Окончателно: 1 г. условно и 1000 лв. глоба за Янева

Върховният касационен съд осъди бившата шефка на Софийски градски съд Владимира Янева на 1 г. затвор условно с 3-годишен изпитателен срок по делото "Червеи".

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: 1 г. условно и 1000 лв. глоба за Янева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циркът е пълен!

Вместо Цв.Цв., Янева го отнесе! Материално подсигуриха ли я?

Айде маце , отново на пистите , шЪ тЪ фанЪт за шлиферЪ.

семейна приятелка на Цвъ-цвъ?

Бълха я ухапала, те това е наказание като за свои човек.

Това пък ако е държава....За неиздаването на една касова бележка ще ти скъсат гьона а тая направила сума ти зулуми обаче закона бил такъв . Егати и законите и чудото...

Янева е невинна!

и тая я заклаха. Ама да не е убила човек бе! И тая висока глоба - как ще живее. Да и събираме помощ с есемеси.

Мнооооого голямо наказание! Браво на колегите от ВКС! :} Завоалиране в действие финален апотеоз! :}

Супер! И сега какво? Осъдена с минимални наказания, със смехотворна глоба от 1000 лв., дето ще си я плати с джобните за 1 ден! Нито е дисциплинарно уволнена, нито е лишена от право да бъде съдия и да практикува като юрист! Егати и санкциите! Боли я нея оная работа, че я осъдили, нали от това на практика последствия за нея няма. И ще продължи да се нарича съдия и да петни честта на съсловието! Евентуално можем да се надяваме, че малко ще се позасрами заради всички кирливи ризи, които й извадиха, ама надали.

Осъдиха я на принудително купуване на индулгенция. 1000 лева и една година условно... Горкичката, как ли ще го преживее? Сигур ще седнат с Чаналката и ще се напият от мъка, с "Дом Периньон" от 1993-а...

Не са и стигнали парите за пълно оправдаване...

Поредната осъдителна присъда и успех на родната Прикриватура! Предлагам да си вдигнем заплатите!

повече от на Бисеров

я осъдиха... А как се грижеше женичката, МВР-то да пести хартия от искания за СРС-тата. В МАКСИМАЛЕН СРОК по закон да са искат.. А не - до отпадане на необходимостта.. Тъй де.. Много подписи и често слагала.. А така - едно искане за половин година и слушкане, слушкане на воля... Законно при това.. Апропо - за ЦЕЦОМОБИЛЧЕТАТА, незаконното подслушване, повредения с и от ОТВЕРКА хард диск.. Някой нещичко да чу??

ХА ХА ХА. Смех в залата. 1 година условно. Мъмрене. и десет лева глоба. можеби още едно мъмрене.

Майтап да става дейност да се доказва а резултата никакъв.. Колко време го точихте и този цирк??Колко народ си оправда заплатите с този цирк??? На кого 'накривихте' капата с този цирк????

Е! Може би тези, които не спират да се вайкат за демографския срив и обезлюдяването ни с по един среден по големина град на година, ще намерят и тук някакво логично обяснение? Ами никой не иска да живее в кочина без закони и правила, бе господа! Животът е един и нямаме врем за губене и за чакане най-накрая и ние, след 27 г. "демокрация", да се доближим поне до понятието "върховенство на закона"! А не както е в държавицата - законът според човека!

И само толкова ли ? Няма ли уволнение , затвор , ама ефективен , и не само 1 г., поне 21 г. ??? Бг , НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ДЪРЖАВА ...

Значи някой сега притежава на 1 хард диск абсолютно всички лични данни на 7 или 8 колкото сме българи + роднински връзки, местоживеене, бившо,настоящо местоживеене, лични автомобили, телефони, съдебни регистрации и т.н. - и за това нещо 1 година условно ;)) Да живеЙ България !

че този някой не е никой, а наш човек

Имаше такъв виц. За да се обадите на Цецо Цветанов, се обадете на произволен номер. ;) Иначе още по-грубо го правят американците. В Пакистан утрепали терорист някакъв открит от автоматизирана система за разпознаване на говор. Очевидно подслушват всички телефони там.

НИЩО НОВО ! В България мноооого отдавна се използва системата за откриване на даден човешки говор ,по телефоните ... До колкото съм чул , тази система е английска ... Дори да си смениш мобилната карта и през 1 минута , то по говора ще бъдеш открит .. В Бг телефоните се подслушват , на всички абонати .

