Нова телевизия: Васил прекрачи границите

Нова Броудкастинг Груп разпространи нова позиция, след като журналистът Васил Иванов даде брифинг със Слави Трифонов, на който изнесе скандални данни.

Обратно в новината

Коментари - Нова телевизия: Васил прекрачи границите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА НАЛОЖИМ БОЙКОТ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ. НИКАКВО ГЛЕДАНЕ НА ТАЗИ И БЕЗ ТОВА СКАПАНА МЕДИЯ. БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ! БОЙКОТ!

Този Иванов е въздух под налягане. Много от разследванията му са поръчкови,явно срещу заплащане. Така че кой крив,кой прав трудно може да се каже.

Помиярска далавераджийска държава. Как нищо не се промени за толкова години?

Ти само гледай как няма и да се промени! Пролет да съм, че не избягах когато можах!

Абе, Нова, абе, Сарелска, наистина ли вярваш, че някой ти вярва за "високите стандарти за качество"? Или съвсем си повярва, че хората са боядисани канарчета. По-скоро да беше написала... "поради липса на всякакви стандарти и критерии за качество...". Ето тогава хората щяха да повярват. А иначе не знаеш с какво се занимава свекър ти и девер ти? Наглостта ти няма граници, селяндурщината ти - също!

в защита на Иванов - очакваше се, но ако се е надявал на нещо повече - лъже се. Точно обратното за него няма повече значима електорнна медия. Кой каквото си направи - никой не може му направи. Голяма работа си Василе - мислиш се повече от Борисов, който говори в блога си или фейсбуг, ама ти, ти направо при Славито - последната инстанция. Глупак - със съжаление го казвам.

Вервайте, кой колкото си иска! Хахах Вкичко било прозразчно! АМАН ОТ ГОТОВИ БЕЗМИСЛЕНИ ФРАЗИ!!!!! Май вече ни писна да ВЕРВАМЕ, ама на всички!

дкми

Госпожата съвсем случайно е назначена там! Това, че има връзки с герб изобщо няма никакво отношение към назначението и.

ПРОСЛЕДИХ ПРЕДАВАНЕТО И НАПИСАНОТО ПО СЛУЧАЯ "ДАРИНА-ВАСИЛ". МНЕНИЕТО МИ НАКРАТКО Е: ОСТАВКАТА НА ДАРИНА! ТАЗИ ЖЕНА ИМА "ЧАДЪР", ТЯ ИЗПОЛЗВА СЛУЖЕБНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ, НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА ДО КОЛКО Е ЗАСЛУЖЕН ПОСТА Й... ВАСИЛ Е ЕДИН БОРБЕН БЪЛГАРИН И ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ОБЕЗВЪЗМЕЗДЕН!

Ейййй,не разбрахте ли,че жената няма девер. Всъщност,явно,от приказките на Иванов е разбрала,че този й се пада някаква рода,ама,дори не е знаела с какво точно се занимава въпросният,още повече, че е на протеже та ГЕРБ

Това на снимката какво е ? Поредната тъпоъгълна калинка с огромна заплата, за да крие далаверите на политическите си господари ? Давай Васко - давай истината за такива пачаври, държавата се задъхва от такива простакеси, сложени на високи постове, за да слушкат и да ни лъжат !

добре че има такива журналисти като него, за да вкарват среден пръст в дебелите крадливи задници на олигарсите, върхушката и аидуците които са над закона в тая скапана държава

Цензурата и дивата про-западна антибългарска едностранчива пропаганда в НОВА и бТВ премина всякакви граници! Нищо общо с журналистиката! Много общо с проституцията!

Тази помакиня знаели да използва учтивата форма на обръщение? В. Иванов е неин служител а не приятел. Какво е това обръщение към неин служител "Васил" не е ли по-редно да каже "Г-н Иванов" или "ДРУГАРЯ ВАСИЛ" според нейното закостеняло възпитание. Като я гледам едва ли са били в една група в детската градина! На снимката прилича точно на осъвременена помакиня.

АМА КУРВО КАКВИ ГРАНИЦИ МА. ИСТИНАТА ГРАНИЦА ЛИ Е МИНЕТЧИЙКА МРЪСНА. Я ОТИДИ СИ ИЗМИЙ МИРИЗЛИВАТА УСТА.

Тая църнайка може ли поне кючек да играе?!

Минала е през сцената в Трън и деверът и също...

Тази сладникава българомохамеданка е на нивото на махленските клюки в родното й Даръдере( Златоград, както му викат). Мога да редоложа заради "качества" се е домогнала до поста си. Васко Иванов да внимава, че тия са много отмъстителни.

и си прав и не си. крайно време е, но да го правиш на близки хора, си е признак за поръчка, или че ти си нечистоплътен по принцип. иначе, и аз съм 'за' записването. обаче - или за всички, или за никой. не някакъв пример за морал, да ни дава незаконен запис на колеги.

