!

"опорните точки" - путин + асад + ким чен ун + кадиров чеченски - все орбор юнаци от бандитска класа. само говорителката им захарова е парче от по-друга класа (стара чанта - но лачена).

кой успя да ти изпили гънките на мозъка чак толкова много, че да си кон с капаци.

Hапротив. Hе съм "кон с капаци" - ами съм трезво мислещ човек. Kое не му е мракобесното на Cеверна Kорея? че са наи-нещастния народ на земята? че ги хвърлят на озверели кучета само задето не са се харесали на дебелата свиня - ким чен ун (нарочно с малки букви!)? че гладуват и са със средно 4 килограма месо на човек на година - което е два пъти по-малко от африканските държави дори!!! Tи кажи, като толкова много си умен и отворен: защо е такава огромна разликата между южна и северна Kорея? Hе се пъни, няма да можеш да ми отговориш и няма да усмееш да ме убедиш - защото си фатмак - рубладжия.

Аз освен заплахи от страна на сащ към Северна Корея не съм чул или видят корейците да заплашват някой..Американците и подлогите им както винаги койтио и народ да заяви че ще се противопостави на техните заплахи го изказра като някакво ''нападение'' срещу тях защото висиде ли не им искали ''демокрацията'' което значи че им ''застрашават'' националната сигурност..

"Ред дипломати, пожелали анонимност, признаха, че са изненадани от решението на Русия да блокира текст, " Аз не съм изненадан. На мръсника (САЩ) само мръсно! Боли ги братушките за С.Корея. Ако обаче могат да я използват да го върнат на американците за Сирия и Украйна, защо пък не!?

Известно е ,че Китай досега оказваше много сериозна подкрепа на Пхенян.Промяната на поведението на китайците не е в тяхна полза,показва че те могат да предадат съюзник.А Русия и по-рано ,и сега се явяваше повече наблюдател по корейския въпрос-Изменчивата китайска позиция сега даде възможност на Русия да прояви принципност и да покаже,че с нея не може да се разговаря от позиция на силата ,още повече с ултиматуми!?

Диктаторите винаги се подкрепят, докато не се сбият. Като хитлер и сталин навремето.

Хитлер навремето беше подкрепян от Англия и Франция с идеята да нахлуе и отслаби СССР и после да превземат едновременно Германия и СССР. Виж срещата в Мюнхен!!! А ветото на Русия означава, че САЩ вече са прекалили с наглоста си и дрънкането на оръжие!!!

Русия и Германия сключват даговор за ненападение и разделяне на Европа помежду си.