Виваком пуска от 20 април тарифи без роуминг

Виваком предлага тарифни планове, с които всички включени национални минути важат и за разговори със страни от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Виваком пуска от 20 април тарифи без роуминг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не става с стара техника(интрлсат 904) да се вадят много пари. От 04.04.2017няма покритие на ТВ сигнал в района на Париж.Чакам до 22.04.,Ако телевизора не проработи отивам при конкуренцията.

сори операторчетата. до 3 кинта на месец за джисием..... докарвам ви към фауит с мойто потребление. и не, не са ми изгодни "новите планове"

истината е че всики мобилни оператори в България са отвратителна гадна стока. Хвани единия, блъсни другия. Теглил съм и от трите на равни части.

Много е възможно от 15-юни, когато влизат в сила глобалните промени за роуминга в ЕС, да има тарифни планове с нови условия. По стар български обичай, или се опитват да изпреварят останалите и да вземат повече клиенти, или да вържат клиентите на по-лоши условия.

И двете.

ама това от коя година точно бе?...че да си променя плана...

Pesh0

виваком да си гледа работата всички разговори с европа са без руминг или нарушава европейските закони .

Хубава работа, ама половинчата. Идвам си от Англия в БГ за 2 седмици, пак ми трябва БГ карта, иначе всичките ми приятели се набутват като ми звънят...

Мирише на измама. Според правилата на ЕС не може да ви слагат различни лимити за разговори и СМС-и. Не се набутвайте с договор сега - след 15-ти юни ще има нови планове: За разговори: Any volume restrictions for voice calls and SMS while roaming are no longer allowed from 15 June 2017. За Интернет има формули и от година на година цените ще намаляват.

Корекция: Цените няма да намаляват, възможните лимити за ГБ в роуминг ще стават все по-големи.

Това е само в случая, когато ти си потребител на Виваком и си в роуминг. А когато не си в роуминг, но се обаждаш в ЕС, тогава си плащаш по плана.

ПРЕМИНИ НА ОТСРЕЩНИЯТ ТРОТОАР, МНОГО СА ОПАСНИ

Май само Виваком държи читави тарифи. Мтел с техните "до всички мобилни" трикове ми писнаха.

Страшна работа. Виваком са му намерили цаката - искаш минути и МБ в роуминг - няма проблеми, ама си ги според плана. Ако някой си мисли, че като има 500 минути за БГ ще му важат и за ЕС е бил наивник. То преди по-добре беше правиш си сметката преди да излезеш от БГ и готово. А сега дори ще излязат на печалба накрая като цакаш всеки месец +10, +20 лв.

T-Mobile USA $70 на месец - неограничени разговори входиящи и изходящи на територията на САЩ, Канада, Мексико към вскички. - неограничени СМС на територята на САЩ, Канада, Мексико към всички - неограничен интернет 4G LTE на територията на САЩ, Канада, Мексико - неограничени СМС когато в роуминг към 120+ страни - неограничен интернет на 2G когато в роуминг към 120+ страни - 20 цента на минута разговор когато в роуминг към 120+ страни и обрано към САЩ - неограничен WiFi Calling когато се използва интернет сигнал в САЩ, Канада, Мексико - неограничен WiFi Calling обрано към САЩ, Канада, Мексико когато в роуминг в 120+ страни

Мъкааа, мъкаааа! Да започнем само с 2G интернета... Останалото не искам и да се занимавам да коментирам.

са страшно много.

До два месеца роуминга ще отпадне.......а до две години и Европейския съюз ще отпадне!

И като се вдигнат пак телените огради и КПП-тата между държавите, ще ти олекне ли бе, трол нещастен...?

най-добре да дойдат танкУЙти !!

Ще се открият нови работни места на границата, а това ще добра новина. Все пак на границата стават чудеса. :)

Собственик на Виваком е Цветан Василев- най големия Крадец в България досега, откраднал няколко милиарда лева чрез банка КТБ. А чрез Вивком, тоя убива хората в БЪлгария... Ако видите 3-4 метрова антена на върха на блок или къща, най добре я запалете или счупете. Ако тярбва- убиите тоя който е сложил антената... Така, хем вие ще сте Здрави, хем и вашите познати и приятели ще са здрави... А Цветан Василев и фирмата му - Вииваком- да Фалират и да умират... Всъщност, ако 5 хиляди българи убият Цветан Василев и вземат парите , които тоя открадна, всеки от тях ще получи по 1 милион лева и ще стане милионер.

