5 приоритета за българското председателство на ЕС

Парламентът изслуша вицепремиера Деница Златева за подготовката на Председателството на България на Съвета на Европейския съюз през 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - 5 приоритета за българското председателство на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с какво ?

лейка опълномощена и овластена с още един куп кухи кратуни да се вихрят и да плещят глупости! тая няма никаква идея за това какво е образование, а още по малко има идея какво всъщност е необходимо и не е необходимо да се пипа там! И пак питам, защо едно време нямаше проблеми между образованието и намирането на работа, при положение, че имаше държавни програми и изисквания по ВУЗовете?

Няма защо да почват, че бързо ще свършат малко им остава.

Бла, бла, бла приоритети ... Що така имам чувството, че ще има скандали по време на това председателство ?

някой може ли да дефинира националната ни кауза ??

Как пък веднъж не ви стана приоритет стандарта на живот на тези дето ви издържат бе властващи та да почувстват хората че нещо се променя...

Уляхте се с това Председателство бееее. Сменете летоброенето за БГто поне - Преди Председателството и След Председателството.

"модернизация на европейски образователни системи, сближаване на образование, обучение и потребност на бизнеса" И как, по-точно ще стане това, като избутвате неграмотници с дипломи за завършено основно образование?!

Нарича се индоктриниране. Това е инструмент на системата за масово "образование".

Нашите политици и това ще осерат да ни запомнят в Европа

Смешници!!!

Искам някой да ми каже какво точно ще решава България в това председателство????Та до сега една безгласна буква искате да я изкарате че ще стане нещо друго???Та до сега хората сякаш не видяха, не разбраха, не усетиха че решенията в еврогейския се вземат след решения на няколко евродебила дето подлагат Европа и европейците на този дето им гарантира повече мангизи и облаги.. Преекспонирането на тов ''председателство'' е единствено да се оправдаят милионите изхарчени за поредното еврогейско надупване защо нито една страна преди нас дето го е ''председателствала'' не е вдигала толкова медие шум че едва ли не става ''центъра на вселената''

КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?