Отхвърлиха исканията за анулиране на референдума в Турция

Висшата избирателна комисия в Турция (ВИК) отхвърли исканията на опозицията за анулиране на референдума за конституционни промени.

Обратно в новината

Коментари - Отхвърлиха исканията за анулиране на референдума в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Eрдоган успя и хората го обичат, защото защитава турски национални интереси , защото е силен политик и вярва че Tурция ще се нареди сред най силните. Oще днес английската медия направи обективен анализ на успеха на Eрдоган , като причина на първо място показва икономическият напредък на Tурция . Aз също гласувах за просперитета на република Tурция а това е Bятърът на промяната(SCORPİONS) ,да за нова цивилна конституция , да за силна президентска институция .

Комшии, сещайте се за тази новина, и не я забравяйте, особенно когато срещнет заедно или в едно изречение думите "Турция", "човешки права", "демокрация". Поне на вас да ви е урок, какво се случва когато цигани и изселници от анадола, живеещи в чужбина, ви определят съдбата.

Аз се чудя как за такъв важен въпрос може да се реши с обикновено мнозинство! Друг е въпроса свързан с нарушенията , защото се създава обстановка на разделение в държавата , а това не е добре!

Аллах акбар! Поемаме по верния път.

Сега онзи дето е гласувал "за" да не падне с парашут? Щото едни вече дадоха фира.

Едва издрапаха до 51% , как да ги анулират :))))

Искането за анулиране на референдума е подадена до ВИК и тя, тази комисия я отхвърля...Та нали същата тази комисия е взела решението за 2,5 милиона неподпечатани пликове?!Това прилича на случая дето оня се оплаквал от своеволията на селския поп, пред същият този поп...!

от ВИК, който гласувал за анулирането, жюв ли е още?

жив е ама султана е поръчал да го арестуват щото се оказало че и той имал участие в преврата

И правилно. Референдумът е проведен според правилата. На загубилите - честито.

Maloumnik

Ето този коментар чаках, сега правим копипейст и като ти наредят да спреш да голиш бузки срещу Ердогана и да почнеш да го плюеш, както направи с Тръмп, ще ти го пратя да се видиш каква си ....