Погледнах в сайта им новите тарифи. Старите им бяха по-добри. И преди да сключите договор за да вземете евтин апарат погледнете дали в магазина не е по-евтин и без договор :)

Вчера две национални телевизии на няколко пъти лансираха идеята,че уж мобилните оператори щели да вдигнат цените на разговорите си,защото трябвало да избият загубите от забраната за роуминг.Обаче моболните опратори заявиха,че това не се предвижда. Кой според вас има интерес да "подбутва" в тази посока операторите ? Ами това е държавата. Защо ли ? Ами защото ще прибира по-високи приходи от ДДС върху високи цени.

получих безплатен телевизор плазма и една година безплатни разговори в англия така че внимаваите с коварната виваком долни и жадни за пари BG е една от наи скъпите цени в европа помислете да си намерите някои познат и да ви направи договор с някоя страна на запад там зените са почти стотинки в франция също за 2 евро говориш 4 часа безплатни смс минути и постоянни екстриа а за 15 евро неограничено време с европа а на фикс телефон безплатно почти в целия свят

Объркал си се лекинко...Вече всички оператори в Бг предлагат планове с неограничени разговори за смешни пари...Аз съм на план 15 лева/7.5Евро/ - неограничени разговори и интернет.

15 лева за неограничени разговори в България няма, освен ако не е в някаква комбинация с 5 други услуги.

в англия е по скъпо

Когато Виваком при подписване на нов договор за една година започнат да дават безплатен GSM /както в Англия/, тогава ще ги призная и може да мина и към тях.

На мен при преподписване ми дадоха телефон, които струва 150лв за 20лв. Аз го продадох за 100лв и така си избих 6 такси(тоест половин година).

Хаха, уби ме! Шапка ти свалям, това е направо като виц!

...коя година за последно ходи в англия? кои оператор ти даваше безплатен апарат с едногодишен договор? едногодишни договори отдавна няма и безплатните апарати отдавна излизат по скъпо

Не само, че има едногодишни, а има и едномесечни.

Ох, милички, как само ми паднахте! Ще ми се подпалят ръцете от потриване! Сега като падне роумингът и като мога да си избера оператор от Германия или Италия или Швеция или Латвия или отдето ми скимне в ЕС, дето ви цака кожодерските нагли цени и мошеническите договори, ще ми затанцувате като куклички да предлагате "по-изгодни" планове!

Чужда карта в роуминг ще може да се ползва максимум 90 дена в годината. Имено за да не се злоупотребява по начина които споменаваш :)

Аах, верно ли! мамка му. А аз така се радвах. Не че бих го нарекъл злоупотреба, а свободен пазар, ама... Нищо де, 90 дена годишно напук на нашите достойни оператори пак е нещо. И мерси, че ме светна, пич!

Във фирмата, в която работя, ползваме над 20 карти на немски оператор. Моята карта я имам от 11 месеца, като около пет месеца съм бил в Германия, два месеца в Холандия и Швеция, а останалите четири месеца - в България. Реално картата ми 6 месеца е била в роуминг, а си работи. Имам колеги, които са били в Германия за по-малко от седмица и другото време прекарват в България, а също си ползват картите.

Никъде не пише, че е ПЛАТЕНА СТАТИЯ или както ги пишете PR Публикация. А по закон, трябва да е отбелязано, редакторе, мили мой МАЙМУНЕЛ НАНАЙСИ'ИНСТРУМЕНТО !!

като те притеснява, че е нарушен законът, подай жалба, вместо да ръсиш обиди на ниво трети клас!

aбе цървул наведен, редно е един редактор или модератор да знае правилата на журналистиката и на българската граматика, не да експериментира в уж сериозен новинарски сайт.

нищо не разбирам от написаното - някой ако може да обясни по-достъпно и разбираемо като за по прости хора от народа

кво да ти обяснят като е грешно! няма "тарифи без роуминг" - има си включен роуминг! Не се примахва роуминга, а се намаляват цените му в ЕС от 1 юли. Пак не са разбрали тези хора нищо.

не се намаляват цените на роуминга..това стана преди 2г и преди 1г..поетапно намаляване на цените...сега се премахва изцяло роуминга в ЕС..и се намаляват цените на преноса на данни/интернет/

да , ама за компенсация са премахнали всички разговори от БГ със ЕС и 1-ва зона. Само в скъпите планове има такива. По-рано имаше минути към 1-ва зона. .

Браво! Хайде другите да ги последват сега!

отдавна имат безплатни разговори и интернет в ЕС.

най добре нищо общо да нямаш! Тези са по-зле от всички останали на куп, вдигнати на ента степен!