Тази вие и строява колегите и те да вият, но ми е интересно защо шефката Зурлева мълчи като мишок. Ясно е, че СараСелска е спусната с парашут и НОВА работи под команди, но поне да излезе и тя като шеф на телевизията да каже две думи... но уви, явно Васил какъвто и да го изкарват... е прав.

"имам девер, който в момента е депутат от ГЕРБ. Но не съм работила по теми, свързани с него. Той не ми е роднина и няма общо с работата ми, завърши Сарелска." като не ти е роднина и няма нищо общо с работата ти, ти как се парашутира за началничка, ма?! С какво си по-заслужила от другите в екипа? Повече опит ли имаш или повече написани репортажи??? Кажи ни как стигна там и ни остави ние да решаваме кой ти е помогнал...

крадлива

Що ма? Дъ не тъ й ашладисвал без гума?

Ясно, че тази е поредната селска пръчка и при тях нещата са хаос и лични облаги. На всички е ясно, че в България има цензура. Васил също е част от медийното затъмнение. Всички такива репортажи се правят по поръчка от някои. Да сте видели репортаж за КТБ или нещо подобно. Няма и да видите.

При КТБ стрелят. Толкова куражлии няма.

Много хора са ставали жертва на подобен тип провинциални типове, които се ползват не за мениджмънт, а за държане персонала в хаос и покорство. Какво е западното в тази медия като се вижда каква мизерия е отвътре и като организация и атмосфера и морал...

Гризничка е, на за магистралата има данни. Само се питам? Как е възможно и защо тази.... решева какво трябва да знам?

Таз калинка минала от БТВ в НОВА, сега ако я опраскат от там познайте къде ще кацне?

Един отговор подкрепен с факти не каза Селска, само обясняваше как не е спирала Иванов и калко неетично било да записва колеги. Точно тези записи показаха каква си Селска. Лошото за Иванов, е че не е направил качествено разследване подкрепено с много факти!

НОВА tv е пред продан.Купувача да внимава с кадрите й!

неграмотна дърло,работиш за Сорос .....не и за добро,мязаш на баба Яга

неграмотна дърло,работиш за Сорос .....не и за добро

клати феса - ние знаем от личен опит какво значи това

Друга снимка нямате ли на това чучело.

Ами време беше някой да прекрачи тези тесни, угоднически, подлизурски и дyпeдaвcки граници. Крайно време беше и дано скоро повече ги прекрачат!

Тази дето е спусната калинка ами и нахална.

Васил не си изигра картите правилно, Трябваше да си каже историята, и едва когато го обявят за лъжец - да извади записите.

Човека е честен! Не е евро-атлантически трипод!

всички познаваме Васил Иванов с неговите разследвания. Верно отдавна не сме го виждали на екран. Ама той си е повярвал извънредно, помислил се е за втори Трифонов. но не е само той - мен повече ме впечатли разследването на журналистката, на който и името не помним за телефонната мафия - а си беше опасно. Не се впечатлявай от троловете - повечето сме пенсионери, нямаме си друга работа. За съжаление ти беше до тук. Които ти оправдават тайните записи, те са ченгета.

Е че то разговорите на целия свят записват в САЩ! Значи са комунисти и ченгета? Или в техния случай това не важи и са добри демократични свободолюбиви пацифисти без ракети!

са верующите. Дайте още примеро със Фащите де

се също, че и на ДАНС им трябва прокурорско разрешение....какво да говорим за един ПРОСТ човек.

това са хора зад кадър - от тях зависи много, но са непознати за зрителите. Абе Василе, нали за това са ръководителите на телевизиите, защо не ги уведоми, или са комбина? Много сбърка ако Слави не ти е обещал място при себе си. Никоя телевизия няма да те вземе, след номерът на китайката със записите.

като чета форумите за последен път се успокоявам, че съм напуснала България. Народ - заслужава си всички последни места, бедността, мизерията, мързелът, правната система, образователната и пр. Харесваха Тръмп, величаеха го, защото беше казал две хубави думи за Путин, сега - няма по-лош от него. Оправдават този журналист записвал колеги без тяхно знание и още по-лошо пуска записите в ефир. Не мога да си представя това да го одобри някои, който не е българин.

Като те чета - разбирам защо си зарязаламайка си в България! Индивид, който говори че е избягал от корупцията а подкрепя корумпираните (шефки на медии), който твърди че е борец за свободата на словото а горещо се противи когато истината е казана наяве (въпреки волята на клинтъновската олигархия) и... какви ли не още "ценности"... - определено попада в класацията на чифтокопитните преживни животни!

А, кво се праиш на "избягал"! Избягал си психически (виж на 4-ти км), а фактически бачкаш на дребно за фондацийката на Сорос и САЩ "Америка за България" - най-големия корупционер в България с хиляди корумпирани (най-вече в медии и студентски град)!