И какво като се подслушват ? А , и да не мислиш , че по времето на соца не се подслушваха . Нищо ново под слънцето !

Може да се слага вибриране на честотите с някаква добавена случайна стойност. Виждал съм го предлагано за JavaScript. Може и по-сложна манипулация и да се направи на приложение.

нали и затова няма начин да хванат телефонните измамници

Искали са да напишат - Откачено , 1 година ус...........

murena

неее, нещо с канчета, ще се оканчи. Може би в пандиза, може би другаде

-Оканчателно: - Редактор Десислава Димитрова / обновено преди 2 минути окААнчателно ли ма ?! ГУРмотна ли си МА ?! Страхотно заглавие !

Много грамотно си е то но при Тази новина, при вида на една, такава, Блудница, ще кажеш, 72 часа, е била в ареста и това, "праскана" а детето опознава Живота, не е и сънувало, тези неща, и естествено, че ще збърка Остави детето, да не дойда! Чуваш ли, бе? баба Тодорка

Може да свири, и на Два кавала, а на Старшина го мляска 24 часа ! Този феномен не може да се отчита, когато се говори на Цецо за устата Малка, стисната, лъжлива, но, успя: Оправдателни присъди по Шес дела!

Нищо ново каквито присъдите такива и съдиите и съдииките.Затова сме и на този хал кой от където ни хване ни прави все по бедни и нещастни.

Изначално е била непригодна за съдия като знания, квалификация и умения- това е в основата на всичко. Подобни кадри трябва да се отстраняват своевременно чрез годишни оценки за качеството на работата

d4

за Янева-ясно. а останалите пачаври кога? Ченалова, Крънчева, Желявска.... да не ги изреждам всичките..

нали знаете гарван гарвану и тн цецко физкултурника пак е на власт а те са МНОГО близки

Ах, горката! Жестокия съд я лиши от цели две кутийки крем "La Prairie" (като оня, дето го сви дипломатката) и един лосион!

деер

Как не са ти закрили репликата...?

деер

И ся квооооо?....27 години клептокрация продължава!

d4

представям си какви "сурови и обективни" наказания ще постанови съда примерно за измяна на Родината...

респект... за това сме на това дереже... затова свестните хора избягаха..

а къде са Цецомобилът, Радо отверката и останалите уши?

Това е много. Можеше да е 1000лв. глоба и мъмрене. Условната година затвор, за вероятно недоглеждане, че този вече е бил подслушван, е твърде много. Иначе тази Янева е издигната от ГЕРБ. Когато това се случи, съдии протестираха за намеса в съдебната система. Тя била бивша състудентка и приятелка на Ц.Ц. Обичам да ползвам онезип съкращения от "И.Ф. - Ц.Ц. - Б.Б.". ;) Само дето тефтерчето на Златанов изчезна накрая, докато го съдеха.

за един келеш от Перник примерно една година условно е нищо работа даже ще се хвали с такава присъда, но за един юрист това е край на кариерата му като юрист, всички врати се затварят, ни адвокат може да стане нитов съдебната система може да влезе някога. Приключва дамата с правото, това е .....

Щеше да приключи, ако имаше в НК предвидено наказание лишаване от право да заема длъжност или да практикува определена дейност. За това престъпление такова наказание няма. Затова кариерата й на "юрист" никога няма да замре! Корумпирана е, ще продължи да е корумпирана, дебелокожа е и не й дреме, защото изпита по дебелокожие се държи заедно с изпита по вземане на парички. От такива "юристи" - Боже, пази!

нали беше семейна приятелка на ЦвЦв. Условно и 1000 лева - смях в залата. Те това е не-зависим съд.

Шилo

С тези условни присъди плашат гаргите! Затуй не щат съдебна реформа, защото същите, дето рипат против реформата, са за кауша, ефективно!

ГЛУПАЦИИИИ - гласувайте пак за Бойко и чакайте справедливост. ХАХАХАХАХАХА.

Кой ще се заинтересува, в полза на кого е източена информацията от масивите на МВР? Този въпрос се неглижира, все едно е нещо невинно и несъществено. Моделът, притежаващ тази информация, вече разполага с атомна бомба!

АХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