Ами ясно е защо си избягал - по-лесно е да паразитираш върху готова социална система, изградена с много труд от други, отколкото да се бориш да сътвориш такава в родината си ! Стой си там и взимай отношение по техните проблеми - ти не си Българин, ти си предател ! Ще се върнеш тук едва когато и тук стане добре за живеене - паразитите сте така !

Значи НОВА може да ходи и да записва, а другите не могат. Не ви ли е срам... Какъв бил Васил няма значение - Цензурата в НОВА ТВ е ФАКТ. Приключих с тази телевизия, докато тази не си подаде оставка!

предполагам, че освен, че са на хранилка, тези, така наречени журналисти, си спасяват и живота.

никога не е късно да стане човек за резил. Толкова години работи , казва 25, създаде си уважение и име, но това - да записваш всички с които говориш и после без тяхно знание да използваш записите съм сигурен че потресе всички. Върховна подлост, изнудване - когато говориш с някои той и да не иска взема поради личния разговор твоя страна. Голям подляр - любил ГЕРБ ама работи против него!

че това не е като да записваш лекция - това е ПОДСЪДИМО ! това, каквото си говорят, комуникират двама си е ТЯХНА РАБОТА - могат да си говорят за болести, за бизнес, за каквото се сетите /а не само да си коментират тоя или оня/ и това е ГРУБО вмешателство - което се наказва със ЗАКОН !

Офца! Ама голяма ! След като девера ти не е роднина - защо се обяснявате така усърдно и двамата.Че изпълнява поръчки - това е ясно. Да я скрият в миша дупка НОва тв , ако не искат да си загубат аудиторията.

Искате да кажете ''уфсъ''

Казала ли е да не се разследват кметове?! Казала е. Толкоз! Това е цензора! Да съди когото си иска. Фактите говорят друго!

И сега трябва да започнем дискусия на тема "свободата на словото и има ли почва в България!"

повече, прекрачили границата като Васил Иванов - доблестни хора, които гордо носят името журналист. Не платени пудели на властта, правещи поръчкови репортажи. Анатема за продажната ви медия.

за подкупните журналя от НОВА. Съд като национални предатели, работещи против България. На всички вече е ясно, че сте подкупни мекерета - с по още една заплата от Америка за България, за да се държите "правилно". Това Виктор Николаев, Ана Цолова - все грантаджийски подлоги. ЗАЩО СПРЯХТЕ ЗРИТЕЛСКИТЕ ОБАЖДАНИЯ В ЕФИР? Защото хората ви казваха в очите какви сте, ама вие не искате да го чувате? Спряха предаването на Петър Волгин, където човек можеше съвсем свободно да си изкаже мнението, а тука продажниците и далавераджиите сте окупирали ефира.

Не ме стресирайте с тази снимка.

Едиторите да си опрявят поне думата "разпространи". На същото място оправен цитат: "Разпространени записи на лични телефонни разговори на наши колеги, направени без знанието им, което прекрачва границата на закона." То медиите никога не ги е спирало да нарушават закона за специалните разузнавателни средства. Но в случаят им е изгодно да го кажат. Че те са го правили десетки или дори стотици пъти, не ги смущава.

Е, то поне на мен не ми е известен наш закон, който да забранява на когото и да било да публикува собствените си лични разговори, провеждани с когото и да било ... дори и без знанието и съгласието на събеседника му. Законът регламентира СРС, използвани от трети лица, но не и двустранните лични разговори ... в противен случай всички трябва да ... ОНЕМЕЕМ иначе на всяка дума от личните си разговори трябва да вмъкваме фразата "това, което си говорим може да ко спомена и в разговора си с друг" или нещо от сорта! Сарелска явно се е поосрала и лайкейчетата й, оито са на същата хранилка вкупом почнаха да й адвокатстват. Статуквото не ще да си ходи лесно ... пък някои се заблуждават, че комунизмът си бил отишъл?!? Просто се е преродил в други, още по-извътени и човеконенавистни форми!

от 500 км. телевизията, която и да е си има собственик, той си има служители. Собственика конкретно в БГ знае, че не ли с властта набързо ще му врътнат кранчето и грам реклама няма да види. От там и цензурата и автоцензурата. Хората ни го казаха - по свобода на словото сме на 100 и нам кое си място и случай, като този само го доказват.

НапротиФФ! По "свобода" на словото уверено вървим напред! Вече сме като CNN! Служим вярно на тесния ни олигархичен банков кръг!

"Имам девер, ама не ми е роднина" - офцо, от 100 километра се вижда, че си мазна лъжлива подлога.

и деверо е бил областен управител, а пък и Неделино е в тази област, само ние сме балъците, че нищо не разбираме.

Нагласените медии не правят това, което трябва,а което им се заповяда от Гойко Митич.Тоталитарна държава.